- 23 Mayıs 2015
- 50
- 34
- 3
- 38
hımm anladım tamam teşekkürlerCanım sag altta cevapla yazıyor Ordan cvp veriyorsun
Canım çankırı da bulabilecegimi zannetmiyorum mecbur internetten alırız bizde canımız sağolsun iyi almışsıniz sizCanım Bursa kapalı çarşıdan aldık bizede 420 lira dedi ilk 380 Bıraktı kendi babamda zorladı 350 ye aldık
kişiye cevabı nasıl veriyoruz? Bende cüz ve yasin almak istiyorum acaba ilgili arkadaş beni de ekler mi?
Selam arkadaşlar malumunuz ebebekte indirim var bübchen şampuan baya uygundu bende netten araştırdım gittigidiyorda bübchen marka şampuan, lotion, pişik kremi, sabun ve süngerden oluşan set çantasıyla birlikte 68 tl. Sizce nasıl fiyatı. Bu markanın şampuanını ablamlar kullanıyordu ama diğer ürünleri nasıl sizce? Siz hangi ürünü almayı düşünüyosunuz? Yardımcı olursanız sevinirim
Bir ben ısınamadım şu park yatağa yaa haşır huşur oluyor 6 aydan sonra bebek döndükçe kumaş esneme yapıyor ama çok kaliteli bişey alırsan bilemem.. ne bilim ahşap daha sağlıklı sanki..
Yok canım olur mu tabi soracacagiz birbirimize yatak ölçüsü 60×120 park yatağı 300 e aldık icine de Pierre Cardin pamuk yatak 80 e aldıkCanım aldığın park yatak Pier cardin mi? Ölçüsü kaç ve içine yatağı hangi marka kaca aldın? Çok sordum ama hakkını helal et
merhaba kızlar, bir ay kadar önce doğumdan sonra gelen misafirlerimize vereceğimiz hediyeler konuşulmuştu. Bursa'dan birkaç arkadaşlar konuşmuştuk ama isimlerini ne yazık ki hatırlamıyorum. Ben bugün Bursada Cumhuriyet caddesinden kokulu taş tozu alıp deneme yaptım. ilk deneme için gayet hoşuma gitti. Emzik şeklinde kalıp aldım ama çok içime sinmedi ne yazıkki. Hafta içi erkek bebeğe uygun bir kalıp bulup yapmaya başlayacağım
.Eki Görüntüle 1537134
Selam arkadaşlar malumunuz ebebekte indirim var bübchen şampuan baya uygundu bende netten araştırdım gittigidiyorda bübchen marka şampuan, lotion, pişik kremi, sabun ve süngerden oluşan set çantasıyla birlikte 68 tl. Sizce nasıl fiyatı. Bu markanın şampuanını ablamlar kullanıyordu ama diğer ürünleri nasıl sizce? Siz hangi ürünü almayı düşünüyosunuz? Yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bu arada birşey sorucam... bu park yataklar bana çok cazip geliyor, bununla ilgili fikrinizi alabilir miyim
ben de sebamed ciyim :) dün şampuanını aldım gratiste %40 indirimliydi
ayy hiç öyle düşünme o kadar kolay ki anlatamam, mutlaka yaparsın vaktin varsa. ben evdeki çikolata kalıbımı kullanarak yaptım bunları, toz su koku karıştır dök kalıba. Belki denk gelmişizdir yürürken :)ben de bugün cumhuriyet caddesindeydim :) annemle baya bakındık, fikir edindik.. ama benim el işim hiç iyi değildir, bir yerlere yaptırmayı düşünüyorum, önden fikir toplamak iyi oldu :)
senin de eline sağlık canım, çok güzel olmuş..
Canim guzel gunlerde kullansin ins.. Bende almayi dusunuyorum ama kalitesini nasi anlicaz bilemedim bazilari 150 tl bazilari 450, 500 felan.. sen kaca aldin canim nelerine dikkat ettinnben dd park yatak aldım canım işte bu bizimki de
Çok uygun fiyata almışsıniz canim siz nerden aldınız?Yok canım olur mu tabi soracacagiz birbirimize yatak ölçüsü 60×120 park yatağı 300 e aldık icine de Pierre Cardin pamuk yatak 80 e aldık
Ağustos biraz gec değilmi canım tabi yinede sen bilirsin ama doğum bu Rabbim hepimize sağlıklı zamanında dogurmayi nasip etsin ama bence en azından temmuz ortasi yada sonu gibi bitirmek lazım zaten sicaklarda zor olucak ben tek sefere bırakmadı parça parça alıyorum tabi tek seferde alınır ama kendini çok yormadan keyifli al herseyini nacizane fikrim :)))Off ne zormus bebek alisverisi kafam o kadar karisik ki daha hic birsey almadimagustosta gidip hepsini bi seferde almayi dusunuyorum ama hala ne yi ne alsam karara veremiyorum
Oh sefan olsun cnm bende girecem denize serinleriz artikkDeniz kum gunes sezonunu açtım cici anneler..darisi size :) oğluşumuzla yuzmeye geldik.seneyede birlikte gireriz insallah :)
ben içiyorum ara ara :) sonuçta mayalı ürünlerin çoğunda hafif olusuyor alkol.Günaydin kızlar. .
Bi sorum olcak kefir içen var mi aranizda kararsz kaldim icinde alkol oldugu icin
Maaşallah, kilo almıştır canım, benimde geçen cumartesi 525 gram çıkmıştı, perşembe ayrıntılı usg de 575 gram 28 cm çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?