- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
cana gelecegıne mala gelsın....saglıgınız yerınde olsunda yenılerını alırsın bebıse..geçmiş olsunBizde hiç anlamadik ya giren kadındı ya da satarim düşüncesiyle alıp götürdü. Allahtan pusetini bırakmış.
çok geçmiş olsunBizde hiç anlamadik ya giren kadındı ya da satarim düşüncesiyle alıp götürdü. Allahtan pusetini bırakmış.
gözün aydın cnm benimde 116 çıkmıştı.toklukda 119 çıktı cnm. dr gayet normal dedi çok şükür
ay evet ya benim dediğim 75 gr lık atlamışım onusavhacım bence senin yazdığın değerler 75 ya da 100 gr lık yüklemenin sınır değerleri. 50 gr lık yüklemede sınır değerleri de düşüyor. 50 gr da ilk saatin sınır değeri 138-140 gibi bişeydi. Sanırım gizemli_mor un yaptırdığı da 50 gr lık yükleme
Ay sorma, sabahtan beri ağlıyorum sinir bastı, hem feci yorgunum hem de bizimkinin muzurlukları birleşince hem o ağlıyor hem ben, zor zaptediyorum artık kactımı yakalamakta zor. Eşimde yarın gece gelecek, 1 gün daha sabretcem inş. Bugün bi alışverişe çıkayım dedim annemle, İkimiz zor zaptettiki hiç durmadı, bizim tatil yalan olur net olarak anladımHaklısın biraz nazımızı bu dönemde herkes çeker herhalde :)) tatilde çocuk daha mı kolay daha mı zor bilemiyprum şimdi ama ona uygun bir otelse uyuyamasan bile sürekli yaratıcılığını kullanmak zorunda kalmaya bilirsin galiba
çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum cnm. göğüs ucu kremini bugün yeni aldım ama adını unuttum evde çünkü şuan dışarıdayım. gittiğimde yazarım mutlaka
canım bnm çook geçmiş oldun, bununla kalsın.. canınıza bi zarar gelmesin.. allahım yardım eder, daha güzellerini alırsınız inş..Selamlar herkese. Bir süredir yoktum umarım herkesin keyfi yerindedir,bebisleriniz sağlıklıdır :) 2 hafta önce bizim eve hırsız girdi ve pc yi çaldı o yüzden yazamadım bayadir. Vicdansiz hırsız bebisimin tüm kıyafetlerini çalmış çok üzüldüm şimdi herseye sıfırdan başladık. Allah iyiki karşılaştırmadi mala gelsin zarar diyor insan ama giden bebegimin eşyaları olunca çok üzüldüm.
çok geçmiş oldun evrembus.. haftasına göre bebişin hala önde sanırım nerdeyse 1 kgya gelmiş, bzmkiler dha 600 gramlarda.. doktorun bunla ilgili bşi söledi mi?Kizceler ben geldimm bugün çarşıda yürürken yine yürüyemedm çok kotu ağrılarla doktora gittim hemen deli doktor gecen bi şey olmaz demişti ishal oldugumda aramıştm bol su yoğurt ben bilerek veriyorm demişti bugün gittim ben sana bırak demişti ishal tehlikeli ondan olmuş ağrıların dedi allahtan bi sorun yok yavrumdabu arada 920 gram olmuş el salliyodu tekmeliyodu oglusum:)
140/110 a kadar normal sayiyorlar canim telas etmePazartesi hem tetanoz aşısı hem seker yüklemesi ağırmi gelicek sizce kızlar?? Bi de tansiyonumu ölctuler 14/8 çıktı ama doktor bi şey demedi sizce yuksek değil mi:/?
dünden hazırladım bugün rahatım ne hazırlasak derdi bitmez.. burda soylesekmi acaba şimdi herkes mutfaktadır gerçiakşama ne yemek yapacaksınız yaa ..fıkır verın kızlar
ben hala işteyimmmmmdünden hazırladım bugün rahatım ne hazırlasak derdi bitmez.. burda soylesekmi acaba şimdi herkes mutfaktadır gerçi
bende yeni çıkıyorum eve gitmem 19:00 olurben hala işteyimmmmm
akşama ne yemek yapacaksınız yaa ..fıkır verın kızlar
benim bebiş 828 grdı dün. ama sanki bana makineden Kaynaklı gibi geldi. pazartesi 640 grdı başka doktorda.bu kadar hızlı büyüyemez zannımcaçok geçmiş oldun evrembus.. haftasına göre bebişin hala önde sanırım nerdeyse 1 kgya gelmiş, bzmkiler dha 600 gramlarda.. doktorun bunla ilgili bşi söledi mi?
ay ben de şaşırdım ne yiyeceğimi ne pişireceğimiBugün dışarıdan söyleyeceğiz sanırım
Yemek yapasım yok, evdekilerden de canım bir şey istemiyor
Taze fasülye bulgur pilavı ve cacık canım :)akşama ne yemek yapacaksınız yaa ..fıkır verın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?