2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Teşekkür ederim canım..Rüzgar hoşuma gidiyor aslında ama kararsızım,,pof ya isimsiz kaldı cocuğum :)

Kızlar sabahtan beri hem buraya bakıyorum hem mutfak tezgahını komple indirdim sildim malzemeleri fayansları çamaşır suyuyla mis gibi yıkadım ocağın yanına duvara yağ atlamış eve taşınırken yapılan boyadan kalmıştı aldım bir iki boyadım mis gibi oldu mutfağım yemekte yaptım şimdi oturdum yorulmuşum 2. Makine bitti onları asmam lazım

Canım benim de öyle normal kahverengi kısmın dışında ten rengi olan yerlerde bronz gbi bir şey oldu ki normal de çok beyaz tenliyimdir

allahım enerjinden bırazda bana versin....bı tembelleştimki anlatamam

Cnm kaca aldin markasi ne acaba ve nerden aldigini da paylasirmisin rica etsem bende almak isterim de)))
cnm bu 4 moms mamaroo anakucağı.. bn jokerden aldım, ama birçok bebe mağazasında ve nette var.. 650-750 tl arasında değişiyor sanırım fiyatı

haay maşallah cnm, bravo ellerine sağlık

bence çok güsel bi isim benim ilk kısımın adı elif öykü şimdide hamileyim ve kısmetse 2-3 haftaya kadar bi kısım daha olucak elis nisa koymak istiyorum

Banlandiktan sonra arkamizdan yazanlar olmus.insanlari kışkırtıp cevap hakkı dogurtmayin.tartismanin nereden ciktigini soylememe gerek yok.laf yetistirmeye gerek yok falan yazilmis ve bir suru ithamlar.bilip bilmeden ne konusup ne savunuyorsunuz.
ben neden kib yapmisim site üyelere bu hakki verdiysr kullanirim.herkesde kullansin.
bana git siyasettekileri kible diyen kisi miskamber patates01'i kibleyendir.
ama bana utanmadan hesap sorabiliyorlar.benide kiblediler ama bugune kadar beni neden kiblediniz demedim.boyle bi hakkim yok.
adimi yazip beni hedef gösterdiler bir kez cevap verdim.kurallar boyle dedim olmadi biz kurallari biliyoruz
eski üyeyiz sen git siyasettekileri kible dendi.tartismanin icine cektiler beni.
sizin yuzunuzden polemikten banlandim.
2008 den beri üyesin ama neden banlandigini bilmiyorsun ard arda şikayet etmisler o yuzden banlandim diyorsun.
adminden duyduguma gore istersen 100 kere kiblesinler hakaret polemik yoksa banlanmaz diyor.sen bazilarinda aşagılık kompleksi var deyip hakaret ettigin icin banlandin.hani hic hakaret etmezdin ya!
beni cekemiyorlar aktif üyeyim diyorsun kim neden cekemesin seni.istersen sabahtan aksama yazin ama kimseye
fikirlerini zorla empoze etmeye calisamazsin.benim dedigim dogru diz yanlissiniz diyemezsin.burada 3 kisiyle tartistin.
hatta patates01 le tartistin o banlandiktan sonra arkasindan demediginizi birakmadiniz.sonra yandascilariniz geldi.
cocukmusunuz siz 5 yasindaki cocugumu koruyorsunuz herkes kendini savunamiyormu.
ben paylasimlara asla karsi degilim.bizim anneler grubumuz vardi.cocuklarimiza aldigimiz herseyi paylasiyorduk.burada hersey paylasilir.paylasilcakki fikrimiz olacak nerde ne var diye.
burda hersey paylasilsin derken meyveleri konusmak yasak oldu.bir üye dogumdan bahsetti.dogumdan bahsetmeyin korkuyoruz dendi.siz kim oluyorsunuzda milletin agzina kilit vuruyorsunuz.
hani isteyen istedigi sekilde konusurdu.
ben acı tatli herseyi okumak istiyorum
.isteyen istedigini yazip paylassin ama usulunce.
bir olay olunca yok bu kisiler topige gelmesin diyemezsiniz burasi kimsenin babasinin ciftligi degil.herkesin yazma hakki var.kimse kimseyi sevmek zorunda degil.am kimse kimseye sen buraya yazma diyemez.cok rahatsiz olan cikar gider.
ben isime gelen yoruma yorumumu yaparim cikarim.
bu topige gelmeyin.arkadan laf caktirma,
biriyle kavga edince hep beraber yazan olursa,polemik hakaret olursa kiblicem.
herkes haddini bilsin!
bende kural dısi davranirsam benide kibleyin.bu yazimdanda banlanacaksam banlanayim mühim degil.
ben şikayetimi yonetime bildirdim.
ilgilenir veye ilgilenmezler.
o kadar arkafan konusuldugu icin yazdim.
uzatmak isteyen varsa buyrun uzatsin...

Son düzenleme:
Günaydin kızlar. .

Bi sorum olcak kefir içen var mi aranizda kararsz kaldim icinde alkol oldugu icin
herkes cevaplamis ama,ben kefirde alkol oldugunu ilk defa duydum sonucta yogurt gibi mayalaniyor.evdede yapiliyor.
ilk gebeligimde kefir çok ictim.
malt iceceginde bile yok deniyor.
umarim öyledir.süt yaptigi icin emzirirken cok ictim.özellikle ananaslısı cok güzel.

güle güle kullanin.bizim eski grupta mei tai ve slingden cok bahsediyorlardi.kullananlarda memnundu.
ben pek kullanamam basit bir kangurum vardi onuda bir kere kullandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…