2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yaa
Yaa off bende bayilirim her çeşidine patatesin ama yasak maalesef iki haftada bi kere kaçamak yapiyorummmm sadecee

ya işte bu hafta giderim büyük ihtamal haberdar ederim, rabbim sağlık versin bebişlere herşey kafasına takılıyor insanın işte.
amin cnm.. güzel haberlerle gel takılıyor tabiki can büyüyor içimizde nasıl takmıcan ki..

Çok komik olmuş hakkaten.. bizde bunu beğendik tek aklımıza takılan büyüyen beşik ne kadar kullanışlı olur daha doğrusu çocuk büyüyünce düz karyolaya dönüşüyor pek bi esprisi kalmıyor şimdi çocuklar için astronotlu ya da arabalı gemili falan oda takımları çok hoş dolaşırken alfemoda görmüştüm gemili dümenli falan yatak oda takımı içim gitti. o yüzden hala karar veremedik yani büyüyen almıcaz kesin ama o zamanda bu kuşlu takımı alamam sanırım renkler uyumsuz olucak beyaz karyola ve dolap şifoniyer sanırım ama aklım hala da newjoy blue birdyde

Canım bende düz beyaz istemiyordum renkli şeyler aradım hep:)
Ev kendimizin canım, ama odamız çok küçük sığamıyoruz:))
şifonyeri alma beşik ve dolabı sıgdırırsın sanırım...takım çok güzel...hanı evım olsa bende alırım
sımdı yanımda yatırıcam yatakodasına sadece bı besık sıgdırabılırım o yuzden yatak odam beyaz bende beyaz sallanabılen bu model bı besık arıyorum...ınsallah bulucam

cnm ya 3 takımla büyüyecek ya 2 takımla.. ben kızımı 3 takımla büyütmüş oluyorum önce sadece beşik ve 2 kapılı dolap aldık 3,5 yaşında büyüdü tabi yatak küçük geldi yeni bir oda tkm aldık çalışma masalı falan 3 kapılı 90*180 yataklı 12 yaşına geldi bu sene genç kız modunda beğenmedi odasını 2 senedir istiyordu bu sene değiştim alfemo balerinna genç odası aldım 4 kapılı sürgülü çalışma masası kitaplığı şifonyeri falan artık diyorum değişmem selin bunla baba evinden çık kendi y.odam kadar tuttu nerdeyse hatta perdesi halısı geçti bile valla.. o yüzden oğluma 10-11 yaşına kadar kullansın diye bunu aldım sonra ergen olacak değişmek isteyecek..

Cnm ben park yatak almayı düşünüyorum ama hayırlısı :)çokça pahalı olmayan ama orta kalıte bişiy alıcam ..sen ne düşünüyorsun

ben de çok pahalı olmayan bir park yatak istiyordum. kullanan bir arkadaşımın tavsiyesiyle kraft como aldım joker den. 280e. bir araştır istersen kumaşı birçok benzer ürüne göre gayet kaliteli duruyor

ya işte bu hafta giderim büyük ihtamal haberdar ederim, rabbim sağlık versin bebişlere herşey kafasına takılıyor insanın işte.

canım benim bebişiminde sat a göre tüm ölçümleri bi hafta önden gidiyor, sadece göbüş çevresi 2 hafta önden gidiyoor :) doktorum bana da aynı şeyi söyledi, gebelik şekeri olabilir dedi.. bi de gebelik başında yapılan açlık şekerim de 85 çıkmıştı, bana da sanki şeker çıkcak gbi geliyoo.. ama doktorum saolsun tatilde de istediğin gibi takıl da dönüşte bakalım şekere dedi :) ben de şimdilik he canım dedim :)) ama dönüşte açlık tokluk bakalım dicem, kabul ederse tabi..

İnşallah canım benim , ufak olmasıyla ilgili bir sorunum yok yeter ki sağlıklı olsun...

burçların gerçekten etkili olduğuna inanıyorum.. yıldızların üzerimizde büyük etkisi var.. bizim bebişler büyük ihtimalle başak olucak ya sanki başaklar dha sakin mantıklı akıllı oluyor, şanslı olabiliriz

Kesinlikle katiliyorum sana benim teyzem ve halasinin kizi ayni gun dogumlu sadecebiri sabah biri aksam dogmus gece ile gunduz kadar farklilar

bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...

güle güle kullanın canım çok beğendim.. markasını yazar mısın bende bakmak istiyorum :)

Kızlar ya bişey sorcam, biraz panik oldum.
Lavoboya girip çıktım, 5 dk sonra falan bi akıntı hissettim.
Az önce tekrar gittim aferdersiniz günlük ped ve çamaşırımda biraz ıslanmış, çok tedirgin oldum, suyum falan gelmiş olabilir mi

büyük olursa da fazla sarsılabiliyor demişlerdi. yine bakıp ona göre karar verirsin. park yatakta yatak koruma örtülerine, gerek olmuyor ben almadım bile. hele üst kademedeyken takacak yer de yok zaten:) sonrasında da kendileri istemiyorlar, anneyi görmek istiyorlar uyanınca.

kesinlikle toparlayıcı özelliği var başakların kadınıda erkeğide sakin mantıklı uyumlu ve derli toplu kişilikler.. bnm tamda bir başağa ihtiyacım vardı yaa kızımda eşimde dağınık bari oğlum toplu olsun.. gerçi kızıma söyleyince yapıyor ama kendi kendine kalkıp toplamıyor belki büyüdükçe değişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…