2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben butun gun evde oldugum halde oyoluyorum bazen kafam guzel gibi bile oluyor.. siz calisiyorsunuz normal yani canim

hadi ordan tembel bnm yerimde olsan napıcan hem çalışıyorum hem yemek ev temizliği kızım var bugün yapamam deme lüksüne sahip değilim eşim yemekte sorun yaratmaz ama kızım sulu yemek sever mecbur hergün sebze yemeği yapıyorum arada bir geçiştiriyorum.. en fazla haftada 1 pratik yemek yaparım.. tadını çıkar bu günlerin bebişin olsun bakalım ev yemeksiz kalacak mı

Ben butun gun evde oldugum halde oyoluyorum bazen kafam guzel gibi bile oluyor.. siz calisiyorsunuz normal yani canim
keyfini çıkarayım azcık nazlanayım diyordum başlarda işi fazlamı abarttım tembelliğemi alıştım dedim acaba..ciddi ciddi yorgun düşüyorum...gerçi haftasonu zehir gibiydim toparlandı biraz ev...

normalde yemeğim salatam çorbam eksik olmazdı her gün..ama bugünlerde bi tuhafım.yemek yapasımda yok yiyesimde yok.eşimde yemek aramzda normalde..dün yüzü asıldı...ne hayallerle geldiyse eve..hatta hep der ben gelince yaparım yada istediğin bişeyler varsa alayım diye...sanırım ona takıldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…