Canım Markafoni den almıştım bunu da
Baskısı çok plastiğimsi duruyor hemen damar damar ayrılıyor
Çok oldu canım bunu alalı
Etiketi böyle canım daha çıkarmadım üstünden
O sırada misafirim vardı hiç ilgilenemedim kargo vs
Ama Hello kitty bundan daha kötüydü..
Eki Görüntüle 1536136 Eki Görüntüle 1536137 Eki Görüntüle 1536138
bunların hepsi çin malı markasına kanıp bi sürü para verioruz sonra bi bakıyoruz kalitesiz arkadaşım çin alışveriş sitesiden aldı üstünde disney etiketi vardı 20 liraya kızına mayo almıştı gayette kaliteliydi şansına:) yoksa aynı etiketli çakmasınıda yapıolaraaaa bu da disney baby miş.. demekki her üründe farklı kalite olabiliyor.. en iisi netten değil, bakarak almak heralde.. bu zaten azmış, iiki hello kittyleri iade edebilmişin canım
bunların hepsi çin malı markasına kanıp bi sürü para verioruz sonra bi bakıyoruz kalitesiz arkadaşım çin alışveriş sitesiden aldı üstünde disney etiketi vardı 20 liraya kızına mayo almıştı gayette kaliteliydi şansına:) yoksa aynı etiketli çakmasınıda yapıolar
ay duygulandımBir gün bir kadın, down sendromlu bir bebeği olacağını öğrenir. Paniğe kapılıp, videoyu hazırlayan CoorDown adlı derneğe mesaj atar, "Ben Ne Yapacağım" diye. İşte karşınızda 15 tane harika insanın bu anneye verdiği cevap.....
ay duygulandım
anammm ben bu forumda herkesi ağlatcam galiba tamam bir daha bu tarz şeyler paylaşmak yokay duygulandım
anammm ben bu forumda herkesi ağlatcam galiba tamam bir daha bu tarz şeyler paylaşmak yok
ahhh şu hormonlarrrrranammm ben bu forumda herkesi ağlatcam galiba tamam bir daha bu tarz şeyler paylaşmak yok
ağlamak için yer geziyoruz kendimizesorun sende değil canım bizde ağlayasımız varrr
Çok duygulu, bi o kadar da manidar........,Bir gün bir kadın, down sendromlu bir bebeği olacağını öğrenir. Paniğe kapılıp, videoyu hazırlayan CoorDown adlı derneğe mesaj atar, "Ben Ne Yapacağım" diye. İşte karşınızda 15 tane harika insanın bu anneye verdiği cevap.....
tamam canım gelince bilgilendiririm sizi deSeninkiler öyle çıkmaz inşallah canım ya
Gelince durumu bildirirsin bize :)
Ha birde Markafoni ye Hello Kitty butiği gelmişti ondan da almıştım
Neredeyse hepsini geri gönderdim nasıl kalitesiz, nasıl kötü kumaşı beğenmedim hiç.
Aklınızda olsun
bende aynı şekilde internetten alışveriş yapmak kolay ama yeni doğduğundan canımızdan sakınıyoruz dokunarak en azından bi nebze içimizi rahatlatırız.Aynen öyle.. özellikle netten alışverişlerde böyle sıkıntılar çıkabiliyor .. bazen de markaya güveniyosun ama sürekli aynı kalitede ürün çıkmayabiliyor.. Ben o yüzden oğluşuma, mümkün olduğunca görerek, dokusunu anlayarak almaktan yanayım
mayıs annelerıne baktım bende gecenlerde strese gırdım yaaabendezaten bi mayıs annelerine bakayım napıolar dedim ay çocukları olanlar olmuş onlardan bahsediyorlar fena oldumm allah bize de o günleri gösteriri insallahhh ..
Öyle gerçekten , allah kimseyi bebeğinin hayatı hakkında karar aldırmasın .. Aldırana da zor aldırmayana da ....Çok duygulu, bi o kadar da manidar........,
Evet hormonlar bizi mahvetti , zaten ağlaktım , şimdi metrobüsün gelmemesine bile ağlıyorum o kadar...ahhh şu hormonlarrrrr
benki o kadar gaddarın odunun duygusuzun tekiyim tüylerim diken diken oldu az kalsın gözlerim doluyoduBir gün bir kadın, down sendromlu bir bebeği olacağını öğrenir. Paniğe kapılıp, videoyu hazırlayan CoorDown adlı derneğe mesaj atar, "Ben Ne Yapacağım" diye. İşte karşınızda 15 tane harika insanın bu anneye verdiği cevap.....
canım gebelikte şeker çıkabiliyormuş. zaten normaldede burdaki doktorların istediği bir test. normalde 24. haftadan sonra yapılıyor ama suyum sınırda olduğu için 22. haftada yapalım dedi. bu arada yaptırdım şuan çok çok iğrenç birşey değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?