2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

aaaa bu da disney baby miş.. demekki her üründe farklı kalite olabiliyor.. en iisi netten değil, bakarak almak heralde.. bu zaten azmış, iiki hello kittyleri iade edebilmişin canım

aaaa bu da disney baby miş.. demekki her üründe farklı kalite olabiliyor.. en iisi netten değil, bakarak almak heralde.. bu zaten azmış, iiki hello kittyleri iade edebilmişin canım
bunların hepsi çin malı markasına kanıp bi sürü para verioruz sonra bi bakıyoruz kalitesiz arkadaşım çin alışveriş sitesiden aldı üstünde disney etiketi vardı 20 liraya kızına mayo almıştı gayette kaliteliydi şansına:) yoksa aynı etiketli çakmasınıda yapıolar

Aynen öyle.. özellikle netten alışverişlerde böyle sıkıntılar çıkabiliyor .. bazen de markaya güveniyosun ama sürekli aynı kalitede ürün çıkmayabiliyor.. Ben o yüzden oğluşuma, mümkün olduğunca görerek, dokusunu anlayarak almaktan yanayım

ay duygulandım

Hastaneye geldim ben oglusumu görmeye enfeksiyon dışında bariz bir şikayetim yok gibi ama 1.5 ay oldu doktora gelmeyeli inşallah bir problem yoktur

Çok duygulu, bi o kadar da manidar........,

tamam canım gelince bilgilendiririm sizi de

bende aynı şekilde internetten alışveriş yapmak kolay ama yeni doğduğundan canımızdan sakınıyoruz dokunarak en azından bi nebze içimizi rahatlatırız.

bende zaten bi mayıs annelerine bakayım napıolar dedim ay çocukları olanlar olmuş onlardan bahsediyorlar fena oldumm allah bize de o günleri gösteriri insallahhh ..
mayıs annelerıne baktım bende gecenlerde strese gırdım yaaa
artık dogurayım dıye yalvarıyolar

kızlar buarada dün doktora gittim. şeker yüklemedindeki 4 değerden 3 ü normal 1i yüksekmiş. o Yüzden kendini çok zorlama ama yine de dikkat et dedi. o anki mutluluğumu anlatamam size. hemen çıkıp meyve Alıp kutladım bu güzel haberi. Ama kararlıyım beyaz ekmek pasta Börek yok bundan sonra

benki o kadar gaddarın odunun duygusuzun tekiyim tüylerim diken diken oldu az kalsın gözlerim doluyodu
dün ayrıntılıda okadar çok uyardılarki hiç test yaptırmamışsın ultrasonda anlaşılmaz haberin olsun down sendromlu olabilir diye kaç kere tamam dedim yok tekrarlayıp durdular yaa

anladım canım bakalım bızde neler olacak hayırlısı ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…