Canım hiç sıkıntı yapma lütfen. Down sendromunun en belirgin özellikleri ense kalınlığı ve burun zaten ikili testte de ilk ultrasonla ense kalınlığı ve burna bakılıyor. Bir de kan değerlerine bakılıyor ve ortalama riskin çıkıyor. Bu yüzden hiç gerilme down sendromunun birçok belirtisi var ama bak senin ultrasonda gayet iyi çıkmış herşey .. Hiç kafanı bulandırma bence. Doktorlar acımasızdırlar bir şey görse söylerler merak etmebenki o kadar gaddarın odunun duygusuzun tekiyim tüylerim diken diken oldu az kalsın gözlerim doluyodu
dün ayrıntılıda okadar çok uyardılarki hiç test yaptırmamışsın ultrasonda anlaşılmaz haberin olsun down sendromlu olabilir diye kaç kere tamam dedim yok tekrarlayıp durdular yaa
canım benimkindede zaten ense kalınlığı vardı burnuda hipoplazikti bebeğin eşinden parça alalım dediler reddettim o yüzden sürekli uyarıp duruyolarCanım hiç sıkıntı yapma lütfen. Down sendromunun en belirgin özellikleri ense kalınlığı ve burun zaten ikili testte de ilk ultrasonla ense kalınlığı ve burna bakılıyor. Bir de kan değerlerine bakılıyor ve ortalama riskin çıkıyor. Bu yüzden hiç gerilme down sendromunun birçok belirtisi var ama bak senin ultrasonda gayet iyi çıkmış herşey .. Hiç kafanı bulandırma bence. Doktorlar acımasızdırlar bir şey görse söylerler merak etme
Hangi kremi kullanıyorsun canım ben genel göğüslerim é çatlak kremi sürüyor m 3.aydan beni
canım benimkindede zaten ense kalınlığı vardı burnuda hipoplazikti bebeğin eşinden parça alalım dediler reddettim o yüzden sürekli uyarıp duruyolardünkü muaynede asistan burnu ne kadar güzel dedi asistanında burnu yapılıydı hocası sordu senin burnun yapmamı hiç dikkat etmemiştim diye
yok canım niye pişman olcan hiiiççç utanma sıkılmaAmniyosentez istediler yani senden. Yine de sıkma canını ya. Benden de muhtemelen çapadaki heyet amniyosentez isteyecek bende yaptırmayı düşünmüyorum. Gelmişim 26.haftaya o strese giremeyeceğim. Rabbim ne nasip ettiyse o. Sıkma canını hay allah söylediğime pişman oldum şimdi. Utandım
ciddi misin? ne kadar ilginç bundan sonra yönlendirmelerini yazılı yapsın o zaman...Kizceler ben geldimm bugün çarşıda yürürken yine yürüyemedm çok kotu ağrılarla doktora gittim hemen deli doktor gecen bi şey olmaz demişti ishal oldugumda aramıştm bol su yoğurt ben bilerek veriyorm demişti bugün gittim ben sana bırak demişti ishal tehlikeli ondan olmuş ağrıların dedi allahtan bi sorun yok yavrumdabu arada 920 gram olmuş el salliyodu tekmeliyodu oglusum:)
çok geçmiş olsunSelamlar herkese. Bir süredir yoktum umarım herkesin keyfi yerindedir,bebisleriniz sağlıklıdır :) 2 hafta önce bizim eve hırsız girdi ve pc yi çaldı o yüzden yazamadım bayadir. Vicdansiz hırsız bebisimin tüm kıyafetlerini çalmış çok üzüldüm şimdi herseye sıfırdan başladık. Allah iyiki karşılaştırmadi mala gelsin zarar diyor insan ama giden bebegimin eşyaları olunca çok üzüldüm.
Gerçekten canım bende çok şaşırdım doktor bu aradaki en iyi doktorlardan biridir herkesin severek gittiği hayal kırıklığına ugradm zaten ogun aradığım da herhalde hastası vardı ki çok bastan savma konuştu :/ciddi misin? ne kadar ilginç bundan sonra yönlendirmelerini yazılı yapsın o zaman...
ancak bu kadar güzel anlatılırdıBir gün bir kadın, down sendromlu bir bebeği olacağını öğrenir. Paniğe kapılıp, videoyu hazırlayan CoorDown adlı derneğe mesaj atar, "Ben Ne Yapacağım" diye. İşte karşınızda 15 tane harika insanın bu anneye verdiği cevap.....
tetenoz ilk defamı olacaksın 2. dozsa bişey olmaz kanımca ama dr sormanda fayda var cnm.. risk almak olmaz yada sağlık ocağını ara sor hemşirene oda bilgilendirir seni..Pazartesi hem tetanoz aşısı hem seker yüklemesi ağırmi gelicek sizce kızlar?? Bi de tansiyonumu ölctuler 14/8 çıktı ama doktor bi şey demedi sizce yuksek değil mi:/?
2si canım ne bliyim zaten şekeri zararlı diyolr ya tetanozdaki ilaçla bi etkileşim yaparmış diye düşündüm bide gidersen vurulup gecicem AC karnına istiyoya ondan dedm :)tetenoz ilk defamı olacaksın 2. dozsa bişey olmaz kanımca ama dr sormanda fayda var cnm.. risk almak olmaz yada sağlık ocağını ara sor hemşirene oda bilgilendirir seni..
araba almiycam bi sure bakalim nasil olacak.Hadi ya bak sevmeyen duymamıştım hiç. Umarim sever benim bebik yoksa yandim. Gerci slingi yanlis baglarim diye pek korkuyorum ama bakalim o arabalar benim kabusum olur istanbul'da
Selamlar herkese. Bir süredir yoktum umarım herkesin keyfi yerindedir,bebisleriniz sağlıklıdır :) 2 hafta önce bizim eve hırsız girdi ve pc yi çaldı o yüzden yazamadım bayadir. Vicdansiz hırsız bebisimin tüm kıyafetlerini çalmış çok üzüldüm şimdi herseye sıfırdan başladık. Allah iyiki karşılaştırmadi mala gelsin zarar diyor insan ama giden bebegimin eşyaları olunca çok üzüldüm.
Pazartesi hem tetanoz aşısı hem seker yüklemesi ağırmi gelicek sizce kızlar?? Bi de tansiyonumu ölctuler 14/8 çıktı ama doktor bi şey demedi sizce yuksek değil mi:/?
iyi düşünmüşsün cnm ben de 1.5 yaşına kadar yanımda yatırdım sonra tam tekmil oda yapmıştım kızıma hem aklı biraz ermeye baslayınca odasına çok güzel tepki veriyorkızlar normalde başlarda bebeğime oda hazırlamak istiyordum..şimdi fikrim değişti..sadece büyüyen beşik yada normal beşik alıp kendi odamıza koymak istiyorum...ona göre de tekrardan dekore edicem odayı .işte perdeyi kendi yatak örtümü vs...beşiği beyaz düşünüyorum..kendi odam siyah...perde olarakta sadece fonları değiştirip turkuaz tonlarında almayı düşünüyorum.tül perdem aynı şekilde duracak..yani ağırlıklı olarak turkuaz tonları kullanıcam..bikaç örnek baktım kafama yattı gibi...en fazla 2,5 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum birazda ondan fikrim değişti..gelecek seneye taşınma durumumuz var..taşındıktan bi sene sonra odasını hazırlarım diyorum ..sizce?
ben chicconun alından temazsızını kullandım hala da devam ediyorumArkadaşlar ateş ölçer alican kullanan yada bilgisi olanlar yardım lütfen kulaktanmi temassızmi ve hangi marka karar veremedim
canım mümkün oldugunca küçük desen secmeye calıs ben de hep markafoni morhıpodan faan aldım çok memnundum hello kitty tavsıye etmıyorum bi de vipçocuk unnadoya bakın derim güzel şeyler varCanım internetten mi aldın mickeyli kıyafetleri
Ben internetten mickeyli takımın kız için olanının tulumunu vs söylemiştim Allahtan az parça söylemişim
Gelince baskısını beğenmedim
Böyle hafif esnetince parça parça oluyor ayrılıyor sanki yıkadıkça yıpranacak gibi duruyor
Seninkilerde öyle mi??
ne guzel işte catlamıcaksınCanım benim de öyle 2 haftada 2 kilo vermişim ben. Hamilelikten bu yana aldığım kilo 3 kilo. Ve karnım inan ki yok. 26.haftaya gireceğim hamile olduğum anlaşılmıyor. Üstelik de neler yiyorum neler. Bünye yapısı sanıyorum. Bir de iç karnımız geniş sanırım .
niye paylaşmayasın ben tam tersine mutlu oldum hep gördüğümüz kötü örnekler ama sevgi ve ilgiyle herseyın asılabılecegıne ınananlardanımanammm ben bu forumda herkesi ağlatcam galiba tamam bir daha bu tarz şeyler paylaşmak yok
gecmıs olsun supersınkızlar buarada dün doktora gittim. şeker yüklemedindeki 4 değerden 3 ü normal 1i yüksekmiş. o Yüzden kendini çok zorlama ama yine de dikkat et dedi. o anki mutluluğumu anlatamam size. hemen çıkıp meyve Alıp kutladım bu güzel haberi. Ama kararlıyım beyaz ekmek pasta Börek yok bundan sonra
bu ne mantık ya zaten sen o kararı vermıssen herseye hazırlıklısın demektır ne dıye baskı kurarlar mı sapasaglam bı yavrun olacak allahın ıznı ıle onlara da kapak olsuncanım benimkindede zaten ense kalınlığı vardı burnuda hipoplazikti bebeğin eşinden parça alalım dediler reddettim o yüzden sürekli uyarıp duruyolardünkü muaynede asistan burnu ne kadar güzel dedi asistanında burnu yapılıydı hocası sordu senin burnun yapmamı hiç dikkat etmemiştim diye
gecmıs olsun cnm ne mantıkla kıyafet calmıs ya tovbe tovbeSelamlar herkese. Bir süredir yoktum umarım herkesin keyfi yerindedir,bebisleriniz sağlıklıdır :) 2 hafta önce bizim eve hırsız girdi ve pc yi çaldı o yüzden yazamadım bayadir. Vicdansiz hırsız bebisimin tüm kıyafetlerini çalmış çok üzüldüm şimdi herseye sıfırdan başladık. Allah iyiki karşılaştırmadi mala gelsin zarar diyor insan ama giden bebegimin eşyaları olunca çok üzüldüm.
Bizde hiç anlamadik ya giren kadındı ya da satarim düşüncesiyle alıp götürdü. Allahtan pusetini bırakmış.gecmıs olsun cnm ne mantıkla kıyafet calmıs ya tovbe tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?