2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydin kızlar. .

Bi sorum olcak kefir içen var mi aranizda kararsz kaldim icinde alkol oldugu icin

canım kefirin yan etkisi nolur bilmiyorum ama alkol içine ayrıca ilave edilerek yapılmıyor sonuçta. mayalanmadan kaynaklı oluşan alkol etkisi o. sirkeye göre çok daha az alkol oranı var içinde hatta. ama içindeki başka ilave bişeyin yan etkisi olur olmaz onu bilemem.

hadi ya başvuru tarihi geçmiş mi. ben de istiyodum girmek aslında bi şansımı deneyeyim diyordum. özel sektörde nereye kadar diyorum bazen. çekilmez oluyor açıkçası bazen

çanta sırt çantası şeklinde galiba. bende böyle düşünüyorum. daha kullanışlı olur. çantada kanguru da çok hoş. güle güle kullanın.

Evet cnm geçti tarihleri ..bende bu yıl bilerek girmdim ,hiç hazırlanamadım okadar dersaneye yjzılmıştım o para bile hiç oldu ..ne yapalım herşeyde vardır bir hayır ...birde bu tüyıl seçim ayağına atama olucaktı baya ,son kpss muhabbetleride donuyordu ama hayırlısı ne yapaım üzülme boşuna

Çok güzel görünüyor nerden aldınız

kızlar selam bu süt izni acayip kafamı karıstırıyor.
1 yılı toplu olarak kullanıcam nasıl hesaplanacagı hakkında kesin bir bilgisi olan varmı? 52 hafta üzerindenmi hesaplanıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevnirim günde 9 saat 6 iş günü calısıyorum.

Selam arkadaşlar malumunuz ebebekte indirim var bübchen şampuan baya uygundu bende netten araştırdım gittigidiyorda bübchen marka şampuan, lotion, pişik kremi, sabun ve süngerden oluşan set çantasıyla birlikte 68 tl. Sizce nasıl fiyatı. Bu markanın şampuanını ablamlar kullanıyordu ama diğer ürünleri nasıl sizce? Siz hangi ürünü almayı düşünüyosunuz? Yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar selam az once seker yuklemesi yaptirdim karnim toktu. Doktorum sadece tokluk sekerine bakiyorum ben dedi.50 gr lik ictim bekliyoruz bir saat sonra kan vercem.

hadi ya başvuru tarihi geçmiş mi. ben de istiyodum girmek aslında bi şansımı deneyeyim diyordum. özel sektörde nereye kadar diyorum bazen. çekilmez oluyor açıkçası bazen
EVet canim malesef dun sonmus 1 gunle kacti. Yani bende aynen sansimi denemek istemistim kismet sonuctz ama üzüldüm.

çanta sırt çantası şeklinde galiba. bende böyle düşünüyorum. daha kullanışlı olur. çantada kanguru da çok hoş. güle güle kullanın.
Evet canim sirt cantasi. Tasimasi rahat olur diye dudundum bende cok tesekkur ederim :)

Herkese günaydınnnnn Bugün dr a gidecek arkadaşlar da güzel haberlerle dönerler inş
Bir ben ısınamadım şu park yatağa yaa haşır huşur oluyor 6 aydan sonra bebek döndükçe kumaş esneme yapıyor ama çok kaliteli bişey alırsan bilemem.. ne bilim ahşap daha sağlıklı sanki..

Kizlar selam az once seker yuklemesi yaptirdim karnim toktu. Doktorum sadece tokluk sekerine bakiyorum ben dedi.50 gr lik ictim bekliyoruz bir saat sonra kan vercem.

oyle canim yapacak bisey yok napalim hayirlisi.

kızlar bu arada birşey sorucam... bu park yataklar bana çok cazip geliyor, bununla ilgili fikrinizi alabilir miyim
canım ben kullandım krafttı içinin yatağını da viscondu sanırım bunda da aynılarını kullanacağım kendisi kalkabilene kadar üst kademede sonra 1.5 yasına kadar asagıda yatırdım cok rahattı fermuarını acık bırakıyordum uyanınca kendısı yanıma geliyordu

Günaydin kızlar. .

Bi sorum olcak kefir içen var mi aranizda kararsz kaldim icinde alkol oldugu icin
Canım kefirdeki alkol oranı litresinde %0,02 yani gıda mevzuatına göre alkol içermeyen gıda sınıfında. Senin söylediğin içinde gerçekten alkol bulunan kımız. İkisi de fermente süt ürünü içecek.

çok güzelmiş cnm, hem de altını değiştirebilecek yeri de var :) süper.. güle güle kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…