Bana drum haftada iki gun ye balik dedi somon ve srdalya onerdiKizlar merak ettiğim bir soru var somon cipura gibi bakiklari sik tüketirim ben ama bugun konustugum hemşire hanim balıklarda civa fazla balik yag al dedi zeka geriligine yol aciyormus allah korusun yaaa hic balik yemeyelim mi yanisiz balik tuketiyormusunuz
canım ya ben kızımda bebek bakım cantası aldım ama yeterlı gelmıyor genelde kucuk oluyor ben de sırt cantası dusunuyorum daha rahat cunku bır arkadasımda gormustum zaten mama ıcın falan termos bıberon alıyorsun ıster ıstemez
ne alaka cnm ya bnm dr kendini paralıyor haftada 2 kez balık yemelisin yemezsen hapını içmelisin diye.. ilk defa duydum aksine zeka için gerekli balık nasıl gerilik yapıyormuş sonuçta sen kilolarca yemiyorsun ya bunu..Kizlar merak ettiğim bir soru var somon cipura gibi bakiklari sik tüketirim ben ama bugun konustugum hemşire hanim balıklarda civa fazla balik yag al dedi zeka geriligine yol aciyormus allah korusun yaaa hic balik yemeyelim mi yanisiz balik tuketiyormusunuz
Cnm ayrintili sonucunu okudum ama tibbi terimleri anlamiyrmtatlım plasentanın konumuyla ilgili olabilir.. plasenta anterior konumdaysa yani bebişinin üstündeyse o yüzden daha hafif hissedebilirsin.. doktorun hiç böyle bşi söyledi mi? ya da detaylı usg sonucunda da yazıyo olabilir, oraya bakabilirsin
olur cnm hatta bir çok pahalı kremden daha iyi bile olur.. hatta göbeğine bile sürebilirisn.. en doğal nemlendirici..kızlar göğüs için ne kullanıyosunuz zeytin yağı sürsek olur mu?
anterior kelimesine bak bakalım öyle bşi geçiyor mu? :)Cnm ayrintili sonucunu okudum ama tibbi terimleri anlamiyrm
Cnm baktimda plesenta posterior G1 yaziyoranterior kelimesine bak bakalım öyle bşi geçiyor mu? :)
çok çeşit ve çok güzel çantalar var ya..bende büyük bişey alıcam sanırım.pink liningdi sanırım onlar hoşuma gidiyordu bi dönem.satışı varmı bilmiyorum
estafurullah kuzum ben de ilkinde öyle yaptım dilim yandıtecrübe işte çok önemli oluyor :) saol canım bilgi için o zmn termos artı dha büyük bi çanta diyosun
yok canım bu bnm dediğim drmun tam tersi.. plesanta bebişin arkasında demek oluyormuş, plesanta ile ilgili bi drm değil demekki.. bilemedim, ama sert ya da hafifi önemli olan hissetmek bence, kafana takma lütfen :)Cnm baktimda plesenta posterior G1 yaziyor
Evet evet normal Çanta tabikide diğer çantalar daha kullanışlıdır bol gözleri var ama ben sevemedimmangoda gördüklerin normal büyük boy çanta dimi canım? tabiki onlar da kullanılır ama özel bebek çantalarında, altta alt açma örtüsü olarak kullanabileceğin bir örtü oluyor, bir de mamayı suyu sıcak ya soğuk tutmak istediğinde kullanabileceğin termal göz oluyor, o nedenle özel bebek çantaları daha kullanışlı olur gibi geliyor bana..
kızlar özel bi sorum olucak size gögüslerimde kararma var ama normalde olan koyu renk olan yerin koyulaşmasından bahsetmiyorum onunda çevresi açıkçası korktum ten rengi olan yerin özellikle alt kısmının böyle koyu olması normal mi umarım anlatmışımdır kendimi
@fulya01 canım yasinmi ekle dedin bana yorumunu kaçırdım.listeye eklicem emin olamadım
Tmm cnm cok saol takmamaya caliscamyok canım bu bnm dediğim drmun tam tersi.. plesanta bebişin arkasında demek oluyormuş, plesanta ile ilgili bi drm değil demekki.. bilemedim, ama sert ya da hafifi önemli olan hissetmek bence, kafana takma lütfen :)
Kizlar merak ettiğim bir soru var somon cipura gibi bakiklari sik tüketirim ben ama bugun konustugum hemşire hanim balıklarda civa fazla balik yag al dedi zeka geriligine yol aciyormus allah korusun yaaa hic balik yemeyelim mi yanisiz balik tuketiyormusunuz
tmm ekleyeyim ecetatlım ya banada yazar msın ?
canım ben cok dıkkat ederdım ılk hamılelıgımde haftada ıkı kez yemege ama sımdı o kadar edemıyrum haksızlık sanırım buama yapamıyorum malesef cıva en cok ton balıgında var dıpte yasayan balık oldukları ıcın yaz aylarında da semızotu gıbı bır alternatıf var omega acısından esıtcunku
Cnm benide ekle yasin okumasina her hafta devamli okurum insallahtmm ekleyeyim ece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?