2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tecrübeli anneler ve tabi bilgisi olan hatunlar ya benim kocam altı kilo doğmuş bende üç buçuk kilo doğmuşum kocam büyük doğmuş ya bu durum bizim bebeğede etki edermi eder dimi?

çanta hakkkında ne düşünüyorsunuz..sırtmı normalmi..alan oldumu çanta
normal almayı düşünüyorum canm çünkü bebekle telaşeden sırta as indir bişey al çok zor olur dışardada kolay kullanmak istiyorum ben ama büyük boy normal çanta almayı düşünüyorum burda sıcaklar azalınca çıkıp alıcam bi o kaldı :)

çok çeşit ve çok güzel çantalar var ya..bende büyük bişey alıcam sanırım.pink liningdi sanırım onlar hoşuma gidiyordu bi dönem.satışı varmı bilmiyorum

aa ben bu markayı ve çantaları bilmiyodum, baktım şimdi gayet sevimli ama benim dediklerim daha farklı büyüklük olarak belki bu kadardır ama üstünde bebek çantası olduğuna dair hiçbir şey yok, deriden yapılmış ve üstünde büyük büyük desenler simler fln var, bildiğin kokoş bişey yani

Bende okuyorum bir tane.. bunları ayrıca hangi başlıktan yazışıyoruz oraya mı yazıyım bilemedim

tecrübeli anneler ve tabi bilgisi olan hatunlar ya benim kocam altı kilo doğmuş bende üç buçuk kilo doğmuşum kocam büyük doğmuş ya bu durum bizim bebeğede etki edermi eder dimi?
sanmam cnm ya onla bir ilgisi yok bence bebeğin senden aldığı besinle ilgisi var birde erkek bebekler kıza göre daha iri oluyor hep..

kızlar @kuzumveben in dediği gibi 4 moms mamaroo çok iyi ama çok pahalı ya ... bende almak istiyorum .

evet canım biraz pahalı ama bnm etrafımda çok kullanan oldu.. hepsi de çok memnun kaldı.. özellikle kolik sıkıntısı olan gazlı bebekleri sakinleştirmek konusunda çok ii olduğunu söylüyorlar.. inş bebişlerimiz huzurlu sağlıklı bebişler olsunlar tabi ama yine de faydasını görürüz diye düşünüyorum.. ben o nedenle aldım bile :) kullandığımız zmnları da görürüz inş :)

bi dönem hep diyordum bebeğim olursa kesin bundan alırım diyede. ..çok şirin çok tatlı gelmişti.. şimdi bende bakıyorum...satışıda yok heralde.bende büyük alıcam sen beğendiğin tarzı bulursan atsana fotosunu...

hasta bezi'' devasa bır bebek bezi ''düşün onun gibi işte

Valla tatlım bnmde gece yatakta veya uzanırken birden kramp şeklinde kasılmam ağrım oluyordu doktor 1200 mg kalsiyum verdi şimdi bigün içemeyip aksatsam gece uykumdan uyandırıo bacağım fln kasılıp

evet canım bikaç arkadaş dha söyledi kalsiyumu.. ben sanki yeteri kdr aldığımı sanıyordum, ama arttırıcamm bundan sonra.. teşekkürler..

kasıkla birlikte bazen alt tarafımada vuruyo ılk zamanlar acile gittim idrar testi usg hiç bişey yok dr. normal rahim buyuyo dedi ağrılara alışmaya çalışıyorum bende
Ozmn bende doktoruma soliyey ne olur ne olmaz insallah sorun yoktur

Oluyor tabi sezeryanda da :) ama katti nin dediği gibi belki kişiye göre değişiyordur :))

Ay seninki iyiymiş ya. Benim kırkım çıkmıştı azar azar devam ediyordu sonunda doktorum ilaç vermişti. Kan değerlerim dibe vurmuştu zaten doğum sonrası kritikti ilaçlar etki etmemişti kanamam süresince

6 aya kadar yatabiliyormuş zaten bunlarda ..sanırım ben vermem okadar para...neredeyse beşik parası..güle güle kullan canım hayırlı olsun

tamm canım görünce çekip fotosunu atarım buraya mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…