2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
saol canım yan yatış yastıgı da onemlı..teşekkurler yazdıkların ıcın gogus ucu kremı lansınoh muydu ne ondan mı aldın ?? benımde sımdıden surmem lazım sıkıntı olacak gıbı

evet bikaç kişide öyle dedi senın depoları o tüketiyor herşekilde besleniyor o kafanı takma sen kendine dikkat et dedi ama ne biliyim işte rahat edemiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizide kiloyu sonra alsada olur

Bende yatağı haricinde tekerlekli Ahşap sepet Beşik aldım Ona koyarım dedim şimdi oyun Halısı da alıcam anadiZi de alırsam maşallah zaten tayinciyiz taşımak zor olucak

saol canım yan yatış yastıgı da onemlı..teşekkurler yazdıkların ıcın gogus ucu kremı lansınoh muydu ne ondan mı aldın ?? benımde sımdıden surmem lazım sıkıntı olacak gıbı

evet cnm göğüs ucu kremim ondan. 26. haftada sürmeye başlaman gerekiyormuş

testi yapmayacaksa o başka ama genelde her dr yapmaya pek meraklı seninki ne iyiymiş öyle bana da çok gereksiz geliyor şeker yükleme ama dr istedi yapıcam 8 haziranda..

Katti ya bana yapmadı doktorum. Aslında ailemde şeker var diye 75lik şeker yüklemesini yaptırmamı istemişti ama aileler çok karşı çıkınca biz de korktuk ve yaptırmadık. Kontrole gidince de aileler böyle böyle dedi çok karşı çıkıyorlar yok mu başka yolu dedik. Annem de yanımdaydı hatta.. Doktorum da madem öyle biz de yapmayız dedi benden sabah aç karnıma kan şekerimi ve insülin değerimi ölçtürmemi, ardından dolu dolu bir kahvaltı yapmamı (ki bu kahvaltı bal reçel dahil ve özellikle sevdiğin ve çok yediğin şeyleri içersin dedi çatlıyacaktım az daha herşeyi yiycem diye:) ), kahvaltıya başladığımdan tam 2 saat sonra tekrar kan şekeri ve insülin ölçtürmemi istedi. Dün sonuçları aldım ve bir problem yok dedi biz de böylelikle atlatmış olduk yüklemeyi :)

Bende yatağı haricinde tekerlekli Ahşap sepet Beşik aldım Ona koyarım dedim şimdi oyun Halısı da alıcam anadiZi de alırsam maşallah zaten tayinciyiz taşımak zor olucak
beşik taşınabilirse alma o zaman cnm zaten 6 ay sonrasında durmuyorlar..

Benim ki gece uyuyor sanırım ama bebekler anne karninda gün içerisinde 20 dk ila 2 saat arasında uyuyup uyuyup uyaniyorlarmis bir yerde okumuştum. Gündüzleri ne zaman uyudugunu bilemedim ben. Gece tekmelerini çok fazla hissetmiyorum belki de yorgunluktan hissetmiyorum ölü gibi uyudugum için Gerci eşim dün gece de tekmeliyor dedi. Onun eline 2 kez tekme atmış canavar bu çocuk nasıl kuvvetli tekme atıyor dedi. Kilo konusuna gelince suan kaç gram olduğunu bilmiyorum ama tahminim 700 ü geçtiği yönünde. 750 civarı olsa gerek. Ama farklı kaynaklarda haftasal olarak farklı ağırlıklar yazıyor. Hangisi doğru bilemedim.

canım bebek arabasını ne kadara aldın

oh iyi bari dur gidince bende söyleyeyim yükleme yapmadan bakalım diye bizim ailede şeker hastasıda yok hem zaten bu da yeni çıktı ne bilim çok gerekli gibi gelmiyor bana..

Biz hala hicbirsey almadık, bizim gibi başka kimse var mı acaba burda?

İyi tatiller :) ben soda içiyordum sade olanlarından ama artık fayda etmemeye başlamıştı. Gece uykumdan uyanıyordum ağrısına.. Doktorum da magvital diye bi toz verdi. Tek paketi bi bardak suya karıştırıp içiyorum çok şükür geceleri artık bacak kramplarımla uyanmıyorum. Ama bize iyi gelmiş olsa da sen gene de doktorunun kontrolünde başla bence yani şimdilik soda ile dengelemeye çalış bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…