2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Süpermiş valla, iyice tuttum ben bu takımı :))
Zaten en fazla sanırım 7-8 yaşına kadar kullanabilecek
Çünkü 5 sene sonra ikinciyi planlıyorum o da 2-3 yaşına gelince direk ranzalı bir oda takımı düşünüyoruz odamız çok küçük:)

Biz Selim düşünüyoruz İki isim düşünüyordum ben hep ama ikinci isme halen karar veremedik Selim Altan ya da Selim Aras arasında ben gidip geliyorum ama babamız hiç istemiyor sanırım Selim kalacak efe konusunda dediklerinize katılıyorum bence yanına bir isim eklenirse ismin gücü başakta bi yöne de cekilebilir isim konusu cok hassas aslında İspanyollar bosuna çok isim koymuyorlar her kelimenin ve harfin gücünü taşısın diye ben baya bi araştırdım şu kabele tekniğini falan tabi doğum tarihi de etkiliyor off cok karışık bu işler

rahat rahat kullanırsın o yaşa kadar cnm.. beşik büyüyünce 90*180 yatak oluyor benim kızım 12 yaşında 90*180 yatakta yatıyordu bu sene değiştim odasını da büyük aldım yatağını değişmesem daha çoook yatardı yani..

Ablamın 3 tane çocuğu var 2 kız 1 erkek ve hepsi ayrı ayrı huylara sahip. E bakınca diyosun ki hepsini aynı anne yetiştirdi :) Hepsinin kişiliği tabiki farklı. Tabiki annenin de etkisi var ama ismini de taşıdığına inanıyorum ben )

Al birini vur ötekine bizimkide aynı

bu birazda artık yapıcak yemek bulamamaktan bence düşün düşün hep aynı sebzeler insanın aklına bişe gelmio valla benden öneri size patatesleri soyup küp küp doğrayıp üstüne pul biber kekik biraz tuz ve sıvıyağ gezdirip karıştırıyorum çok azda su ekliyorum fırın poşetine doldurup 200 dereceye atıyorum zor zaman yemeğim isteyen içine parça et, tavuk(kanat, but) vs. ekleyebilir. Hem kolay hem sağlıklı fırında olduğundan yanınada bi çorba salata tamamdır

hmm yaptırmak mantıklı diyosun yani.. neden riskli grup ki cnm ya haftasından ne kadar önde çıktı bebiş..

karın çapı 2 hafta önde çıktığı için, riskli grup. karın çapı, bebek baş çapının büyük çıkması gebelik diyabetine işaret olabilirmiş. şimdi bakalım ne olacak.

Kızlar ben bu odayı çok beğendim
Bunda karar kıldık renkleri de çok soft:)
Büyüyen beşik ile 3 lü dolabını alacağız sadece

Eki Görüntüle 1540766
newjoy ...bende cok begendım ama beyaz olmalı dıye almadım ..ama cok güzel takımm..evın senınse gayte mantıklı ...hem kalıtesı de tartışılmaz

karın çapı 2 hafta önde çıktığı için, riskli grup. karın çapı, bebek baş çapının büyük çıkması gebelik diyabetine işaret olabilirmiş. şimdi bakalım ne olacak.
anladım cnm inşallah sorun çıkmaz haberdar edersin ne zaman yapılacak test..

hahaha :) vallahi kayınvalidem de eşimden çok çekmiş, çok haylaz ağaç tepelerinden inmeyen bi çocukmuş eşim.. zaten eğer eşime çekerse adının ne olduğuna bakmadan yanarım ki ne yanarım

selim aras güzel.aras ismini bende seviyorum ama anlamı güzel değilmiş..bi arkadaşınki yavuz selimdi

düşün düşün hep aynı sebzeler
ya sorma ben her hafta taze fasulye yapmaya başladım 3 hafta üst üste arkadaşım geliyor nişanlısıyla farklı günler ama denk geliyor her fasulye günü bendeler dedim valla haberli gelin son dakika aramayın da başka yemek olsun dün yine pişirdim bugün için akşam aradım yarın bana gelmeyin gelcekseniz perşembe gelin dedim ne olcak aynı sebzeler tabiki, yazın belli kışın belli ben bi tek c.tesi pazar farklı menü yaparım evde olduğum için vaktim bol oluyor evdekiler bayram ediyor..

ya mutlaka 5 parmağın beşi bir olmaz ama isimden ziyade ben burç özelliklerini daha yerinde buluyorum kendi burcu ve yükselen burcu kişiliğe çok yansıyor.. isim titreşimleri de zaten her burçta farklı bir karakter yaratır, yani tek başına aynı isimden binlerce farklı karakter bulabilirsin ama aynı burç ve yükseleni taşıyan isim karakterleri birbirine çok yakın olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…