2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Okuya okuya gelince sonlarda benim mesajlarım birikmiş hep

Benim de bir sorum var.. Benim belimden aşağı kalçamdaki bütün kemiklerim ağrıyor ya oturup kalkmak işkence gibi.. Bağdaş kurup oturmak çok rahat geliyor ama sonrasında ayağa kalkınca ağrım sanki artmış gibi hissediyorum.. Biraz uzun yürüsem bildiğiniz penguene bağlıyorum ayrık ayrık yürüyorum.. Var mı sizlerde böyle ağrılar? Oğlum da aralarda aşağılarda iniyor, o zaman daha da bi artıyor sanki. Doktorum doğuma hazırlık bunlar kemikler açılıyor gibi birşey söyledi yani normal diyor ama ben korkuyorum bazen

Kizlar bisey sorcam benim gibi bebeginin tekmeleri sert olmayan var mi bu durum normal mi ki...

Ben de çanta hazırlarken konacak pedler konusunda kararsızım. Geçen gün e bebekte gezerken iç çamaşırı şeklinde giyilen pedlerden gördüm, senin dediklerin de bundan mı yoksa hasta bezi diye ayrıca başka bişey var mı

benim göbeğim yok kuzucuğum , kimse hamilesin demez yani ..

Valla araştırmadım henüz belki dediğin daha rahattır. Ben o an ilk bulabildiğim olduğundan bildiğin hasta bezi almıştım. Bebek bezi gibi ama benim aldığım da iç çamaşırı gibi giyiliyordu. Eşimle annem medikale girip almışlardı. Hasta bezi diyordu üzerinde. Ama belki senin gördüğün gibi alternatifleri belki de daha rahat olanları vardır :)

benim de belimden kalçama vuran ağrı oluyordu, ayrıca hamilelikten önce de bel fıtığı problemim vardı, hamilelikte kilo alınca iyice arttı şikayetlerim, özellikle sabah uyandığımda nerdeyse adım atamayacak derecede ağrı oluyordu ama şimdi magnezyuma başlayınca çok çok azaldı ağrılarım. Ben ağrılarımın sebebinin hep bel fıtığı olduğunu düşünüyordum ama doktorunun da dediği gibi belki seninkiler doğuma hazırlıktır, çok geçmiş olsun

benimde oldu 21. haftalardaydı dr. banada erken başladı senin ama doğuma hazırlık kemiklerin açılıyor dedi kremle sert hareketlerle masaj yapmayın ağrıların olduğunda dinlen geçici dedi 2 hafta devam etti gecti o geçti şimdi bacak kramplarım başladı benimde bebek aşağıda vuruyo kasık ağrıları yapıyo bendede

Maaşallah canım, eksik pek bişey kalmamış

benim dediğim bundan canım, insan tecrübesiz olunca her şeyi çok araştırıyor ve kararsız kalıyor :)

http://www.e-bebek.com/depend-emici-kulot-kadin-orta-10-adet_DPD-163296

Bende bitane alım csnim

benim göbeğim yok kuzucuğum , kimse hamilesin demez yani ..

Son iki haftadır atak yaptı oğlum, yakındır seninki de canım Senin kızçen kibar takılıyor annesi benim iç karnım hiç geniş değilmiş bir de, aylardır hamile pantolonu giyiyorum bu da etkili olabilir tabi :)
Inşallah seni mutlu edecek güzel haberlerle gelirsin bu arada

çanta hakkkında ne düşünüyorsunuz..sırtmı normalmi..alan oldumu çanta

Ben akşam bakındım internette bebek için olan çantalar çok klasik Mango da büyük çantalar var ben Ordan alıcam Görüntüsü daha güzel Sırt çantası hiç bana göre degil

miskcim ben de klasik bebek bakım çantası almayı düşünmüyorum, büyük ve şık bişeyler baktım, hatta birkaç yerde gördüm, keşke fotosunu çekseydim atardım buraya, fiyatları da 120-150 arasında değişiyordu. Bi ara sırt çantası da düşündüm ama sanırım vazgeçtim . Bi dahakine istediğim gibi bi çanta bulunca foto çekip koyarım buraya

Canım ben kürtajda hasta bezi almıştım, hemşire kullandırmadı, enfeksiyon olur falan diye, bebek bezi vermişlerdi.

benim dediğim bundan canım, insan tecrübesiz olunca her şeyi çok araştırıyor ve kararsız kalıyor :)

http://www.e-bebek.com/depend-emici-kulot-kadin-orta-10-adet_DPD-163296

Markasını hatırlamıyorum ama dediğim de bu tip bişe işte :) ben de tecrübesizim ya duyduklarım, okuduklarım falan :) bir de kaybettiğim bebeğim annelik fragmanı oldu diye takılıyorum bazen eşime. Öyle işte :) mesela hani şu pamuk gibi olan göğüs pedleri var ya, lansinoh almayacağım. Çünkü geçen sefer doğumdan sonra sütüm geldiğinde kullanmıştım, tabi hangi marka iyidir vs bilmiyorum. Eczanede bulduğumuz ilk markayı almıştık. Ama bana alerji yaptı mesela lansinoh :) şimdi dalin markasını önerdiler. Alacağım ama küçük bir kutu alacağım, deneyip memnun kalırsam alırım dedim :) bu iç çamaşırı gibi olan pedlerden de bir paket yeterli olur çünkü gittikçe azalıyor kanaman ve adetliyken kullandığımız gece pedleri yeterli gelmeye başlıyor :)

Canım ben kürtajda hasta bezi almıştım, hemşire kullandırmadı, enfeksiyon olur falan diye, bebek bezi vermişlerdi.

Aa neden ben de doğumum sonrasında kürtaj olmuştum ama hastaneden çıktıktan sonra kullandım ve sıkıntı olmadı sadece dikişimiz olursa şebeke suyunun enfeksiyon riskini artırdığını, bu yüzden eczaneden alınan bi suyla temizliğimizi yapmamız gerektiğini duymuştum ben. Doktorlarımıza sorup alalım o zaman bu hasta bezlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…