2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım benimmm geçmiş olsun ama üzülme... Bebişin doğar doğmaz küçük bi operasyonla düzeltecek inşallah doktorlar... Basit bi işlem... O da nazar boncuğu olsun miniğinin

Çol güzel açıklamışsın tecrürçbeli olunca Bu Göğüs pompasının herkeste bulunması şart mı ya etraftımda soracağım kimse yok ondan beilmedigimden soruyorum
Çalismiyorsaniz bebekte emiyorsa hiç gerek olmuyor.medelayı çok övüyorlar.

gazli bezi önermem dogumdan sonra 3 pijama degistirdim hep altima gecmisti.yetmiyor nalesef.bu dogumuma depend alicam.hasta bezide olabilir tabi.

neyse sağlıkla doğsunlarda inşallah bi düzene alıştırırız onları:)
Aynen öyle canım.... Hareketli olmasının ya da anne karnındaki uyku düzeninin doğduğundaki düzenle hiçbi ilgisi yok dedi bana doktorum. Çünkü gece gündüz algısı yok yavrunun daha. Doğunca inşallah o düzen oluşuyor zamanla. Stres yapmayalım

Ben dün aldım bunun aynısını yarın elimde olur ebebekten aldım bende inşallah iyidir bencede kesinlikle kulaktan ölçen daha iyi

100 tl bir terlige pahali bencede.ayakkabi olurda,terlik biraz pahali olmus cidden :)
bulunmuyor olabilir cunku benim gittigim ayakkabicida bayanlara 41 42 43 numara ayakkabilar gelmistir yazmislar.demek buyuk olunca bulunmuyor.

Bende ilerki aylarda terlikle dışarı çıkarım diye düşünüyorum çünkü ayakkabı sporda olsa rahatsız ediyor bilmiyorum artık almış oldum

Ben dün aldım bunun aynısını yarın elimde olur ebebekten aldım bende inşallah iyidir bencede kesinlikle kulaktan ölçen daha iyi

Biz de kayınvalide me söyledik illa bir şey ben alayım diyordu bkalim alırlar inşallah indirim bitmeden.
Hayirli olsun inşallah. Yedek kulaklık da alırız ilerde

Sıkıntı bir durum yok bnce cnm ,3cm gayet iyi ,28den sonra dönmeye başlıyorlarmış ama erken tabi o hafta ,normalde 33te falan dönmiş oluyormuş

Evet cnm hamile kaldığımdan beri ağrıyor ...geçmedi hiç ,yumuşak sutyen kullanmlüya çalış ,sinir bozucu bir durum
Cnm benimkide aciyoduda bu kadar degil uc dort gundur cok fazlalasti helede sol taraf felaket ilk hamileligimde boyle seyler yasamamistim

canım sen ne kdr uyguna almışsın ben de kampanyaları takip etmeye çalışıyorum.. ama biraz tez canlıyım, bşiyi kafama takınca o iş olmadan rahat edemiyorum, o yüzden bazen kaybediorum
Evet canım ama çok önce almıştım ben ilk gebeliğimde hevesle ilk bunu almistim kısmet olmadı onu kaybettim inşallah oglusuma nasip olacak

ferritin demir deposu oluyor.
düşük çıkarsa demirin vitaminin eksik demektir..

ohooo ben bugün 4 kere çamaşır makinası çalıştırdım. yatak çarşaflarını değiştirdim. bulaşıklar yıkandı. komple evi dip köşe temizledim. balkonlar yıkandı. yemekler yapıldı. şuan nasılsın dersennnnn, bildiğin ayakları diktim sanırım ölüyorum ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…