2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ne Kadara aldın ben de ondan düşünüyorum

Bende bugün bu kanguru yu eşime gösterdim e bebek te ki arabayi kacirdik malesef kanguru alalım dedim acaba kullanım aralığı nedir

Canim guzel gunlerde kullansin ins.. Bende almayi dusunuyorum ama kalitesini nasi anlicaz bilemedim bazilari 150 tl bazilari 450, 500 felan.. sen kaca aldin canim nelerine dikkat ettinn

Ben de çok araştırdım neredeyse tüm mağazalardaki park yatakları inceledim. aynen dediğin gibi 150 den 500 600 e kadar yolu var bu işin. Öncelikle istediğin büyüklüğe karar ver bence. ben 60 a 120 aldım çünkü yatak odamda kullanicam ve odama ancak bu boy sığar. sonrasında da bence markadan ziyade ürünü elden görerek al kumasina dokun emin ol farkı anında anlıyorsun. ben jokerden 270 gibi bi fiyata aldım. bir arkadaşım var aynı yatağın başka rengini kullanan 9 aylık çocuğu. alt kademeye indirerek kullanıyor suan ve cok memnun.

evet cnm yaaa belki de yanyana geçmişizdir, farkında olmadan :) cesaret verdiğin için saol, bi heves denerim belki de yapabilirim :)

mis merhaba;
kilo konusu konuşulunca yazmak istedim. bende de kan pıhtılaşma sorunu var clexane 0,6 vuruyorum ve coraspin 100 mg içiyorum her gün ben 60 ile başladım şuan 68,5 oldum ve doktorum çok kilo aldığımı söylüyor 70li rakamları görmek istemiyorum diyor cleaxane yükseliyor çok kilo alırsan diyor salı günü diyetisyene gideceğim daha az kilo almak için senin kilo durumun nedir ve doktor bu konu ile ilgili ne diyor merak ettim.

canım ne Kadara aldın ben de ondan düşünüyorum
chicconun kendi mağazasından 619 tlye aldık canım.. internette 20-25 tl dha uygun satan yerler de varmış ama biz mağazadan almış bulunduk :) park yataklara ve ahşap beşiklere göre biraz pahalı gbi düşünülüyor ama bebişle hem bu kdr yakın olup, hem de ona ait bi alanın olmasının büyük güzellik olduğunu düşünüyorum :)

Bende aynı ilaçları kullanıyorum. 60 kilo ile başladım 63 oldum 22 haftalik bebek. Tatlı yemiyorum ve cok yogun çalışıyorum

Bende aynı ilaçları kullanıyorum. 60 kilo ile başladım 63 oldum 22 haftalik bebek. Tatlı yemiyorum ve cok yogun çalışıyorum
ne güzel..
ben hiç aş ermedim ve en büyük hatayı sen hamilesin ye gitsin diyenlere uyarak yaptım gerçi benim de yemeğe gönlüm varmış ya zararı neresinden dönersek kar diycez artık

Aynen öyle cnm ya dogru bir tabir 10 aylık yeğenim var park yatak aldı kardeşim hemde nerdeyse ahşap beşik fiyatına ama su an saga sola döndükce haşırtısına kendi uyanıyor kullananlar nasıl memnun anlamadım..

yatak odasına sepet Beşik ya da anne yanı istiyordum ama düşününce bebekle birlikte uyuma fikri daha ağır basıyor açıkçası
düşündükçe çok heyecanlanıyorum o günleri görürüz inşallah hep birlikte. yine Eylül anneleri olarak birlikte büyütürüz bebeklerimizi..

Ben gene hastanelere düştüm.
Kanamam oldu ama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım

Kanamam oldu ama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım

canımmm çokkk geçmiş olsun umarım daha iyisindir. neden olmuş birşey dediler mi? ben de bu gece hiç uyuyamadım. saat 05:50 hala ayaktayım

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.

selamlar kızlar nasılsınız? 1 haftadan uzun zamandır yoktum tatile gidip geldik dubai gerçekten harika bir şehir, yorulduk sıcaktan bunaldık ama çok güzeldi. ama birkaç hafta sonra olsa baya zorlanırmışım onu anladım.belki sadece deniz tatili olsa yorulmaz insan ama hamileyken gezmek zor oluyor baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…