- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
afiyet olsunTaze fasülye bulgur pilavı ve cacık canım :)
akşama ne yemek yapacaksınız yaa ..fıkır verın kızlar
Bugün dışarıdan söyleyeceğiz sanırım
Yemek yapasım yok, evdekilerden de canım bir şey istemiyor
benım ayaklar şişmeye başlayınca tuzu kesmem lazım yaoffff... hergün aynı dert. daha işten cıkıp eve gidip yemek yapacagım da o da pişecek de biz de yiyeceğiz... birgün önceden pişirmeyi adet edinemedim kendime
dün akşam dışarda yedik biz de daha. bugünde dışardan yesek olmazki. arada saglıklı yemek de lazım
Hımms o kdr hızlı büyümüyolardır heralde :) bazen gerçekten usg cihazına göre farkediyor.. Ben de salı gnü gidicem doktora, bakalım kaç gr olmuş bnm minikbenim bebiş 828 grdı dün. ama sanki bana makineden Kaynaklı gibi geldi. pazartesi 640 grdı başka doktorda.bu kadar hızlı büyüyemez zannımca
Size de afiyet olsun arkadaşım :)afiyet olsun
bende karar verdım
mantarlı tavuk sote
yanında bısı yaparım da ne olur ona karar veremedım
bn lansinoh krem aldım ama henüz sürmüyorum.. şimdilik gögüsten yana sıkıntım yok, önümüzdeki ay başlarım heralde :)
Benim goguslerde kasiniyor birkac gundur ozellikle uclari ne yapmak lazim acaba?bende onu almışım cnm şimdi geldim eve
Hımms o kdr hızlı büyümüyolardır heralde :) bazen gerçekten usg cihazına göre farkediyor.. Ben de salı gnü gidicem doktora, bakalım kaç gr olmuş bnm minik
Buarada şekerle ilgili sorun çözülmüş sanırım, göZün aydın canım
Benim goguslerde kasiniyor birkac gundur ozellikle uclari ne yapmak lazim acaba?
ii hbrlerle dönelim inş tatlımbende salı günü gideceğim doktora. heyecanla bekliyorum
50ydi canınbu sonuçlar için herkese farklı yorum yapıyor doktorlar kafam karişti. ben 75 gr icmistim açlık 84 1. saat 160 2. saat 114 çıktı. doktorum normal dedi. senin glikoz kaç gr di
2.saate bakmadilarevet açlık iyi ama tokluk ilk saat sınırda
ilk saat 180
2 ci saat 154 üstü olmaması gerekiyor.
Medifine kalibrasyon ayarli uzaktan 54.90 kliksadan yeni aldim.hepsiburadada 59.90 herkes cok memnunduArkadaşlar ateş ölçer alican kullanan yada bilgisi olanlar yardım lütfen kulaktanmi temassızmi ve hangi marka karar veremedim
cnm ya sen 50 lik yaptırdın demi ben 75 lik için yazdım ya unuttum onuda yazayım kusura bakma nolur yanlış bilgilendirdim2.saate bakmadilar
bende onu almışım cnm şimdi geldim eve
Kızlar merhaba
Balık yağı kullanıyor musunuz? Hangi markayı? Doktorum bana marincap önerdi kullanan var mı?
ben de bu kremi aldım ama 32 den sonra başlarım diye düşünüyordum. geç mi ki
Benim goguslerde kasiniyor birkac gundur ozellikle uclari ne yapmak lazim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?