Ben gene hastanelere düştüm.
Kanamam olduama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım
Ağustos biraz gec değilmi canım tabi yinede sen bilirsin ama doğum bu Rabbim hepimize sağlıklı zamanında dogurmayi nasip etsin ama bence en azından temmuz ortasi yada sonu gibi bitirmek lazım zaten sicaklarda zor olucak ben tek sefere bırakmadı parça parça alıyorum tabi tek seferde alınır ama kendini çok yormadan keyifli al herseyini nacizane fikrim :)))
Canım çok geçmiş olsun; inş en kısa sürede kanaman geçer, Bebeğin iyi olsun inş canım; biz de dün sabahtan beri hastanedeyiz ben iyiyim ama oğlum çok Ateşli benim de 40 üzerine çıkıp iniyor ateşi 4 gündür; normale dönmesini bekliyoruz ateşinin Allah bütün hastalara acil şifalar versin canım hepimize; sen de gönlünü ferah tut Bebeğin iyi olsun inş kanaman da hemen kesilsin canımBen gene hastanelere düştüm.
Kanamam olduama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim bir an önce şifanı versin inş....Ben gene hastanelere düştüm.
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir çıkarsınBen gene hastanelere düştüm.
e bebek de indirimli hali bile pahalıydı gratise göre bende 500 ml i 25 e aldım
yok cnm ama bende 2.5 yaşına kadar yatırdım oğlumu aksine çokta memnun kaldım ben ilk normal büyüyen beşiklerden almıştım ama inan bir kere bile yatmadı 10 gün ana kucağında uyudu yavrum sonrasından hemen oyun parkı aldım odama kurdum ve uzun zaman kullandım bence kişiden kişiye değişir kullanımı artı hiç haşur huşur yapmıyor :)Aynen öyle cnm ya dogru bir tabir 10 aylık yeğenim var park yatak aldı kardeşim hemde nerdeyse ahşap beşik fiyatına ama su an saga sola döndükce haşırtısına kendi uyanıyor kullananlar nasıl memnun anlamadım..
çok geçmiş olsun cnm neden oldu kananman?Ben gene hastanelere düştüm.
hg iyi gezmişsiniz ne güzel dubai ler falanselamlar kızlar nasılsınız? 1 haftadan uzun zamandır yoktum tatile gidip geldik dubai gerçekten harika bir şehir, yorulduk sıcaktan bunaldık ama çok güzeldi. ama birkaç hafta sonra olsa baya zorlanırmışım onu anladım.belki sadece deniz tatili olsa yorulmaz insan ama hamileyken gezmek zor oluyor baya.
neresindesin ?Simdi on arastirma yapiyorum zaten ☺ izmirdeyim ben bi magaza buldum aradigim hersey ordanvar fiyatlarda geyet uygun gidip herseyi ordan alcaz guzel Allah'im izin verirse..
Gecmis olsun cnm allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun allahin izniyle hepimiz yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza alacagiz az kaldiBen gene hastanelere düştüm.
Canim kayseride yaşıyorum domino diye bi yer var bebek mağazası ordan aldım...Çok uygun fiyata almışsıniz canim siz nerden aldınız?
canımmm çokkk geçmiş olsunumarım daha iyisindir. neden olmuş birşey dediler mi? ben de bu gece hiç uyuyamadım. saat 05:50 hala ayaktayım
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.
geçmiş olsun canım şimdi iyi misin
Cok gecmis olsun canim
Canım çok geçmiş olsun; inş en kısa sürede kanaman geçer, Bebeğin iyi olsun inş canım; biz de dün sabahtan beri hastanedeyiz ben iyiyim ama oğlum çok Ateşli benim de 40 üzerine çıkıp iniyor ateşi 4 gündür; normale dönmesini bekliyoruz ateşinin Allah bütün hastalara acil şifalar versin canım hepimize; sen de gönlünü ferah tut Bebeğin iyi olsun inş kanaman da hemen kesilsin canım
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim bir an önce şifanı versin inş....
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir çıkarsın
çok geçmiş olsun cnm neden oldu kananman?
bebeğin iyi olmasına çok sevindim Allaha emanetsiniz inş.
Gecmis olsun cnm allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun allahin izniyle hepimiz yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza alacagiz az kaldi
gecmis olsun canim ins tekrar bu durumu yasamazsin hastanede yatmak gercekten cok zor allah yardimcin olsunBen gene hastanelere düştüm.
gecmis olsun cokgecmis olsun canim ins tekrar bu durumu yasamazsin hastanede yatmak gercekten cok zor allah yardimcin olsun
geçmiş olsun canımBen gene hastanelere düştüm.
Canım çok geçmiş olsun; inş en kısa sürede kanaman geçer, Bebeğin iyi olsun inş canım; biz de dün sabahtan beri hastanedeyiz ben iyiyim ama oğlum çok Ateşli benim de 40 üzerine çıkıp iniyor ateşi 4 gündür; normale dönmesini bekliyoruz ateşinin Allah bütün hastalara acil şifalar versin canım hepimize; sen de gönlünü ferah tut Bebeğin iyi olsun inş kanaman da hemen kesilsin canım
hg iyi gezmişsiniz ne güzel dubai ler falan
tatil iyi gelmezmi ya birde yormasa :)
canım aramıza hoş geldinyasinler haftalık dağıtılıyor zaten bu hafta tekrar alırsın sende. cüzleri de savha dağıtıyor. kalan cüzler vardı. ama son durum nedir bilmiyorum. ona yaz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?