2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
  • Seker yuklemesi sonucum
  • aclik 83
icitikten 1. Saat sonra 172
labaratuar daki bayan biraz yuksek dedi bakalim doktorum gorunce ne dicek

bu sonuçlar için herkese farklı yorum yapıyor doktorlar kafam karişti. ben 75 gr icmistim açlık 84 1. saat 160 2. saat 114 çıktı. doktorum normal dedi. senin glikoz kaç gr di

Dün akşam yazmıştım arada kaynağı sanırım bilgi verecek olan var mi

Arkadaşlar ateş ölçer alican kullanan yada bilgisi olanlar yardım lütfen kulaktanmi temassızmi ve hangi marka karar veremedim

canım ben dün akşam görmemişim, görsem yazardım :) benim ailemde şeker var, anneannemde ve babaannemde. Ama doktorum bana yükleme yapıldıktan sonra ailenizde var mı diye sordu, sonuçlarım da biraz yüksek çıkınca diyete yönlendirdi. 50 lik yüksek çıkınca genelde 100 lük yapılıyomus ama ben istemedim onun yerine açlık-tokluk şekerime bakılacak ama ben bu arada yediklerime dikkat ediyorum

ortak nokta hereket edip su içip şişmemeye bakmak sanırım :) su içinde wc aramakta kötü yanı olsa gerek :) neyse öyle böyle hallederim inş
ben yanıma küçük sabunlardan, klozet örtülerinden, ıslak ve kuru mendillerden alıyorum mutlaka. petrol ofisi ve opetin tuvaletleri kısmen daha iyi bilgin olsun.

selamlar kızlar yarı 3-3,5 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyorum ama seyahat eden var mı aranızda?
Ben iki saatlik bir yolculuk yaptım yolun bur kısmında arkada uzandim benim midem çok rahatsız oldu onun dışında ayaklarımı da uzattigim için şişlik olmadı bir de eve dönüşte Karnım da çok ağrı oldu

Benim anneannem de vardi annemde var eşimin de annesi ve anneannesinde var bizle de kesin olacak gibi çok korkuyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama inat gibi canım hep tatlı istiyor

Tatlım sana bi öneri bnm annem şeker hastası doktorum bana aç karnına kan şekerine baktır değer 90 ın üstündeyse ztn şekerli suyu içmene gerek yok demek ki bi sıkıntı var dedi baktın 90 nın altında o zmn 50lik iç onda bi sıkıntı çıkarsa 75 ve 100 lük olarak arttırıp bakıolarmış vücut hangisine tepki veriyor die

hamişler sonuçlarım çıktı. Yorumlarınızı bekliyorum.

75lik yükleme sonuçları

OGTT Glukoz (0 Dk) 83
OGTT Glukoz (60 dk.) 138
Glukoz (120 dk.) 100

kendiminkiyle kıyaslayinca bence süper cikmis.1. saat 160 çıkmıştı benim. doktorum 75 lige göre normal demişti

canım bizim ailede kimsede yok Şeker. ama doktorum 50 lik yüksek çıkarsa boşuna bir kez daha yükleme yapmamiz gerekecek oyüzden baştan 75 lik yapalım dedi. ben de oyüzden 75 lik yaptırdım

Arkadaşlar ateş ölçer alican kullanan yada bilgisi olanlar yardım lütfen kulaktanmi temassızmi ve hangi marka karar veremedim

markasını hatırlamıyorum ama ben de geçen ay aldım. kullanan çevre kulaktan olan bebek huysuzluk edebileceginden çok zor olculuyor deyince ben temassız aldım. hatta geldikten sonra kendimde eşimde fln da denedik. suyu mamayi fln da olcuyor temassiz olanlar. şimdilik iyi gibi yani

selamlar kızlar yarı 3-3,5 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyorum ama seyahat eden var mı aranızda?

ben yarın 2,5 saatlik yola gidicem. koltugu iyice arkaya yaslayıp ayaklarımı uzatarak gidiyorum yol boyunca. bide az su iç yolculuktan önce büyük problem wc

kızlar yasinlerin duası toplandı..Allah kabul etsin inşş
canim ben yasini ve cuzumu okudum allah kabul etsin insallah bide benim aklima takilan bisey var benim beklenen dogum tarihin 13 eylul ama ben 2tane dogum yaptim 2side 40 haftayi dldurmuyor oyle olursa agustos sonu gibi oluyor dualarda eylul anneleri olarak yapılıyor hatim bagiskanirken cuz okuyan kisileri isim olarak saysaniz daha mi iyi olur acaba benim dogum siupeli

Slm kizlar nasilsnz.benim bi sorunum vvar sanrm .kizlar ben normalde şimdiyekadar 1 kilo almistm.ama dun kontrole ggittim tartildim 2 kilo vermsm;( zaten günlerdirzayiflamism gibi hissedyrdm .kollarim bbacaklarm inceldi iyice.önce acaba benmi abartyrm dedim.ama Esim de dun gece sen zayiflamissn yüzün gitmiş dedi.o ki hic anlamaz kilo alip vermeyi.dr um bi sorun yok bebek iyi dedi.bebisimin kilosu da 900 gr olmuş.ama cidden benim Cnm sıkılıyo.hala hickarnim yok.hamile oldugm anlasilmiyo.nezamn belli olck acaba ddoğunca mi (

canım çoğumuzun doğum tarihi tahmini tarihler...noralde benim eylül sonu gibi ama sağlık sıkıntılarından dolayı eylül başında olucak..doğumu eylül başı olup ağustos sonu olacak arkadaşlarda vardır mutlak...ben topikte bulanan arkadaşlar adına niyet ediyorum..önce eylül anneleri listesindekiler sayılsın dedim ama burda yorum yapıp listede olmayanlar arkadaşlar varmış...bende çözümü yorum yapan tüm eylül anneleri diye buldum..ama tabi aramızda ilahiyatçı arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilir...kızlar bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın..çözüm olarak napalım

canım gelinimiz doğum yaptı..bebeğin cinsiyeti erkekti..resmen yüzü çökmüştü hamileyken doğumdan sonrada baya zayıftı..basen yüz falan gitmişti..normalde balık etli biri..erkek çocuklarında kilo veriliyor deniyor ama bilmiyorum..benimkide erkek şuan sadece göbek var bende

kendiminkiyle kıyaslayinca bence süper cikmis.1. saat 160 çıkmıştı benim. doktorum 75 lige göre normal demişti

sağol canım heralde banada normal derler yüreğim ferahladı. şeker olmasından şüphelenmişti doktor çünkü.

Saol canim ayrintili bi sekilde yazmissib.Benim ailede seker yok..bakalim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…