Hoşgeldin komşubenimde oğlum olacak kısmetse adı Eymen.. ben rüyamda gördüm adını o yüzden hiç isim aramadık.. Ateş, Toprak, Rüzgar, Aras, Ares, Artemis, Yağız, beğendiğim isimler belki fikir olur..
mobilya ..beyaz ..sallanabilen ..:)Kızlar beşiği nasıl almayı düşünüyorsunuz
kızlar özel bi sorum olucak size gögüslerimde kararma var ama normalde olan koyu renk olan yerin koyulaşmasından bahsetmiyorum onunda çevresi açıkçası korktum ten rengi olan yerin özellikle alt kısmının böyle koyu olması normal mi umarım anlatmışımdır kendimi
Ben de 25+4 oldum bugün canım. Benimki de öyle aşırı sert tekmeler atmıyor canım.Kizlar bisey sorcam benim gibi bebeginin tekmeleri sert olmayan var mi bu durum normal mi ki...
biz efe koymaya karar verdik.. onun dışında düşündüğüm isimler şöyleydi;Arkadaşlar merhaba ,ben bir yan komşunuzum ekim annesi :)
oğluma isim bulamıyorum önerilerinizi almak istedim sakıncası yoksa??
allahım enerjinden bırazda bana versin....bı tembelleştimki anlatamamKızlar sabahtan beri hem buraya bakıyorum hem mutfak tezgahını komple indirdim sildim malzemeleri fayansları çamaşır suyuyla mis gibi yıkadım ocağın yanına duvara yağ atlamış eve taşınırken yapılan boyadan kalmıştı aldım bir iki boyadım mis gibi oldu mutfağım yemekte yaptım şimdi oturdum yorulmuşum 2. Makine bitti onları asmam lazım
cnm bu 4 moms mamaroo anakucağı.. bn jokerden aldım, ama birçok bebe mağazasında ve nette var.. 650-750 tl arasında değişiyor sanırım fiyatıCnm kaca aldin markasi ne acaba ve nerden aldigini da paylasirmisin rica etsem bende almak isterim de)))
biz chicco next to me anne yanı beşik aldık :)Kızlar beşiği nasıl almayı düşünüyorsunuz
Kızlar sabahtan beri hem buraya bakıyorum hem mutfak tezgahını komple indirdim sildim malzemeleri fayansları çamaşır suyuyla mis gibi yıkadım ocağın yanına duvara yağ atlamış eve taşınırken yapılan boyadan kalmıştı aldım bir iki boyadım mis gibi oldu mutfağım yemekte yaptım şimdi oturdum yorulmuşum 2. Makine bitti onları asmam lazım
Bi arkadsimin annesi erkek bebek cok hareketli olmaz demis oyle midir acebaBen de 25+4 oldum bugün canım. Benimki de öyle aşırı sert tekmeler atmıyor canım.
bence çok güsel bi isim benim ilk kısımın adı elif öykü şimdide hamileyim ve kısmetse 2-3 haftaya kadar bi kısım daha olucak elis nisa koymak istiyorumGünaydınlar herkese.ilk kızımın adı elif,bu bebeğim de kız olacakmış.sizce elis ismi nasıl.elif-elis uyumlu olsun istedik.ama tam da içime sinmiş değil.belki sizin de önerileriniz vardır diye sormak istedim....
Benimki kız canımBi arkadsimin annesi erkek bebek cok hareketli olmaz demis oyle midir aceba
Tesekkurler canimcnm bu 4 moms mamaroo anakucağı.. bn jokerden aldım, ama birçok bebe mağazasında ve nette var.. 650-750 tl arasında değişiyor sanırım fiyatı
Benimki erkekBenimki kız canımseninki?
herkes cevaplamis ama,ben kefirde alkol oldugunu ilk defa duydum sonucta yogurt gibi mayalaniyor.evdede yapiliyor.Günaydin kızlar. .
Bi sorum olcak kefir içen var mi aranizda kararsz kaldim icinde alkol oldugu icin
güle güle kullanin.bizim eski grupta mei tai ve slingden cok bahsediyorlardi.kullananlarda memnundu.Gunaydin guzel annisler :) ben gune biraz uzgun basladim kpss basvuru tarihini kacirmisim ya inanamiyorum calismadim ama yinede girmek istiyordum
Bu arada bebek bakim cantasi ve kanguru siparis ettim fiyat olarak da cok uygundu. Sirt cantasi olarak aldim bakim cantasini nasil sizce resim atiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?