Ben alsam çok Zor veririm 65 kilo ile hamile kaldım kabusum 70 i gördüm sıra 80 dehayır 2. gebelik ilkinde 45den 75 e çıktım 30 kilo aldım ama 3 ayda eski kiloma düştüm garip bi bünyem var.. 3 sene önceye kadar 45 kiloydum son 3 yılda beslenme uzmanıyla 55 kiloya çıktım sabitledim kilomu şimdi üstüne hamile kalınca kötü oldu tabi.. ama çok umutluyum doğumdan sonra en geç 6 ayda hedef 55
Hem dudak hem damak demişler. Hatta konuşuyoruz şuanda. Ama doğduğunda bebekte hiçbir şey yokmuş canım. Yine de eğer senin olayın kesinse bile tedavisi var. Allah dermansız dert vermesin.Iyi dilekleriniz icin sagolun hepiniz
Istanbuldayiz dun soylenen tek tarafli dudakta var damakta emin degilim ama var sanirim dedi. Randevumuz recep has ile insallah daha guzel seyler duyabiliriz. Minnacik bebegin gecirecegi operasyonlari dusununce paramparca oluyoruz.
Oyle dogru diyorsun buna da şükürler olsun rabbim dermani olmayan dert vermesin. Bahsettigin kisilerde nasıl olmus ultrasonda gorulmemis mi yarik? Onlara hem dudak hem damak mi demislerdi
benim bildiğim kramplar için magnezyum diş ,kemik ağrıları için kalsiyumMAGNEZYUM DEĞİL CNM KALSİYUM KULLANMAM LAZIM DOKTOR VERMEDİYSE VARDIR Bİ BİLDİĞİ BOL BOL SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKET SEN TATİL BOYUNCA
benim doktorlar da baktıyok cnm ya ne alakası var sorun yoksa neden kafa karıştırsın ki bana her gitmemde söyleseydi sorardım rahim boyu ne işime yarıyor neden söylüyorsunuz diye demekki sorun yok ki söyleme gereği duymuyor emin ol onlar bakıyordur ama herşey yolunda diye söyleme gereği duymuyordur..
ben de 6 kilo aldım şimdilik idare eder bakalım sonumuz ne olacakCanım ilk gebelik mi 16 kilo almışsın bende 5 kilo aldım sanıyordum 6 olmuş
kaç grdı bebeğin son gittiğindebenim kızımada doktor günüyle uyumlu demişti ama ben hala kilosunun az olduğunu düşünüyorum bugün bi ara ugrayıp yeniden batırıcam kilosuna ...bide gece hiç uyumuyor benim kızımda sürekli tekmeiyor ve uyandırıyor beni ama ben işteykende çok nadir tekmelerini hissediyorum galiba kızım gece bana çok çektirecek:)
Harikasın kattina...tecrübe konuştucnm kafanda deli sorular birikmiş
biberon cam olması sağlıklı - göğüs pompası evdeysen manuel al çok para verme ama çalışansan mutlaka elektrikli al zamandan tasarruf olur - ilk aylarda seninle yatacak telsiz almasanda olur - evde anakucağı büyük rahatlık mutlaka almalısın ev tipi bir anakucağı - portbebe yani bebek çantası ben kullanmadım zor oluyor taşımak ilk zamanlar sadece dr gitmek için çıkacağız kucakta gider gelir - battaniyesi çok kalın olmamalı kışlık gibi olmamalı yani pazen battaniyeler işini görür 40 ı çıkana kadar sonrasında sonbahar olacak daha kalın kullanılır - hastane için normal doğum yapacaksan gecelik çok rahat oluyor sık sık ped değişiyorsun dr da gelip kontrol ediyor ve wc ye girerkende kolay oluyor tavsiyem normal doğumsa gecelik sezeryan yaşamadım ne desem boş ama ameliyat oldum onun gibi bişeyse üşüme yaşayacaksın pijama tkm daha iyi olur.. wuuuu çok yazdım galiba tüm sorularına cvp oldu
cnm 24-28.hafta arası yükleme ben gittiğimde 27+1 olacak dr haberi var geç olsa uyarırdı..canım ya 24-26 haftalar seker yüklemesi yazıyr masallah 26. haftadasın 8 hazıran gec olmaz mı
ay yok cnm sen yanında götürdüğün pedden kullanıyorsun ama soruyorlar ihtiyaç halinde veriyolar ben kullanmadım şu eski tip pedler varya kalın olanlar bulabilirsen ondan koy çantana normal doğumda kanama ilk günler yoğun oluyor.. ince ped koyarsanda sık sık değişmen gerekiyor..kesinlikle normal tavsiyem umarım normal yaparsın cnm..Harikasın kattina...tecrübe konuştu
teşekkür ederimm...ev tipi ana kucagı alıcaz ...dıkıne degılde enıne sallanan tavsıye edıyor...dusuncem normal doğum (korkudan ödüm yarılsa da) ona gore bı gecelık bı pıjama takımı alırım dursun ılerleyen vakıtte bı takım daha olur...bıde normal dogum yaptıktan sonra bıze hasta bezı takıyolarmı sankı ole bısı duymuştum
güle güle kullanın canım ama nacizane bişey söyleyeceğim mamaros four mom güzel ben de düşünüyorum ama bebek doğduktan sonra duruma göre kolik ve gazlı bebeler için biebir ama bu da büyük kızım gibi emzir uyut cinsinden sakin bi bebek olursa gerek yok çünkü çocuk sallanmaya alışıyor boş yerecarolinnacım ne çok sormuşsun :)
ben de şimdilik dha çok kıyafet aldım.. battaniye konusunda eylül ara bi mevsim olduğundan hem ince hem kalın olsun istedim.. kalınları ananem ördü sağolsun.. onun dışında mothercare den bi pamuk battaniye aldım, bir de kanzdan bi hastane çıkışı aldık onun da ince koton bi battaniyesi var..
onun dışında avent in yenidoğan biberon setini, biberon sterilizatörünü, elektrikli göğüs pompasını ve biberon ısıtıcısını aldım.. avent in biberon seti plastik, bir de dr. browns var onun da yenidoğan kolik önleyici cam biberonlarından aldım 2 farklı boy..
büyük parça olarak da bebiş beşiği olarak chicco nun next2me yatak yanı beşiğini, bebek arabası olarak stokke xplory (yanında port bebesi hediye idi), stokke izi go ana kucağı (bebek arabasına takılan) aldım.. bir de mamaroo 4 moms diye bi anakucağı aldık kendiliğinden titrelimli sallantılı.. kullanlar arkadaşlarım çok methetti özellikle ilk 6 ay çok işe yarıyormuş..
buarada yazarken farkettim henüz kendime hiiç bşi almadım.. ne hastane geceliği, ne lohusa pijaması :)) biraz da kendimle ilgilensem fena olmucak sanırım
cnm zaten doktorumun söylediği bişey değil netten okumuştumcnm 24-28.hafta arası yükleme ben gittiğimde 27+1 olacak dr haberi var geç olsa uyarırdı..
cnm e bebekten aldım ben, kardeşim de aynısını aldı çok kullanışlı titreşimli falan dur link atayım bak hemde çok ucuz zaten 6 aydan sonra kullanmayacağız..ana kucağı demişken alan oldumu..model atsanız alanlar...hangileri daha kullanışlı....
şeker konusunda hiçbi bilgim yok ama sanki yanlış ölçüm yapılmış gbi geldi.. şekerde çok sık oluyormuş hatalı analiz durumları..
buarada sabah magnezyum hapı sormuştum, tesadüf denk gelmiş.. ilacın adını not ettim, saol cnm
canım bunlar altı ayda biriken sorularcarolinnacım ne çok sormuşsun :)
ben de şimdilik dha çok kıyafet aldım.. battaniye konusunda eylül ara bi mevsim olduğundan hem ince hem kalın olsun istedim.. kalınları ananem ördü sağolsun.. onun dışında mothercare den bi pamuk battaniye aldım, bir de kanzdan bi hastane çıkışı aldık onun da ince koton bi battaniyesi var..
onun dışında avent in yenidoğan biberon setini, biberon sterilizatörünü, elektrikli göğüs pompasını ve biberon ısıtıcısını aldım.. avent in biberon seti plastik, bir de dr. browns var onun da yenidoğan kolik önleyici cam biberonlarından aldım 2 farklı boy..
büyük parça olarak da bebiş beşiği olarak chicco nun next2me yatak yanı beşiğini, bebek arabası olarak stokke xplory (yanında port bebesi hediye idi), stokke izi go ana kucağı (bebek arabasına takılan) aldım.. bir de mamaroo 4 moms diye bi anakucağı aldık kendiliğinden titrelimli sallantılı.. kullanlar arkadaşlarım çok methetti özellikle ilk 6 ay çok işe yarıyormuş..
buarada yazarken farkettim henüz kendime hiiç bşi almadım.. ne hastane geceliği, ne lohusa pijaması :)) biraz da kendimle ilgilensem fena olmucak sanırım
haklısın canım.. kalsiyum da çok önemli.. dha önce de burda yazmıştım hamile olduğumu öğrendiğim gün süt içmeye başladım, ondan önce sanırım 3-4 yaşındayken bırakmışım sütü, bi türlü sevemedim.. şimdi zorla günde 200 ml içiyorum.. allahtan yoğurt, ayran ve peynir ile aram iyi.. gün içinde sürekli yoğurt yiyorum ayran içiyorum.. yine de yetmiyor mu acaba?
benimde en son değil de 20 ci haftada sanırım ölçüldük leep oldum çünkü ben rahim ağzım kazındı kontrol altındayım açılma olmasın diye çok şükür 40 mm çıkmıştı ayrıntılıya girdiğimde de peritanoloji uzm nıda inceledi çok şükür iyi 40 45 mm iyi sanırım sakin ol evham yapma ama mutlaka kontrol altında ol ve dr hatırlar bakması için hem için daha rahat eder.Kizlar yok mu cevap verebilecek gibi
arkadaşım hamilelik şekerinin yüksek çıkması şekerin sürekli tavan yapacak demek değil düşebilir de onun için ara öğünleri atlamamak gerekiyor doktorun daha iyi bilgilendirecek tabiki diyetini değiştirebilir belki
kesinlikle beypazarı güzel ve değerleri de diğer markalardan daha yüksekbeypazarı güzel canım tavsiye ederim
inşallahhhhay yok cnm sen yanında götürdüğün pedden kullanıyorsun ama soruyorlar ihtiyaç halinde veriyolar ben kullanmadım şu eski tip pedler varya kalın olanlar bulabilirsen ondan koy çantana normal doğumda kanama ilk günler yoğun oluyor.. ince ped koyarsanda sık sık değişmen gerekiyor..kesinlikle normal tavsiyem umarım normal yaparsın cnm..
Hayırlı olsun canım ya geçen hafta bende e bebekte gördüm indirimli 80 lira cazip geldi açıkcası yalnız hemen lazım mı bu anadiZi Herşeyden alırsak hangiside yatıcak bebeklerimiz o yüzden hem istiyorum hem cayıyorumcnm e bebekten aldım ben, kardeşim de aynısını aldı çok kullanışlı titreşimli falan dur link atayım bak hemde çok ucuz zaten 6 aydan sonra kullanmayacağız..
http://www.e-bebek.com/bright-starts-up--away-bouncer-ana-kucagi_BRG-600492
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?