2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Simdi on arastirma yapiyorum zaten ☺ izmirdeyim ben bi magaza buldum aradigim hersey ordanvar fiyatlarda geyet uygun gidip herseyi ordan alcaz guzel Allah'im izin verirse..

Ben gene hastanelere düştüm.
Kanamam oldu ama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım
Canım çok geçmiş olsun; inş en kısa sürede kanaman geçer, Bebeğin iyi olsun inş canım; biz de dün sabahtan beri hastanedeyiz ben iyiyim ama oğlum çok Ateşli benim de 40 üzerine çıkıp iniyor ateşi 4 gündür; normale dönmesini bekliyoruz ateşinin Allah bütün hastalara acil şifalar versin canım hepimize; sen de gönlünü ferah tut Bebeğin iyi olsun inş kanaman da hemen kesilsin canım

Kanamam oldu ama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim bir an önce şifanı versin inş....

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir çıkarsın

yok cnm ama bende 2.5 yaşına kadar yatırdım oğlumu aksine çokta memnun kaldım ben ilk normal büyüyen beşiklerden almıştım ama inan bir kere bile yatmadı 10 gün ana kucağında uyudu yavrum sonrasından hemen oyun parkı aldım odama kurdum ve uzun zaman kullandım bence kişiden kişiye değişir kullanımı artı hiç haşur huşur yapmıyor :)
onların aldığı markadan kaynaklı bi sorun olmuştur sanırım.

çok geçmiş olsun cnm neden oldu kananman?
bebeğin iyi olmasına çok sevindim Allaha emanetsiniz inş.

hg iyi gezmişsiniz ne güzel dubai ler falan
tatil iyi gelmezmi ya birde yormasa :)
Simdi on arastirma yapiyorum zaten ☺ izmirdeyim ben bi magaza buldum aradigim hersey ordanvar fiyatlarda geyet uygun gidip herseyi ordan alcaz guzel Allah'im izin verirse..
neresindesin ?
hangi mağzadan almayı düşünüyorsun pamidorda baya indirim var dediler ama gidemedim biraz ters bana ama en kısa zamanda bakıcam annemlere gittiğimde.

Gecmis olsun cnm allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun allahin izniyle hepimiz yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza alacagiz az kaldi

Sağolun arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun, kanamam bitince bıraktılar, evdeyim şimdi.
2 hafta önce de olmuştu, ben de plasenta previa olduğu için kanama oluyormuş. O zaman çok korkmuştum da şimdi yeniden olabileceğini bildiğim için daha sakindim ama insan ne kadar rahat olsa da olamıyor tabi. O zaman 3 gün yatırmışlardı, bu sefer yatırmadılar, aman buna da şükür, asabım bozuluyor hastanede yatınca zaten, oğlum da hareket ediyor bol bol maşallah. Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum işte, bir de şu adet sancısı gibi olan ağrım da geçti mi tamamdır.
Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza..
Herkese iyi pazarlar

canımmm çokkk geçmiş olsun umarım daha iyisindir. neden olmuş birşey dediler mi? ben de bu gece hiç uyuyamadım. saat 05:50 hala ayaktayım

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.

geçmiş olsun canım şimdi iyi misin

Cok gecmis olsun canim

Allah şifa versin canım, şimdi nasıl oğlun, düzelmiştir inşallah.

Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim bir an önce şifanı versin inş....

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir çıkarsın

çok geçmiş olsun cnm neden oldu kananman?
bebeğin iyi olmasına çok sevindim Allaha emanetsiniz inş.

Gecmis olsun cnm allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun allahin izniyle hepimiz yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza alacagiz az kaldi

gecmis olsun canim ins tekrar bu durumu yasamazsin hastanede yatmak gercekten cok zor allah yardimcin olsun

çok geçmiş olsun canım çocukların hastalığı evdeki tüm neşeyi alıp götürüyor. bir an önce iyileşir inşallah..

hg iyi gezmişsiniz ne güzel dubai ler falan
tatil iyi gelmezmi ya birde yormasa :)

canım aslında sadece hamilelik olsa belki daha az yorucu olur bir de ufaklık olunca deli işi oldu bizimki : )) ama bir daha 1 sene biryere gitme imkanım olmayacak, zaten türkiyeye de gidemeyecem, bari idare edelim dedik : ) sizlere çok daha güzel tatiller nasip etsin Allah : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…