2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

vallahi benim 3 haftadır var cnm ve hiçbir türlü inmiyor. ne yaptıysam olmadı...

Kızlar merhaba
Balık yağı kullanıyor musunuz? Hangi markayı? Doktorum bana marincap önerdi kullanan var mı?
Bende onu kullandım canım son dönemde aşırı kilo almamak için bıraktım vitamin ve omegayı ama bu bana özel bir durum. Mide bulantısı vs yapmıyor rahatsızlık vermeyen bir takviye.

benim de ilk haftalardan beri 4 gün ilerdeydi son iki muayenedir sat ile aynı olmaya başladı. benim de canım sıkıldı gittiğim doktor ileri gider biraz geriye düşer bunlar normal dedi ama ikna olmadım çarşamba ben de kendi doktoruma gidince tekrar soracağım.

kızlar ben bugun kontrole gittim.bebeğim 1 ay önce 4 gün ileriydi.bugün 3 gün geride.moralim bozuldu aslında ama biliyorum ki normal.doktorum da öyle dedi.sizde de var mı böyle değişimler.

Günaydın anneler ben Kasım annesi olacağım kısmetse , Istanbul Anadolu Yakasında oturup Detaylı ultrasonu nerelerde yaptırdınız,şimdiden araştırıyorum,devlet hastanesi ya da özel her ikisi de olabilir ,özele fiyatları da yazabilir misiniz, en iyisi bilene sormak deyip sizlere danışmak istedim,mutlu hamilelikler dilerim

mutlu haftasonları kızlar...
şeker yüklemesine gidiyorum gece hep ruyamda kan alıyorlar sonuç falan uyuyamadım resmen...insallah guzel çıkar sonuçlarım...çünki diyet yapacak irade çok yok bende...

şeker yüklemesine gidiyorum gece hep ruyamda kan alıyorlar sonuç falan uyuyamadım resmen...insallah guzel çıkar sonuçlarım...çünki diyet yapacak irade çok yok bende...
Hadi bakalim canim guzel sonuclarla donersin insallah bizide haberdar et

kızlar bu arada birşey sorucam... bu park yataklar bana çok cazip geliyor, bununla ilgili fikrinizi alabilir miyim

kızlar bu arada birşey sorucam... bu park yataklar bana çok cazip geliyor, bununla ilgili fikrinizi alabilir miyim
canım bende geçen hafta aldım bunu beğendim hem iki kademeli hem sallanabiliyo hem de kumaşı gayet kaliteliydi içine de %100 pamuk yatak aldım bi yere giderken de kolayca taşınabilir pratik ...

Canım bende park yatak alacağım bu modeli çok beğendim bunu alacağım. Hem seneye tayinciyiz hem de kullanımı kolay çok pratik diyorlar.

Eklentiler

• PRC-811-KSL_1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 123
Canım aldığın park yatak Pier cardin mi? Ölçüsü kaç ve içine yatağı hangi marka kaca aldın? Çok sordum ama hakkını helal et

Gunaydin guzel annisler :) ben gune biraz uzgun basladim kpss basvuru tarihini kacirmisim ya inanamiyorum calismadim ama yinede girmek istiyordum
Bu arada bebek bakim cantasi ve kanguru siparis ettim fiyat olarak da cok uygundu. Sirt cantasi olarak aldim bakim cantasini nasil sizce resim atiyorum. .

Eklentiler

• 25785182642595580285.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 83
  • anne-bebek-cant-stylo-s12135-bebek-tasima-kangurusu-krem-yoncali_8112446.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…