2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Rabbim yardımcın olsun Allah büyük inşallah sağ salim kucagına alırsın meleğini

yok canım ya, temizliğe gelen bayanla beraber taşıma şirketi bir de eşim. Annem gelebilirse pek iyi olur ama bakalım onlar da yaş aldılar artık, kollarım ağrıyor diyordu kadıncağız.

2 gündür benim sol tarafımda da bi ağrı var, baskı da yapıyor, bebek aşağı falan inmemiştir değil mi

Benim bel ağrım vardı, ayrıca komik gelecek belki ama popo kemiklerim bile ağrıyordu :) bunlara ek bir de baskı hissediyordum. Kontrolümde de tüm şikayetlerim vardı şansıma. Ve bir baktık ki benim oğlum kafayı çıkışa dayamış oturuyor amuda kalkmış gibiydi ben doktorum ilk kafasını dayamış diye başladığında panik oldum ama sıkıntı yok demişti. Şimdi de ara ara o baskıyı hissediyorum ama birkaç saat sonra kaburgalarıma doğru çıkıyor. Tekmelerini bu sefer kasıklarımda hissediyorum :) sanırım daha yerleri geniş geliyor kafalarına göre takılıyorlar şimdilik :) bu aşağı inme olayı için erken galiba :) için rahat etsin istersen bu şikayetlerin varken bi doktora görün bak bakalım senin yaramaz neler karıştırıyormuş içerde :))
Bir de solda böyle yanlara doğru olan ağrı genelde gaz sancısı oluyor. Tek taraflı ve değişken sancılara takılma demişti doktorum senin de aklında olsun :)

Bizimkinede teeeee kisin tayinimiz çıkabilir demistik gidionuz mu die nabiz yokluo birine ew gostercekmiste..esimde abi biz gitmeyebilirizde hatta gidersek bile belkide esimi goturmucem dedi
iyi demiş, ben evde bebek gelmeden masraf yapmak zorunda olmasam çıkarırdım zorluk, önce ihtarını bi çek bakalım derdim ama işte bebeğime dua etsin o ev sahibi :)

eylül de ev değiştireceğim diye korkuyorum, senin ki daha zormuş be canım ya.
Benim durumumda sizinkinin benzeri evimizi satısa cıkardık satılmasını bekliyoruz daha o satılacak ve biz yeni bir ev aayacagız eşim hala raporlu kazadan dolayi bir de o dönem raporu biterse iste o zaman 9 çarsamba bir araya gelecek oooooyyyy oyyy haaaa bir de oglum eylulde birinci sınıfa baslayacak

gecmış olsun cnm ferritin sanırım demir bağlama kapasitesi b12 de et ürünlerine biraz daha yüklenmen gerekiyor diye biliyorum

bakarım cnm sağol büyük bi çanta arıyorum unnadoyu takip ediyorum zaten
Hamilelikte tiksindim et yumurta yemiyorm eskiden çok yerdim canım ondan oldu herhlde

Kızlar açlık 75 1 saat sonra da 117 çıkmış normal mi sizce doktora gosteredm kızlar /:?

Dahiliye doktoruna sordum 2. Kez yukleme yapilmasinda herhangi bir zarar varmi die yok Hayır siz canan karataya bakmayin dedi :)
iyi bari arkadaşım geçmiş olsun tekrar
eylül de ev değiştireceğim diye korkuyorum, senin ki daha zormuş be canım ya.
ben zatenn saf dışı kalıcam cm evi topladı annemle eşim sağolsun eşim taşır doğumdan sonra yerleşirim böyle denk geldi ne yapalım
Hamilelikte tiksindim et yumurta yemiyorm eskiden çok yerdim canım ondan oldu herhlde
takviye yaparlar cnm merak etme
Kızlar açlık 75 1 saat sonra da 117 çıkmış normal mi sizce doktora gosteredm kızlar /:?
gayet normal masallah

canım 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra, yalnızca ''kadın doğum'' dan rapor götüremiyosun..
yani ben 32 de çalışabbilir raporu alıp, sonrasında kulak burun boğazdan ne biliyim dişten, dahiliyeden falan raporlu olabilirim.. ama çalışabilir alıpta sonrasında kadın doğumdan rapor götürürsem, çalışabilirim iptal oluyor..

AYNISI banada oluyor..kafayı aşagı gomuyor mazen mesanemın uzerınde zıplıyor...aniden sıkışıyorum...bazen daha yukarda ...çok yer değiştiiryo ama buyuk cogunlukla tekmelerı sağ yan tarafta

Arkadaşlar merhaba ,ben bir yan komşunuzum ekim annesi :)
oğluma isim bulamıyorum önerilerinizi almak istedim sakıncası yoksa??

slm kızlar bugün doktora gittim. 497 gr 27 cm oğluşum. çok şükür herşey normal dedi. ama göremedim oğluşumu. poposunu döndü uyudu ne yaptıysak dönmedi. birdahaki randevu bir ay sonra. nasıl gececek o kadar zaman

yok canım ya, temizliğe gelen bayanla beraber taşıma şirketi bir de eşim. Annem gelebilirse pek iyi olur ama bakalım onlar da yaş aldılar artık, kollarım ağrıyor diyordu kadıncağız.

bende yakın zamanda taşındım. hamileyken çok zor oluyor malesef. Allah yardımcın olsun

2 gündür benim sol tarafımda da bi ağrı var, baskı da yapıyor, bebek aşağı falan inmemiştir değil mi
Hayir cnm bence rahim buyuyodur onun baskilari olabilir insallah tehlikeli birsey degildir bendede sol kasikmi genital bolgemi kalcami iste hepsi birbirine karismis)))oralarda bi agri var 3 gundur Rabbim kuzularimizi bize bizleride onlara saglicakla saglikla kavustursun insallah Aminnn

Hahaaa doğru diyosun şimdi gitcem sorcam ne alaka dicek :)) ama yinede sorucam sanırım ))

Arkadaşlar merhaba ,ben bir yan komşunuzum ekim annesi :)
oğluma isim bulamıyorum önerilerinizi almak istedim sakıncası yoksa??
Hoşgeldin komşu benimde oğlum olacak kısmetse adı Eymen.. ben rüyamda gördüm adını o yüzden hiç isim aramadık.. Ateş, Toprak, Rüzgar, Aras, Ares, Artemis, Yağız, beğendiğim isimler belki fikir olur..

Kızlar bebisler kaçıncı haftada aşağı doğum pozisyonuna dönüyor. Benim bebeğin kafa göbeğin sağında popo asagida ayaklar göbeğin solunda. Rahim ağzı uzunluğu benim geçen hafta 30 çıktı doktor takip edelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…