2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hoşgeldiniz aramıza.. Yasini @miskamber her hafta dağıtıyor ama geçmiş mesajları okumaz o ve hafta sonu da girmez siteye p.tesi tekrar hatırlatın.. Cüzleri konu sahibi savha dan alabilirsin..
pazartesi dediğiniz gibi hatırlatırım takipteyim zaten inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. bu arada ben 10 gün rapor aldım felaket legen kemiği agrısı çekiyorum aranızda böyle olan var mı fizik tedaviye gittim dinlenmem gerektiğini söyledi adım atmak, hapşurmak ki malesef alerjimde var sürekli hapşuruyorum kemiklerim kırılıyor hissi veriyor ağrı kesici verdi ama almıyorum sıcak su torbasıyla baya bi haşır neşir oldum yani

kamuda çalışan arkadaşlara rapor mevzusunu sormak istiyorum. Tek hekimden 40 gün rapor alma hakkımız var ben bunu doldurdum sonra 30 gün heyet aldım. Başlarda durumum sıkıntılıydı malesef. Şimdi bir de bu yürüyememe durumu çıkınca fizikten 10 gün rapor aldım hatta kontrol de verdi uzayadabilir bu durum. Aslında heyet almam gerekiyordu o sırada aklıma gelmedi işyeride sorun çıkarmadı sgk ya gidince geri dönerse bilemiyorum.
Sorum şu ki; doğumdan önceki 8 hafta olarak verilen yasal doğum izni sürecinde rapor alırsak bu durumda rapor mu geçerli olur yoksa 8 haftalık olan izinden mi düşülür?

Canim ben Altindagdayim. Kemeraltinda baris bebe var ordan alcam fiyatlar com iyi geldi ve cokda yardimci oluyorlar

çok geçmiş olsun canım çocukların hastalığı evdeki tüm neşeyi alıp götürüyor. bir an önce iyileşir inşallah..
Âmin canım inş bu akşam ateşimiz son olur; Allah zor hastalıkları olan bütün yavruları, melekleri korusun evlat insanın en kıymetlisi, Allah'ım bütün hastalara yavrulara acil şifalar versin, ailelerini şifayla sevindirsin tez vakitte inş

Kanamanın kesilmesine çok sevindim; ağrın da hemen geçer inş canım; Rabbim kucağında evladınla sevindirsin canım, oğlum da toparlıcak inş ilaca tepki vermeye başladı ateşi, ateş araları 4 saate uzadı inş bu geceden sonra atlatır sağol canım çok sevgiler

Ben gene hastanelere düştüm.
Kanamam oldu ama bebeğim iyi şükür. Çapada yatıyorum şimdi, kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Nefret ettim hastanelerden, yıprandım
Canim cok geçmiş olsun gönlünü ferah tut dualarimiz seninle

mayıs annelerini okudum da şaka gibi 40. haftayı doldurup hala doğuramayanlar var :/ doğurmsk için dua ediyorlar resmen... ve çok ilginç doğum anıları... okumanızı tavsiye ederim tecrübe olur

bildiğim kadarıyla o 8 hafta içerisinde rapor ya da izin kullanılamıyor. Arkadaşım izin denedi ama olmadı. ancak başka bir hastalık nedeniyle rapor alınabiliyor diyenler de oldu ama denemediğim için bilmiyorum. eğer hamilelik nedeniyle dinlenmen gerekiyorsa ve rapor da bu yönde olursa sanırım 8 haftalık izninden düşüyor. çok geçmiş olsun... yine de kurumunda personel dairesine sormak en iyisi..

mayıs annelerini okudum da şaka gibi 40. haftayı doldurup hala doğuramayanlar var :/ doğurmsk için dua ediyorlar resmen... ve çok ilginç doğum anıları... okumanızı tavsiye ederim tecrübe olur

Bem gecenlerde soule bir goz gezdirdim de butun psikolojom bzuldu

Simdi on arastirma yapiyorum zaten ☺ izmirdeyim ben bi magaza buldum aradigim hersey ordanvar fiyatlarda geyet uygun gidip herseyi ordan alcaz guzel Allah'im izin verirse..
Mağazanın ismi nedir ben de izmirdeyim ve sizin gibi daha alışverişe başlamadık benim için de faydalı olur

bana da o 8 haftadan düşmeleri gayet mantıklı geliyor aslında teşekkürler cevabın için en iyisi sormak evet ama bizim insan kaynakları hiç bişey bilmiyor

Çok teşekkür ederim, amin hiçbirimiz yaşamayalım böyle şeyler inşallah.
gecmis olsun canim ins tekrar bu durumu yasamazsin hastanede yatmak gercekten cok zor allah yardimcin olsun

gecmis olsun cok

g

geçmiş olsun canım

Canim ben Altindagdayim. Kemeraltinda baris bebe var ordan alcam fiyatlar com iyi geldi ve cokda yardimci oluyorlar

Ben de 4 sene altındağda yaşadım. Bu arada tesadüfen barış bebeyi internetten bularak baya bi alışveriş yaptım, gerçekten ucuz bence de, tavsiye ederim.

Hadi gözün aydın canım, tez zamanda tamamiyle geçer inşallah.

Canim cok geçmiş olsun gönlünü ferah tut dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…