- 23 Mayıs 2015
- 50
- 34
- 3
- 38
pazartesi dediğiniz gibi hatırlatırım takipteyim zaten inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. bu arada ben 10 gün rapor aldım felaket legen kemiği agrısı çekiyorum aranızda böyle olan var mı fizik tedaviye gittim dinlenmem gerektiğini söyledi adım atmak, hapşurmak ki malesef alerjimde var sürekli hapşuruyorum kemiklerim kırılıyor hissi veriyor ağrı kesici verdi ama almıyorum sıcak su torbasıyla baya bi haşır neşir oldum yaniHoşgeldiniz aramıza.. Yasini @miskamber her hafta dağıtıyor ama geçmiş mesajları okumaz o ve hafta sonu da girmez siteye p.tesi tekrar hatırlatın.. Cüzleri konu sahibisavha dan alabilirsin..
Sağolun arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun, kanamam bitince bıraktılar, evdeyim şimdi.
2 hafta önce de olmuştu, ben de plasenta previa olduğu için kanama oluyormuş. O zaman çok korkmuştum da şimdi yeniden olabileceğini bildiğim için daha sakindim ama insan ne kadar rahat olsa da olamıyor tabi. O zaman 3 gün yatırmışlardı, bu sefer yatırmadılar, aman buna da şükür, asabım bozuluyor hastanede yatınca zaten, oğlum da hareket ediyor bol bol maşallah. Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum işte, bir de şu adet sancısı gibi olan ağrım da geçti mi tamamdır.
Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza..
Herkese iyi pazarlar
Canım benim geçmiş olsun çok şükür ki her şey yolunda bak ne güzel sen gönlünü ferah tut aynen bu durumda olup sağlıklı doğum yapan çok kişi var sakın kötü düşünme yani.. Amin inşallah sağlıkla kucaklayalım minik kuzuları:)
Domino Nerede cnm tam olarak?Canim kayseride yaşıyorum domino diye bi yer var bebek mağazası ordan aldım...
hg iyi gezmişsiniz ne güzel dubai ler falan
tatil iyi gelmezmi ya birde yormasa :)
neresindesin ?
hangi mağzadan almayı düşünüyorsun pamidorda baya indirim var dediler ama gidemedim biraz ters bana ama en kısa zamanda bakıcam annemlere gittiğimde.
Âmin canım inş bu akşam ateşimiz son olur; Allah zor hastalıkları olan bütün yavruları, melekleri korusun evlat insanın en kıymetlisi, Allah'ım bütün hastalara yavrulara acil şifalar versin, ailelerini şifayla sevindirsin tez vakitte inşçok geçmiş olsun canım çocukların hastalığı evdeki tüm neşeyi alıp götürüyor. bir an önce iyileşir inşallah..
Kanamanın kesilmesine çok sevindim; ağrın da hemen geçer inş canım; Rabbim kucağında evladınla sevindirsin canım, oğlum da toparlıcak inş ilaca tepki vermeye başladı ateşi, ateş araları 4 saate uzadı inş bu geceden sonra atlatır sağol canım çok sevgilerSağolun arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun, kanamam bitince bıraktılar, evdeyim şimdi.
2 hafta önce de olmuştu, ben de plasenta previa olduğu için kanama oluyormuş. O zaman çok korkmuştum da şimdi yeniden olabileceğini bildiğim için daha sakindim ama insan ne kadar rahat olsa da olamıyor tabi. O zaman 3 gün yatırmışlardı, bu sefer yatırmadılar, aman buna da şükür, asabım bozuluyor hastanede yatınca zaten, oğlum da hareket ediyor bol bol maşallah. Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum işte, bir de şu adet sancısı gibi olan ağrım da geçti mi tamamdır.
Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza..
Herkese iyi pazarlar
Allah şifa versin canım, şimdi nasıl oğlun, düzelmiştir inşallah.
Canim cok geçmiş olsun gönlünü ferah tut dualarimiz seninleBen gene hastanelere düştüm.
Kanamam olduama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım
Canim duvenonunde civil filan var onun hizasındaDomino Nerede cnm tam olarak?
kamuda çalışan arkadaşlara rapor mevzusunu sormak istiyorum. Tek hekimden 40 gün rapor alma hakkımız var ben bunu doldurdum sonra 30 gün heyet aldım. Başlarda durumum sıkıntılıydı malesef. Şimdi bir de bu yürüyememe durumu çıkınca fizikten 10 gün rapor aldım hatta kontrol de verdi uzayadabilir bu durum. Aslında heyet almam gerekiyordu o sırada aklıma gelmedi işyeride sorun çıkarmadı sgk ya gidince geri dönerse bilemiyorum.
Sorum şu ki; doğumdan önceki 8 hafta olarak verilen yasal doğum izni sürecinde rapor alırsak bu durumda rapor mu geçerli olur yoksa 8 haftalık olan izinden mi düşülür?
mayıs annelerini okudum da şaka gibi 40. haftayı doldurup hala doğuramayanlar var :/ doğurmsk için dua ediyorlar resmen... ve çok ilginç doğum anıları... okumanızı tavsiye ederim tecrübe olur
Bem gecenlerde soule bir goz gezdirdim de butun psikolojom bzuldu
Mağazanın ismi nedir ben de izmirdeyim ve sizin gibi daha alışverişe başlamadık benim için de faydalı olurSimdi on arastirma yapiyorum zaten ☺ izmirdeyim ben bi magaza buldum aradigim hersey ordanvar fiyatlarda geyet uygun gidip herseyi ordan alcaz guzel Allah'im izin verirse..
bana da o 8 haftadan düşmeleri gayet mantıklı geliyor aslında teşekkürler cevabın için en iyisi sormak evet ama bizim insan kaynakları hiç bişey bilmiyorbildiğim kadarıyla o 8 hafta içerisinde rapor ya da izin kullanılamıyor. Arkadaşım izin denedi ama olmadı. ancak başka bir hastalık nedeniyle rapor alınabiliyor diyenler de oldu ama denemediğim için bilmiyorum. eğer hamilelik nedeniyle dinlenmen gerekiyorsa ve rapor da bu yönde olursa sanırım 8 haftalık izninden düşüyor. çok geçmiş olsun... yine de kurumunda personel dairesine sormak en iyisi..
Ben hep sezeryan diye geciriyorum icimden dr normal derse napcam bilmiyomgitgide korkmaya başladım... sezeryan mı düşünsem acaba
Mağazanın ismi nedir ben de izmirdeyim ve sizin gibi daha alışverişe başlamadık benim için de faydalı olur
gecmis olsun canim ins tekrar bu durumu yasamazsin hastanede yatmak gercekten cok zor allah yardimcin olsun
gecmis olsun cok
g
geçmiş olsun canım
Canim ben Altindagdayim. Kemeraltinda baris bebe var ordan alcam fiyatlar com iyi geldi ve cokda yardimci oluyorlar
Hadi gözün aydın canım, tez zamanda tamamiyle geçer inşallah.Kanamanın kesilmesine çok sevindim; ağrın da hemen geçer inş canım; Rabbim kucağında evladınla sevindirsin canım, oğlum da toparlıcak inş ilaca tepki vermeye başladı ateşi, ateş araları 4 saate uzadı inş bu geceden sonra atlatır sağol canım çok sevgiler
Canim cok geçmiş olsun gönlünü ferah tut dualarimiz seninle
Çok teşekkür ederim, amin hiçbirimiz yaşamayalım böyle şeyler inşallah.
Neresindeydiniz altindagin
Ben de 4 sene altındağda yaşadım. Bu arada tesadüfen barış bebeyi internetten bularak baya bi alışveriş yaptım, gerçekten ucuz bence de, tavsiye ederim.
Hadi gözün aydın canım, tez zamanda tamamiyle geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?