2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bir ben ısınamadım şu park yatağa yaa haşır huşur oluyor 6 aydan sonra bebek döndükçe kumaş esneme yapıyor ama çok kaliteli bişey alırsan bilemem.. ne bilim ahşap daha sağlıklı sanki..

hımmmm o da doğru cnm. ne kadar kaliteli olursa olsun dediğin şey olabilir belki yinede. kafam çok karıştı ya :/

harikaymış vallahi... uzun vadeli düşünürsek güzel gibi geldi bana da. çok kararsız kaldım ama bir yandan da çok mantıklı geliyor :)

Bende bubchen alicaktim ama kokusunu merak etmistim papatyaliyi hic begenmedim setlerdede o vardi.aleo verali cok guzeldi..ama sonra sebamedide cok iyi die duydum sebamed sampuan losyon alfim.sudocrem pisik kremi aldim.bide sebamed sabun alcam iliflemek icin yetwrli die dusunuyorum :)

Bir ben ısınamadım şu park yatağa yaa haşır huşur oluyor 6 aydan sonra bebek döndükçe kumaş esneme yapıyor ama çok kaliteli bişey alırsan bilemem.. ne bilim ahşap daha sağlıklı sanki..
Malesef bızım begenmemize gore olmuyoki ben ılk bebegımde hıc park yatakları begenmıyordum baby take marka guzel bi ahsap beşik aldım kocaman 1000 lıra para verdım hiç yatmadı kızım hep agladı buyudukce donmeye baslayınca yan koruma ortulerının iplerını ceke ceke kopsrdı parmaklıkların arasına elini kolunu soktu tam uyuttum dedim koydum donerken kafasını carpar uyanıyrdı bıgun otelde kaldık odaya park yatak geldı sabaha kadar done done uyudu sok oldum eve geldıgım gıbı park yarak aldım şimdi 20 aylık 9.ayından berı park yatakta yatıyo cok şükür prego dıyr bır marka aldım enı cok geniş en geniş park yatak cok arastırmıştım 76*120 ebatında tavsıye ederım yerı uygun olanlara cok uzattım ama inş herkezın bebişi annesının begendıgı aldıgında huzurla buyur benım agzım yandı şimdi ikinciye ne alcam kara kara dusunuyorum bebiş suprız oldu ahsap beşiği yerım yok dıye cok ucuza sattım pırıl pırıldı bılseydım saklardım ıkıncı mınnos severdı belki

Bende sevmiyorum park yatağı ama öok kullanışlı olduğu için bunun aynısının bej rengini aldım kumaşı gercekten çok güzel Gönül rahstlıgıyla alınabilir çokta pahalı degil ben 350 lira verdim

Eklentiler

• image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 126

bak ben hiç öyle düşünmemiştim bakmadım hiç neyli diye bi bida bakayım

ben de sebamed ciyim :) dün şampuanını aldım gratiste %40 indirimliydi

çok güzelmiş cnm, hem de altını değiştirebilecek yeri de var :) süper.. güle güle kullan cnm

Bende park yatak aldım canım hem evde heryere taşırım hemde şehir dışına çıktığımızda yanımıza Alırız diye tercih ettik baby2go markası. İçine visco yatak aldık. Çok sevimli bişey pembiş pembiş..zaten odada yapmamaya karar verdim sadece dolap alıcam 2 yaşına geldiğinde oda yapmayı düşünüyorum

Off ne zormus bebek alisverisi kafam o kadar karisik ki daha hic birsey almadim agustosta gidip hepsini bi seferde almayi dusunuyorum ama hala ne yi ne alsam karara veremiyorum

al benden de o kadar. ben anne yanı beşiğe karar verdim gibi. odasına da klasik çift Kademeli ahşap

Merhaba güzel eylül anneleri..Bende aranıza katılmak istiyorum yaklaşık 10 gündür takip ediyordum şükür üye olup yazmaya başlayabildim. Paylaşımlarınız harika çok katkısı oluyor gerçekten. Kefir sorusuna cevap vermek istedim özellikle kesinlikle bir arkadaşın da açıkladığı gibi alkol oranı çok düşük zaten özellikle bizim dönemimizde kefir gerçekten mucizevi bir içecek ben her gün içmeye özen gösteriyorum. Sindirim sistemi için bağışıklık için harika.. meyveli yoğurtlar yerine kefiri öneririm ben:)

kişiye cevabı nasıl veriyoruz? Bende cüz ve yasin almak istiyorum acaba ilgili arkadaş beni de ekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…