güle güle kullanın. bizde onu beğendik eşimle :)) ama grisini bekliyorum sen ne renk aldın?chicconun kendi mağazasından 619 tlye aldık canım.. internette 20-25 tl dha uygun satan yerler de varmış ama biz mağazadan almış bulunduk :) park yataklara ve ahşap beşiklere göre biraz pahalı gbi düşünülüyor ama bebişle hem bu kdr yakın olup, hem de ona ait bi alanın olmasının büyük güzellik olduğunu düşünüyorum :)
mrb canım..sanırım bendeki pıhtılaşma sorunu hafif olduğundan yarım coraspin ve 0,2 lik clexane verdi doktor..gerçi ben her ihtimale 0,4 vurduruyorum(başka bi doktorun tavsiyesi üzerine) kilo konusunda doktorum bana bişey demedi..beş ayda toplam 4 kilo almıştım ama şu son iki haftadır baya almaya başladım..ödemden dolayı olduğunu düşünüyorum...benim farklı sağlık sıkıntılarından dolayı çok kilo almamam lazım ama pıhtılaşma için doktorum bişey demedi.ha şu var normalde ilacın dozu kilo arttıkça artıyormuş .pıhtılaşma topiğindeki kızlar genelde öyle diyorlar...mis merhaba;
kilo konusu konuşulunca yazmak istedim. bende de kan pıhtılaşma sorunu var clexane 0,6 vuruyorum ve coraspin 100 mg içiyorum her gün ben 60 ile başladım şuan 68,5 oldum ve doktorum çok kilo aldığımı söylüyor70li rakamları görmek istemiyorum diyor cleaxane yükseliyor çok kilo alırsan diyor salı günü diyetisyene gideceğim daha az kilo almak için senin kilo durumun nedir ve doktor bu konu ile ilgili ne diyor merak ettim.
savhacım ben de 29u alıyorum.kızlar 4 cüzümüz kaldı almak isteyen alıntı ile dönerse daha rahat olur bazen atlıyorum.
Haftasonu benimde sağ ayak bileğimde oldu, solda bişey yoktu, bileğim çıktı, zedelendi falan zannettimOff ben bir haftadır ayak ve bacaklarımdaki şişliklerle uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı hep evde ayaklarımın altında yastık yaymak zorundayım ama öyle bi dünya yok iş güç acayip yorgunum inmiyor indiremiyorum bi türlü şişlikleri nette 30. Haftadan sonra başlar diyor korkmalımıyım aklım karışık çook..
kızlar genelimizde var sanırım bu..benimde özellikte sağ daha çok şişiyor..haftasonu sürekli dinlendim çok şükür bişey kalmadı...cuma günü doktora gitmiştim.normaldir ,her ihtimale bi idrar tahili yaptır demiştiHaftasonu benimde sağ ayak bileğimde oldu, solda bişey yoktu, bileğim çıktı, zedelendi falan zannettim
Doktoruma mesaj attım, dinlemeyle geçmezse görelim dedi.
Dün sabah uyandığımda kaybolmuştu, erken başladı ama
güle güle kullanın. bizde onu beğendik eşimle :)) ama grisini bekliyorum sen ne renk aldın?
bende ya sabah eşim zor uyandırdı..işe gitmek istemiyorum diyorum..ee bende gitmek istemiyorum diyor..ama amaa ben iki canlıyım didimbu hafta şeker yüklemesine gidicem artık canım artık hiç bişe yapmak istemiyor ne işe gelmek ne doktora gitmek evde otursam sıkılıyorum nolcak bilmem daha şimdiden
yatak odasına sepet Beşik ya da anne yanı istiyordum ama düşününce bebekle birlikte uyuma fikri daha ağır basıyor açıkçası
düşündükçe çok heyecanlanıyorum o günleri görürüz inşallah hep birlikte. yine Eylül anneleri olarak birlikte büyütürüz bebeklerimizi..
Canım idrar tahlilini niye yaptırmak gerekiyormuş ki?kızlar genelimizde var sanırım bu..benimde özellikte sağ daha çok şişiyor..haftasonu sürekli dinlendim çok şükür bişey kalmadı...cuma günü doktora gitmiştim.normaldir ,her ihtimale bi idrar tahili yaptır demişti
günaydııın.amin cnm sağlıklı mutlu bir hafta geçirelim inşallah.günaydın kızçelerim hayırlı bereketli sağlıklı bir hafta olsun
selamlar kızlar nasılsınız? 1 haftadan uzun zamandır yoktum tatile gidip geldik dubai gerçekten harika bir şehir, yorulduk sıcaktan bunaldık ama çok güzeldi. ama birkaç hafta sonra olsa baya zorlanırmışım onu anladım.belki sadece deniz tatili olsa yorulmaz insan ama hamileyken gezmek zor oluyor baya.
böbreklerle alakalı bi durum varmı diye sanırım..bazı durumlarda böbrekler suyu atamıyormuş. bende bir sürü ilaç kullandığımdan...doktor normaldir dedi bazılarında erken başlar dedi.su içmeyi sakın ihmal etme dediCanım idrar tahlilini niye yaptırmak gerekiyormuş ki?
Geçmiş olsun sanada canım evet erken başladı ne yazıkki yaza denk gelmeside önemli bir etken sanırım rapor almaya çalışcam doğum iznine kadar bol bol dinlenmece inşallah bundan sonraHaftasonu benimde sağ ayak bileğimde oldu, solda bişey yoktu, bileğim çıktı, zedelendi falan zannettim
Doktoruma mesaj attım, dinlemeyle geçmezse görelim dedi.
Dün sabah uyandığımda kaybolmuştu, erken başladı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?