- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
canım ne Kadara aldın ben de ondan düşünüyorumal benden de o kdr katticim.. aynen park yataklara çok çok uzağım.. Ama kimle konuşsam çok kullanışlı çok rahat ettik diyorlar.. bana sanki bebişimi poşete koyucakmışım gbi geliyor :) ondan hala almamaya diretiyorum :) ilk 6 ay için chicconun next 2 me yatak yanı beşiğinden aldık, sonrası allah kerim :)
Bende bugün bu kanguru yu eşime gösterdim e bebek te ki arabayi kacirdik malesef kanguru alalım dedim acaba kullanım aralığı nedirGunaydin guzel annisler :) ben gune biraz uzgun basladim kpss basvuru tarihini kacirmisim ya inanamiyorum calismadim ama yinede girmek istiyordum
Bu arada bebek bakim cantasi ve kanguru siparis ettim fiyat olarak da cok uygundu. Sirt cantasi olarak aldim bakim cantasini nasil sizce resim atiyorum. .
Canim guzel gunlerde kullansin ins.. Bende almayi dusunuyorum ama kalitesini nasi anlicaz bilemedim bazilari 150 tl bazilari 450, 500 felan.. sen kaca aldin canim nelerine dikkat ettinn
3,5la 12 kg arasi yaziyor canim kullanim araligiBende bugün bu kanguru yu eşime gösterdim e bebek te ki arabayi kacirdik malesef kanguru alalım dedim acaba kullanım aralığı nedir
evet cnm yaaa belki de yanyana geçmişizdir, farkında olmadan :) cesaret verdiğin için saol, bi heves denerim belki de yapabilirim :)ayy hiç öyle düşünme o kadar kolay ki anlatamam, mutlaka yaparsın vaktin varsa. ben evdeki çikolata kalıbımı kullanarak yaptım bunları, toz su koku karıştır dök kalıba. Belki denk gelmişizdir yürürken :)
mis merhaba;canım gelinimiz doğum yaptı..bebeğin cinsiyeti erkekti..resmen yüzü çökmüştü hamileyken doğumdan sonrada baya zayıftı..basen yüz falan gitmişti..normalde balık etli biri..erkek çocuklarında kilo veriliyor deniyor ama bilmiyorum..benimkide erkek şuan sadece göbek var bende
chicconun kendi mağazasından 619 tlye aldık canım.. internette 20-25 tl dha uygun satan yerler de varmış ama biz mağazadan almış bulunduk :) park yataklara ve ahşap beşiklere göre biraz pahalı gbi düşünülüyor ama bebişle hem bu kdr yakın olup, hem de ona ait bi alanın olmasının büyük güzellik olduğunu düşünüyorum :)canım ne Kadara aldın ben de ondan düşünüyorum
Bende aynı ilaçları kullanıyorum. 60 kilo ile başladım 63 oldum 22 haftalik bebek. Tatlı yemiyorum ve cok yogun çalışıyorummis merhaba;
kilo konusu konuşulunca yazmak istedim. bende de kan pıhtılaşma sorunu var clexane 0,6 vuruyorum ve coraspin 100 mg içiyorum her gün ben 60 ile başladım şuan 68,5 oldum ve doktorum çok kilo aldığımı söylüyor70li rakamları görmek istemiyorum diyor cleaxane yükseliyor çok kilo alırsan diyor salı günü diyetisyene gideceğim daha az kilo almak için senin kilo durumun nedir ve doktor bu konu ile ilgili ne diyor merak ettim.
ne güzel..Bende aynı ilaçları kullanıyorum. 60 kilo ile başladım 63 oldum 22 haftalik bebek. Tatlı yemiyorum ve cok yogun çalışıyorum
Aynen öyle cnm ya dogru bir tabir 10 aylık yeğenim var park yatak aldı kardeşim hemde nerdeyse ahşap beşik fiyatına ama su an saga sola döndükce haşırtısına kendi uyanıyor kullananlar nasıl memnun anlamadım..al benden de o kdr katticim.. aynen park yataklara çok çok uzağım.. Ama kimle konuşsam çok kullanışlı çok rahat ettik diyorlar.. bana sanki bebişimi poşete koyucakmışım gbi geliyor :) ondan hala almamaya diretiyorum :) ilk 6 ay için chicconun next 2 me yatak yanı beşiğinden aldık, sonrası allah kerim :)
Hoşgeldiniz aramıza.. Yasini @miskamber her hafta dağıtıyor ama geçmiş mesajları okumaz o ve hafta sonu da girmez siteye p.tesi tekrar hatırlatın.. Cüzleri konu sahibikişiye cevabı nasıl veriyoruz? Bende cüz ve yasin almak istiyorum acaba ilgili arkadaş beni de ekler mi?
yatak odasına sepet Beşik ya da anne yanı istiyordum ama düşününce bebekle birlikte uyuma fikri daha ağır basıyor açıkçasıchicconun kendi mağazasından 619 tlye aldık canım.. internette 20-25 tl dha uygun satan yerler de varmış ama biz mağazadan almış bulunduk :) park yataklara ve ahşap beşiklere göre biraz pahalı gbi düşünülüyor ama bebişle hem bu kdr yakın olup, hem de ona ait bi alanın olmasının büyük güzellik olduğunu düşünüyorum :)
Kaç ml ne kadar à aldın canım
é bebek de 500 ml 33 tl ye aldim
ben dd park yatak aldım canım işte bu bizimki de
Ben gene hastanelere düştüm.
Kanamam olduama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.Ben gene hastanelere düştüm.
Kanamam olduama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım
Ben gene hastanelere düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?