- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
tamam canım sen sor..yarında ben sorayım...haberleşelim...yoksa bı ıkı aya kadar terlıkte olmıcakaynen ondan..benimkileri görsen korkarsın.akşam eşime gösterdim telaşlandı...eve gidince artık uzanıp yüksek yastık koy ayaklarının altına...bide içtiğin suya limon at dediğim gibi..akşam doktora soracam yinede
kızlar benım gıbı ayakları ve ayak bıleklerı şişen varmı yaaaa
sanki daha çok erken şişmek için...babet gıyemedım düşünün artık ...terlık aldım..nasıl yapıcaz randevum yarın...doktoruna danışan varmı?
evet onunda etkisi var. ara sıra kalk yürü, birde biraz yüksek bir yere uzat ayaklarını oturduğun yerde.normalde bende tuzlu yerdım ama şişmeden once kestım sayılır..dışardan yıyorum oglen çalıştıgım ıcın onunda tuzuna mudahale edemıyorum...kayınvalıdemın ayaklarına benzedım yaa...ama sınır oldum daha var erkenden nedne şiştiki ...bende masa masındayım sureklı acaba sureklı asagı sarkık ondan mı??
napıcaz canım yaa
altı aylık halini görmüştüm gelinimizin şaşırmıştım noldu sana diye o derece diyeyim.korkmuştum hatta..çok şükür bebeği öndeydi hep bir hafta falan kilosuda güzeldi...bazı hamilerde tersi olabiliyormuş..belki onlardan birisin.kimi kilo alır kimi verir..sanmıyorum pimpiriklenecek bi durum olsun ama doktoruna sorarsın en iyi o bilir
cnm biraz rahatladm sağol.sanrm öyle iç karin geniş.bebegin tekmeleri olmasa hamile olduğuma ben bile inanmycm.neyse saglikli olsunlar da karnimiz şişmesin.acaba sonuna kadar boyle mi oluruz kiCanım benim de öyle 2 haftada 2 kilo vermişim ben. Hamilelikten bu yana aldığım kilo 3 kilo. Ve karnım inan ki yok. 26.haftaya gireceğim hamile olduğum anlaşılmıyor. Üstelik de neler yiyorum neler. Bünye yapısı sanıyorum. Bir de iç karnımız geniş sanırım .
canim içime su serptin .dr uma soyledm de olabilirbbünye meselesi diyo.sanrm boyle giderse çok az kiloyla dogumyapcm.ccatlak felanda olmazaltı aylık halini görmüştüm gelinimizin şaşırmıştım noldu sana diye o derece diyeyim.korkmuştum hatta..çok şükür bebeği öndeydi hep bir hafta falan kilosuda güzeldi...bazı hamilerde tersi olabiliyormuş..belki onlardan birisin.kimi kilo alır kimi verir..sanmıyorum pimpiriklenecek bi durum olsun ama doktoruna sorarsın en iyi o bilir
Canım internetten mi aldın mickeyli kıyafetleri
Ben internetten mickeyli takımın kız için olanının tulumunu vs söylemiştim Allahtan az parça söylemişim
Gelince baskısını beğenmedim
Böyle hafif esnetince parça parça oluyor ayrılıyor sanki yıkadıkça yıpranacak gibi duruyor
Seninkilerde öyle mi??
Seninkiler öyle çıkmaz inşallah canım ya
Gelince durumu bildirirsin bize :)
Ha birde Markafoni ye Hello Kitty butiği gelmişti ondan da almıştım
Neredeyse hepsini geri gönderdim nasıl kalitesiz, nasıl kötü kumaşı beğenmedim hiç.
Aklınızda olsun
göbekte belmanın dediği gibi iç karın geniş olduğunda öyle oluyormuş...şükür bebekte sıkıntı yokmuş..doktorda onaylamışcanim içime su serptin .dr uma soyledm de olabilirbbünye meselesi diyo.sanrm boyle giderse çok az kiloyla dogumyapcm.ccatlak felanda olmaz
bunu söylediğin çok iyi oldu canım. Çünkü bildiğin markafoni ye bakıyordum hergün hello kity için.
kızlar benım gıbı ayakları ve ayak bıleklerı şişen varmı yaaaa
sanki daha çok erken şişmek için...babet gıyemedım düşünün artık ...terlık aldım..nasıl yapıcaz randevum yarın...doktoruna danışan varmı?
di mi:) indirim var dediler bi gireyim bakayım dedim. Aldıklarımın yarısı indirimsiz :)
hamılelıkle beklenen bır durum ama bızımkı erken oldu dıye endıselenıyoruz...çok vahım bır durum degıldır ama engel olabılırsek nu mutlu bızeCanım benim ayaklarım bileklerim hatta vücudum neredeyse 20 gün önce şişmeye başladı. Dinlendiğimde geçiyor ama uzun süre oturursam ya da yürürsem auakta kalırsam balon gb oluyor. Tam 4 doktora sordum ne tahlil yapan var ne başka bişi, tek söyledikleri tuzu kes hamurişini azalt... Sıcaklardandır deyip teselli ediyorum ben de kendimi
aynısı bende oldu :)))) bugün e bebek mağazasına gittim aldıklarım hep indirimsiz :) he birde benim gibi 7. ayına girmek üzere olanlar göğüs ucu kremi sürmeyi ihmal etmesinler. yoksa bebişleri emziremeyiz acıdan
Maaşallah onaDoktordan ciktik kizlar cok sukur herseyyolunda melegim 900 gram olmus kocaman olmus tansiyonumuda olctuler o da iyi cikti tekrardan bir ay sonraya randevu verdiler bizden boyle.
canım ben dün ebebekten disney yelek aldım, hatta sabah buraya da foto atmıştım.. Benim aldığımda öyle bir sıkıntı yook, sen aldığının kesin disney baby'nin lisanslı ürünü olduğuna emin misin?
buarada nerden aldın? internet üzerinden alımlarda genelde 15 gün içinde koşulsuz iade hakkımız var, beğenmediysen iade ediver istersen
.maşallah kuzuya .darısı başıma. saatler geçmiyor bu gün banaDoktordan ciktik kizlar cok sukur herseyyolunda melegim 900 gram olmus kocaman olmus tansiyonumuda olctuler o da iyi cikti tekrardan bir ay sonraya randevu verdiler bizden boyle.
evet açlık iyi ama tokluk ilk saat sınırda
ilk saat 180
2 ci saat 154 üstü olmaması gerekiyor.
Haklısın canım:) benim için rahatlatıcı diyeyim o zaman. Sen keyif yaparken biz de üzülürüz o zamangünaydın cnm ama burda c.tesi çalışanda varyazık bana ya ama neyseki son 10 günüm sonra evden yazıcam size evde kahvaltı keyfisi falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?