Tamam canim cam acik zaten geliyor yagmur kokusu mis gibi serin serinmemleketime benden slm yağmur kokusunu çek içine bnm için cnm..
oyyy izmirinin hatunalrı güzel olur derler...günaydın canımYağmurlu bir izmir sabahindan gunaydi sevgi boceleri
Ben butun gun evde oldugum halde oyoluyorum bazen kafam guzel gibi bile oluyor.. siz calisiyorsunuz normal yani canimya dün akşam eve geçtim...hiç halim yok..eşimde biraz geç geldi...bende bi çorba yaptım sadece kalkacak halim yoktu..benim gibi olan varmı..abartıyormuyum diyorum acaba.hani biri bi gaz verse donatırım sofrayı ama bildiğin mayışık şeklide yattım
yok canım.@belmaakca dan haber var mi kuzular?
kuzucum arada giriyor buraya sen denk gelmedin demek ki.. gayet iyi şükür heyeti vardı ama sormadım ne oldu gün içi girmezse whatsapptan yazarım..@belmaakca dan haber var mi kuzular?
Eh iste az biraz güzel oluuoruzoyyy izmirinin hatunalrı güzel olur derler...günaydın canım
Goruyorum tatlim heyetten ne cikti onu merak etti isteo yuzden sordum canimkuzucum arada giriyor buraya sen denk gelmedin demek ki.. gayet iyi şükür heyeti vardı ama sormadım ne oldu gün içi girmezse whatsapptan yazarım..
hadi ordan tembelya dün akşam eve geçtim...hiç halim yok..eşimde biraz geç geldi...bende bi çorba yaptım sadece kalkacak halim yoktu..benim gibi olan varmı..abartıyormuyum diyorum acaba.hani biri bi gaz verse donatırım sofrayı ama bildiğin mayışık şeklide yattım
çok mütavaziyiz biz izmirliler kesinlikle güzel oluruzEh iste az biraz güzel oluuoruz
keyfini çıkarayım azcık nazlanayım diyordum başlarda işi fazlamı abarttım tembelliğemi alıştım dedim acabaBen butun gun evde oldugum halde oyoluyorum bazen kafam guzel gibi bile oluyor.. siz calisiyorsunuz normal yani canim
slm cnm seni gördük daha iyi olduk sen nasılsıngünaydın arkadaşlar herkese merhabalarrrrrrr, herkes iyidir inş.
oğluma aldığım takımın aynısı ben mavisini aldım kuruldu bile eve çok güzel cnm güle güle sağlıkla kullan..Kızlar ben bu odayı çok beğendim
Bunda karar kıldık renkleri de çok soft:)
Büyüyen beşik ile 3 lü dolabını alacağız sadece
Eki Görüntüle 1540766
Evet çok sıkıcı ark plan yapmıştık piknik Yapıcaktık iş çıkışı yalan olduGünaydın kızlarcım :)
bursada da kapalı kasvetli bir hava var.. ama hava nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun dimi? :))
bu arada bende şifonyerini almadım çünkü çekmeceleri çok derin ve beşiğin kenarında da dolap ve çekmece var oldukça kullanışlı yani..Büyüyen beşik ile 3 lü dolabını alacağız sadece
normalde yemeğim salatam çorbam eksik olmazdı her gün..ama bugünlerde bi tuhafım.yemek yapasımda yok yiyesimde yok.eşimde yemek aramzda normalde..dün yüzü asıldı...ne hayallerle geldiyse eve..hatta hep der ben gelince yaparım yada istediğin bişeyler varsa alayım diye...sanırım ona takıldım benhadi ordan tembelbnm yerimde olsan napıcan hem çalışıyorum hem yemek ev temizliği kızım var bugün yapamam deme lüksüne sahip değilim eşim yemekte sorun yaratmaz ama kızım sulu yemek sever mecbur hergün sebze yemeği yapıyorum arada bir geçiştiriyorum.. en fazla haftada 1 pratik yemek yaparım.. tadını çıkar bu günlerin bebişin olsun bakalım ev yemeksiz kalacak mı
iyiyim canımslm cnm seni gördük daha iyi olduk sen nasılsın
kattinin aldığıda bundaydı sanki...çok güzel...Kızlar ben bu odayı çok beğendim
Bunda karar kıldık renkleri de çok soft:)
Büyüyen beşik ile 3 lü dolabını alacağız sadece
Eki Görüntüle 1540766
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?