2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ay evet ya benim dediğim 75 gr lık atlamışım onu

Ay sorma, sabahtan beri ağlıyorum sinir bastı, hem feci yorgunum hem de bizimkinin muzurlukları birleşince hem o ağlıyor hem ben, zor zaptediyorum artık kactımı yakalamakta zor. Eşimde yarın gece gelecek, 1 gün daha sabretcem inş. Bugün bi alışverişe çıkayım dedim annemle, İkimiz zor zaptettiki hiç durmadı, bizim tatil yalan olur net olarak anladım

çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum cnm. göğüs ucu kremini bugün yeni aldım ama adını unuttum evde çünkü şuan dışarıdayım. gittiğimde yazarım mutlaka

bn lansinoh krem aldım ama henüz sürmüyorum.. şimdilik gögüsten yana sıkıntım yok, önümüzdeki ay başlarım heralde :)

canım bnm çook geçmiş oldun, bununla kalsın.. canınıza bi zarar gelmesin.. allahım yardım eder, daha güzellerini alırsınız inş..

çok geçmiş oldun evrembus.. haftasına göre bebişin hala önde sanırım nerdeyse 1 kgya gelmiş, bzmkiler dha 600 gramlarda.. doktorun bunla ilgili bşi söledi mi?

çok geçmiş oldun evrembus.. haftasına göre bebişin hala önde sanırım nerdeyse 1 kgya gelmiş, bzmkiler dha 600 gramlarda.. doktorun bunla ilgili bşi söledi mi?
benim bebiş 828 grdı dün. ama sanki bana makineden Kaynaklı gibi geldi. pazartesi 640 grdı başka doktorda.bu kadar hızlı büyüyemez zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…