2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım benim doktorum da hamile 30 haftalık, kendisi ile uzun uzun konuştuk. kendisi de yaptığını söyledi. bütün dünyada yapılıyor dedi, %99 yappılmalı taraftarı dünyada dedi zaten bebim bebeğin karın çapı büyük çıktı, riskli gruptayım ben yaptırıcam.

hmm yaptırmak mantıklı diyosun yani.. neden riskli grup ki cnm ya haftasından ne kadar önde çıktı bebiş..

Herkes erkekler anaci olur diyor insallah oyle olur benim oglumda senin oglunda

olabilir cnm paylaştım burda görmüş olabilirsin pişman olmazsın kurulunca göreceksin ki doğru bir karar vermişsin..

İnşallah canım ya Modokoda o kadar yere baktık Allahım çoğu çok ağır desenli oymalı moymalı hiç de sevmem öyle
Diğer kalanı bembeyaz hiç albenisi yok
Bunun renkli ve spor olması hoşumuza gitti.

Bende de aynı dün eve gider gitmez yattım uyudum başımda ağrıyordu hiiiç yemekle uğaraşacak halim yoktu mecbur dışarıda yedik :) benimde işime geldi tabi
neyse sende bendensin ozamandün çorbayı içiyor yarın ne yesek acaba diye soruyor bide bana eşimiyice ümidi kesti benden..

sağlıkla kullan cnm.. hem ilerde üstünde ki tüm detaylar alkolle siliniyor düz bir genç odasına dönüşebiliyor.. ve ezilmiyor mobilyası bebekken eline geçeni atsın yani ben denedim bozuk parayla çizdim bastıra bastıra ezilmedi.. tükenmezle karaladım kapağı satıcı ıslak mendille sildi çıktı, baya güzel yapmışlar..

Aynen katti ben şeker yüklemesi yaptırmadan doktor açlık ve tokluk kan şekeri için kan tahlili yaptırdı sonuçlar iyi oluncada gerek yok dedi şeker yüklemeye.

Aynen katti ben şeker yüklemesi yaptırmadan doktor açlık ve tokluk kan şekeri için kan tahlili yaptırdı sonuçlar iyi oluncada gerek yok dedi şeker yüklemeye.
bende teklif edicem umarım öyle yaparız.. sen kurtulmuşsun cnm darısı bana

erkekte bilmiyorum ama kızda acayip dilli oluyolar
bikaç arkadaşımın kızı var deniz, böyle işveli cilveli, ağzı laf dolu..
hele birininki 2 buçuk yaşında, oturur senle baya bayaa dedikodu yapar
Bizim prensesimizinde 2. adı deniz olacak ama biz ilk adı Ada ismini kullanmayı düşünüyoruz peki ada ismindekiler nasıl oluyor hiç Ada isminde tanıdığım olmadı :)

Ee cnm bak ne güzel minyon demek ki herşey orantılı diyosun kendini hiç sıkma üzme eğer içinden gelmiyorsa testi yaptırmak zorunda değilsin kolay bir işlem değil anladığım kadarıyla bizim içimiz o kadar rahatki kötü bişe çıkmayacağı konusunda stres sana daha çok zarar bebeğinede aynı şekilde biliyorum çok zor üzülme demeyle olsa keşke ama rabbim sağlıkla vericek bebeğini kucağına inş

Bizim prensesimizinde 2. adı deniz olacak ama biz ilk adı Ada ismini kullanmayı düşünüyoruz peki ada ismindekiler nasıl oluyor hiç Ada isminde tanıdığım olmadı :)
benimde tanıdığım 1 tane ada var sadece,
öyle genelleme yapamam onun için ama
genelde sessiz sakin, verirsen yer, sorarsan konuşur falan.. pek sus pus

cnm sen nasıl yetiştirirsen öyle olur tanıdığım 3 ada var 2si kız 1i erkek.. kız olandan biri aynı annesi gibi çok asil çok oturaklı diğeri tam bir felaket eline ne geçse anneye babaya atan bir tip erkek olan yerine göre davranıyor okulda uslu çalışkan bi çocuk ama evde biraz haylaz.. yani bu iş isimle değil yetiştirmeyle alakalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…