- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 37
Dun aslinda banada esti acaba yaptirmasam mi die sonucta ne yedigimi bilen bi insanim ekmek bile dogru duzgun tuketmiyorum tatlida öyle ama bakalim artik sonuc ne olcakGeçmiş olsun şimdiden cnm benim doktorum gerekli görmedi şeker yüklemesini açlık ve tokluk kan şekeri için kan tahlili yaptırmıştı sonuçlar iyi olduğu için gerek yok dedi. Bugüne kadar 13 kilo aldım doktorum sadece tatlıyı çok fazla tüketme dedi :) o oöyle dedikçe de tatlıya olan zaafım artıyor
Geçmiş olsun şimdiden cnm benim doktorum gerekli görmedi şeker yüklemesini açlık ve tokluk kan şekeri için kan tahlili yaptırmıştı sonuçlar iyi olduğu için gerek yok dedi. Bugüne kadar 13 kilo aldım doktorum sadece tatlıyı çok fazla tüketme dedi :) o oöyle dedikçe de tatlıya olan zaafım artıyor
Senin icine ne siniyorsa onu al tabiki.ama ben guzel bir ahsap besik alacaksam mdf alirim.o kadar şık duruyorki.hem kaliteli dokusuda çok guzel.en azindan suntaya o kadar para vermem.bazi suntalar bile cok pahalida.Aynen e bbebek te
e bebekte 740 a baktım. Cok hoş tu ama karar veremedim gibi Yada verdim gibi ay cok zor bir durum ya
26. Haftadayimgeçmiş olsun canım inşallah sonucu iyi olur.. kaçıncı haftadasın?
hahah ayh özgecim alemsin :)) çok saol cnm uyarı için.. efe yi duyan herkes çok haylaz olur diyor ama bakalım kısmet.. benim eşim egeli, dha bebek fikri yokken bile efe koyarız diyoduk.. sonra iş ciddiye binince baya araştırdık ama başka bi isim bi türlü içimize sinmedi :)
bende aynı uyarıyı ''alperen''' ismi için yapıcamhahah ayh özgecim alemsin :)) çok saol cnm uyarı için.. efe yi duyan herkes çok haylaz olur diyor ama bakalım kısmet.. benim eşim egeli, dha bebek fikri yokken bile efe koyarız diyoduk.. sonra iş ciddiye binince baya araştırdık ama başka bi isim bi türlü içimize sinmedi :)
Canim bence ilkinde 75lik yukletin 50lik cok saglikli sonuc vermio ben gibi gereksiz yere 2 kere yukleme yapmayin.50ligin icimi kolaydi bide soguktu soda gibi ama 75lik hem disardan vermisler sicak hemde cok sekerliydiumarım temiz çıkar 2. sonuç.. ouff çok gereksiz geliyor bana gidince dr konuşsam ikna olurmu yapmamaya acaba koyu bir karatay taraftarıyım
Benmde bu hafta sonu 100 lük yüklemem var...50 lık yukleme bıle bana zor geldi.Dun aslinda banada esti acaba yaptirmasam mi die sonucta ne yedigimi bilen bi insanim ekmek bile dogru duzgun tukeym
Biz 2012 haziran annelerindeydik.o kadar cok bahsediyorlardiki.ne dediklerini tam hatirlamiyorum ama memnunlardi.slinglerin cesitleri var birde.Sling icin ne diyorlardi cok merak ettim
bak buna katılıyorum cnmbende aynı uyarıyı ''alperen''' ismi için yapıcam
umarım temiz çıkar 2. sonuç.. ouff çok gereksiz geliyor bana gidince dr konuşsam ikna olurmu yapmamaya acaba koyu bir karatay taraftarıyım
mantıklı birçok arkadaş aynı yorumda bulundu..Canim bence ilkinde 75lik yukletin 50lik cok saglikli sonuc vermio ben gibi gereksiz yere 2 kere yukleme yapmayin.50ligin icimi kolaydi bide soguktu soda gibi ama 75lik hem disardan vermisler sicak hemde cok sekerliydi
Teşekkürler canım tavsiyelerini değerlendireceğim :)canım tatlıyı engelleyemiyorsan üzerine yoğurt süt veya biraz limon suyu, en azından insulinin aşırı yükselmesini engeller. bir de çayına kabuk tarçın koyabilirsin o da kan şekerini dengeler ve şeker ihtiyacını keser..
nerden buldun bunu ya koptum resmen sesli güldüm misk... aklı başında bir kadın vesselam unutma çoğunluk yalanlıyorsa kesin haklı bu kadın bizim ülkenin tarzı bu çünkü, bak bu kadın ölsün savunduklarını nasıl överler nasıl kıymete biner gör..
Ben bu ülkede kaliciyimda evde kalici degilim kiraciyimben bir yerde kalıcı olsam ahşap alırdım kenarlarına da koruyucu alırdım, mecburen park yatak kullandım onun da dediğin gibi kafayı çarpma riski yok, kumaş konusunda çok haklısın. herkes hışırdamasından şikayetçi ama bizimki çadır kumaşı gibi değil hiç öyle bi sorun yaşamadık. 2 yaşına kadar da kullandık ölçüleri 65*95 olmasına rağmen. şimdi yine aynı yatağı kullanıcaz 1 yaşına kadar. sonra gittiğimiz yerde iki oğluma bir oda yapacağım beyaz mobilya istiyorum içimde kaldı resmen:)
memleketime benden slm yağmur kokusunu çek içine bnm için cnm..Yağmurlu bir izmir sabahindan gunaydi sevgi boceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?