2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm travel sistemde 450 tl var e bebekte bi bak istersen güzele benziyor.. joie marka..
Çoğuna baktık indirimde olanlarin bizim burda hiçbiri kalmamıştı. Ben aslında şimdi den araba alma taraftarı değilim ama bakalım o zaman a kadar illa indirime girerler yine kısmet artk

Bende kafasini kolunu falan carpar diye ahsap istemiyorum.hemde alt kademe cok iyi.digerleri tehlikeli sanki.kızım hic besikte yatmadi.ablam bana tasarım ovel besik verdi.emmeyi biraktiginda yatiriyordum uyaniyordu.sallanmiyorduda belki sallansaydi yatardi.kanepede yatakta yerde büyüdü.besigide geri verdim.simdi büyüdü.hatta karyola degilde şık kumas bir baza aldim.bir yerlerini vurmasin diye.
şimdi park yatak alicam bu bebegime.
poset gibi olanlar kalitesiz duruyor.kaliteli olanlarin kumasi bebek arabasi kumasina benziyor.

anladım canım, demek ki benim baktığım da hasta beziymiş, teşekkürler :)
Tecrübeli bi ablam Depend i önerdi. Bi ara reklamlari vardı idrar kaçırma problemleri olanlar için iç çamaşırı şeklinde giyilebiliyor. bir dönem annem de kullanmistik baya rahat birsey. Ben onu almayi düşündüm hasta bezinden se bu daha rahat hisirti da yapmıyor belli de olmuyor

Ozaman vay halimiza :)yahu 40giyiyorum azda değilki teerlik giyerim artık :)
kilodan dolayımı büyüdü yoksa bu numaradamiydi.
benim 37 idi şimdi 39 giyiyorum ama cok sükür benim gebeliklerimde şişme ödem falan olmuyor.artik benimki büyümez herhalde her gebelikte büyüdügünü düsünürsek :) en güzeli deri ve ortapedik
ayakkabi cok rahat tabanlarim hic agrimiyor.eskiden topuklu giyerdim.cocuk olunca hic giymedim.

Doktorum banada kefir icmemi onerdi 1bardak kadar fakat hangi sıklikla icecegimi belirtmedi.. Bende haftada 2veya 3kez iciyorum. Siz hangi sıklikla iciyordunuz?

Tabi canım markası 4momsmamaroo ben minimoda diye bi bebek magazasindan aldım indirimdeyken 450 idi şimdi nasıldır fiyati bilmiyorum şu renginiEki Görüntüle 1540184

canım sen ne kdr uyguna almışsın ben de kampanyaları takip etmeye çalışıyorum.. ama biraz tez canlıyım, bşiyi kafama takınca o iş olmadan rahat edemiyorum, o yüzden bazen kaybediorum

Doktorum banada kefir icmemi onerdi 1bardak kadar fakat hangi sıklikla icecegimi belirtmedi.. Bende haftada 2veya 3kez iciyorum. Siz hangi sıklikla iciyordunuz?
benim gebelik sekerim oldugu icin son 3 ay cok saglikli beslendim.diyetisyenim veriyordu bunlari.gunde 1 bardak iciyordum ama 2 bardakta olabilir.cunku benim yemem sınırlıydı.sonucta hergun süt ayran iciyordum.birde yogurt yiyordum.

Yok cnm normalde 40zaten şimdilikte buyumedi :)ama buyurse yapabilecek bişiyim yok yani :)

Cnm fazla yorulma ..abartınca inan rahatsızlık oluyor mutlaka bişiy ,allah korusun ,

Ben Anadolu yakasindayim özele gidiyorum.devlete gideyim bu sefer dedim ama 5 dakika bakiyorlarmis cokta ilgi olacagini dusunmedim o yuzden gitmedim.
benim gittigim hastanede ayrintili ultrason 169 tl,4 boyutlusu 229 tl.ama bizim hastanede radyolog var ve o da kısa bakar dedim.ben hala ayni hastaneye gidiyorum ilk gebeligimde perinatolog bakmisti.hastaneden ayrilmis.şimdi Ataşehir'de özel muayenehane acmis ona gittim.hatta bugun ayrintili ultrasonum vardi.fiyati 250 tl cokta pahali degil.
uzman tv'de videolari var.güleryüzlü iyi ilgileniyor.herseyi detayiyla gosterip anlatiyor.
birde burda koşuyolu goruntuleme merkezinin methini duydum.
aradim 390 dediler.hangi hastane ve doktor önerdi diyorlar.ona gore indirim yapiyorlar.sigortaliysanda 220 yapiyorlar.

Teşekkürler canım

Hanımlar,
hepiniz hamilesiniz, bebekleriniz olacak, sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın ama şimdi gelelim sebebi ziyaretime, burda bir süredir bir polemiktir gidiyor, buna bir son verirseniz iyi olur, sonra banlanıyorsunuz, o banlandı bu banlandı diyorsunuz.
Tartışma çıkarsa, üsluplara dikkat edilmezse yönetimin yapacağı birşey yok, kurallar neyse onu uygular.
Lütfen ama lütfen artık topiğinizde tartışmak yerine, gebelikleriniz, günlük sohbetleriniz ve bebekleriniz hakkında yazışıp hepinizin aynı sebeple bu topikte toplandığını unutmayın.

Saygılarımla...

Bu arada bende geçen gün ceyo dan 41 no terlik aldım 100 tl hemde
kazık yedim ama ortapedik olsun rahat olsun derken aldım eşim é falan pahalı geldi ama ayak büyük olunca heryerde bulunamıyor
100 tl bir terlige pahali bencede.ayakkabi olurda,terlik biraz pahali olmus cidden :)
bulunmuyor olabilir cunku benim gittigim ayakkabicida bayanlara 41 42 43 numara ayakkabilar gelmistir yazmislar.demek buyuk olunca bulunmuyor.

Bende alindan olcer var ama atesini az cikariyordu.dr kulaktan al demisti bende aldim.bence kulaktan al.uzun surmuyor ki bebek nesinden rahatsiz olsun.hastanede bebeklere hep öyle bakiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…