- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
canım benimmm geçmiş olsun ama üzülme... Bebişin doğar doğmaz küçük bi operasyonla düzeltecek inşallah doktorlar... Basit bi işlem... O da nazar boncuğu olsun miniğininHerkese merhaba forumu bastan beri takip etmeye calisiyorum ama yazamamistim. Allah herkese saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. 22 haftalik hamileyim dun detayli ultrasonumuz vardi daha once hic bir sorun gozukmemisti ama dün bebegimde yarik dudak ve damak oldugu görüldü. Dünya durdu hersey kabus sanki
Çalismiyorsaniz bebekte emiyorsa hiç gerek olmuyor.medelayı çok övüyorlar.Çol güzel açıklamışsın tecrürçbeli oluncaBu Göğüs pompasının herkeste bulunması şart mı ya etraftımda soracağım kimse yok ondan beilmedigimden soruyorum
Evt canim
gazli bezi önermem dogumdan sonra 3 pijama degistirdim hep altima gecmisti.yetmiyor nalesef.bu dogumuma depend alicam.hasta bezide olabilir tabi.Ben doğum yaptığımda bana hastanede bildiğin gazlı bezi bebek bezinin içine koyup koymuşlardı yahastaneye göre değişir mi bilmem ama özel bi hastaneydi ve o bez inanılmaz rahatsız bişeydi.. Benim acil bi doğum olduğundan hiç bi hazırlığımız yoktu belki bişeyler götürmüş olsam alternatifi olurdu bilemiyorum ama hastaneden çıkar çıkmaz hemen hasta bezlerinden almıştım ben. Hem pedler gibi kızarıklık kaşıntı vs yapmamıştı hem de kaçak olmamıştı. Şimdi de nasip olursa doğum çantamı hazırlarken kendim için hasta bezi almayı düşünüyorum. Tabi tecrübeli annelerin önerilerine de açığım
Aynen canım. Bana daha hafta bile söylenmedi bakalım ne zaman alacaklar. Bi de bişey sorucam bu 100 lük 50 lik meselesi nedir?cnm 24-28.hafta arası yükleme ben gittiğimde 27+1 olacak dr haberi var geç olsa uyarırdı..
Bana da aşırı baş ağrısı ve aşırı kabızlık için yazdı doktor her derde deva demek kibende doğum sancısı gibi kasık kramplarına kasılmalara magnezyum veriyolar die biliorum valla
Aynen öyle canım.... Hareketli olmasının ya da anne karnındaki uyku düzeninin doğduğundaki düzenle hiçbi ilgisi yok dedi bana doktorum. Çünkü gece gündüz algısı yok yavrunun daha. Doğunca inşallah o düzen oluşuyor zamanla. Stres yapmayalımneyse sağlıkla doğsunlarda inşallah bi düzene alıştırırız onları:)
Ben dün aldım bunun aynısını yarın elimde olur ebebekten aldım bende inşallah iyidir bencede kesinlikle kulaktan ölçen daha iyiYaa ateş ölçer de hala karar veremedim ebebekte bu indirim é girmiş bunu düşünüyorum sizce nasıl ben herkes n aksine kulaktan düşünüyorum alından vs doğru ölçme z gibi geliyor. Ablamlar hep kulaktan ateş ölçer kullandı
http://mobil.e-bebek.com/braun-irt-6520-kulaktan-ates-olcer_BRU-IRT6520
100 tl bir terlige pahali bencede.ayakkabi olurda,terlik biraz pahali olmus cidden :)
bulunmuyor olabilir cunku benim gittigim ayakkabicida bayanlara 41 42 43 numara ayakkabilar gelmistir yazmislar.demek buyuk olunca bulunmuyor.
Ben dün aldım bunun aynısını yarın elimde olur ebebekten aldım bende inşallah iyidir bencede kesinlikle kulaktan ölçen daha iyi
bizde almadık hala aileler erken diyor alışveriş de onlar da yardım edecekmiş ben ağırlaşınca bekliyoruzBiz hala hicbirsey almadık, bizim gibi başka kimse var mı acaba burda?
Vuuu 41bulduysan sanslısın :)Bu arada bende geçen gün ceyo dan 41 no terlik aldım 100 tl hemde
kazık yedim ama ortapedik olsun rahat olsun derken aldım eşim é falan pahalı geldi ama ayak büyük olunca heryerde bulunamıyor
Evet cnm hamile kaldığımdan beri ağrıyor ...geçmedi hiç ,yumuşak sutyen kullanmlüya çalış ,sinir bozucu bir durumKizlar Ozel bir soru olacak ama gogusleri agriyan var mibenim kolum dokununca bile cok aciyo
Sıkıntı bir durum yok bnce cnm ,3cm gayet iyi ,28den sonra dönmeye başlıyorlarmış ama erken tabi o hafta ,normalde 33te falan dönmiş oluyormuşKızlar bebisler kaçıncı haftada aşağı doğum pozisyonuna dönüyor. Benim bebeğin kafa göbeğin sağında popo asagida ayaklar göbeğin solunda. Rahim ağzı uzunluğu benim geçen hafta 30 çıktı doktor takip edelim dedi.
Cnm benimkide aciyoduda bu kadar degil uc dort gundur cok fazlalasti helede sol taraf felaket ilk hamileligimde boyle seyler yasamamistimEvet cnm hamile kaldığımdan beri ağrıyor ...geçmedi hiç ,yumuşak sutyen kullanmlüya çalış ,sinir bozucu bir durum
Evet canım ama çok önce almıştım ben ilk gebeliğimde hevesle ilk bunu almistim kısmet olmadı onu kaybettim inşallah oglusuma nasip olacakcanım sen ne kdr uyguna almışsınben de kampanyaları takip etmeye çalışıyorum.. ama biraz tez canlıyım, bşiyi kafama takınca o iş olmadan rahat edemiyorum, o yüzden bazen kaybediorum
ferritin demir deposu oluyor.Kızlar bugün 6tup kan verdim canım çıktı seker yüklemesi idrar flnda yapıldısonuçları almadim sadece pazartesi sağlık ocağının yaptığı kan testinde b12ik çok düşük ciikmis var mi düşük çıkan napicm onun için doktora gosteremedm daha ?? Bide ferritin nedir
Vuuu 41bulduysan sanslısın :)
Kızlar sabahtan beri hem buraya bakıyorum hem mutfak tezgahını komple indirdim sildim malzemeleri fayansları çamaşır suyuyla mis gibi yıkadım ocağın yanına duvara yağ atlamış eve taşınırken yapılan boyadan kalmıştı aldım bir iki boyadım mis gibi oldu mutfağım yemekte yaptım şimdi oturdum yorulmuşum 2. Makine bitti onları asmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?