2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben alsam çok Zor veririm 65 kilo ile hamile kaldım kabusum 70 i gördüm sıra 80 de

Hem dudak hem damak demişler. Hatta konuşuyoruz şuanda. Ama doğduğunda bebekte hiçbir şey yokmuş canım. Yine de eğer senin olayın kesinse bile tedavisi var. Allah dermansız dert vermesin.

benim doktorlar da baktı
Canım ilk gebelik mi 16 kilo almışsın bende 5 kilo aldım sanıyordum 6 olmuş
ben de 6 kilo aldım şimdilik idare eder bakalım sonumuz ne olacak

kaç grdı bebeğin son gittiğinde

Harikasın kattina...tecrübe konuştu
teşekkür ederimm...ev tipi ana kucagı alıcaz ...dıkıne degılde enıne sallanan tavsıye edıyor...dusuncem normal doğum (korkudan ödüm yarılsa da) ona gore bı gecelık bı pıjama takımı alırım dursun ılerleyen vakıtte bı takım daha olur...bıde normal dogum yaptıktan sonra bıze hasta bezı takıyolarmı sankı ole bısı duymuştum

ana kucağı demişken alan oldumu..model atsanız alanlar...hangileri daha kullanışlı....

ay yok cnm sen yanında götürdüğün pedden kullanıyorsun ama soruyorlar ihtiyaç halinde veriyolar ben kullanmadım şu eski tip pedler varya kalın olanlar bulabilirsen ondan koy çantana normal doğumda kanama ilk günler yoğun oluyor.. ince ped koyarsanda sık sık değişmen gerekiyor..kesinlikle normal tavsiyem umarım normal yaparsın cnm..

güle güle kullanın canım ama nacizane bişey söyleyeceğim mamaros four mom güzel ben de düşünüyorum ama bebek doğduktan sonra duruma göre kolik ve gazlı bebeler için biebir ama bu da büyük kızım gibi emzir uyut cinsinden sakin bi bebek olursa gerek yok çünkü çocuk sallanmaya alışıyor boş yere
cnm 24-28.hafta arası yükleme ben gittiğimde 27+1 olacak dr haberi var geç olsa uyarırdı..
cnm zaten doktorumun söylediği bişey değil netten okumuştum

evet canım bence de hatalı ölçüm yapıldı, bakalım haftaya tekrar açlık-tokluk baktırıcam, bakalım ne çıkacak, yorumun için teşekkürler :)

aa farketmedim hap sorduğunu ama iyi denk gelmiş gerçekten, ben haptan çok memnun kaldım açıkçası iyi ki içmişim, sana da çok geçmiş olsun ve şimdiden iyi tatiller ispanya güzel ülke, özellikle barselonayı çok sevmiştim ben, biz gittiğimiz dönemde gracia festivali vardı, sokaklar şenlik alanı gibiydi, gracia festivali ağustos ayında oluyor sanırım ama belki başka bi festivale denk gelirsiniz, iyi eğlenceler

canım bunlar altı ayda biriken sorular
sen asıl olan şeyleri güzel tamamlamışşın ...saol yazdıkların ıcın bende lıste yapacagım..ona gore eksık kalmasın

Valla tatlım bnmde gece yatakta veya uzanırken birden kramp şeklinde kasılmam ağrım oluyordu doktor 1200 mg kalsiyum verdi şimdi bigün içemeyip aksatsam gece uykumdan uyandırıo bacağım fln kasılıp

Kizlar yok mu cevap verebilecek gibi
benimde en son değil de 20 ci haftada sanırım ölçüldük leep oldum çünkü ben rahim ağzım kazındı kontrol altındayım açılma olmasın diye çok şükür 40 mm çıkmıştı ayrıntılıya girdiğimde de peritanoloji uzm nıda inceledi çok şükür iyi 40 45 mm iyi sanırım sakin ol evham yapma ama mutlaka kontrol altında ol ve dr hatırlar bakması için hem için daha rahat eder.

teşekkürler cnm yorumun için, haftaya tekrar açlık-tokluk bakılacak, sanırım o sonuçlar da çıkınca şekerimin hangi yönde seyrettiği daha net anlaşılır, şu an diyete uysam mı uymasam mı karar veremiyorum

inşallahhhh

Hayırlı olsun canım ya geçen hafta bende e bebekte gördüm indirimli 80 lira cazip geldi açıkcası yalnız hemen lazım mı bu anadiZi Herşeyden alırsak hangiside yatıcak bebeklerimiz o yüzden hem istiyorum hem cayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…