2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
öyle mi cnm.ama kuzenim in de erkek o da 28 haftalık.13 kilo almus.baya baya hamile görüntüsü var.karni kocaman.yani kilo almak isedgmdn falan değil de ne bileym haftasi da ilerde .öyle pimpirikleniyorm.gecen üst iç camasir aldm rahat olan diye.kadin dogum kişa mi dedi.ağustos sonu deyince epey sasirdi.öyle olunca kotu hissedyyrm.arkdaslrm hep diyet mi yapiyosn di yolar. Halbuki özellikle yemeyeuugrasyrm.ama istahszlk var

kızlar cicişlerimiz dayanamadım aldım artık yaa

Eklentiler

• image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 94
altı aylık halini görmüştüm gelinimizin şaşırmıştım noldu sana diye o derece diyeyim.korkmuştum hatta..çok şükür bebeği öndeydi hep bir hafta falan kilosuda güzeldi...bazı hamilerde tersi olabiliyormuş..belki onlardan birisin.kimi kilo alır kimi verir..sanmıyorum pimpiriklenecek bi durum olsun ama doktoruna sorarsın en iyi o bilir

teşekkür ederizz. Güya 28 bitince alacaktım ama indirim filan derken alayım dedimm.Bu arada biberonlar nasıl sizce?

teşekkür ederizz. Güya 28 bitince alacaktım ama indirim filan derken alayım dedimm.Bu arada biberonlar nasıl sizce?

canım ben o kadar araştırdım anne göğsüne en yakın olanın avent oldugunu söylediler kullananlarda gercekten memnun ben de bunlardan aldım ..

Canım internetten mi aldın mickeyli kıyafetleri
Ben internetten mickeyli takımın kız için olanının tulumunu vs söylemiştim Allahtan az parça söylemişim
Gelince baskısını beğenmedim
Böyle hafif esnetince parça parça oluyor ayrılıyor sanki yıkadıkça yıpranacak gibi duruyor
Seninkilerde öyle mi??

kızlar benım gıbı ayakları ve ayak bıleklerı şişen varmı yaaaa
sanki daha çok erken şişmek için...babet gıyemedım düşünün artık ...terlık aldım..nasıl yapıcaz randevum yarın...doktoruna danışan varmı?

Canım e bebekten aldım. Henüz gelmedi. Umarım öyle değildir. Lisanslı ürün deyip güvendim ama bakalım artık.

benim öyle corolin..bileğim bildiğin balon gibi oluyor...içtiğim suya limon dilimledim nane attım bikaç tane akşam bol bol ondan içtim..sabah eski halini almıştı...akşama kadar masa başındayım ondan sanırım.tuzda çok kullanmam sıfıra yakın

canım bizim ailede kimsede yok Şeker. ama doktorum 50 lik yüksek çıkarsa boşuna bir kez daha yükleme yapmamiz gerekecek oyüzden baştan 75 lik yapalım dedi. ben de oyüzden 75 lik yaptırdım
Çok korkuyorum şekerim çıkacak diye birde şeker yüklemesi yüksek olunca bebeğe zarar verirmis çok endiseliyim (

Canım e bebekten aldım. Henüz gelmedi. Umarım öyle değildir. Lisanslı ürün deyip güvendim ama bakalım artık.

Seninkiler öyle çıkmaz inşallah canım ya
Gelince durumu bildirirsin bize :)

Ha birde Markafoni ye Hello Kitty butiği gelmişti ondan da almıştım
Neredeyse hepsini geri gönderdim nasıl kalitesiz, nasıl kötü kumaşı beğenmedim hiç.
Aklınızda olsun

normalde bende tuzlu yerdım ama şişmeden once kestım sayılır..dışardan yıyorum oglen çalıştıgım ıcın onunda tuzuna mudahale edemıyorum...kayınvalıdemın ayaklarına benzedım yaa...ama sınır oldum daha var erkenden nedne şiştiki ...bende masa masındayım sureklı acaba sureklı asagı sarkık ondan mı??
napıcaz canım yaa

Canım benim de öyle 2 haftada 2 kilo vermişim ben. Hamilelikten bu yana aldığım kilo 3 kilo. Ve karnım inan ki yok. 26.haftaya gireceğim hamile olduğum anlaşılmıyor. Üstelik de neler yiyorum neler. Bünye yapısı sanıyorum. Bir de iç karnımız geniş sanırım .

aynen ondan..benimkileri görsen korkarsın.akşam eşime gösterdim telaşlandı...eve gidince artık uzanıp yüksek yastık koy ayaklarının altına...bide içtiğin suya limon at dediğim gibi..akşam doktora soracam yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…