normal almayı düşünüyorum canm çünkü bebekle telaşeden sırta as indir bişey al çok zor olur dışardada kolay kullanmak istiyorum ben ama büyük boy normal çanta almayı düşünüyorum burda sıcaklar azalınca çıkıp alıcam bi o kaldı :)çanta hakkkında ne düşünüyorsunuz..sırtmı normalmi..alan oldumu çanta
çok çeşit ve çok güzel çantalar var ya..bende büyük bişey alıcam sanırım.pink liningdi sanırım onlar hoşuma gidiyordu bi dönem.satışı varmı bilmiyorum
oh çok sevindim korkuyorum artık ya fazla büyüdü sanırım ondanda olabilirgayet anlatabildin cnm çok normal genital bölgende ve koltuk altındada olabilir bu kararma endişelenme doğum sonrası normale dönecek hepsi..
41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)
**kattina...........................................1
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
seda78................................................1
ysmn1096...........................................1
esmanurcanan....................................5
hülyab27.............................................1
meleğim92...........................................1
TOPLAM.............................................14
(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)
hadi canımtecrübeli anneler ve tabi bilgisi olan hatunlar ya benim kocam altı kilo doğmuş bende üç buçuk kilo doğmuşum kocam büyük doğmuş ya bu durum bizim bebeğede etki edermi eder dimi?
sanmam cnm ya onla bir ilgisi yok bence bebeğin senden aldığı besinle ilgisi var birde erkek bebekler kıza göre daha iri oluyor hep..tecrübeli anneler ve tabi bilgisi olan hatunlar ya benim kocam altı kilo doğmuş bende üç buçuk kilo doğmuşum kocam büyük doğmuş ya bu durum bizim bebeğede etki edermi eder dimi?
ay sorma ya aldı beni bi korkuhadi canım
kızlar @kuzumveben in dediği gibi 4 moms mamaroo çok iyi ama çok pahalı ya ... bende almak istiyorum .
ay inşallah normal kiloda bi velet çıkar bendensanmam cnm ya onla bir ilgisi yok bence bebeğin senden aldığı besinle ilgisi var birde erkek bebekler kıza göre daha iri oluyor hep..
bi dönem hep diyordum bebeğim olursa kesin bundan alırım diyede. ..çok şirin çok tatlı gelmişti.. şimdi bende bakıyorum...satışıda yok heralde.bende büyük alıcam sen beğendiğin tarzı bulursan atsana fotosunu...aa ben bu markayı ve çantaları bilmiyodum, baktım şimdi gayet sevimli ama benim dediklerim daha farklı büyüklük olarak belki bu kadardır ama üstünde bebek çantası olduğuna dair hiçbir şey yok, deriden yapılmış ve üstünde büyük büyük desenler simler fln var, bildiğin kokoş bişey yani
hasta bezi'' devasa bır bebek bezi ''düşün onun gibi işteBen de çanta hazırlarken konacak pedler konusunda kararsızım. Geçen gün e bebekte gezerken iç çamaşırı şeklinde giyilen pedlerden gördüm, senin dediklerin de bundan mı yoksa hasta bezi diye ayrıca başka bişey var mı
yok canım almadımda cogu kişi sırt cantası kullanıyor ama ben dıger şeklı daha cok begenıyorum kol çantası gıbı olanıçanta hakkkında ne düşünüyorsunuz..sırtmı normalmi..alan oldumu çanta
Valla tatlım bnmde gece yatakta veya uzanırken birden kramp şeklinde kasılmam ağrım oluyordu doktor 1200 mg kalsiyum verdi şimdi bigün içemeyip aksatsam gece uykumdan uyandırıo bacağım fln kasılıp
normalde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleriyle-sinirsiz-geyik.815023/ bu başlıkta topluyorum...burda olunca karıştırıyorum...ama arada burdan da yazıyor kızlar...denk gelirsem ekliyorumBende okuyorum bir tane.. bunları ayrıca hangi başlıktan yazışıyoruz oraya mı yazıyım bilemedim
Ozmn bende doktoruma soliyey ne olur ne olmaz insallah sorun yokturkasıkla birlikte bazen alt tarafımada vuruyo ılk zamanlar acile gittim idrar testi usg hiç bişey yok dr. normal rahim buyuyo dedi ağrılara alışmaya çalışıyorum bende
inşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza da bunlar ayrıntı sonuçta, geçen gün bi arkadaş yeterki kucağıma alayım da gerekirse yer yatağında yatırırım bebeğimi demişti, aslında çok doğru ama biz böyle tatlı telaşlara kapılıyoruz..
ben de lansinohun göğüs pedini alacaklar listesine eklemiştim, alerjik bi bünyem yok inşallah alerji yapmaz bende de, dediğin gibi küçük bi kutu alıp bittikçe yenisini almak en iyisi sanırım. Evet en mantıklısı bu pedlerden bi paket bi de normal pedlerden 1-2 paket almak herhalde. Bi de bişey daha sorcam, normal doğumda kanama oluyorda sezeryanda da oluyo mu, çok basit bi soru oldu sanırım ama yine tecrübesizlikten
bu kanama durumu kişiye göre değişiyor demekki cnm ben normal yaptım 3 gün kanamam oldu kardeşim sezeryan yaptı 1 ay kanaması oldu ağlıyodu dursun artık diye dr normal demişti ona normal doğumda vücut toplu atar doğumla ama sezeryanda sonradan atar demişti.. eltinde hiç kan yokmuş demekki
normalde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleriyle-sinirsiz-geyik.815023/ bu başlıkta topluyorum...burda olunca karıştırıyorum...ama arada burdan da yazıyor kızlar...denk gelirsem ekliyorum
6 aya kadar yatabiliyormuş zaten bunlarda ..sanırım ben vermem okadar para...neredeyse beşik parası..güle güle kullan canım hayırlı olsunevet canım biraz pahalı ama bnm etrafımda çok kullanan oldu.. hepsi de çok memnun kaldı.. özellikle kolik sıkıntısı olan gazlı bebekleri sakinleştirmek konusunda çok ii olduğunu söylüyorlar.. inş bebişlerimiz huzurlu sağlıklı bebişler olsunlar tabi ama yine de faydasını görürüz diye düşünüyorum.. ben o nedenle aldım bile :) kullandığımız zmnları da görürüz inş :)
bi dönem hep diyordum bebeğim olursa kesin bundan alırım diyede. ..çok şirin çok tatlı gelmişti.. şimdi bende bakıyorum...satışıda yok heralde.bende büyük alıcam sen beğendiğin tarzı bulursan atsana fotosunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?