2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen canım. Bana daha hafta bile söylenmedi bakalım ne zaman alacaklar. Bi de bişey sorucam bu 100 lük 50 lik meselesi nedir?
Kimi doktorlar 50 gr yada 75 gr şeker yuklemesi veriyor.benim ilk gebeligimde 50 gr vermisti.yuksek cikinca dahiliyeye gonderdi.dahiliye doktoruda bir 75 gr daha verdi ama kadin dogum doktoru gerek yokki zaten yuksekti demisti bana.iki kez yukleme yapilmis oldu.

Alıntı yapmayı beceremiyorum telden aorun veriyor o yüzden toplu yazıyorum :) bu göğüs çevresini yarın sorucm doktoruma kızlar randevu aldm aslında cuma gidicektim ama eşimin işi çıktı kramp konusunu sorucm bide 25+1 ken gidiyorum benim gibi kilo boy mrk eden arkadaşlar için sonuçları yazarım ama kızım ortama bi bebek olucakmsvona göre :) şimdilik aklımda olanlar bunlar yarın akşam yazarım öpüldünüzzz :*

Bitkisel ürünlerin iceriginin,hepsi hemen hemen aynı sanki.ben kızıma sebamed kullaniyorum.birde mustela sampuan ve losyon aldim.arada cok fark yok.sebamed daha uygun,hemde alman mali kalitelidir.
bübchen hakkinda bilgim yok kullanmadim.ama bir kac ürün almissin fiyatida gayet uygun.

Cnm ben park yatak almayı düşünüyorum ama hayırlısı :)çokça pahalı olmayan ama orta kalıte bişiy alıcam ..sen ne düşünüyorsun
Canm ben bunu alıcam yarın kesin karar verdim. Cok gezdim baktım herkez beyaz büyük olanları karalıyor suntaları şişiyor çekmeceler çöp oluyor diyorlar korktum bende bunu sectım birde hiç ağır degil cok sevimli geldi

Cnm ben park yatak almayı düşünüyorum ama hayırlısı :)çokça pahalı olmayan ama orta kalıte bişiy alıcam ..sen ne düşünüyorsun
Canm ben bunu alıcam yarın kesin karar verdim. Cok gezdim baktım herkez beyaz büyük olanları karalıyor suntaları şişiyor çekmeceler çöp oluyor diyorlar korktum bende bunu sectım birde hiç ağır degil cok sevimli geldi

Eklentiler

• image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 97
mobilya ..beyaz ..sallanabilen ..:)
Canm biraz daha. Düşün onların suntaları dagılıyor mus. Çekmecesi varsa. Açılıp şişmiyormuş çöp oluyormuş. Falan filan kullananlardan. Duydum hep bak e bebek te fiyatlar cok güzel. Ve ben buradan bunu beğendim. Sence. Nasıl

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 91
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri doğru düzgün hiçbir şey yapmamıştım . sonra bi gün dedim ki ne olacak şu balkonu yıkayayım. balkonda musluk var yani zor değil yıkamak. işte ondan sonra benim ağrılarım başladı. şuan Bulaşık çamaşır makinesine eğilmem, araba kullanmam aklınıza gelebilecek her şey yasak. resmen başkalarına bağımlıyım üç gündür. Bebeğin eşi aşağıdaymış ve ufak bi kanamam oldu. benden tavsiye kendinizi yormayın. bu haftalar çok tehlikeli.

Güle güle kullan cnm ..inş kullanışlı olur aldıklarımız ,ben daha araştırmadım beşik falan ama ,bu tip beşikler yer kaplıyor diye park alıcm inş ,bir de tayinciyiz park yatak bizim için en iyisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…