- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Sınır 120 olması lazım.Dr ne dedi.Kızlar açlık 75 1 saat sonra da 117 çıkmış normal mi sizce doktora gosteredm kızlar /:?
park yatak alıcam insallah.Kızlar beşiği nasıl almayı düşünüyorsunuz
Gosteremedmki canım daha :*Sınır 120 olması lazım.Dr ne dedi.
Bennnnn. Özellikle UçlarıKizlar Ozel bir soru olacak ama gogusleri agriyan var mibenim kolum dokununca bile cok aciyo
Anladim,günü birlik çıkıyor ya bunlar ondan sordum.tabi özelde öyle.devlette ertesi güne veriyorlar.ama sonucun yuksek degil.Gosteremedmki canım daha :*
Kimi doktorlar 50 gr yada 75 gr şeker yuklemesi veriyor.benim ilk gebeligimde 50 gr vermisti.yuksek cikinca dahiliyeye gonderdi.dahiliye doktoruda bir 75 gr daha verdi ama kadin dogum doktoru gerek yokki zaten yuksekti demisti bana.iki kez yukleme yapilmis oldu.Aynen canım. Bana daha hafta bile söylenmedi bakalım ne zaman alacaklar. Bi de bişey sorucam bu 100 lük 50 lik meselesi nedir?
Bitkisel ürünlerin iceriginin,hepsi hemen hemen aynı sanki.ben kızıma sebamed kullaniyorum.birde mustela sampuan ve losyon aldim.arada cok fark yok.sebamed daha uygun,hemde alman mali kalitelidir.Selam arkadaşlar malumunuz ebebekte indirim var bübchen şampuan baya uygundu bende netten araştırdım gittigidiyorda bübchen marka şampuan, lotion, pişik kremi, sabun ve süngerden oluşan set çantasıyla birlikte 68 tl. Sizce nasıl fiyatı. Bu markanın şampuanını ablamlar kullanıyordu ama diğer ürünleri nasıl sizce? Siz hangi ürünü almayı düşünüyosunuz? Yardımcı olursanız sevinirim
Ay bende baktım onlara ama. Sonra mağazada gördük lerim daha. Güzel göründü gözüme bu beşiği beğendim. Mağazada. Hata mı yaptım acababiz chicco next to me anne yanı beşik aldık :)
Canm ben bunu alıcam yarın kesin karar verdim. Cok gezdim baktım herkez beyaz büyük olanları karalıyor suntaları şişiyor çekmeceler çöp oluyor diyorlar korktum bende bunu sectım birde hiç ağır degil cok sevimli geldiCnm ben park yatak almayı düşünüyorum ama hayırlısı :)çokça pahalı olmayan ama orta kalıte bişiy alıcam ..sen ne düşünüyorsun
Canm ben bunu alıcam yarın kesin karar verdim. Cok gezdim baktım herkez beyaz büyük olanları karalıyor suntaları şişiyor çekmeceler çöp oluyor diyorlar korktum bende bunu sectım birde hiç ağır degil cok sevimli geldiCnm ben park yatak almayı düşünüyorum ama hayırlısı :)çokça pahalı olmayan ama orta kalıte bişiy alıcam ..sen ne düşünüyorsun
e bebekte 740 a baktım. Cok hoş tu ama karar veremedim gibi Yada verdim gibi ay cok zor bir durum yapark yatak alıcam insallah.
Canm biraz daha. Düşün onların suntaları dagılıyor mus. Çekmecesi varsa. Açılıp şişmiyormuş çöp oluyormuş. Falan filan kullananlardan. Duydum hep bak e bebek te fiyatlar cok güzel. Ve ben buradan bunu beğendim. Sence. Nasılmobilya ..beyaz ..sallanabilen ..:)
Bizde once doruk dedik sonra ayaz ama son olarak ozan da karar kışdık :)biz efe koymaya karar verdik.. onun dışında düşündüğüm isimler şöyleydi;
doruk
emre
ozan
mete
Sling icin ne diyorlardi cok merak ettimgüle güle kullanin.bizim eski grupta mei tai ve slingden cok bahsediyorlardi.kullananlarda memnundu.
ben pek kullanamam basit bir kangurum vardi onuda bir kere kullandim.
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri doğru düzgün hiçbir şey yapmamıştım . sonra bi gün dedim ki ne olacak şu balkonu yıkayayım. balkonda musluk var yani zor değil yıkamak. işte ondan sonra benim ağrılarım başladı. şuan Bulaşık çamaşır makinesine eğilmem, araba kullanmam aklınıza gelebilecek her şey yasak. resmen başkalarına bağımlıyım üç gündür. Bebeğin eşi aşağıdaymış ve ufak bi kanamam oldu. benden tavsiye kendinizi yormayın. bu haftalar çok tehlikeli.ohooo ben bugün 4 kere çamaşır makinası çalıştırdım. yatak çarşaflarını değiştirdim. bulaşıklar yıkandı. komple evi dip köşe temizledim. balkonlar yıkandı. yemekler yapıldı. şuan nasılsın dersennnnn, bildiğin ayakları diktim sanırım ölüyorum ağrıdan
Güle güle kullan cnm ..inş kullanışlı olur aldıklarımız ,ben daha araştırmadım beşik falan ama ,bu tip beşikler yer kaplıyor diye park alıcm inş ,bir de tayinciyiz park yatak bizim için en iyisi olurCanm ben bunu alıcam yarın kesin karar verdim. Cok gezdim baktım herkez beyaz büyük olanları karalıyor suntaları şişiyor çekmeceler çöp oluyor diyorlar korktum bende bunu sectım birde hiç ağır degil cok sevimli geldi
Sling ne bilmiyorum ben ya :)şimdi google sorucam olayın çook dışındayım :)bakınmak lazım şimdidenSling icin ne diyorlardi cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?