2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar günaydın ;

Dün doktora gittik çapaya bebek vücudu orantılı bir biçimde kol bacak kafa vücud herşeyiyle 2 hafta geriden geliyor dedi. bu ya yapısal çünkü bende çok ufak tefeğim yada genetik olabilir dedi. cvs testi istediler genetik bir rahatsızlık var mı diye , karar veremedim yaptırsam mı ? Perşembe de heyet toplanacak sabah nöroloji uzmanı da orada olacak , bakalım onlar ne diyecek. Stresten kilo veriyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.

iyiyim canım ne olsun işte ctesi doktora gittim. bebek iyi dedi doktor yalnız karın çapı haftasına göre büyük dedi. şeker yüklemesi yapmayı önerdi .
yaptıracakmısın genelde herkes yaptırdı ama ben kararsızım dr yapalım dedi randevuda aldım 8 hazirana ama hala kararsızım yükleme yapmadan insülin ve şekere bakılıyormuş bizimö burda kızlardan biri öyle yaptırmış açlık ve tokluk baktırmış temiz çıkmış bende onu teklif edicem umarım kabul eder..

Acaba sende mi gördüm ki canım burada görmüştüm çünkü modeli:))
Sende sağlıkla kullan canım
olabilir cnm paylaştım burda görmüş olabilirsin pişman olmazsın kurulunca göreceksin ki doğru bir karar vermişsin..

Canim bence hicbirsey cikmicak zaten Allah koRusun birsey ciksa da etsede bu bebegi dogurmaya karar verdin artik sıkılıp üzülme bebegini guzelce beslemeye bak ki arada ki farki kapatsin bence heraey normal olacak minnicik citi piti bir prenses olcak

inşallah herşey yoluna girecek cnm sadece minyon olacak senin kız anası gibi olumsuz her düşünce ve yoruma kulak tıka inancını yitirme sakın eğer çok gerekli gördüyse dr yaptır testide..

bebeği kendine bağladığın bir kumaş parçası aslında :) ben bebek arabasını İstanbul sokakları için çok uygun bulmadığımdan denemek istiyorum ama doğru bağlayabilir miyim merak ediyorum.
Ah istanbul sokaklari ah :)
valla ben kizimla ne darli yollardan gectim.
dogruduzgun kaldirim kalmiyor ki ya dar ya araba park etmisler.
gecen trafik var arabalar yogun gecip duruyor.bebek arabasiyla karsiya gectim.kadin senin sayene gectim sen olmasan kalirdim Allah razi olsun diyor :) bebek arabasiyla hem hizli gidiyorsun.hem zorluklardan geciyorsun....ama araba mutlaka gerekli ben ilk buyuk bi araba aldim kanzin.hantal diye 8.ayindan sonra baston aldim halada kullaniyorum.bizim hanimefendi biraz tembelde anne abayama bincem diyor :) yoksa kucak istiyor.4 yasina kadar biner herhalde.
diger araba tertemiz siyah almistim oglumada onu kullanicam.

inş Rabbim bu sıkıntının sabrının sonunu selamete çıkarır canım...

Allahın izniyle bişe çıkmayacak inş canim

demi ya diyorum çok tanıdık geldi...kuşlardan tanıdım...bide geçen bende iyice baktım ya
sorma meşhur kuşlu tkm.. eşimle telde konuşoruz 2 tkm arasında kalmışız biri bunun yarı fiyatı eşim o olsun zaten sık eşya değişiyoruz diyor ben olmuşken iyisi olsun söz bi süre değişmicem eşya diyorum derken karambole geldi laf kaynattım akşam al dedi akşam gittim aldım bunu eve geldim içime sindi falan anlatıyorum bak diyor gördünmü ucuz tkm da içine sindi ben şok ne ucuz tkm yaa kuşluyu aldım işte eşim benden daha şok

Bende de aynı dün eve gider gitmez yattım uyudum başımda ağrıyordu hiiiç yemekle uğaraşacak halim yoktu mecbur dışarıda yedik :) benimde işime geldi tabi

Kesinlikle bizede doktorumuz ilk 3 ay kanguru kullanmayin dedi.kiz erkek demedi hepsi icin gecerli.ben sormustum.yani bakiyorum bebek yenidogmus kanguruda...
hoppala ve yürüteç de kesinlikle kullanmayin dedi.abim yürütec almisti onu kullandim sadece.cok tutmuyordum hemen aliyordum.işim oldugu zaman oyalaniyordu biraz.zaten bir sure sonra birakti kullanmayi.

Allah seni varya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…