2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar ben bugun kontrole gittim.bebeğim 1 ay önce 4 gün ileriydi.bugün 3 gün geride.moralim bozuldu aslında ama biliyorum ki normal.doktorum da öyle dedi.sizde de var mı böyle değişimler.

Doktordan geldim hersey çok güzel sadece rahim ağzı kapalı o da büyük ihtimal enfeksiyondan dedi. Oglusumu gördüm ayy nerdeyse aglicaktim ama çıkınca ağladım nasıl büyümüş kuzum. 480 gr olmuş ölürüm ya.. rahatsiz oldu galiba vurmaya basladi hemde sonra elleriyle yüzünü kapadı

Sağol canım inşallah kimsede çıkmaz. Allah şeker hastalarına yardım etsin. 2 gün bile çok zordu

ve bugün 24+0 588 gram.zayıf kalmış dimi.bronşit olmuştum baya öksürdum falan günlerce.ondan olabilir mi ki

Anlamadım cnm rahim ağzın açılmamı olmuş enfeksiyondan ..zaten kapalı olması gerekiyor

Aynen ya bende ne ikili ne 3lü yaptırmadım ,şimdi ayrıntılıya girivem dr diyorki boşuna giriyorsun biliyorsun değilmi :)he dedim biliyorum
Her muayeneye gittiğimde mevzusu geçiyor

Kızlar biraz önce bilim kurgu türü bir filmde hüngür foşur ağladım Dünde bir reklamda duygusal anlar yaşamıştım Be n bu ara koptum kızlar ya :)abık sabık şeylere ağlar oldum
Bu arada bnm fındık kızım içerde mısır patlatıyor sanırsam :)hıçkırıyor gibi sanki zıplıyor :))

Benim ki 50lik yaptırdı canım kan almada hemşireler gebelere 50lik veriyorlar genelde dediler ama doktorun risk mi gördü dersin. Bir sor neden 100lük istemiş. İçine hangisi sinerse sonra onu yaptır.

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar kanı koldan mı parmaktan mı aldılar hangisi daha iyi sonuç veriyor..sanki bunun muhabbeti geçti diye hatırlıyorum...sabah 8'de şeker yüklemem var bilinçsiz gitmeyeyim...saat geç oldu ama umarım birileri cevap yazar...

Koldan her zaman daha iyi canim. ParmakTan olunca seker makinasi ile bakiyolar onlarda cok dogru cikmiyor. Damarda en garantisi

Cnm ilk once açken koldan aldilar butun değerlere bakmak icin.seker yuklemesinden sonra direk parmaktan alip baktilar

Off ben bir haftadır ayak ve bacaklarımdaki şişliklerle uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı hep evde ayaklarımın altında yastık yaymak zorundayım ama öyle bi dünya yok iş güç acayip yorgunum inmiyor indiremiyorum bi türlü şişlikleri nette 30. Haftadan sonra başlar diyor korkmalımıyım aklım karışık çook..

Anlamadım cnm rahim ağzın açılmamı olmuş enfeksiyondan ..zaten kapalı olması gerekiyor
Bilmiyorum bende şaşırdım öyle dedi kapalı dedi enfeksiyon var dedi enfeksiyon olduğunu zaten biliyordum o yüzden başka bir sıkıntı yok deyince takmadim. Bugün mecburiyetten nöbetçi doktor a gittim haftaya kendi doktoruma gittiğim de iyice sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…