2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ta
tamam canım sen sor..yarında ben sorayım...haberleşelim...yoksa bı ıkı aya kadar terlıkte olmıcak

Canım benim ayaklarım bileklerim hatta vücudum neredeyse 20 gün önce şişmeye başladı. Dinlendiğimde geçiyor ama uzun süre oturursam ya da yürürsem auakta kalırsam balon gb oluyor. Tam 4 doktora sordum ne tahlil yapan var ne başka bişi, tek söyledikleri tuzu kes hamurişini azalt... Sıcaklardandır deyip teselli ediyorum ben de kendimi

evet onunda etkisi var. ara sıra kalk yürü, birde biraz yüksek bir yere uzat ayaklarını oturduğun yerde.

cnm biraz rahatladm sağol.sanrm öyle iç karin geniş.bebegin tekmeleri olmasa hamile olduğuma ben bile inanmycm.neyse saglikli olsunlar da karnimiz şişmesin.acaba sonuna kadar boyle mi oluruz ki

canim içime su serptin .dr uma soyledm de olabilirbbünye meselesi diyo.sanrm boyle giderse çok az kiloyla dogumyapcm.ccatlak felanda olmaz

canım ben dün ebebekten disney yelek aldım, hatta sabah buraya da foto atmıştım.. Benim aldığımda öyle bir sıkıntı yook, sen aldığının kesin disney baby'nin lisanslı ürünü olduğuna emin misin?
buarada nerden aldın? internet üzerinden alımlarda genelde 15 gün içinde koşulsuz iade hakkımız var, beğenmediysen iade ediver istersen

bunu söylediğin çok iyi oldu canım. Çünkü bildiğin markafoni ye bakıyordum hergün hello kity için.

bunu söylediğin çok iyi oldu canım. Çünkü bildiğin markafoni ye bakıyordum hergün hello kity için.

5 ürün almıştım 4ünü geri yolladım
Elimde kalanı da gönderirdim de eşim bu idare eder dursun dedi diye göndermedim.

canım benim 3 haftadır bu şekilde... ve şişliklerim ciddi boyutlara ulaştı. dr protein eksikliğinden yada böbrekten kaynaklanır genelde dedi. idrar tahlili yaptırdım pazartesi çıkacak sonucu

di mi:) indirim var dediler bi gireyim bakayım dedim. Aldıklarımın yarısı indirimsiz :)

aynısı bende oldu :)))) bugün e bebek mağazasına gittim aldıklarım hep indirimsiz :) he birde benim gibi 7. ayına girmek üzere olanlar göğüs ucu kremi sürmeyi ihmal etmesinler. yoksa bebişleri emziremeyiz acıdan

hamılelıkle beklenen bır durum ama bızımkı erken oldu dıye endıselenıyoruz...çok vahım bır durum degıldır ama engel olabılırsek nu mutlu bıze

Hangi kremi kullanıyorsun canım ben genel göğüslerim é çatlak kremi sürüyor m 3.aydan beni

Doktordan ciktik kizlar cok sukur herseyyolunda melegim 900 gram olmus kocaman olmus tansiyonumuda olctuler o da iyi cikti tekrardan bir ay sonraya randevu verdiler bizden boyle.
Maaşallah ona

Canım Markafoni den almıştım bunu da
Baskısı çok plastiğimsi duruyor hemen damar damar ayrılıyor
Çok oldu canım bunu alalı
Etiketi böyle canım daha çıkarmadım üstünden
O sırada misafirim vardı hiç ilgilenemedim kargo vs
Ama Hello kitty bundan daha kötüydü..

Doktordan ciktik kizlar cok sukur herseyyolunda melegim 900 gram olmus kocaman olmus tansiyonumuda olctuler o da iyi cikti tekrardan bir ay sonraya randevu verdiler bizden boyle.
.maşallah kuzuya .darısı başıma. saatler geçmiyor bu gün bana

günaydın cnm ama burda c.tesi çalışanda var yazık bana ya ama neyseki son 10 günüm sonra evden yazıcam size evde kahvaltı keyfisi falan diye
Haklısın canım:) benim için rahatlatıcı diyeyim o zaman. Sen keyif yaparken biz de üzülürüz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…