- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Çoğuna baktık indirimde olanlarin bizim burda hiçbiri kalmamıştı. Ben aslında şimdi den araba alma taraftarı değilim ama bakalım o zaman a kadar illa indirime girerler yine kısmet artkcnm travel sistemde 450 tl var e bebekte bi bak istersen güzele benziyor.. joie marka..
Bende kafasini kolunu falan carpar diye ahsap istemiyorum.hemde alt kademe cok iyi.digerleri tehlikeli sanki.kızım hic besikte yatmadi.ablam bana tasarım ovel besik verdi.emmeyi biraktiginda yatiriyordum uyaniyordu.sallanmiyorduda belki sallansaydi yatardi.kanepede yatakta yerde büyüdü.besigide geri verdim.simdi büyüdü.hatta karyola degilde şık kumas bir baza aldim.bir yerlerini vurmasin diye.Malesef bızım begenmemize gore olmuyoki ben ılk bebegımde hıc park yatakları begenmıyordum baby take marka guzel bi ahsap beşik aldım kocaman 1000 lıra para verdım hiç yatmadı kızım hep agladı buyudukce donmeye baslayınca yan koruma ortulerının iplerını ceke ceke kopsrdı parmaklıkların arasına elini kolunu soktu tam uyuttum dedim koydum donerken kafasını carpar uyanıyrdı bıgun otelde kaldık odaya park yatak geldı sabaha kadar done done uyudu sok oldum eve geldıgım gıbı park yarak aldım şimdi 20 aylık 9.ayından berı park yatakta yatıyo cok şükür prego dıyr bır marka aldım enı cok geniş en geniş park yatak cok arastırmıştım 76*120 ebatında tavsıye ederım yerı uygun olanlara cok uzattım ama inş herkezın bebişi annesının begendıgı aldıgında huzurla buyur benım agzım yandı şimdi ikinciye ne alcam kara kara dusunuyorum bebiş suprız oldu ahsap beşiği yerım yok dıye cok ucuza sattım pırıl pırıldı bılseydım saklardım ıkıncı mınnos severdı belki
Tecrübeli bi ablam Depend i önerdi. Bi ara reklamlari vardı idrar kaçırma problemleri olanlar için iç çamaşırı şeklinde giyilebiliyor. bir dönem annem de kullanmistik baya rahat birsey. Ben onu almayi düşündüm hasta bezinden se bu daha rahat hisirti da yapmıyor belli de olmuyoranladım canım, demek ki benim baktığım da hasta beziymiş, teşekkürler :)
kilodan dolayımı büyüdü yoksa bu numaradamiydi.Ozaman vay halimiza :)yahu 40giyiyorum azda değilki teerlik giyerim artık :)
Doktorum banada kefir icmemi onerdi 1bardak kadar fakat hangi sıklikla icecegimi belirtmedi.. Bende haftada 2veya 3kez iciyorum. Siz hangi sıklikla iciyordunuz?herkes cevaplamis ama,ben kefirde alkol oldugunu ilk defa duydum sonucta yogurt gibi mayalaniyor.evdede yapiliyor.
ilk gebeligimde kefir çok ictim.
malt iceceginde bile yok deniyor.
umarim öyledir.süt yaptigi icin emzirirken cok ictim.özellikle ananaslısı cok güzel.
Tabi canım markası 4momsmamaroo ben minimoda diye bi bebek magazasindan aldım indirimdeyken 450 idi şimdi nasıldır fiyati bilmiyorum şu renginiEki Görüntüle 1540184
benim gebelik sekerim oldugu icin son 3 ay cok saglikli beslendim.diyetisyenim veriyordu bunlari.gunde 1 bardak iciyordum ama 2 bardakta olabilir.cunku benim yemem sınırlıydı.sonucta hergun süt ayran iciyordum.birde yogurt yiyordum.Doktorum banada kefir icmemi onerdi 1bardak kadar fakat hangi sıklikla icecegimi belirtmedi.. Bende haftada 2veya 3kez iciyorum. Siz hangi sıklikla iciyordunuz?
Yok cnm normalde 40zaten şimdilikte buyumedi :)ama buyurse yapabilecek bişiyim yok yani :)kilodan dolayımı büyüdü yoksa bu numaradamiydi.
benim 37 idi şimdi 39 giyiyorum ama cok sükür benim gebeliklerimde şişme ödem falan olmuyor.artik benimki büyümez herhalde her gebelikte büyüdügünü düsünürsek :) en güzeli deri ve ortapedik
ayakkabi cok rahat tabanlarim hic agrimiyor.eskiden topuklu giyerdim.cocuk olunca hic giymedim.
Tesekkurler canim)))Tabi canım markası 4momsmamaroo ben minimoda diye bi bebek magazasindan aldım indirimdeyken 450 idi şimdi nasıldır fiyati bilmiyorum şu renginiEki Görüntüle 1540184
Cnm ben park yatak almayı düşünüyorum ama hayırlısı :)çokça pahalı olmayan ama orta kalıte bişiy alıcam ..sen ne düşünüyorsunKızlar beşiği nasıl almayı düşünüyorsunuz
Cnm fazla yorulma ..abartınca inan rahatsızlık oluyor mutlaka bişiy ,allah korusun ,Kızlar sabahtan beri hem buraya bakıyorum hem mutfak tezgahını komple indirdim sildim malzemeleri fayansları çamaşır suyuyla mis gibi yıkadım ocağın yanına duvara yağ atlamış eve taşınırken yapılan boyadan kalmıştı aldım bir iki boyadım mis gibi oldu mutfağım yemekte yaptım şimdi oturdum yorulmuşum 2. Makine bitti onları asmam lazım
Ben Anadolu yakasindayim özele gidiyorum.devlete gideyim bu sefer dedim ama 5 dakika bakiyorlarmis cokta ilgi olacagini dusunmedim o yuzden gitmedim.Günaydın anneler ben Kasım annesi olacağım kısmetse , Istanbul Anadolu Yakasında oturup Detaylı ultrasonu nerelerde yaptırdınız,şimdiden araştırıyorum,devlet hastanesi ya da özel her ikisi de olabilir ,özele fiyatları da yazabilir misiniz, en iyisi bilene sormak deyip sizlere danışmak istedim,mutlu hamilelikler dilerim
Teşekkürler canımBen Anadolu yakasindayim özele gidiyorum.devlete gideyim bu sefer dedim ama 5 dakika bakiyorlarmis cokta ilgi olacagini dusunmedim o yuzden gitmedim.
benim gittigim hastanede ayrintili ultrason 169 tl,4 boyutlusu 229 tl.ama bizim hastanede radyolog var ve o da kısa bakar dedim.ben hala ayni hastaneye gidiyorum ilk gebeligimde perinatolog bakmisti.hastaneden ayrilmis.şimdi Ataşehir'de özel muayenehane acmis ona gittim.hatta bugun ayrintili ultrasonum vardi.fiyati 250 tl cokta pahali degil.
uzman tv'de videolari var.güleryüzlü iyi ilgileniyor.herseyi detayiyla gosterip anlatiyor.
birde burda koşuyolu goruntuleme merkezinin methini duydum.
aradim 390 dediler.hangi hastane ve doktor önerdi diyorlar.ona gore indirkm yapiyorlar.sigortaliysanda 220 yapiyorlar.
Rica ederimTeşekkürler canım
eee herhalde napacan baska.bir numara buyuk giyecen :) ben gibi.Yok cnm normalde 40zaten şimdilikte buyumedi :)ama buyurse yapabilecek bişiyim yok yani :)
eee herhalde napacan baska.bir numara buyuk giyecen :) ben gibi.
100 tl bir terlige pahali bencede.ayakkabi olurda,terlik biraz pahali olmus cidden :)Bu arada bende geçen gün ceyo dan 41 no terlik aldım 100 tl hemde
kazık yedim ama ortapedik olsun rahat olsun derken aldım eşim é falan pahalı geldi ama ayak büyük olunca heryerde bulunamıyor
Bende alindan olcer var ama atesini az cikariyordu.dr kulaktan al demisti bende aldim.bence kulaktan al.uzun surmuyor ki bebek nesinden rahatsiz olsun.hastanede bebeklere hep öyle bakiliyor.Yaa ateş ölçer de hala karar veremedim ebebekte bu indirim é girmiş bunu düşünüyorum sizce nasıl ben herkes n aksine kulaktan düşünüyorum alından vs doğru ölçme z gibi geliyor. Ablamlar hep kulaktan ateş ölçer kullandı
http://mobil.e-bebek.com/braun-irt-6520-kulaktan-ates-olcer_BRU-IRT6520
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?