yaptıracakmısın genelde herkes yaptırdı ama ben kararsızım dr yapalım dedi randevuda aldım 8 hazirana ama hala kararsızım yükleme yapmadan insülin ve şekere bakılıyormuş bizimö burda kızlardan biri öyle yaptırmış açlık ve tokluk baktırmış temiz çıkmış bende onu teklif edicem umarım kabul eder..iyiyim canımne olsun işte ctesi doktora gittim. bebek iyi dedi doktor yalnız karın çapı haftasına göre büyük dedi. şeker yüklemesi yapmayı önerdi .
oğluma aldığım takımın aynısı ben mavisini aldım kuruldu bile eve çok güzel cnm güle güle sağlıkla kullan..
evet evet bundan aldım bendekattinin aldığıda bundaydı sanki...çok güzel...
olabilir cnm paylaştım burda görmüş olabilirsin pişman olmazsın kurulunca göreceksin ki doğru bir karar vermişsin..Acaba sende mi gördüm ki canım burada görmüştüm çünkü modeli:))
Sende sağlıkla kullan canım
hemen bakıyorum canım...SUHAN canimcim bak sende ahşap besik ariyordun dün gezerken bitane daha buldum fiyati da oburlerine gore daha uygun bakniatersen bi
https://www.tekzen.com.tr/bebedecor_gediz_karyola_beyazbaloncuk__/2278975
Kızlar günaydın ;
Dün doktora gittik çapaya bebek vücudu orantılı bir biçimde kol bacak kafa vücud herşeyiyle 2 hafta geriden geliyor dedi. bu ya yapısal çünkü bende çok ufak tefeğim yada genetik olabilir dedi. cvs testi istediler genetik bir rahatsızlık var mı diye , karar veremedim yaptırsam mı ? Perşembe de heyet toplanacak sabah nöroloji uzmanı da orada olacak , bakalım onlar ne diyecek. Stresten kilo veriyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.
inşallah herşey yoluna girecek cnm sadece minyon olacak senin kız anası gibiKızlar günaydın ;
Dün doktora gittik çapaya bebek vücudu orantılı bir biçimde kol bacak kafa vücud herşeyiyle 2 hafta geriden geliyor dedi. bu ya yapısal çünkü bende çok ufak tefeğim yada genetik olabilir dedi. cvs testi istediler genetik bir rahatsızlık var mı diye , karar veremedim yaptırsam mı ? Perşembe de heyet toplanacak sabah nöroloji uzmanı da orada olacak , bakalım onlar ne diyecek. Stresten kilo veriyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.
Ah istanbul sokaklari ah :)bebeği kendine bağladığın bir kumaş parçası aslında :) ben bebek arabasını İstanbul sokakları için çok uygun bulmadığımdan denemek istiyorum ama doğru bağlayabilir miyim merak ediyorum.
inş Rabbim bu sıkıntının sabrının sonunu selamete çıkarır canım...Kızlar günaydın ;
çok şık bence kızlarSUHAN canimcim bak sende ahşap besik ariyordun dün gezerken bitane daha buldum fiyati da oburlerine gore daha uygun bakniatersen bi
https://www.tekzen.com.tr/bebedecor_gediz_karyola_beyazbaloncuk__/2278975
Allahın izniyle bişe çıkmayacak inş canimKızlar günaydın ;
demi ya diyorum çok tanıdık geldi...kuşlardan tanıdımevet evet bundan aldım bendeaynısının tıpkısının mavisi
Beşik benimde çok hoşuma gitti buyumuyor dimidemi ya diyorum çok tanıdık geldi...kuşlardan tanıdım...bide geçen bende iyice baktım ya
sorma meşhur kuşlu tkm.. eşimle telde konuşoruz 2 tkm arasında kalmışız biri bunun yarı fiyatı eşim o olsun zaten sık eşya değişiyoruz diyor ben olmuşken iyisi olsun söz bi süre değişmicem eşya diyorum derken karambole geldi laf kaynattım akşam al dedi akşam gittim aldım bunu eve geldim içime sindi falan anlatıyorum bak diyor gördünmü ucuz tkm da içine sindi ben şok ne ucuz tkm yaa kuşluyu aldım iştedemi ya diyorum çok tanıdık geldi...kuşlardan tanıdım...bide geçen bende iyice baktım ya
Bende de aynı dün eve gider gitmez yattım uyudum başımda ağrıyordu hiiiç yemekle uğaraşacak halim yoktu mecbur dışarıda yedik :) benimde işime geldi tabiya dün akşam eve geçtim...hiç halim yok..eşimde biraz geç geldi...bende bi çorba yaptım sadece kalkacak halim yoktu..benim gibi olan varmı..abartıyormuyum diyorum acaba.hani biri bi gaz verse donatırım sofrayı ama bildiğin mayışık şeklide yattım
evet bu tarz bakıyorum işte...bunu direk mağazadan da görme fırsatım var..eşim netten modellere bak mağazaya gidip direk bakıp alırız dedi.. ..bunu not ettimçok şık bence kızlar
Kesinlikle bizede doktorumuz ilk 3 ay kanguru kullanmayin dedi.kiz erkek demedi hepsi icin gecerli.ben sormustum.yani bakiyorum bebek yenidogmus kanguruda...sling özellikle gazlı ve uyuyamayan bebeklere çok iyi geliyor, anneyle teması seviyorlar. ben oğlumda 3 aylıkken aldım tabi ki sıkıldı içinde, geri iade ettim. ben de sevemedim açıkcası. sarma modellerden değildi, bebeği koyma yeri torba gibi olan babaslinglerdendi. ama 2 arkadaşım çok memnun kalmıştı, baştan alıştırmak grekiyor.sonrasında alışmıyorlar. kanguru da kullanamadık doktor kullanmayın, erkek bebeklere önermiyorum dedi. zaten ilk 2 ay kız erkek farketmez omurga için iyi değil kanguru. sling burada gördüm, ihtiyaç duyarsam alacağım..
kattininki büyüyor..Beşik benimde çok hoşuma gitti buyumuyor dimi
sorma meşhur kuşlu tkm.. eşimle telde konuşoruz 2 tkm arasında kalmışız biri bunun yarı fiyatı eşim o olsun zaten sık eşya değişiyoruz diyor ben olmuşken iyisi olsun söz bi süre değişmicem eşya diyorum derken karambole geldi laf kaynattım akşam al dedi akşam gittim aldım bunu eve geldim içime sindi falan anlatıyorum bak diyor gördünmü ucuz tkm da içine sindi ben şok ne ucuz tkm yaa kuşluyu aldım işteeşim benden daha şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?