2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok geçmiş oldun evrembus.. haftasına göre bebişin hala önde sanırım nerdeyse 1 kgya gelmiş, bzmkiler dha 600 gramlarda.. doktorun bunla ilgili bşi söledi mi?
Yok canım söylemedi iyi mi diyorum iyi diyorum suyun fazla fazla var dedi hic suda icemiyorm ama nasıl oluyorsa icsem fazla olck demekki :/ Doğumum şuan 30agustos gözüküyor bugünde seker yüklemesi yaptırdım sonuç alicam öyle bide b12m düşük çıktı maalesef((

Kızlar bugün 6tup kan verdim canım çıktı seker yüklemesi idrar flnda yapıldı sonuçları almadim sadece pazartesi sağlık ocağının yaptığı kan testinde b12ik çok düşük ciikmis var mi düşük çıkan napicm onun için doktora gosteremedm daha ?? Bide ferritin nedir

büyük model bebek çantası istiyosan avvio markayı öneririm unnadoda dönem dönem indirime giriyor, oğlumda aldığım çantayı 2 yıl heryere kullandım maşallah hala taş gibi duruyor onu kullanacağım yine. kulpları da hafif uzun omuza çok kolay atılıyor. dışardan da bebek çantası gibi durmuyor.

gecmış olsun cnm ferritin sanırım demir bağlama kapasitesi b12 de et ürünlerine biraz daha yüklenmen gerekiyor diye biliyorum
bakarım cnm sağol büyük bi çanta arıyorum unnadoyu takip ediyorum zaten

ben pek bi dertliyim bugün. ev sahibi evi satışa çıkardı, eylülde de bizim sözleşme doluyor, mecburen başladım ev aramaya off off.

Kizlar seker yuklemesinde yuksek cikti die hastanem kendi poliklinigi olmadigi icin baska bi hastanede dahiliyeye yonlendirmisti..bugun gittim dahiliyeye 50lik az buna gore bisi diemem.siz burda 75lik yaptirin onun sonucuna gore bakalim gerekirse diyetisyene yonlendiricem dedi yarin saabh 75lik yukleticem yani

ben pek bi dertliyim bugün. ev sahibi evi satışa çıkardı, eylülde de bizim sözleşme doluyor, mecburen başladım ev aramaya off off.
Bizimkinede teeeee kisin tayinimiz çıkabilir demistik gidionuz mu die nabiz yokluo birine ew gostercekmiste..esimde abi biz gitmeyebilirizde hatta gidersek bile belkide esimi goturmucem dedi

taşınırsanız var mı yardım edebilecek birileri? oğlumda 4 aylık hamileyken taşınmıştık biz de, eşimle halam halletmişlerdi işleri yardımcıyla beraber. Allah kolaylık versin canım ama bir yandan da tertemiz düzen kurulur doğuma tekrar temizliğe gerek kalmaz.

zor bı durum bizimki de aynı durum ama zaten biz eylülde şehir değiştireceğiz Allah yardımcın olsun
ben de bunu anlamıyorum neden basta 75 lik yapmıyorlar

kızlar formda gezerken doğum iznini araştırıyordum.öğretmen bayanın biri yazmış :''32. haftada çalışabilir raporu aldım, daha sonraki hafta okuldayken öğrencilerim grip olmuştu.bana da bulaştı ve sağlık ocağına gidip gripten dolayı rapor aldım..doktorda doğumla ilgili bi sıkıntı olmadığı için aldığın rapor doğum izninden izninden düşmez dedi.'' diye yazmış.

İçime birazda olsa su serptin cnm teşekkür ederim :)

zor bı durum bizimki de aynı durum ama zaten biz eylülde şehir değiştireceğiz Allah yardımcın olsun

ben de bunu anlamıyorum neden basta 75 lik yapmıyorlar
Ewt aslinds ilk once 75lik yapsa iyiydi ama ailede yok bide sadece 5 kilo aldim die gerekli gormemisti

A

B12 için vitamin veriyorlar. Ben önceki hamileliğimde kullanmıştım.
Ferritin değeri demirini gösteriyor. Kan değerim iyi olduğu halde ferritin değerim düşük mesela benim. Ferritin değerim düşük olduğu için vücudum demir arayışına girdiğinden de demir bağlama kapasitesi çok yüksek çıkıyor. Bunun da çaresi demir hapı, şurubu ya da iğnesi. Benim değerim çok düşüktü, hap kullanıyordum ana istendiği kadar yükselmemiş olunca doktorum iğne verdi. Şuruba göre daha etkiliymiş iğne öyle dedi hemşire de.

canım bu sekılde oluyor zaten hamılelıkle ılgılı bırseyde rapor almadıgın surece kımse ıznden dusemez ogretmen mısın sen de
Ewt aslinds ilk once 75lik yapsa iyiydi ama ailede yok bide sadece 5 kilo aldim die gerekli gormemisti
tüh ya şimdi bi de 75 lik yaptıracaksın inşallah çıkmaz bişey

Dahiliye doktoruna sordum 2. Kez yukleme yapilmasinda herhangi bir zarar varmi die yok Hayır siz canan karataya bakmayin dedi :)

2 gündür benim sol tarafımda da bi ağrı var, baskı da yapıyor, bebek aşağı falan inmemiştir değil mi
yok cnm inmemiştir erken daha ama normal ki bu ağrılar gün geçtikçe büyüyolar cnm ya.. dün gece bende bulantıdan öldüm çok fena midem yandı bebek büyüdükçe şikayetler artıyor ne yazık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…