yaptıracakmısın genelde herkes yaptırdı ama ben kararsızım dr yapalım dedi randevuda aldım 8 hazirana ama hala kararsızım yükleme yapmadan insülin ve şekere bakılıyormuş bizimö burda kızlardan biri öyle yaptırmış açlık ve tokluk baktırmış temiz çıkmış bende onu teklif edicem umarım kabul eder..
Allah seni varya......
hmm yaptırmak mantıklı diyosun yani.. neden riskli grup ki cnm ya haftasından ne kadar önde çıktı bebiş..canım benim doktorum da hamile 30 haftalık, kendisi ile uzun uzun konuştuk. kendisi de yaptığını söyledi. bütün dünyada yapılıyor dedi, %99 yappılmalı taraftarı dünyada dedi zaten bebim bebeğin karın çapı büyük çıktı, riskli gruptayım ben yaptırıcam.
napim ya ikinci çocuk diye tutturan o ben delimiydim 12 yıl aradan sonra herşey tam oturmuşken hayatımızda sil baştan bebek büyüt.. karşılığı pahalı oldu ama iyiki yapmışım canım oğlumkızım babacı bari oğlum benci olur
Kizlar bide denize yorumlarinizi bekliyorumbende aynı uyarıyı ''alperen''' ismi için yapıcam
nekadar alperen varsa, biride benim kardeşim, ömür törpüsü oluyorlar, istisnasızzzz
düşünen falan varsa, bir daha iyice düşünsün derim
vatana millete ailesine hayırlı olsun cümlemizinki cnm..Herkes erkekler anaci olur diyor insallah oyle olur benim oglumda senin oglunda
vatana millete ailesine hayırlı olsun cümlemizinki cnm..
olabilir cnm paylaştım burda görmüş olabilirsin pişman olmazsın kurulunca göreceksin ki doğru bir karar vermişsin..
neyse sende bendensin ozamanBende de aynı dün eve gider gitmez yattım uyudum başımda ağrıyordu hiiiç yemekle uğaraşacak halim yoktu mecbur dışarıda yedik :) benimde işime geldi tabi
erkekte bilmiyorum ama kızda acayip dilli oluyolarKizlar bide denize yorumlarinizi bekliyorum
sağlıkla kullan cnm.. hem ilerde üstünde ki tüm detaylar alkolle siliniyor düz bir genç odasına dönüşebiliyor.. ve ezilmiyor mobilyası bebekken eline geçeni atsın yani ben denedim bozuk parayla çizdim bastıra bastıra ezilmedi.. tükenmezle karaladım kapağı satıcı ıslak mendille sildi çıktı, baya güzel yapmışlar..İnşallah canım ya Modokoda o kadar yere baktık Allahım çoğu çok ağır desenli oymalı moymalı hiç de sevmem öyle
Diğer kalanı bembeyaz hiç albenisi yok
Bunun renkli ve spor olması hoşumuza gitti.
Aynen katti ben şeker yüklemesi yaptırmadan doktor açlık ve tokluk kan şekeri için kan tahlili yaptırdı sonuçlar iyi oluncada gerek yok dedi şeker yüklemeye.yaptıracakmısın genelde herkes yaptırdı ama ben kararsızım dr yapalım dedi randevuda aldım 8 hazirana ama hala kararsızım yükleme yapmadan insülin ve şekere bakılıyormuş bizimö burda kızlardan biri öyle yaptırmış açlık ve tokluk baktırmış temiz çıkmış bende onu teklif edicem umarım kabul eder..
bende teklif edicem umarım öyle yaparız.. sen kurtulmuşsun cnm darısı banaAynen katti ben şeker yüklemesi yaptırmadan doktor açlık ve tokluk kan şekeri için kan tahlili yaptırdı sonuçlar iyi oluncada gerek yok dedi şeker yüklemeye.
benimkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeHerkes erkekler anaci olur diyor insallah oyle olur benim oglumda senin oglunda
Canim benimki erkek cok merak ediyorumerkekte bilmiyorum ama kızda acayip dilli oluyolar
bikaç arkadaşımın kızı var deniz, böyle işveli cilveli, ağzı laf dolu..
hele birininki 2 buçuk yaşında, oturur senle baya bayaa dedikodu yapar
Bizim prensesimizinde 2. adı deniz olacak ama biz ilk adı Ada ismini kullanmayı düşünüyoruz peki ada ismindekiler nasıl oluyor hiç Ada isminde tanıdığım olmadı :)erkekte bilmiyorum ama kızda acayip dilli oluyolar
bikaç arkadaşımın kızı var deniz, böyle işveli cilveli, ağzı laf dolu..
hele birininki 2 buçuk yaşında, oturur senle baya bayaa dedikodu yapar
Kızlar günaydın ;
Dün doktora gittik çapaya bebek vücudu orantılı bir biçimde kol bacak kafa vücud herşeyiyle 2 hafta geriden geliyor dedi. bu ya yapısal çünkü bende çok ufak tefeğim yada genetik olabilir dedi. cvs testi istediler genetik bir rahatsızlık var mı diye , karar veremedim yaptırsam mı ? Perşembe de heyet toplanacak sabah nöroloji uzmanı da orada olacak , bakalım onlar ne diyecek. Stresten kilo veriyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.
Ee cnm bak ne güzel minyon demek ki herşey orantılı diyosun kendini hiç sıkma üzme eğer içinden gelmiyorsa testi yaptırmak zorunda değilsin kolay bir işlem değil anladığım kadarıyla bizim içimiz o kadar rahatki kötü bişe çıkmayacağı konusunda stres sana daha çok zarar bebeğinede aynı şekilde biliyorum çok zor üzülme demeyle olsa keşke ama rabbim sağlıkla vericek bebeğini kucağına inş
benimde tanıdığım 1 tane ada var sadece,Bizim prensesimizinde 2. adı deniz olacak ama biz ilk adı Ada ismini kullanmayı düşünüyoruz peki ada ismindekiler nasıl oluyor hiç Ada isminde tanıdığım olmadı :)
cnm sen nasıl yetiştirirsen öyle olurBizim prensesimizinde 2. adı deniz olacak ama biz ilk adı Ada ismini kullanmayı düşünüyoruz peki ada ismindekiler nasıl oluyor hiç Ada isminde tanıdığım olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?