2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bana drum haftada iki gun ye balik dedi somon ve srdalya onerdi

tecrübe işte çok önemli oluyor :) saol canım bilgi için o zmn termos artı dha büyük bi çanta diyosun

ne alaka cnm ya bnm dr kendini paralıyor haftada 2 kez balık yemelisin yemezsen hapını içmelisin diye.. ilk defa duydum aksine zeka için gerekli balık nasıl gerilik yapıyormuş sonuçta sen kilolarca yemiyorsun ya bunu..

Cnm ayrintili sonucunu okudum ama tibbi terimleri anlamiyrm

Cnm baktimda plesenta posterior G1 yaziyor
yok canım bu bnm dediğim drmun tam tersi.. plesanta bebişin arkasında demek oluyormuş, plesanta ile ilgili bi drm değil demekki.. bilemedim, ama sert ya da hafifi önemli olan hissetmek bence, kafana takma lütfen :)

Evet evet normal Çanta tabikide diğer çantalar daha kullanışlıdır bol gözleri var ama ben sevemedim

aynen cnm bnmde öle eşim dalga geçio milkanın mor ineği gibi oldun die

yok canım bu bnm dediğim drmun tam tersi.. plesanta bebişin arkasında demek oluyormuş, plesanta ile ilgili bi drm değil demekki.. bilemedim, ama sert ya da hafifi önemli olan hissetmek bence, kafana takma lütfen :)
Tmm cnm cok saol takmamaya caliscam

tabi cnm doktorum haftada 3 gün dedi karadenizli olan ben yok artık haftanın 3 günü yersem midem kalkar bi daha hiç yiyemem diip hafta 1 veya 2 yiyorum normalde küçük balık öneriolar hamsi istavrit sardalya gibi ama mesimi geçtiği için palamut fln alıyorum ben somon levrek fln çok yağlı geldiğinden

aynen bende çok semizotu tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…