- 19 Şubat 2015
- 230
- 26
- 38
Karakolun üst sokağındaydık. Eşim doğma büyüme oralı, sonra ben onu alıp istanbula geldim çok şükür :)
Baya yakındaymışız :) çok sıcaktır oralar şimdi, Allah yardımcın olsun :)Biz de havuzlu kahve sokagindayiz ☺
Felaket sicak valla klima aciyoruz daha simdidenBaya yakındaymışız :) çok sıcaktır oralar şimdi, Allah yardımcın olsun :)
ay ne altındağmısınCanim ben Altindagdayim. Kemeraltinda baris bebe var ordan alcam fiyatlar com iyi geldi ve cokda yardimci oluyorlar
bol bol dinleniceksin ozman cnm ya arkadaşımın da başına geldi çok ağır işler yapma sakın.Sağolun arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun, kanamam bitince bıraktılar, evdeyim şimdi.
2 hafta önce de olmuştu, ben de plasenta previa olduğu için kanama oluyormuş. O zaman çok korkmuştum da şimdi yeniden olabileceğini bildiğim için daha sakindim ama insan ne kadar rahat olsa da olamıyor tabi. O zaman 3 gün yatırmışlardı, bu sefer yatırmadılar, aman buna da şükür, asabım bozuluyor hastanede yatınca zaten, oğlum da hareket ediyor bol bol maşallah. Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum işte, bir de şu adet sancısı gibi olan ağrım da geçti mi tamamdır.
Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza..
Herkese iyi pazarlar
Allah şifa versin canım, şimdi nasıl oğlun, düzelmiştir inşallah.
ay ne altındağmısınhadi bide tanıdık çık :) 8 sene orda oturdum ben
bende önümüzdeki ay bi kemeraltı yapıcam bakarım oraya da
bende kirada orda oturdum Yahudi mezarlığının orda şimdi kemalpaşadayım ev aldık burdan 5 senedir burdayımBen gelin geldim buraya selcukluyum aslen
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et bebişe de kendine de.. Denk gelmedim legen kemiği ağrısı çekene ne desem yalan olur bol bol dinlen iiyisinimi dr söylediklerini uygula..pazartesi dediğiniz gibi hatırlatırım takipteyim zaten inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. bu arada ben 10 gün rapor aldım felaket legen kemiği agrısı çekiyorum aranızda böyle olan var mı fizik tedaviye gittim dinlenmem gerektiğini söyledi adım atmak, hapşurmak ki malesef alerjimde var sürekli hapşuruyorum kemiklerim kırılıyor hissi veriyor ağrı kesici verdi ama almıyorum sıcak su torbasıyla baya bi haşır neşir oldum yani
Canım 32 haftanın doldurunca iş görmezlik raporu alırsan doktorundan zaten ondan sonra rahatsızlansanda doğum izninden gider boşuna rapor Hakk'ını kullanmamış olursun doğumdan sonraki 8 haftam bitince kullanırsın; ya da 32 de iş görür raporu alırsın 37 ye kadar ama o arada rahatsızlanırsan 5 hafta içinde Dr rapor yazmayıp doğum iznini başlatmak isteyebilir ; ama yazarsa o kullanmadığın 5 haftayı doğumsonrasına atarsın aslında iki türlü de aynı şey birinde raporu önce izni sonra, diğerinde önce izin sonra raporkamuda çalışan arkadaşlara rapor mevzusunu sormak istiyorum. Tek hekimden 40 gün rapor alma hakkımız var ben bunu doldurdum sonra 30 gün heyet aldım. Başlarda durumum sıkıntılıydı malesef. Şimdi bir de bu yürüyememe durumu çıkınca fizikten 10 gün rapor aldım hatta kontrol de verdi uzayadabilir bu durum. Aslında heyet almam gerekiyordu o sırada aklıma gelmedi işyeride sorun çıkarmadı sgk ya gidince geri dönerse bilemiyorum.
Sorum şu ki; doğumdan önceki 8 hafta olarak verilen yasal doğum izni sürecinde rapor alırsak bu durumda rapor mu geçerli olur yoksa 8 haftalık olan izinden mi düşülür?
Kizlar kabizlik cektigim icin marketten yulaf ezmesi aldim gebelikte kullanilmasi sakincali oldugunu dusunmuyorum sizin fikriniz nedir
Cok geçmiş olsun canım Allahim bidaha gostermesinSağolun arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun, kanamam bitince bıraktılar, evdeyim şimdi.
2 hafta önce de olmuştu, ben de plasenta previa olduğu için kanama oluyormuş. O zaman çok korkmuştum da şimdi yeniden olabileceğini bildiğim için daha sakindim ama insan ne kadar rahat olsa da olamıyor tabi. O zaman 3 gün yatırmışlardı, bu sefer yatırmadılar, aman buna da şükür, asabım bozuluyor hastanede yatınca zaten, oğlum da hareket ediyor bol bol maşallah. Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum işte, bir de şu adet sancısı gibi olan ağrım da geçti mi tamamdır.
Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza..
Herkese iyi pazarlar
Allah şifa versin canım, şimdi nasıl oğlun, düzelmiştir inşallah.
Canim ben 1 tane alabilirim duasi ne zaman toplanacak ne zamana kadar okumamız lazimkızlar 4 cüzümüz kaldı almak isteyen alıntı ile dönerse daha rahat olur bazen atlıyorum.
teşekkürler internet sitesinde fiyat yazmıyor aramak lazım ya da gidip yerinde görmek lazım.Barış bebe canim
1 haziran cnm 26 cüzü yazıyorum.Canim ben 1 tane alabilirim duasi ne zaman toplanacak ne zamana kadar okumamız lazim
Evet yazmamislar cunku gercekten indirim yapiyorlar insanlari yaniltmamak icin yazmamislar fiyat aradiginda da soyluyorlar ama gidop yerinde gormek en iyisiteşekkürler internet sitesinde fiyat yazmıyor aramak lazım ya da gidip yerinde görmek lazım.
Hoşgeldin :))) tatil anıları da bekliyorum kendi adımaselamlar kızlar nasılsınız? 1 haftadan uzun zamandır yoktum tatile gidip geldik dubai gerçekten harika bir şehir, yorulduk sıcaktan bunaldık ama çok güzeldi. ama birkaç hafta sonra olsa baya zorlanırmışım onu anladım.belki sadece deniz tatili olsa yorulmaz insan ama hamileyken gezmek zor oluyor baya.
Hoşgeldin :))) tatil anıları da bekliyorum kendi adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?