2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım hiç sıkıntı yapma lütfen. Down sendromunun en belirgin özellikleri ense kalınlığı ve burun zaten ikili testte de ilk ultrasonla ense kalınlığı ve burna bakılıyor. Bir de kan değerlerine bakılıyor ve ortalama riskin çıkıyor. Bu yüzden hiç gerilme down sendromunun birçok belirtisi var ama bak senin ultrasonda gayet iyi çıkmış herşey .. Hiç kafanı bulandırma bence. Doktorlar acımasızdırlar bir şey görse söylerler merak etme

canım benimkindede zaten ense kalınlığı vardı burnuda hipoplazikti bebeğin eşinden parça alalım dediler reddettim o yüzden sürekli uyarıp duruyolar dünkü muaynede asistan burnu ne kadar güzel dediasistanında burnu yapılıydı hocası sordu senin burnun yapmamı hiç dikkat etmemiştim diye

Amniyosentez istediler yani senden. Yine de sıkma canını ya. Benden de muhtemelen çapadaki heyet amniyosentez isteyecek bende yaptırmayı düşünmüyorum. Gelmişim 26.haftaya o strese giremeyeceğim. Rabbim ne nasip ettiyse o. Sıkma canını hay allah söylediğime pişman oldum şimdi. Utandım

yok canım niye pişman olcan hiiiççç utanma sıkılma bu benim üçüncü gebeliğim iki düşüğüm var ikincisinde hergün alttan ilaç veriyodum tutunsun diye şimdide iğne vuruyorum yaşasın diye. rabbim nasip etseydi ikincide yaşardı şimdiye doğmuştu bile. düşse buda düşerdi ki hala doğacağının garantisi yok niye boşuna hem kendimle hem çocukla uğraştırıyım ki zaten riskli gebe olduğum için araştırmaya pek hevesliler gittiğim her özel doktor numarasını veriyo

Kizceler ben geldimm bugün çarşıda yürürken yine yürüyemedm çok kotu ağrılarla doktora gittim hemen deli doktor gecen bi şey olmaz demişti ishal oldugumda aramıştm bol su yoğurt ben bilerek veriyorm demişti bugün gittim ben sana bırak demişti ishal tehlikeli ondan olmuş ağrıların dedi allahtan bi sorun yok yavrumda bu arada 920 gram olmuş el salliyodu tekmeliyodu oglusum:)

Selamlar herkese. Bir süredir yoktum umarım herkesin keyfi yerindedir,bebisleriniz sağlıklıdır :) 2 hafta önce bizim eve hırsız girdi ve pc yi çaldı o yüzden yazamadım bayadir. Vicdansiz hırsız bebisimin tüm kıyafetlerini çalmış çok üzüldüm şimdi herseye sıfırdan başladık. Allah iyiki karşılaştırmadi mala gelsin zarar diyor insan ama giden bebegimin eşyaları olunca çok üzüldüm.

ciddi misin? ne kadar ilginç bundan sonra yönlendirmelerini yazılı yapsın o zaman...

çok geçmiş olsun

Pazartesi hem tetanoz aşısı hem seker yüklemesi ağırmi gelicek sizce kızlar ?? Bi de tansiyonumu ölctuler 14/8 çıktı ama doktor bi şey demedi sizce yuksek değil mi:/?

ciddi misin? ne kadar ilginç bundan sonra yönlendirmelerini yazılı yapsın o zaman...
Gerçekten canım bende çok şaşırdım doktor bu aradaki en iyi doktorlardan biridir herkesin severek gittiği hayal kırıklığına ugradm zaten ogun aradığım da herhalde hastası vardı ki çok bastan savma konuştu :/

ancak bu kadar güzel anlatılırdı

Pazartesi hem tetanoz aşısı hem seker yüklemesi ağırmi gelicek sizce kızlar ?? Bi de tansiyonumu ölctuler 14/8 çıktı ama doktor bi şey demedi sizce yuksek değil mi:/?
tetenoz ilk defamı olacaksın 2. dozsa bişey olmaz kanımca ama dr sormanda fayda var cnm.. risk almak olmaz yada sağlık ocağını ara sor hemşirene oda bilgilendirir seni..

tetenoz ilk defamı olacaksın 2. dozsa bişey olmaz kanımca ama dr sormanda fayda var cnm.. risk almak olmaz yada sağlık ocağını ara sor hemşirene oda bilgilendirir seni..
2si canım ne bliyim zaten şekeri zararlı diyolr ya tetanozdaki ilaçla bi etkileşim yaparmış diye düşündüm bide gidersen vurulup gecicem AC karnına istiyoya ondan dedm :)

çok geçmiş olsun ya cidden çok üzücü bir durum. neyse siz iyisiniz bunada şükür.

canım ben ikisinide yaptırmış biri olarak söylüyorum. eğer banada ikisi aynı gün yapılsaydı sanmıyorum fazla gelmezdi. çünkü aşıda da acı ağrı çok hissetmedim, şeker yüklemesi de beni çok zorlamadı zaten 8den 11e kadar aç kaldım ama şekerli su tıkadı zaten açlık hissetmedim. yinede karar senin sonuçta bünye meselesi.

iyi düşünmüşsün cnm ben de 1.5 yaşına kadar yanımda yatırdım sonra tam tekmil oda yapmıştım kızıma hem aklı biraz ermeye baslayınca odasına çok güzel tepki veriyor
Arkadaşlar ateş ölçer alican kullanan yada bilgisi olanlar yardım lütfen kulaktanmi temassızmi ve hangi marka karar veremedim
ben chicconun alından temazsızını kullandım hala da devam ediyorum
canım mümkün oldugunca küçük desen secmeye calıs ben de hep markafoni morhıpodan faan aldım çok memnundum hello kitty tavsıye etmıyorum bi de vipçocuk unnadoya bakın derim güzel şeyler var
ne guzel işte catlamıcaksın
anammm ben bu forumda herkesi ağlatcam galiba tamam bir daha bu tarz şeyler paylaşmak yok
niye paylaşmayasın ben tam tersine mutlu oldum hep gördüğümüz kötü örnekler ama sevgi ve ilgiyle herseyın asılabılecegıne ınananlardanım
gecmıs olsun supersın
bu ne mantık ya zaten sen o kararı vermıssen herseye hazırlıklısın demektır ne dıye baskı kurarlar mı sapasaglam bı yavrun olacak allahın ıznı ıle onlara da kapak olsun
gecmıs olsun cnm ne mantıkla kıyafet calmıs ya tovbe tovbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…