arada kullandığım sırt çantam var.ihtiyaç halinde onu alırım diyorum.normal kullanmaya da büyük kol alıcam bendeyok canım almadımda cogu kişi sırt cantası kullanıyor ama ben dıger şeklı daha cok begenıyorum kol çantası gıbı olanı
hasta bezi'' devasa bır bebek bezi ''düşün onun gibi işte
Oluyor tabi sezeryanda da :) ama katti nin dediği gibi belki kişiye göre değişiyordur :))
gün içinde hep burdayım ama akşam alan olursa görmüyorum..alıntı yapılınca görüyorum.ekledim seniAa ben de kaçırmışım o başlıkta topladığını, sabah burdan demiştim ben de bir tane okuyacağım diye. Bir dahakine diğer başlıktan yazayım o zaman
Kizlar bisey sorcam benim gibi bebeginin tekmeleri sert olmayan var mi bu durum normal mi ki...
tek başına biyere giderken sırt çantası kullanışlı oluyor cnm yanında eşin yada yardımcı olacak biri varsa kol çantası güzel olur..arada kullandığım sırt çantam var.ihtiyaç halinde onu alırım diyorum.normal kullanmaya da normal kol alıcam bende
kızlar kaçıyorum ben hayırlı haberlerle inşallah
aman tanrım didim9 ay regl olmamanın acısı toplu halde çıkıyor yani
9 ay regl olmamanın acısı toplu halde çıkıyor yani
gün içinde hep burdayım ama akşam alan olursa görmüyorum..alıntı yapılınca görüyorum.ekledim seni
Ben akşam bakındım internette bebek için olan çantalar çok klasik Mango da büyük çantalar var ben Ordan alıcam Görüntüsü daha güzel Sırt çantası hiç bana göre degil
canım ben hem normal hem de sezeryan olmuş biri olarak ikisinde de kanamam 20 gun surdu mıktarında da bı degısme olmadıinşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza da bunlar ayrıntı sonuçta, geçen gün bi arkadaş yeterki kucağıma alayım da gerekirse yer yatağında yatırırım bebeğimi demişti, aslında çok doğru ama biz böyle tatlı telaşlara kapılıyoruz..
ben de lansinohun göğüs pedini alacaklar listesine eklemiştim, alerjik bi bünyem yok inşallah alerji yapmaz bende de, dediğin gibi küçük bi kutu alıp bittikçe yenisini almak en iyisi sanırım. Evet en mantıklısı bu pedlerden bi paket bi de normal pedlerden 1-2 paket almak herhalde. Bi de bişey daha sorcam, normal doğumda kanama oluyorda sezeryanda da oluyo mu, çok basit bi soru oldu sanırım ama yine tecrübesizlikten
evet bende öyle düşünüyorum..seviyorum sırt çantası .kol çantası alırsam tamamdırtek başına biyere giderken sırt çantası kullanışlı oluyor cnm yanında eşin yada yardımcı olacak biri varsa kol çantası güzel olur..
canım ya ben kızımda bebek bakım cantası aldım ama yeterlı gelmıyor genelde kucuk oluyor ben de sırt cantası dusunuyorum daha rahat cunku bır arkadasımda gormustum zaten mama ıcın falan termos bıberon alıyorsun ıster ıstemezmangoda gördüklerin normal büyük boy çanta dimi canım? tabiki onlar da kullanılır ama özel bebek çantalarında, altta alt açma örtüsü olarak kullanabileceğin bir örtü oluyor, bir de mamayı suyu sıcak ya soğuk tutmak istediğinde kullanabileceğin termal göz oluyor, o nedenle özel bebek çantaları daha kullanışlı olur gibi geliyor bana..
kuzum emin oldum bu kanama işi kişisel bir durum herkeste farklı oluyormuşcanım ben hem normal hem de sezeryan olmuş biri olarak ikisinde de kanamam 20 gun surdu mıktarında da bı degısme olmadı
oyle cnm ama normal dogum gıbısı yıne yok süt açısından birinde hemen geldi emziemek nasip olmadı sezeryanda iki gün bekledikkuzum emin oldum bu kanama işi kişisel bir durum herkeste farklı oluyormuş
aman tanrım didim
Benim aynen dediğin gibi olmuştuya bebeklere acımıştım valla altlarında o bezlerle kaç ay yaşıyorlar
canım ben hem normal hem de sezeryan olmuş biri olarak ikisinde de kanamam 20 gun surdu mıktarında da bı degısme olmadı
kuzum emin oldum bu kanama işi kişisel bir durum herkeste farklı oluyormuş
6 aya kadar yatabiliyormuş zaten bunlarda ..sanırım ben vermem okadar para...neredeyse beşik parası..güle güle kullan canım hayırlı olsun
bana da oyle demiştitatlım plasentanın konumuyla ilgili olabilir.. plasenta anterior konumdaysa yani bebişinin üstündeyse o yüzden daha hafif hissedebilirsin.. doktorun hiç böyle bşi söyledi mi? ya da detaylı usg sonucunda da yazıyo olabilir, oraya bakabilirsin
canım ben cok dıkkat ederdım ılk hamılelıgımde haftada ıkı kez yemege ama sımdı o kadar edemıyrum haksızlık sanırım buKizlar merak ettiğim bir soru var somon cipura gibi bakiklari sik tüketirim ben ama bugun konustugum hemşire hanim balıklarda civa fazla balik yag al dedi zeka geriligine yol aciyormus allah korusun yaaa hic balik yemeyelim mi yanisiz balik tuketiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?