- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
neyse sende bendensin ozamandün çorbayı içiyor yarın ne yesek acaba diye soruyor bide bana eşim iyice ümidi kesti benden..
Ayyy yazık yaneyse sende bendensin ozamandün çorbayı içiyor yarın ne yesek acaba diye soruyor bide bana eşim iyice ümidi kesti benden..
Desene deniz ismiyle ikisi birbirinin tam zıttı :) 2 isim birbirini dengeler artık :)benimde tanıdığım 1 tane ada var sadece,
öyle genelleme yapamam onun için ama
genelde sessiz sakin, verirsen yer, sorarsan konuşur falan.. pek sus pus
sağlıkla kullan cnm.. hem ilerde üstünde ki tüm detaylar alkolle siliniyor düz bir genç odasına dönüşebiliyor.. ve ezilmiyor mobilyası bebekken eline geçeni atsın yani ben denedim bozuk parayla çizdim bastıra bastıra ezilmedi.. tükenmezle karaladım kapağı satıcı ıslak mendille sildi çıktı, baya güzel yapmışlar..
Biz Selim düşünüyoruzefe çok güzel isim, biz de düşündük. büyük oğlan mete.. çok severek koydum ama ondan da hala çekiyoruz :) erkek çocuklarının hepsi yaramaz hangisi akıllı :))) akıllı olmaları için halim selim falan koymak gerek sanırım
rahat rahat kullanırsın o yaşa kadar cnm.. beşik büyüyünce 90*180 yatak oluyor benim kızım 12 yaşında 90*180 yatakta yatıyordu bu sene değiştim odasını da büyük aldım yatağını değişmesem daha çoook yatardı yani..Süpermiş valla, iyice tuttum ben bu takımı :))
Zaten en fazla sanırım 7-8 yaşına kadar kullanabilecek
Çünkü 5 sene sonra ikinciyi planlıyorum o da 2-3 yaşına gelince direk ranzalı bir oda takımı düşünüyoruz odamız çok küçük:)
Ben büyüyen istiyorum ama onun ebatı daha büyük sanırım yatak odamın da tıkıs tıkış olmasınıda istemiyorum bakacam artıkkattininki büyüyor..
Ablamın 3 tane çocuğu var 2 kız 1 erkek ve hepsi ayrı ayrı huylara sahip. E bakınca diyosun ki hepsini aynı anne yetiştirdi :) Hepsinin kişiliği tabiki farklı. Tabiki annenin de etkisi var ama ismini de taşıdığına inanıyorum ben )cnm sen nasıl yetiştirirsen öyle olurtanıdığım 3 ada var 2si kız 1i erkek.. kız olandan biri aynı annesi gibi çok asil çok oturaklı diğeri tam bir felaket eline ne geçse anneye babaya atan bir tip erkek olan yerine göre davranıyor okulda uslu çalışkan bi çocuk ama evde biraz haylaz.. yani bu iş isimle değil yetiştirmeyle alakalı..
Al birini vur ötekine bizimkide aynı
hmm yaptırmak mantıklı diyosun yani.. neden riskli grup ki cnm ya haftasından ne kadar önde çıktı bebiş..
newjoy ...bende cok begendım ama beyaz olmalı dıye almadım ..ama cok güzel takımm..evın senınse gayte mantıklı ...hem kalıtesı de tartışılmazKızlar ben bu odayı çok beğendim
Bunda karar kıldık renkleri de çok soft:)
Büyüyen beşik ile 3 lü dolabını alacağız sadece
Eki Görüntüle 1540766
anladım cnm inşallah sorun çıkmaz haberdar edersin ne zaman yapılacak test..karın çapı 2 hafta önde çıktığı için, riskli grup. karın çapı, bebek baş çapının büyük çıkması gebelik diyabetine işaret olabilirmiş.şimdi bakalım ne olacak.
efe çok güzel isim, biz de düşündük. büyük oğlan mete.. çok severek koydum ama ondan da hala çekiyoruz :) erkek çocuklarının hepsi yaramaz hangisi akıllı :))) akıllı olmaları için halim selim falan koymak gerek sanırım
selim aras güzel.aras ismini bende seviyorum ama anlamı güzel değilmiş..bi arkadaşınki yavuz selimdiBiz Selim düşünüyoruzİki isim düşünüyordum ben hep ama ikinci isme halen karar veremedik Selim Altan ya da Selim Aras arasında ben gidip geliyorum ama babamız hiç istemiyor sanırım Selim kalacak efe konusunda dediklerinize katılıyorum bence yanına bir isim eklenirse ismin gücü başakta bi yöne de cekilebilir isim konusu cok hassas aslında İspanyollar bosuna çok isim koymuyorlar her kelimenin ve harfin gücünü taşısın diye ben baya bi araştırdım şu kabele tekniğini falan tabi doğum tarihi de etkiliyor off cok karışık bu işler
ben büyüyen almıcam..normal alıcam odama anca sığarBen büyüyen istiyorum ama onun ebatı daha büyük sanırım yatak odamın da tıkıs tıkış olmasınıda istemiyorum bakacam artık
ya sorma ben her hafta taze fasulye yapmaya başladım 3 hafta üst üste arkadaşım geliyor nişanlısıyla farklı günler ama denk geliyor her fasulye günü bendeler dedim valla haberli gelin son dakika aramayın da başka yemek olsundüşün düşün hep aynı sebzeler
Evet çok sıkıcı ark plan yapmıştık piknik Yapıcaktık iş çıkışı yalan oldu
ya mutlaka 5 parmağın beşi bir olmaz ama isimden ziyade ben burç özelliklerini daha yerinde buluyorum kendi burcu ve yükselen burcu kişiliğe çok yansıyor.. isim titreşimleri de zaten her burçta farklı bir karakter yaratır, yani tek başına aynı isimden binlerce farklı karakter bulabilirsin ama aynı burç ve yükseleni taşıyan isim karakterleri birbirine çok yakın olur..Ablamın 3 tane çocuğu var 2 kız 1 erkek ve hepsi ayrı ayrı huylara sahip. E bakınca diyosun ki hepsini aynı anne yetiştirdi :) Hepsinin kişiliği tabiki farklı. Tabiki annenin de etkisi var ama ismini de taşıdığına inanıyorum ben )
newjoy ...bende cok begendım ama beyaz olmalı dıye almadım ..ama cok güzel takımm..evın senınse gayte mantıklı ...hem kalıtesı de tartışılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?