- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Off ben bir haftadır ayak ve bacaklarımdaki şişliklerle uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı hep evde ayaklarımın altında yastık yaymak zorundayım ama öyle bi dünya yok iş güç acayip yorgunum inmiyor indiremiyorum bi türlü şişlikleri nette 30. Haftadan sonra başlar diyor korkmalımıyım aklım karışık çook..
Bende onu kullandım canım son dönemde aşırı kilo almamak için bıraktım vitamin ve omegayı ama bu bana özel bir durum. Mide bulantısı vs yapmıyor rahatsızlık vermeyen bir takviye.Kızlar merhaba
Balık yağı kullanıyor musunuz? Hangi markayı? Doktorum bana marincap önerdi kullanan var mı?
Saglık bu ya ne çıldıracak çıldırma çıldırt teorisi ni uygulayarın dr a gidicem cnm zaten, 3 haftadır gitmiyorum ya bütün şikayetlerimi liste yaptımçıldırtıcam yarın dr u
kızlar ben bugun kontrole gittim.bebeğim 1 ay önce 4 gün ileriydi.bugün 3 gün geride.moralim bozuldu aslında ama biliyorum ki normal.doktorum da öyle dedi.sizde de var mı böyle değişimler.
gunaydın canım sana da...gunaydin kizlar iyi haftasonlari :)
mutlu haftasonları kızlar...
şeker yüklemesine gidiyorum gece hep ruyamda kan alıyorlar sonuç falan uyuyamadım resmen...insallah guzel çıkar sonuçlarım...çünki diyet yapacak irade çok yok bende...
Hadi bakalim canim guzel sonuclarla donersin insallah bizide haberdar etmutlu haftasonları kızlar...
şeker yüklemesine gidiyorum gece hep ruyamda kan alıyorlar sonuç falan uyuyamadım resmen...insallah guzel çıkar sonuçlarım...çünki diyet yapacak irade çok yok bende...
kızlar bu arada birşey sorucam... bu park yataklar bana çok cazip geliyor, bununla ilgili fikrinizi alabilir miyim
Canım bende park yatak alacağım bu modeli çok beğendim bunu alacağım. Hem seneye tayinciyiz hem de kullanımı kolay çok pratik diyorlar.kızlar bu arada birşey sorucam... bu park yataklar bana çok cazip geliyor, bununla ilgili fikrinizi alabilir miyim
Canım aldığın park yatak Pier cardin mi? Ölçüsü kaç ve içine yatağı hangi marka kaca aldın? Çok sordum ama hakkını helal etEki Görüntüle 1536837 canım bende geçen hafta aldım bunu beğendim hem iki kademeli hem sallanabiliyo hem de kumaşı gayet kaliteliydi içine de %100 pamuk yatak aldım bi yere giderken de kolayca taşınabilir pratik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?