- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Canım bende park yatak alacağım bu modeli çok beğendim bunu alacağım. Hem seneye tayinciyiz hem de kullanımı kolay çok pratik diyorlar.
Bir ben ısınamadım şu park yatağa yaa haşır huşur oluyor 6 aydan sonra bebek döndükçe kumaş esneme yapıyor ama çok kaliteli bişey alırsan bilemem.. ne bilim ahşap daha sağlıklı sanki..
canım ben kullandım krafttı içinin yatağını da viscondu sanırım bunda da aynılarını kullanacağım kendisi kalkabilene kadar üst kademede sonra 1.5 yasına kadar asagıda yatırdım cok rahattı fermuarını acık bırakıyordum uyanınca kendısı yanıma geliyordu
Bende bubchen alicaktim ama kokusunu merak etmistim papatyaliyi hic begenmedim setlerdede o vardi.aleo verali cok guzeldi..ama sonra sebamedide cok iyi die duydum sebamed sampuan losyon alfim.sudocrem pisik kremi aldim.bide sebamed sabun alcam iliflemek icin yetwrli die dusunuyorum :)Selam arkadaşlar malumunuz ebebekte indirim var bübchen şampuan baya uygundu bende netten araştırdım gittigidiyorda bübchen marka şampuan, lotion, pişik kremi, sabun ve süngerden oluşan set çantasıyla birlikte 68 tl. Sizce nasıl fiyatı. Bu markanın şampuanını ablamlar kullanıyordu ama diğer ürünleri nasıl sizce? Siz hangi ürünü almayı düşünüyosunuz? Yardımcı olursanız sevinirim
Malesef bızım begenmemize gore olmuyoki ben ılk bebegımde hıc park yatakları begenmıyordum baby take marka guzel bi ahsap beşik aldım kocaman 1000 lıra para verdım hiç yatmadı kızım hep agladı buyudukce donmeye baslayınca yan koruma ortulerının iplerını ceke ceke kopsrdı parmaklıkların arasına elini kolunu soktu tam uyuttum dedim koydum donerken kafasını carpar uyanıyrdı bıgun otelde kaldık odaya park yatak geldı sabaha kadar done done uyudu sok oldum eve geldıgım gıbı park yarak aldım şimdi 20 aylık 9.ayından berı park yatakta yatıyo cok şükür prego dıyr bır marka aldım enı cok geniş en geniş park yatak cok arastırmıştım 76*120 ebatında tavsıye ederım yerı uygun olanlara cok uzattım ama inş herkezın bebişi annesının begendıgı aldıgında huzurla buyur benım agzım yandı şimdi ikinciye ne alcam kara kara dusunuyorum bebiş suprız oldu ahsap beşiği yerım yok dıye cok ucuza sattım pırıl pırıldı bılseydım saklardım ıkıncı mınnos severdı belkiBir ben ısınamadım şu park yatağa yaa haşır huşur oluyor 6 aydan sonra bebek döndükçe kumaş esneme yapıyor ama çok kaliteli bişey alırsan bilemem.. ne bilim ahşap daha sağlıklı sanki..
Bende sevmiyorum park yatağı ama öok kullanışlı olduğu için bunun aynısının bej rengini aldım kumaşı gercekten çok güzel Gönül rahstlıgıyla alınabilir çokta pahalı degil ben 350 lira verdimEki Görüntüle 1536837 canım bende geçen hafta aldım bunu beğendim hem iki kademeli hem sallanabiliyo hem de kumaşı gayet kaliteliydi içine de %100 pamuk yatak aldım bi yere giderken de kolayca taşınabilir pratik ...
Seneye bizde tayinciyiz aynı beşiği aldımCanım bende park yatak alacağım bu modeli çok beğendim bunu alacağım. Hem seneye tayinciyiz hem de kullanımı kolay çok pratik diyorlar.
Bende bubchen alicaktim ama kokusunu merak etmistim papatyaliyi hic begenmedim setlerdede o vardi.aleo verali cok guzeldi..ama sonra sebamedide cok iyi die duydum sebamed sampuan losyon alfim.sudocrem pisik kremi aldim.bide sebamed sabun alcam iliflemek icin yetwrli die dusunuyorum :)
Geçen sene hergün denizdeydim bu sene evdeDeniz kum gunes sezonunu açtım cici anneler..darisi size :) oğluşumuzla yuzmeye geldik.seneyede birlikte gireriz insallah :)
Bende bubchen alicaktim ama kokusunu merak etmistim papatyaliyi hic begenmedim setlerdede o vardi.aleo verali cok guzeldi..ama sonra sebamedide cok iyi die duydum sebamed sampuan losyon alfim.sudocrem pisik kremi aldim.bide sebamed sabun alcam iliflemek icin yetwrli die dusunuyorum :)
çok güzelmiş cnm, hem de altını değiştirebilecek yeri de var :) süper.. güle güle kullan cnm
Maaşallah, kilo almıştır canım, benimde geçen cumartesi 525 gram çıkmıştı, perşembe ayrıntılı usg de 575 gram 28 cm çıktı.bu arada tospikim salı günü 488 gram çıkmıştı kilosu bugün 573 gram çıktı boyda 28 cm :) kilo mu aldı yoksa makina farkı mıdır ?
Nerden aldınız canim ben netten baktım hep 429 fiyati sen iyi almışsınSeneye bizde tayinciyiz aynı beşiği aldım
al benden de o kadar. ben anne yanı beşiğe karar verdim gibi. odasına da klasik çift Kademeli ahşapBir ben ısınamadım şu park yatağa yaa haşır huşur oluyor 6 aydan sonra bebek döndükçe kumaş esneme yapıyor ama çok kaliteli bişey alırsan bilemem.. ne bilim ahşap daha sağlıklı sanki..
Canım Bursa kapalı çarşıdan aldık bizede 420 lira dedi ilk 380 Bıraktı kendi babamda zorladı 350 ye aldıkNerden aldınız canim ben netten baktım hep 429 fiyati sen iyi almışsın
Canım sag altta cevapla yazıyor Ordan cvp veriyorsunkişiye cevabı nasıl veriyoruz? Bende cüz ve yasin almak istiyorum acaba ilgili arkadaş beni de ekler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?