2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben hala bir şey almadım ve 36.haftada alayım diyorum o kadar yani. korkuyorum artık herşeyden ..

Korkma Allah in izniyle sağ salim gelecek bebeklerimiz :) Iyi düşünelim iyi olsun inşallah :) Biz korkudan falan değil de erken olduğunu düşündüğümüzden almadık. Bir de zaten gezip bişeyler bakacak vakti bulamıyoruz. Sanirim biz de 32. Haftadan sonra vakit buluruz. Izne çıktıktan sonra yani...

Çol güzel açıklamışsın tecrürçbeli olunca Bu Göğüs pompasının herkeste bulunması şart mı ya etraftımda soracağım kimse yok ondan beilmedigimden soruyorum

Yamliz değilsiniz kuzular bende almadi daha birsey kafam hergun daha cok karisiyor
endişeye mahal yok kızlar artık herşey bi bebek mağazasına bakıyor o kadar kolay halledersiniz ki siz bile şaşarsınız odayı şimdiden düşünmüyorsanız gerisi çok kolay

Bende 3 kilo aldım :)
ben hala almadım en son gittiğimde kılom aynıydı artık alman gerekiyor doğuma kadar en az 5 kılo dedi ilk aylar bulantıdan 4 kılo vermiştim sadece onu geri aldım hamile kaldığım kiloyla aynıyım almasan sorun çok alsan sorun

Ben doğum yaptığımda bana hastanede bildiğin gazlı bezi bebek bezinin içine koyup koymuşlardı ya hastaneye göre değişir mi bilmem ama özel bi hastaneydi ve o bez inanılmaz rahatsız bişeydi.. Benim acil bi doğum olduğundan hiç bi hazırlığımız yoktu belki bişeyler götürmüş olsam alternatifi olurdu bilemiyorum ama hastaneden çıkar çıkmaz hemen hasta bezlerinden almıştım ben. Hem pedler gibi kızarıklık kaşıntı vs yapmamıştı hem de kaçak olmamıştı. Şimdi de nasip olursa doğum çantamı hazırlarken kendim için hasta bezi almayı düşünüyorum. Tabi tecrübeli annelerin önerilerine de açığım

Göbeğin felan da nasıl çıktımı azda olsa

Kattina canım bu çok güzelmiş fiyatı da uygun ama bişey kafama takıldı bize de böyle bişey lazım ama bebek için omuzdan sabitleyen kemeri yok, sadece külot gibi olan koruma çocuk 3/4 aylık olduktan sonra kendini zıplatırsa Öne doğru eğilirse kapaklanmaz mı

yok cnm denge sistemi güzel yeğenime kullandık hiç sorun yaşamadık çok kullanışlı geldi bana o yüzden aynısından aldım cnm..

Canım korkma stres yapma :) benim hamileliğimin başındaki testlerde değerim 5ti. Demir ilacı başladık ama geçen haftaki tahlillerde gördük ki ancak 10 olmuş.. Doktorum şimdi iğne başlattı bana. Bebeği etkilemiyor ama bu eksiklik. Unutma bebekler bizi sömürüyor, neye ihtiyaçları varda bizden alıyorlar ve bizim depolarımız azalıyor. Şu an kendimiz için kullanıyoruz yani :)

saol canım yan yatış yastıgı da onemlı..teşekkurler yazdıkların ıcın gogus ucu kremı lansınoh muydu ne ondan mı aldın ?? benımde sımdıden surmem lazım sıkıntı olacak gıbı

Benim sütüm geliyor. Haliyle çoğu kez nemli kalıyor ve kaşınmaya başlamıştı göğüs uçlarım.. Doktorum şimdi doğuma kadar kullanabilirsin diyip madecassol diye bi merhem verdi. Ve inanılmaz rahatlattı :) siz de sorun isterseniz doktorunuza belki alternatifi de vardır.

ben hala bir şey almadım ve 36.haftada alayım diyorum o kadar yani. korkuyorum artık herşeyden ..

Canım ben de korkumdan alışverişi hep erteliyordum. Sonra arkadaşım şak diye 34.haftasında doğuruverince korktum.. Bebeğimiz maşallah çok iyi ama kızcağızın hiç birşeyi hazır değildi o hastaneden çıkmadan dört yandan biz toparlamaya çalıştık eksiklerini ama halen eksiği var ve bebek prematüre olduğundan dışarı çıkaramıyorlar e o da çıkamıyor şimdi ben de kıyafetlerini tamamladım gibi artık mobilya ve ağır eşyalarına başlasam mı diye düşünüyorum şimdi de. Bir de benim bel ağrılarım arttı ama yürümemi etkileyecek kadar arttı.. Az daha zaman geçse gezemem de sanırım.. Yavaştan başlamak gerekiyor yani galiba

evet artık tekmeler daha sert olmaya başladı :)

Çol güzel açıklamışsın tecrürçbeli olunca Bu Göğüs pompasının herkeste bulunması şart mı ya etraftımda soracağım kimse yok ondan beilmedigimden soruyorum

canım bence şart hem sütü artırmak için hem göğüste süt kalıp apseleri vs önlemek için. çalışıyorum ama oğlum 15 aylık olana kadar evdeydim, yani çalışmadığım dönemde kullandım. eğitime katılmıştım orada önermişlerdi. bebek emdikten sonra sütü tamamen boşaltın demişlerdi, her emzirme sonrasında sağıyordum sütüm çokşükür iyiydi oğlum da iyi kilo aldı ilk ay 1500 gr almıştı doktordan tebrik almıştık:)

Kendi duyduğumu söylemek istiyorum :) ilk başlarda bazen bebek göğüsleri boşaltacak kadar ememiyebiliyormuş, ayrıca başlarda çok süt olabiliyormuş. Bebeğin tamamını emememesi hem Allah korusun düğümlenme denen şeye sebep olabilirmiş hem de sütü azaltabilirmiş. Ayrıca çok olan sütü de sağıp dondurucuya atmak kar sayılabilir dediler. Bu sebeplerden almamı tavsiye etti herkes. Ama aldın mı henüz hayır, ama alacağım inşallah. Sanırım gerekli :)

Rabbbim ne kadar mutlu oldum tek ben değilim demek ki

Ben de varım :) 72.5 la başlamıştım ve gramı gramına tam 4,5 kilo almışım ama kilomun aksine kocaman bi göbeğim var benim hiç göbeğim çıktı diye sevinebileceğimi düşünmezdim ama şimdi ben uçuyorum göbeğim var diye diyorum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…