2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
güle güle kullanın. bizde onu beğendik eşimle :)) ama grisini bekliyorum sen ne renk aldın?

mrb canım..sanırım bendeki pıhtılaşma sorunu hafif olduğundan yarım coraspin ve 0,2 lik clexane verdi doktor..gerçi ben her ihtimale 0,4 vurduruyorum(başka bi doktorun tavsiyesi üzerine) kilo konusunda doktorum bana bişey demedi..beş ayda toplam 4 kilo almıştım ama şu son iki haftadır baya almaya başladım..ödemden dolayı olduğunu düşünüyorum...benim farklı sağlık sıkıntılarından dolayı çok kilo almamam lazım ama pıhtılaşma için doktorum bişey demedi.ha şu var normalde ilacın dozu kilo arttıkça artıyormuş .pıhtılaşma topiğindeki kızlar genelde öyle diyorlar...

Haftasonu benimde sağ ayak bileğimde oldu, solda bişey yoktu, bileğim çıktı, zedelendi falan zannettim
Doktoruma mesaj attım, dinlemeyle geçmezse görelim dedi.
Dün sabah uyandığımda kaybolmuştu, erken başladı ama

kızlar genelimizde var sanırım bu..benimde özellikte sağ daha çok şişiyor..haftasonu sürekli dinlendim çok şükür bişey kalmadı...cuma günü doktora gitmiştim.normaldir ,her ihtimale bi idrar tahili yaptır demişti

güle güle kullanın. bizde onu beğendik eşimle :)) ama grisini bekliyorum sen ne renk aldın?

ayy patatescim bu kdr olur :) ben de nette beşiğin yorumlarına bakarken, yurtdışında silver grey i olduğunu gördüm ama trde heryerde fuşya var, biz dove grey olanı aldık ki o bile biçok mağazada yoktu, en son gittiğimiz chiccodan sipariş edebildik, dha gelmedi düşün :)) biara silver grey i yurtdışından mı sipariş etsek dedik ama gümrüğe takılıyo, bir de orda vergi vermek gerekiyor diye vazgeçtik.. chiccodaki görevli de henüz silver grey rengi ne zmn gelir bilmiyoruz, ama kutusunda açmazsanız değişim yapabiliriz dedi.. sen ne zmn trde satışa çıkıcak biliyo musun canım?

bu hafta şeker yüklemesine gidicem artık canım artık hiç bişe yapmak istemiyor ne işe gelmek ne doktora gitmek evde otursam sıkılıyorum nolcak bilmem daha şimdiden
bende ya sabah eşim zor uyandırdı..işe gitmek istemiyorum diyorum..ee bende gitmek istemiyorum diyor..ama amaa ben iki canlıyım didim

aynen canım :) ben de sabah akşam yatarken yanıma dönüp, burda ufacık tatlış bi bebiş olucak diye düşünmeden duramıyorum :) düşüncesi bile heyecanlandırıyor..
senin de dediğin gibi, inş sağ salim kavuşuruz yavrularımıza, mutlu huzurlu sağlıklı büyütürüz hepimiz..

Canım idrar tahlilini niye yaptırmak gerekiyormuş ki?

selam canım, biz de bi aksililk olmazsa bu cuma ispanyaya gidicez, dha önce de soran olmuştu ama özellikle yeme içme drmlarını nasıl hallettin? onun dışında tavsiye edebileceğin birşeyler var mıdır? şimdiden teşekkürler

Canım idrar tahlilini niye yaptırmak gerekiyormuş ki?
böbreklerle alakalı bi durum varmı diye sanırım..bazı durumlarda böbrekler suyu atamıyormuş. bende bir sürü ilaç kullandığımdan...doktor normaldir dedi bazılarında erken başlar dedi.su içmeyi sakın ihmal etme dedi

Geçmiş olsun sanada canım evet erken başladı ne yazıkki yaza denk gelmeside önemli bir etken sanırım rapor almaya çalışcam doğum iznine kadar bol bol dinlenmece inşallah bundan sonra

bişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…