- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Geçmiş olsun şimdiden cnm benim doktorum gerekli görmedi şeker yüklemesini açlık ve tokluk kan şekeri için kan tahlili yaptırmıştı sonuçlar iyi olduğu için gerek yok dedi. Bugüne kadar 13 kilo aldım doktorum sadece tatlıyı çok fazla tüketme dedi :) o oöyle dedikçe de tatlıya olan zaafım artıyorGunaydin bayanlar.50lik seker yuklemesini n yuksek cikmasindan sonra az once 75lik ictim 1 saat sonra yine kan vericem..bol bol delicekler bugun beni..
bebeği kendine bağladığın bir kumaş parçası aslında :) ben bebek arabasını İstanbul sokakları için çok uygun bulmadığımdan denemek istiyorum ama doğru bağlayabilir miyim merak ediyorum.Sling ne bilmiyorum ben ya :)şimdi google sorucam olayın çook dışındayım :)bakınmak lazım şimdiden
geçmiş olsun canım inşallah sonucu iyi olur.. kaçıncı haftadasın?Gunaydin bayanlar.50lik seker yuklemesini n yuksek cikmasindan sonra az once 75lik ictim 1 saat sonra yine kan vericem..bol bol delicekler bugun beni..
canım inşallah sonuç iyi olur. ben de birazdan doktora gitcemGunaydin bayanlar.50lik seker yuklemesini n yuksek cikmasindan sonra az once 75lik ictim 1 saat sonra yine kan vericem..bol bol delicekler bugun beni..
yemeginimi salatasını mı?
yemegı olunca vıtamın degerı azalıyormu onu bılemedım
Bi arkadsimin annesi erkek bebek cok hareketli olmaz demis oyle midir aceba
Efeler çok yaramaz oluyor@cryofangel canım bi öğrencim var Efe. bu sene ömrümü yedi, yaşlandırdı beni. Diyeceksin ki hepsi bir olur mu ? Ama bu uyarıyı yapmazsam sana ihanet edecekmişim gibi hissettim
Bizde once doruk dedik sonra ayaz ama son olarak ozan da karar kışdık :)
Ay bende baktım onlara ama. Sonra mağazada gördük lerim daha. Güzel göründü gözüme bu beşiği beğendim. Mağazada. Hata mı yaptım acaba
Günaydın canim benimgünaydınnn prens ve prenses anneleri...ne kadar güzel bi günnn..ohhhhhhh içim huzur dolu
Bende kafasini kolunu falan carpar diye ahsap istemiyorum.hemde alt kademe cok iyi.digerleri tehlikeli sanki.kızım hic besikte yatmadi.ablam bana tasarım ovel besik verdi.emmeyi biraktiginda yatiriyordum uyaniyordu.sallanmiyorduda belki sallansaydi yatardi.kanepede yatakta yerde büyüdü.besigide geri verdim.simdi büyüdü.hatta karyola degilde şık kumas bir baza aldim.bir yerlerini vurmasin diye.
şimdi park yatak alicam bu bebegime.
poset gibi olanlar kalitesiz duruyor.kaliteli olanlarin kumasi bebek arabasi kumasina benziyor.
Günaydın canimGünaydın güzel annelerist.kapalı kasvetli bir hava var ama çok basık ve sıcak.. bütün yaz nasıl geçer bu sıcaklarla bilmem..
umarım temiz çıkar 2. sonuç.. ouff çok gereksiz geliyor bana gidince dr konuşsam ikna olurmu yapmamaya acaba koyu bir karatay taraftarıyımGunaydin bayanlar.50lik seker yuklemesini n yuksek cikmasindan sonra az once 75lik ictim 1 saat sonra yine kan vericem..bol bol delicekler bugun beni..
Yaa ateş ölçer de hala karar veremedim ebebekte bu indirim é girmiş bunu düşünüyorum sizce nasıl ben herkes n aksine kulaktan düşünüyorum alından vs doğru ölçme z gibi geliyor. Ablamlar hep kulaktan ateş ölçer kullandı
http://mobil.e-bebek.com/braun-irt-6520-kulaktan-ates-olcer_BRU-IRT6520
@cryofangel canım bi öğrencim var Efe. bu sene ömrümü yedi, yaşlandırdı beni. Diyeceksin ki hepsi bir olur mu ? Ama bu uyarıyı yapmazsam sana ihanet edecekmişim gibi hissettim
hahah ayh özgecim alemsin :)) çok saol cnm uyarı için.. efe yi duyan herkes çok haylaz olur diyor ama bakalım kısmet.. benim eşim egeli, dha bebek fikri yokken bile efe koyarız diyoduk.. sonra iş ciddiye binince baya araştırdık ama başka bi isim bi türlü içimize sinmedi :)
Sling icin ne diyorlardi cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?