Sağol canım inşallah kimsede çıkmaz. Allah şeker hastalarına yardım etsin. 2 gün bile çok zorduHımms o kdr hızlı büyümüyolardır heralde :) bazen gerçekten usg cihazına göre farkediyor.. Ben de salı gnü gidicem doktora, bakalım kaç gr olmuş bnm minik
Buarada şekerle ilgili sorun çözülmüş sanırım, göZün aydın canım
canım ben hamilelikten iki ay önce başlamıştım. hala sabah akşam içiyorum. benimkinin markası forever arctic seaKızlar merhaba
Balık yağı kullanıyor musunuz? Hangi markayı? Doktorum bana marincap önerdi kullanan var mı?
bende solgar iciyorum gun asiri bir gun decavit bir gun omega 3Kızlar merhaba
Balık yağı kullanıyor musunuz? Hangi markayı? Doktorum bana marincap önerdi kullanan var mı?
Anlamadım cnm rahim ağzın açılmamı olmuş enfeksiyondan ..zaten kapalı olması gerekiyorDoktordan geldim hersey çok güzel sadece rahim ağzı kapalı o da büyük ihtimal enfeksiyondan dedi. Oglusumu gördüm ayy nerdeyse aglicaktim ama çıkınca ağladım nasıl büyümüş kuzum. 480 gr olmuş ölürüm ya.. rahatsiz oldu galiba vurmaya basladi hemde sonra elleriyle yüzünü kapadı
Aynen ya bende ne ikili ne 3lü yaptırmadım ,şimdi ayrıntılıya girivem dr diyorki boşuna giriyorsun biliyorsun değilmi :)he dedim biliyorumbenki o kadar gaddarın odunun duygusuzun tekiyim tüylerim diken diken oldu az kalsın gözlerim doluyodu
dün ayrıntılıda okadar çok uyardılarki hiç test yaptırmamışsın ultrasonda anlaşılmaz haberin olsun down sendromlu olabilir diye kaç kere tamam dedim yok tekrarlayıp durdular yaa
Benim ki 50lik yaptırdı canım kan almada hemşireler gebelere 50lik veriyorlar genelde dediler ama doktorun risk mi gördü dersin. Bir sor neden 100lük istemiş. İçine hangisi sinerse sonra onu yaptır.Kızlar benim bi sorum olucak şeker yüklemesi hakkında. Hani aç gitmemiz gerekiyomuş ya test için, acaba su da içemiyomuyuz? Sabah uyanınca ilk işim su içmek olur normalde, diyetisyene gittiğim zamanlardan kalma bi alışkanlık. Su da mı içmiycez acaba? Bi de şöyle bi sorun var, doktorumun biri 50 diğeriyse 100lük şeker yüklemesi yaptır dedi. Hangisine güvenmeliyim sizce?? İyice stres oldum
Koldan her zaman daha iyi canim. ParmakTan olunca seker makinasi ile bakiyolar onlarda cok dogru cikmiyor. Damarda en garantisişeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar kanı koldan mı parmaktan mı aldılar hangisi daha iyi sonuç veriyor..sanki bunun muhabbeti geçti diye hatırlıyorum...sabah 8'de şeker yüklemem var bilinçsiz gitmeyeyim...saat geç oldu ama umarım birileri cevap yazar...
tesekkür ederim canım fikir oldu benim için yarın ona göre yaptırırım ben de...Koldan her zaman daha iyi canim. ParmakTan olunca seker makinasi ile bakiyolar onlarda cok dogru cikmiyor. Damarda en garantisi
Cnm ilk once açken koldan aldilar butun değerlere bakmak icin.seker yuklemesinden sonra direk parmaktan alip baktilarşeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar kanı koldan mı parmaktan mı aldılar hangisi daha iyi sonuç veriyor..sanki bunun muhabbeti geçti diye hatırlıyorum...sabah 8'de şeker yüklemem var bilinçsiz gitmeyeyim...saat geç oldu ama umarım birileri cevap yazar...
Ne kremi7. ay itibariyle kullanmak gerekiyormuş cnm uzmanlar öyle diyor
Cnm ilk once açken koldan aldilar butun değerlere bakmak icin.seker yuklemesinden sonra direk parmaktan alip baktilar[/QUOTE
anladim canim bakalim yarin hayirli sonuclar alirim insallah...stres olmaya basladim simdiden...
Ne kremi
Bilmiyorum bende şaşırdım öyle dedi kapalı dedi enfeksiyon var dedi enfeksiyon olduğunu zaten biliyordum o yüzden başka bir sıkıntı yok deyince takmadim. Bugün mecburiyetten nöbetçi doktor a gittim haftaya kendi doktoruma gittiğim de iyice sorucamAnlamadım cnm rahim ağzın açılmamı olmuş enfeksiyondan ..zaten kapalı olması gerekiyor
Herbalife kullanıyorum günde iki kez aslında 3 ama doktor iki yeter li olur dedi.Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?