- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Canım ilk gebelik mi 16 kilo almışsın bende 5 kilo aldım sanıyordum 6 olmuş
saol canım yan yatış yastıgı da onemlı..teşekkurler yazdıkların ıcın gogus ucu kremı lansınoh muydu ne ondan mı aldın ?? benımde sımdıden surmem lazım sıkıntı olacak gıbıcanım bende henüz tamamlayamadım ama, biberonda aventin natural cam serisini aldım. göğüs ucu kremine başladım bu hafta. bebe şampuanı aldım (sebamed). bebek arabasını indirimden aldım casual travel sistem. yan yatış yastığı aldım bebek için. hastahane çıkışı 5 tane. 3-6 aylık da kıyafet aldım kilolu doğar vs diye... yatak olarak park yatak düşünüyorum çoookkkk kullanışlı. kadinlarkulubu.com yada gittigidiyor.com da inanılmaz uygun fiyatlara var. göğüs pompası mutlakaaaaa nuk al, aventten çok şikayet var. ben nuk elektrikli aldım. 1 tane banyo için havlu aldım, 2 tane önlük, 2 silikonlu avent emzik, biberon fırçası, turnak makası. aldıklarım bunlar cnm. bizim ev sahibinin çocuğunda kullandığı sepet beşik ve mama sandalyesi varmış onları almıcam bana verdi sağolsun. benim bu şekilde cnm umarım işine yarar söylediklerim. tabi daha eksiklerim var...
evet bikaç kişide öyle dedi senın depoları o tüketiyor herşekilde besleniyor o kafanı takma sen kendine dikkat et dedi ama ne biliyim işte rahat edemiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizide kiloyu sonra alsada olurcryofangel
canım huysuzsa mecbur alıcaz zaten benim de aklımdakızım gibi olsun diye çok dua ediyrum ne emzk ne ana kucağı hiçbişey kullanmadım zorla uyandırıp emziriyordum
gayet ıyı cnm bosuna evham yapma beslenme senın ıcın onemlı o zaten senın depoları tuketıyor
Bende yatağı haricinde tekerlekli Ahşap sepet Beşik aldım Ona koyarım dedim şimdi oyun Halısı da alıcam anadiZi de alırsam maşallah zaten tayinciyiz taşımak zor olucakcnm ilk zamanlar değil ama 40ı çıktıktan sonra sen mutfakta yemek yaparken yatır buna yanına al mesela yada salonda otururken yanında olsun bununla.. ama gerek görmüyorsan alma.. ben portatif ahşap beşik aldım y.odam için, kendi odası var zaten ama 6 aydan sonra yatacak orda e salonda oturucam gündüzleri o açıdan rahat olacak..
bencede pahalı yaaa..ece erken bile almamıştır eminim700 TL canım . Çok pahalı hatta biz jokere sorduk adam elimizde ürün kalmadı , sizi listeye ekleyelim ürün gelince gönderelim dedi, çok satılıyor dedi .Herkesin tercihi farklı işte canım.
saol canım yan yatış yastıgı da onemlı..teşekkurler yazdıkların ıcın gogus ucu kremı lansınoh muydu ne ondan mı aldın ?? benımde sımdıden surmem lazım sıkıntı olacak gıbı
testi yapmayacaksa o başka ama genelde her dr yapmaya pek meraklı seninki ne iyiymiş öyle bana da çok gereksiz geliyor şeker yükleme ama dr istedi yapıcam 8 haziranda..
beşik taşınabilirse alma o zaman cnm zaten 6 ay sonrasında durmuyorlar..Bende yatağı haricinde tekerlekli Ahşap sepet Beşik aldım Ona koyarım dedim şimdi oyun Halısı da alıcam anadiZi de alırsam maşallah zaten tayinciyiz taşımak zor olucak
maşallah ne güzel bilgiler vermissin..lısteye gögüs kallanını da ekledim...çok faydalı oldu teşekkürler
benim kızımada doktor günüyle uyumlu demişti ama ben hala kilosunun az olduğunu düşünüyorum bugün bi ara ugrayıp yeniden batırıcam kilosuna ...bide gece hiç uyumuyor benim kızımda sürekli tekmeiyor ve uyandırıyor beni ama ben işteykende çok nadir tekmelerini hissediyorum galiba kızım gece bana çok çektirecek:)
canım bebek arabasını ne kadara aldıncanım bende henüz tamamlayamadım ama, biberonda aventin natural cam serisini aldım. göğüs ucu kremine başladım bu hafta. bebe şampuanı aldım (sebamed). bebek arabasını indirimden aldım casual travel sistem. yan yatış yastığı aldım bebek için. hastahane çıkışı 5 tane. 3-6 aylık da kıyafet aldım kilolu doğar vs diye... yatak olarak park yatak düşünüyorum çoookkkk kullanışlı. kadinlarkulubu.com yada gittigidiyor.com da inanılmaz uygun fiyatlara var. göğüs pompası mutlakaaaaa nuk al, aventten çok şikayet var. ben nuk elektrikli aldım. 1 tane banyo için havlu aldım, 2 tane önlük, 2 silikonlu avent emzik, biberon fırçası, turnak makası. aldıklarım bunlar cnm. bizim ev sahibinin çocuğunda kullandığı sepet beşik ve mama sandalyesi varmış onları almıcam bana verdi sağolsun. benim bu şekilde cnm umarım işine yarar söylediklerim. tabi daha eksiklerim var...
oh iyi bari dur gidince bende söyleyeyim yükleme yapmadan bakalım diye bizim ailede şeker hastasıda yok hem zaten bu da yeni çıktı ne bilim çok gerekli gibi gelmiyor bana..Katti ya bana yapmadı doktorum. Aslında ailemde şeker var diye 75lik şeker yüklemesini yaptırmamı istemişti ama aileler çok karşı çıkınca biz de korktuk ve yaptırmadık. Kontrole gidince de aileler böyle böyle dedi çok karşı çıkıyorlar yok mu başka yolu dedik. Annem de yanımdaydı hatta.. Doktorum da madem öyle biz de yapmayız dedibenden sabah aç karnıma kan şekerimi ve insülin değerimi ölçtürmemi, ardından dolu dolu bir kahvaltı yapmamı (ki bu kahvaltı bal reçel dahil ve özellikle sevdiğin ve çok yediğin şeyleri içersin dedi çatlıyacaktım az daha herşeyi yiycem diye:) ), kahvaltıya başladığımdan tam 2 saat sonra tekrar kan şekeri ve insülin ölçtürmemi istedi. Dün sonuçları aldım ve bir problem yok dedi biz de böylelikle atlatmış olduk yüklemeyi :)
bencede pahalı yaaa..ece erken bile almamıştır eminim
carolinnacım ne çok sormuşsun :)
ben de şimdilik dha çok kıyafet aldım.. battaniye konusunda eylül ara bi mevsim olduğundan hem ince hem kalın olsun istedim.. kalınları ananem ördü sağolsun.. onun dışında mothercare den bi pamuk battaniye aldım, bir de kanzdan bi hastane çıkışı aldık onun da ince koton bi battaniyesi var..
onun dışında avent in yenidoğan biberon setini, biberon sterilizatörünü, elektrikli göğüs pompasını ve biberon ısıtıcısını aldım.. avent in biberon seti plastik, bir de dr. browns var onun da yenidoğan kolik önleyici cam biberonlarından aldım 2 farklı boy..
büyük parça olarak da bebiş beşiği olarak chicco nun next2me yatak yanı beşiğini, bebek arabası olarak stokke xplory (yanında port bebesi hediye idi), stokke izi go ana kucağı (bebek arabasına takılan) aldım.. bir de mamaroo 4 moms diye bi anakucağı aldık kendiliğinden titrelimli sallantılı.. kullanlar arkadaşlarım çok methetti özellikle ilk 6 ay çok işe yarıyormuş..
buarada yazarken farkettim henüz kendime hiiç bşi almadım.. ne hastane geceliği, ne lohusa pijaması :)) biraz da kendimle ilgilensem fena olmucak sanırım
Günaydın kızlarcım :)
Nasılsınız?
Şimdi doktordan çıktım, bebişim iyi herşey yolunda çok şükür.. Uçak için izin raporumu da aldım, bu cuma tatile gidiyoruuuz inş.. :))
Buarada dün gece ilk defa kramp neymiş yaşadım, doktoruma söyledim ama kendini vit sevmediği için gerek yok, biraz takip edelim dedi.. Ama ben özellikle tatilde aorun yaşamaktan endişeleniyorum.. Siz magnezyum için ne kullanıyorsunuz, ben de mi alsam?
ben de 14 kilo aldım
ben hala bir şey almadım ve 36.haftada alayım diyorum o kadar yani. korkuyorum artık herşeyden ..Biz hala hicbirsey almadık, bizim gibi başka kimse var mı acaba burda?
26.haftadayım 3 kilo aldım
kuzum bence şimdiden alma ama sen bilirsindoğrudur. hayır adam elimizde yok , tükendi deyince vay millet neler alıyor dedim
bekle cnm 36 haftada ağırlaşınca alırsın tabiben hala bir şey almadım ve 36.haftada alayım diyorum o kadar yani. korkuyorum artık herşeyden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?