2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben akşam bakındım internette bebek için olan çantalar çok klasik Mango da büyük çantalar var ben Ordan alıcam Görüntüsü daha güzel Sırt çantası hiç bana göre degil

çok çeşit ve çok güzel çantalar var ya..bende büyük bişey alıcam sanırım.pink liningdi sanırım onlar hoşuma gidiyordu bi dönem.satışı varmı bilmiyorum

cnm ya kendimi huzurlu hissettim yeminle insanın yalnız olmadığını bilmesi kadar güzel birşey yok

hahahah yalnız değilsin arkadaşım aynı yolda yürüyoruz neyse mayıs annelerinde 35 kilo alan bir bayan var doğumdan 10 gün sonra 20 kiloyu vermiş emzirerek bana nasıl bir moral geldi anlatamam

Ay bendede 2 gundur sol taraf kasigimmi genital bolgemi ayirt edemedim sol taraf agriyo korkuyorum

kürtajdan sonra ben normal ped kullanmıştım..sezeryanda nasıl oluyor acaba

Biz hala hicbirsey almadık, bizim gibi başka kimse var mı acaba burda?

ben hala bir şey almadım ve 36.haftada alayım diyorum o kadar yani. korkuyorum artık herşeyden ..

Yamliz değilsiniz kuzular bende almadi daha birsey kafam hergun daha cok karisiyor

bende öyle para verip bişey almadım kızlar annem bi kaç zıbın battaniye kundak falan ayarlamış bi tane yelek ördüm. bi kaç yelekte ayarlamış o kadar. beşiği zaten annem alcak beşiği ben seçicem ona bakıyorum o kadar

hahahah yalnız değilsin arkadaşım aynı yolda yürüyoruz neyse mayıs annelerinde 35 kilo alan bir bayan var doğumdan 10 gün sonra 20 kiloyu vermiş emzirerek bana nasıl bir moral geldi anlatamam
aynen cnm bende kızımda 30 kilo aldım 3 ay sonra eski kiloma düştüm tecrübeyle sabit..

Biz hala hicbirsey almadık, bizim gibi başka kimse var mı acaba burda?
Biz de almadık :) bi annem ilk heyecan gidip bir sürü kıyafet almış en son kızdım sen alıyorsun begendiklerini var herseyi diye ben birsey alamıyorum dedim bir daha birsey almadı onun dışında bez aldım ben sadece. Geçen e bebek te ki indirim den arabayi alalım dedik ama yetisemedik

Ay bendede 2 gundur sol taraf kasigimmi genital bolgemi ayirt edemedim sol taraf agriyo korkuyorum
kasıkla birlikte bazen alt tarafımada vuruyo ılk zamanlar acile gittim idrar testi usg hiç bişey yok dr. normal rahim buyuyo dedi ağrılara alışmaya çalışıyorum bende

sezeryanda kanama kişiye göre değişiyor cnm 40 gün aralıksız azar azar olanda var 15 gün yoğun olanda var içerde biriken kan normal doğumda toplu atılıyor ama sezeryanda adet olur gibi uzun vadeli kanamayla atılıyor..

cnm travel sistemde 450 tl var e bebekte bi bak istersen güzele benziyor.. joie marka..

depent hasta bezine bi ark ım çok iyi dedi ben ondan alıcm

kızlar özel bi sorum olucak size gögüslerimde kararma var ama normalde olan koyu renk olan yerin koyulaşmasından bahsetmiyorum onunda çevresi açıkçası korktum ten rengi olan yerin özellikle alt kısmının böyle koyu olması normal mi umarım anlatmışımdır kendimi

Benim 20 haftalıktı bebeğim. Normal doğum yapmıştım, kürtajı bebek rahme zarar vermiş mi diye bakmak için yapmışlardı. Çok kanamam olmuştu, normal ped yeterli gelmemişti bana ya hep kaçak oluyordu normal pedle bence sezeryanda kullanılamaz şöyle ki bel kısmı rahatsız edebilir belki. Yani sanki göbeğime yakın çıkıyordu, öyle düşük bel çamaşırlar gibi değildi diye hatırlıyorum ben. Ama bir de ne kadar doğrudur bilmiyorum ama normal doğumdan daha az kanaman oluyormuş sezeryanda diyorlar. Hatta eltim sezeryan olmuştu hem kanaması azdı hem de kısa sürmüştü o zaman duymuştum bunu. Belki ihtiyaç olmayabilir sezeryanda yani normal pedler yeterli gelebilir belki? Oyh ped için bile kırk tane şey varmış yahu

gayet anlatabildin cnm çok normal genital bölgende ve koltuk altındada olabilir bu kararma endişelenme doğum sonrası normale dönecek hepsi..

kürtajda benim yaklaşık 25 gün az az sürmüştü..ablam ne kullanmıştı acaba...ikisinden de koyarım artık çantaya ihtiyaca göre kullanılır.yada direk hasta bezi tarzı bişey

inşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza da bunlar ayrıntı sonuçta, geçen gün bi arkadaş yeterki kucağıma alayım da gerekirse yer yatağında yatırırım bebeğimi demişti, aslında çok doğru ama biz böyle tatlı telaşlara kapılıyoruz..
ben de lansinohun göğüs pedini alacaklar listesine eklemiştim, alerjik bi bünyem yok inşallah alerji yapmaz bende de, dediğin gibi küçük bi kutu alıp bittikçe yenisini almak en iyisi sanırım. Evet en mantıklısı bu pedlerden bi paket bi de normal pedlerden 1-2 paket almak herhalde. Bi de bişey daha sorcam, normal doğumda kanama oluyorda sezeryanda da oluyo mu, çok basit bi soru oldu sanırım ama yine tecrübesizlikten

bu kanama durumu kişiye göre değişiyor demekki cnm ben normal yaptım 3 gün kanamam oldu kardeşim sezeryan yaptı 1 ay kanaması oldu ağlıyodu dursun artık diye dr normal demişti ona normal doğumda vücut toplu atar doğumla ama sezeryanda sonradan atar demişti.. eltinde hiç kan yokmuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…