2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yok canım almadımda cogu kişi sırt cantası kullanıyor ama ben dıger şeklı daha cok begenıyorum kol çantası gıbı olanı
arada kullandığım sırt çantam var.ihtiyaç halinde onu alırım diyorum.normal kullanmaya da büyük kol alıcam bende

Aa ben de kaçırmışım o başlıkta topladığını, sabah burdan demiştim ben de bir tane okuyacağım diye. Bir dahakine diğer başlıktan yazayım o zaman
gün içinde hep burdayım ama akşam alan olursa görmüyorum..alıntı yapılınca görüyorum.ekledim seni

Kizlar bisey sorcam benim gibi bebeginin tekmeleri sert olmayan var mi bu durum normal mi ki...

tatlım plasentanın konumuyla ilgili olabilir.. plasenta anterior konumdaysa yani bebişinin üstündeyse o yüzden daha hafif hissedebilirsin.. doktorun hiç böyle bşi söyledi mi? ya da detaylı usg sonucunda da yazıyo olabilir, oraya bakabilirsin

9 ay regl olmamanın acısı toplu halde çıkıyor yani

Benim aynen dediğin gibi olmuştu ya bebeklere acımıştım valla altlarında o bezlerle kaç ay yaşıyorlar

gün içinde hep burdayım ama akşam alan olursa görmüyorum..alıntı yapılınca görüyorum.ekledim seni

Tamam saol :) iki haftadır düzenli okuyamamıştım sayfaları aralarda çok atlamıştım. Kaçırmışım sanırım bu düzenlemeyi :) Aklımda olsun bundan sonra

Ben akşam bakındım internette bebek için olan çantalar çok klasik Mango da büyük çantalar var ben Ordan alıcam Görüntüsü daha güzel Sırt çantası hiç bana göre degil

mangoda gördüklerin normal büyük boy çanta dimi canım? tabiki onlar da kullanılır ama özel bebek çantalarında, altta alt açma örtüsü olarak kullanabileceğin bir örtü oluyor, bir de mamayı suyu sıcak ya soğuk tutmak istediğinde kullanabileceğin termal göz oluyor, o nedenle özel bebek çantaları daha kullanışlı olur gibi geliyor bana..

canım ben hem normal hem de sezeryan olmuş biri olarak ikisinde de kanamam 20 gun surdu mıktarında da bı degısme olmadı

tek başına biyere giderken sırt çantası kullanışlı oluyor cnm yanında eşin yada yardımcı olacak biri varsa kol çantası güzel olur..
evet bende öyle düşünüyorum..seviyorum sırt çantası .kol çantası alırsam tamamdır

canım ya ben kızımda bebek bakım cantası aldım ama yeterlı gelmıyor genelde kucuk oluyor ben de sırt cantası dusunuyorum daha rahat cunku bır arkadasımda gormustum zaten mama ıcın falan termos bıberon alıyorsun ıster ıstemez

Kizlar merak ettiğim bir soru var somon cipura gibi bakiklari sik tüketirim ben ama bugun konustugum hemşire hanim balıklarda civa fazla balik yag al dedi zeka geriligine yol aciyormus allah korusun yaaa hic balik yemeyelim mi yani siz balik tuketiyormusunuz

aman tanrım didim

Benim aynen dediğin gibi olmuştu ya bebeklere acımıştım valla altlarında o bezlerle kaç ay yaşıyorlar

canım ben hem normal hem de sezeryan olmuş biri olarak ikisinde de kanamam 20 gun surdu mıktarında da bı degısme olmadı

kuzum emin oldum bu kanama işi kişisel bir durum herkeste farklı oluyormuş

offff havalarda çok sıcak olacak, çok sıkıntılı bi durummuş bu ya, regl gibi 5-6 gün sürer biter diye hayal ediyordum kişiden kişiye değişiyosa inşallah kısa sürsün

6 aya kadar yatabiliyormuş zaten bunlarda ..sanırım ben vermem okadar para...neredeyse beşik parası..güle güle kullan canım hayırlı olsun

Aynen miskcim ilk 6 ay kullanılıyormuş, ama sonrasında ihtiyacı olan birine veririz ya da bi tanıdığa veririz dedik.. ilk bebek olunca elimde değil fiyata bakmadan alıveriyorum saol canım dha güzelleri hepimizin olsun inş.. :)

bana da oyle demişti
bebeğin eşi rahminin ön duvarında yastık görevi görüyor demişti
o yuzden bazen net hıssetmıyorsun yada sert hıssetmıyorsun

canım ben cok dıkkat ederdım ılk hamılelıgımde haftada ıkı kez yemege ama sımdı o kadar edemıyrum haksızlık sanırım buama yapamıyorum malesef cıva en cok ton balıgında var dıpte yasayan balık oldukları ıcın yaz aylarında da semızotu gıbı bır alternatıf var omega acısından esıtcunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…