2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin bayanlar.50lik seker yuklemesini n yuksek cikmasindan sonra az once 75lik ictim 1 saat sonra yine kan vericem..bol bol delicekler bugun beni..
Geçmiş olsun şimdiden cnm benim doktorum gerekli görmedi şeker yüklemesini açlık ve tokluk kan şekeri için kan tahlili yaptırmıştı sonuçlar iyi olduğu için gerek yok dedi. Bugüne kadar 13 kilo aldım doktorum sadece tatlıyı çok fazla tüketme dedi :) o oöyle dedikçe de tatlıya olan zaafım artıyor

Sling ne bilmiyorum ben ya :)şimdi google sorucam olayın çook dışındayım :)bakınmak lazım şimdiden
bebeği kendine bağladığın bir kumaş parçası aslında :) ben bebek arabasını İstanbul sokakları için çok uygun bulmadığımdan denemek istiyorum ama doğru bağlayabilir miyim merak ediyorum.

ben bir yerde kalıcı olsam ahşap alırdım kenarlarına da koruyucu alırdım, mecburen park yatak kullandım onun da dediğin gibi kafayı çarpma riski yok, kumaş konusunda çok haklısın. herkes hışırdamasından şikayetçi ama bizimki çadır kumaşı gibi değil hiç öyle bi sorun yaşamadık. 2 yaşına kadar da kullandık ölçüleri 65*95 olmasına rağmen. şimdi yine aynı yatağı kullanıcaz 1 yaşına kadar. sonra gittiğimiz yerde iki oğluma bir oda yapacağım beyaz mobilya istiyorum içimde kaldı resmen:)

Gunaydin bayanlar.50lik seker yuklemesini n yuksek cikmasindan sonra az once 75lik ictim 1 saat sonra yine kan vericem..bol bol delicekler bugun beni..
umarım temiz çıkar 2. sonuç.. ouff çok gereksiz geliyor bana gidince dr konuşsam ikna olurmu yapmamaya acaba koyu bir karatay taraftarıyım

@cryofangel canım bi öğrencim var Efe. bu sene ömrümü yedi, yaşlandırdı beni. Diyeceksin ki hepsi bir olur mu ? Ama bu uyarıyı yapmazsam sana ihanet edecekmişim gibi hissettim

hahah ayh özgecim alemsin :)) çok saol cnm uyarı için.. efe yi duyan herkes çok haylaz olur diyor ama bakalım kısmet.. benim eşim egeli, dha bebek fikri yokken bile efe koyarız diyoduk.. sonra iş ciddiye binince baya araştırdık ama başka bi isim bi türlü içimize sinmedi :)

Ege koyun bari bu kadar millet diosa bi bildiği vardır demek bütün Efe'ler yaramaz

Sling icin ne diyorlardi cok merak ettim

sling özellikle gazlı ve uyuyamayan bebeklere çok iyi geliyor, anneyle teması seviyorlar. ben oğlumda 3 aylıkken aldım tabi ki sıkıldı içinde, geri iade ettim. ben de sevemedim açıkcası. sarma modellerden değildi, bebeği koyma yeri torba gibi olan babaslinglerdendi. ama 2 arkadaşım çok memnun kalmıştı, baştan alıştırmak grekiyor.sonrasında alışmıyorlar. kanguru da kullanamadık doktor kullanmayın, erkek bebeklere önermiyorum dedi. zaten ilk 2 ay kız erkek farketmez omurga için iyi değil kanguru. sling burada gördüm, ihtiyaç duyarsam alacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…