- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Günaydin kızlar. .
Bi sorum olcak kefir içen var mi aranizda kararsz kaldim icinde alkol oldugu icin
kizlar yaptirdim seker yuklemesini
50 mg yuklemede,
aclik kan sekeri:91 referans:70-115
1.saat kan sekeri:131 referans:110-180
ogleden sonra da dr.uma gidecegim sukurler olsun atlattim...
Gunaydin guzel annisler :) ben gune biraz uzgun basladim kpss basvuru tarihini kacirmisim ya inanamiyorum calismadim ama yinede girmek istiyordum
Bu arada bebek bakim cantasi ve kanguru siparis ettim fiyat olarak da cok uygundu. Sirt cantasi olarak aldim bakim cantasini nasil sizce resim atiyorum. .
Gunaydin guzel annisler :) ben gune biraz uzgun basladim kpss basvuru tarihini kacirmisim ya inanamiyorum calismadim ama yinede girmek istiyordum
Bu arada bebek bakim cantasi ve kanguru siparis ettim fiyat olarak da cok uygundu. Sirt cantasi olarak aldim bakim cantasini nasil sizce resim atiyorum. .
Evet cnm geçti tarihleri ..bende bu yıl bilerek girmdim ,hiç hazırlanamadım okadar dersaneye yjzılmıştım o para bile hiç oldu ..ne yapalım herşeyde vardır bir hayır ...birde bu tüyıl seçim ayağına atama olucaktı baya ,son kpss muhabbetleride donuyordu ama hayırlısı ne yapaım üzülme boşunaGunaydin guzel annisler :) ben gune biraz uzgun basladim kpss basvuru tarihini kacirmisim ya inanamiyorum calismadim ama yinede girmek istiyordum
Çok güzel görünüyor nerden aldınızGunaydin guzel annisler :) ben gune biraz uzgun basladim kpss basvuru tarihini kacirmisim ya inanamiyorum calismadim ama yinede girmek istiyordum
EVet canim malesef dun sonmus 1 gunle kacti. Yani bende aynen sansimi denemek istemistim kismet sonuctz ama üzüldüm.hadi ya başvuru tarihi geçmiş mi. ben de istiyodum girmek aslında bi şansımı deneyeyim diyordum. özel sektörde nereye kadar diyorum bazen. çekilmez oluyor açıkçası bazen
Evet canim sirt cantasi. Tasimasi rahat olur diye dudundum bende cok tesekkur ederim :)çanta sırt çantası şeklinde galiba. bende böyle düşünüyorum. daha kullanışlı olur. çantada kanguru da çok hoş. güle güle kullanın.
Bir ben ısınamadım şu park yatağa yaa haşır huşur oluyor 6 aydan sonra bebek döndükçe kumaş esneme yapıyor ama çok kaliteli bişey alırsan bilemem.. ne bilim ahşap daha sağlıklı sanki..Herkese günaydınnnnnBugün dr a gidecek arkadaşlar da güzel haberlerle dönerler inş
oyle canim yapacak bisey yok napalim hayirlisi.Evet cnm geçti tarihleri ..bende bu yıl bilerek girmdim ,hiç hazırlanamadım okadar dersaneye yjzılmıştım o para bile hiç oldu ..ne yapalım herşeyde vardır bir hayır ...birde bu tüyıl seçim ayağına atama olucaktı baya ,son kpss muhabbetleride donuyordu ama hayırlısı ne yapaım üzülme boşuna
Tesekkur ederim canim. Hepsiburada.com dan aldim stylo cantanin markasi, kendi sitesindende inceleyebilirsin ama siteden satislari yok.Çok güzel görünüyor nerden aldınız
canım ben kullandım krafttı içinin yatağını da viscondu sanırım bunda da aynılarını kullanacağım kendisi kalkabilene kadar üst kademede sonra 1.5 yasına kadar asagıda yatırdım cok rahattı fermuarını acık bırakıyordum uyanınca kendısı yanıma geliyordukızlar bu arada birşey sorucam... bu park yataklar bana çok cazip geliyor, bununla ilgili fikrinizi alabilir miyim
tesekkurler canim senin de guzel haberlerini almak dilegiyle...geçmiş olsun canım darısı başıma
Canım kefirdeki alkol oranı litresinde %0,02 yani gıda mevzuatına göre alkol içermeyen gıda sınıfında. Senin söylediğin içinde gerçekten alkol bulunan kımız. İkisi de fermente süt ürünü içecek.Günaydin kızlar. .
Bi sorum olcak kefir içen var mi aranizda kararsz kaldim icinde alkol oldugu icin
Eki Görüntüle 1536837 canım bende geçen hafta aldım bunu beğendim hem iki kademeli hem sallanabiliyo hem de kumaşı gayet kaliteliydi içine de %100 pamuk yatak aldım bi yere giderken de kolayca taşınabilir pratik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?