2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dun aslinda banada esti acaba yaptirmasam mi die sonucta ne yedigimi bilen bi insanim ekmek bile dogru duzgun tuketmiyorum tatlida öyle ama bakalim artik sonuc ne olcak

Son düzenleme:

canım tatlıyı engelleyemiyorsan üzerine yoğurt süt veya biraz limon suyu, en azından insulinin aşırı yükselmesini engeller. bir de çayına kabuk tarçın koyabilirsin o da kan şekerini dengeler ve şeker ihtiyacını keser..

Aynen e bbebek te
e bebekte 740 a baktım. Cok hoş tu ama karar veremedim gibi Yada verdim gibi ay cok zor bir durum ya
Senin icine ne siniyorsa onu al tabiki.ama ben guzel bir ahsap besik alacaksam mdf alirim.o kadar şık duruyorki.hem kaliteli dokusuda çok guzel.en azindan suntaya o kadar para vermem.bazi suntalar bile cok pahalida.

efe çok güzel isim, biz de düşündük. büyük oğlan mete.. çok severek koydum ama ondan da hala çekiyoruz :) erkek çocuklarının hepsi yaramaz hangisi akıllı :))) akıllı olmaları için halim selim falan koymak gerek sanırım

bende aynı uyarıyı ''alperen''' ismi için yapıcam
nekadar alperen varsa, biride benim kardeşim, ömür törpüsü oluyorlar, istisnasızzzz
düşünen falan varsa, bir daha iyice düşünsün derim

umarım temiz çıkar 2. sonuç.. ouff çok gereksiz geliyor bana gidince dr konuşsam ikna olurmu yapmamaya acaba koyu bir karatay taraftarıyım
Canim bence ilkinde 75lik yukletin 50lik cok saglikli sonuc vermio ben gibi gereksiz yere 2 kere yukleme yapmayin.50ligin icimi kolaydi bide soguktu soda gibi ama 75lik hem disardan vermisler sicak hemde cok sekerliydi

Dun aslinda banada esti acaba yaptirmasam mi die sonucta ne yedigimi bilen bi insanim ekmek bile dogru duzgun tukeym
Benmde bu hafta sonu 100 lük yüklemem var...50 lık yukleme bıle bana zor geldi.
ieytan dürtüyor yatırma dıye ama eşim yaptır diye başımın etını yıyor...tamam yaptırmayımö ama yedıklerıme dıkkat edıyım zaten tatlı namına bısı yedıgım yokk

Canim bence ilkinde 75lik yukletin 50lik cok saglikli sonuc vermio ben gibi gereksiz yere 2 kere yukleme yapmayin.50ligin icimi kolaydi bide soguktu soda gibi ama 75lik hem disardan vermisler sicak hemde cok sekerliydi
mantıklı birçok arkadaş aynı yorumda bulundu..

Teşekkürler canım tavsiyelerini değerlendireceğim :)

bende seviyorum bu hatunu..zeytinyağıyla ilgili bi konuşmasına denk gelmiştim..ozamn demiştim bu kadın doğru söylüyor....

Ben bu ülkede kaliciyimda evde kalici degilim kiraciyim
kendi evim olsaydida park yatak dusunurdum.hantal olmuyor.ablam besik vermisti tasarım kocaman bir besik.süslü püslü cibinlik falan bir gorsen gelin gibi suslemisler besigi
kizimda yatmayinca geri verdim.birde cok parcasi var.zor is bunlar :)
ben o yuzden basit birsey istiyorum.
yoksa dedigin gibi ahsap besikler benimde cok hosuma gidiyor çok şık duruyor.
hatta kizima ahsap alicaktimda ablam getirince almadim.birde ben besiklerin yanlarina takilan seyler varya park yataga ondan takmam.takanlar varmis ne gerek var kalabaliga zaten yumusak.ben buyuk istiyorum 70 e 110 falan uzun zaman yatsin icinde.

ya dün akşam eve geçtim...hiç halim yok..eşimde biraz geç geldi...bende bi çorba yaptım sadece kalkacak halim yoktu..benim gibi olan varmı..abartıyormuyum diyorum acaba.hani biri bi gaz verse donatırım sofrayı ama bildiğin mayışık şeklide yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…