Ben doğum yaptığımda bana hastanede bildiğin gazlı bezi bebek bezinin içine koyup koymuşlardı yahastaneye göre değişir mi bilmem ama özel bi hastaneydi ve o bez inanılmaz rahatsız bişeydi.. Benim acil bi doğum olduğundan hiç bi hazırlığımız yoktu belki bişeyler götürmüş olsam alternatifi olurdu bilemiyorum ama hastaneden çıkar çıkmaz hemen hasta bezlerinden almıştım ben. Hem pedler gibi kızarıklık kaşıntı vs yapmamıştı hem de kaçak olmamıştı. Şimdi de nasip olursa doğum çantamı hazırlarken kendim için hasta bezi almayı düşünüyorum. Tabi tecrübeli annelerin önerilerine de açığım
benim göbeğim yok kuzucuğum , kimse hamilesin demez yani ..Ben de varım :) 72.5 la başlamıştım ve gramı gramına tam 4,5 kilo almışım ama kilomun aksine kocaman bi göbeğim var benimhiç göbeğim çıktı diye sevinebileceğimi düşünmezdim ama şimdi ben uçuyorum göbeğim var diye diyorum eşime
Ben de çanta hazırlarken konacak pedler konusunda kararsızım. Geçen gün e bebekte gezerken iç çamaşırı şeklinde giyilen pedlerden gördüm, senin dediklerin de bundan mı yoksa hasta bezi diye ayrıca başka bişey var mı
Okuya okuya gelince sonlarda benim mesajlarım birikmiş hep
Benim de bir sorum var.. Benim belimden aşağı kalçamdaki bütün kemiklerim ağrıyor yaoturup kalkmak işkence gibi.. Bağdaş kurup oturmak çok rahat geliyor ama sonrasında ayağa kalkınca ağrım sanki artmış gibi hissediyorum.. Biraz uzun yürüsem bildiğiniz penguene bağlıyorum ayrık ayrık yürüyorum.. Var mı sizlerde böyle ağrılar? Oğlum da aralarda aşağılarda iniyor, o zaman daha da bi artıyor sanki. Doktorum doğuma hazırlık bunlar kemikler açılıyor gibi birşey söyledi yani normal diyor ama ben korkuyorum bazen
benimde oldu 21. haftalardaydı dr. banada erken başladı senin ama doğuma hazırlık kemiklerin açılıyor dedi kremle sert hareketlerle masaj yapmayın ağrıların olduğunda dinlen geçici dedi 2 hafta devam etti gecti o geçti şimdi bacak kramplarım başladı benimde bebek aşağıda vuruyo kasık ağrıları yapıyo bendedeOkuya okuya gelince sonlarda benim mesajlarım birikmiş hep
Benim de bir sorum var.. Benim belimden aşağı kalçamdaki bütün kemiklerim ağrıyor yaoturup kalkmak işkence gibi.. Bağdaş kurup oturmak çok rahat geliyor ama sonrasında ayağa kalkınca ağrım sanki artmış gibi hissediyorum.. Biraz uzun yürüsem bildiğiniz penguene bağlıyorum ayrık ayrık yürüyorum.. Var mı sizlerde böyle ağrılar? Oğlum da aralarda aşağılarda iniyor, o zaman daha da bi artıyor sanki. Doktorum doğuma hazırlık bunlar kemikler açılıyor gibi birşey söyledi yani normal diyor ama ben korkuyorum bazen
Maaşallah canım, eksik pek bişey kalmamışcarolinnacım ne çok sormuşsun :)
ben de şimdilik dha çok kıyafet aldım.. battaniye konusunda eylül ara bi mevsim olduğundan hem ince hem kalın olsun istedim.. kalınları ananem ördü sağolsun.. onun dışında mothercare den bi pamuk battaniye aldım, bir de kanzdan bi hastane çıkışı aldık onun da ince koton bi battaniyesi var..
onun dışında avent in yenidoğan biberon setini, biberon sterilizatörünü, elektrikli göğüs pompasını ve biberon ısıtıcısını aldım.. avent in biberon seti plastik, bir de dr. browns var onun da yenidoğan kolik önleyici cam biberonlarından aldım 2 farklı boy..
büyük parça olarak da bebiş beşiği olarak chicco nun next2me yatak yanı beşiğini, bebek arabası olarak stokke xplory (yanında port bebesi hediye idi), stokke izi go ana kucağı (bebek arabasına takılan) aldım.. bir de mamaroo 4 moms diye bi anakucağı aldık kendiliğinden titrelimli sallantılı.. kullanlar arkadaşlarım çok methetti özellikle ilk 6 ay çok işe yarıyormuş..
buarada yazarken farkettim henüz kendime hiiç bşi almadım.. ne hastane geceliği, ne lohusa pijaması :)) biraz da kendimle ilgilensem fena olmucak sanırım
Valla araştırmadım henüz belki dediğin daha rahattır. Ben o an ilk bulabildiğim olduğundan bildiğin hasta bezi almıştım. Bebek bezi gibi ama benim aldığım da iç çamaşırı gibi giyiliyordu. Eşimle annem medikale girip almışlardı. Hasta bezi diyordu üzerinde. Ama belki senin gördüğün gibi alternatifleri belki de daha rahat olanları vardır :)
Ben akşam bakındım internette bebek için olan çantalar çok klasik Mango da büyük çantalar var ben Ordan alıcam Görüntüsü daha güzel Sırt çantası hiç bana göre degilçanta hakkkında ne düşünüyorsunuz..sırtmı normalmi..alan oldumu çanta
Bende bitane alım csnim41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)
**kattina...........................................1
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
seda78................................................1
ysmn1096...........................................1
esmanurcanan....................................5
hülyab27.............................................1
meleğim92...........................................1
TOPLAM.............................................14
(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)
benim göbeğim yok kuzucuğum , kimse hamilesin demez yani ..
çanta hakkkında ne düşünüyorsunuz..sırtmı normalmi..alan oldumu çanta
Ben akşam bakındım internette bebek için olan çantalar çok klasik Mango da büyük çantalar var ben Ordan alıcam Görüntüsü daha güzel Sırt çantası hiç bana göre degil
Canım ben kürtajda hasta bezi almıştım, hemşire kullandırmadı, enfeksiyon olur falan diye, bebek bezi vermişlerdi.Ben doğum yaptığımda bana hastanede bildiğin gazlı bezi bebek bezinin içine koyup koymuşlardı yahastaneye göre değişir mi bilmem ama özel bi hastaneydi ve o bez inanılmaz rahatsız bişeydi.. Benim acil bi doğum olduğundan hiç bi hazırlığımız yoktu belki bişeyler götürmüş olsam alternatifi olurdu bilemiyorum ama hastaneden çıkar çıkmaz hemen hasta bezlerinden almıştım ben. Hem pedler gibi kızarıklık kaşıntı vs yapmamıştı hem de kaçak olmamıştı. Şimdi de nasip olursa doğum çantamı hazırlarken kendim için hasta bezi almayı düşünüyorum. Tabi tecrübeli annelerin önerilerine de açığım
benim dediğim bundan canım, insan tecrübesiz olunca her şeyi çok araştırıyor ve kararsız kalıyor :)
http://www.e-bebek.com/depend-emici-kulot-kadin-orta-10-adet_DPD-163296
canım bebek arabasını ne kadara aldın
Canım ben kürtajda hasta bezi almıştım, hemşire kullandırmadı, enfeksiyon olur falan diye, bebek bezi vermişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?