Yaa off bende bayilirim her çeşidine patatesin ama yasak maalesef iki haftada bi kere kaçamak yapiyorummmm sadeceebu birazda artık yapıcak yemek bulamamaktan bence düşün düşün hep aynı sebzelerinsanın aklına bişe gelmio valla benden öneri size patatesleri soyup küp küp doğrayıp üstüne pul biber kekik biraz tuz ve sıvıyağ gezdirip karıştırıyorum çok azda su ekliyorum fırın poşetine doldurup 200 dereceye atıyorum zor zaman yemeğim isteyen içine parça et, tavuk(kanat, but) vs. ekleyebilir. Hem kolay hem sağlıklı fırında olduğundan yanınada bi çorba salata tamamdır
anladım cnm inşallah sorun çıkmaz haberdar edersin ne zaman yapılacak test..
amin cnm.. güzel haberlerle gel takılıyor tabiki can büyüyor içimizde nasıl takmıcan ki..ya işte bu hafta giderim büyük ihtamal haberdar ederim, rabbim sağlık versin bebişlere herşey kafasına takılıyor insanın işte.
sorma meşhur kuşlu tkm.. eşimle telde konuşoruz 2 tkm arasında kalmışız biri bunun yarı fiyatı eşim o olsun zaten sık eşya değişiyoruz diyor ben olmuşken iyisi olsun söz bi süre değişmicem eşya diyorum derken karambole geldi laf kaynattım akşam al dedi akşam gittim aldım bunu eve geldim içime sindi falan anlatıyorum bak diyor gördünmü ucuz tkm da içine sindi ben şok ne ucuz tkm yaa kuşluyu aldım işteeşim benden daha şok
niye yasak cnmYaa
Yaa off bende bayilirim her çeşidine patatesin ama yasak maalesef iki haftada bi kere kaçamak yapiyorummmm sadecee
şifonyeri alma beşik ve dolabı sıgdırırsın sanırım...takım çok güzel...hanı evım olsa bende alırımCanım bende düz beyaz istemiyordum renkli şeyler aradım hep:)
Ev kendimizin canım, ama odamız çok küçük sığamıyoruz:))
cnm ya 3 takımla büyüyecek ya 2 takımla.. ben kızımı 3 takımla büyütmüş oluyorum önce sadece beşik ve 2 kapılı dolap aldık 3,5 yaşında büyüdü tabi yatak küçük geldi yeni bir oda tkm aldık çalışma masalı falan 3 kapılı 90*180 yataklı 12 yaşına geldi bu sene genç kız modunda beğenmedi odasını 2 senedir istiyordu bu sene değiştim alfemo balerinna genç odası aldım 4 kapılı sürgülü çalışma masası kitaplığı şifonyeri falan artık diyorum değişmem selin bunla baba evinden çık kendi y.odam kadar tuttu nerdeyse hatta perdesi halısı geçti bile valla.. o yüzden oğluma 10-11 yaşına kadar kullansın diye bunu aldım sonra ergen olacak değişmek isteyecek..Çok komik olmuş hakkaten.. bizde bunu beğendik tek aklımıza takılan büyüyen beşik ne kadar kullanışlı olur daha doğrusu çocuk büyüyünce düz karyolaya dönüşüyor pek bi esprisi kalmıyor şimdi çocuklar için astronotlu ya da arabalı gemili falan oda takımları çok hoş dolaşırken alfemoda görmüştüm gemili dümenli falan yatak oda takımı içim gitti. o yüzden hala karar veremedik yani büyüyen almıcaz kesin ama o zamanda bu kuşlu takımı alamam sanırım renkler uyumsuz olucak beyaz karyola ve dolap şifoniyer sanırım ama aklım hala da newjoy blue birdyde
Cnm ben park yatak almayı düşünüyorum ama hayırlısı :)çokça pahalı olmayan ama orta kalıte bişiy alıcam ..sen ne düşünüyorsun
Ödem yapiyomus patates ödem çok vücudunda dedi yasakladiniye yasak cnm
ya işte bu hafta giderim büyük ihtamal haberdar ederim, rabbim sağlık versin bebişlere herşey kafasına takılıyor insanın işte.
İnşallah canım benim , ufak olmasıyla ilgili bir sorunum yok yeter ki sağlıklı olsun...Canim bence hicbirsey cikmicak zaten Allah koRusun birsey ciksa da etsede bu bebegi dogurmaya karar verdin artik sıkılıp üzülme bebegini guzelce beslemeye bak ki arada ki farki kapatsin bence heraey normal olacak minnicik citi piti bir prenses olcak
ya mutlaka 5 parmağın beşi bir olmaz ama isimden ziyade ben burç özelliklerini daha yerinde buluyorum kendi burcu ve yükselen burcu kişiliğe çok yansıyor.. isim titreşimleri de zaten her burçta farklı bir karakter yaratır, yani tek başına aynı isimden binlerce farklı karakter bulabilirsin ama aynı burç ve yükseleni taşıyan isim karakterleri birbirine çok yakın olur..
ya mutlaka 5 parmağın beşi bir olmaz ama isimden ziyade ben burç özelliklerini daha yerinde buluyorum kendi burcu ve yükselen burcu kişiliğe çok yansıyor.. isim titreşimleri de zaten her burçta farklı bir karakter yaratır, yani tek başına aynı isimden binlerce farklı karakter bulabilirsin ama aynı burç ve yükseleni taşıyan isim karakterleri birbirine çok yakın olur..
Sapa saglam gelcek bizim kucuk prensesimiz icini ferah tut tatlim bol bol muz ceviz ye buyusun azcik annesiİnşallah canım benim , ufak olmasıyla ilgili bir sorunum yok yeter ki sağlıklı olsun...
bunu bildiğim iyi oldu saol cnm ben çok seviyorum az yemem gerek demek ki..Ödem yapiyomus patates ödem çok vücudunda dedi yasakladi
bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...burçların gerçekten etkili olduğuna inanıyorum.. yıldızların üzerimizde büyük etkisi var.. bizim bebişler büyük ihtimalle başak olucak ya sanki başaklar dha sakin mantıklı akıllı oluyor, şanslı olabiliriz
Süpermiş valla, iyice tuttum ben bu takımı :))
Zaten en fazla sanırım 7-8 yaşına kadar kullanabilecek
Çünkü 5 sene sonra ikinciyi planlıyorum o da 2-3 yaşına gelince direk ranzalı bir oda takımı düşünüyoruz odamız çok küçük:)
Ben bu ülkede kaliciyimda evde kalici degilim kiraciyim
kendi evim olsaydida park yatak dusunurdum.hantal olmuyor.ablam besik vermisti tasarım kocaman bir besik.süslü püslü cibinlik falan bir gorsen gelin gibi suslemisler besigi
kizimda yatmayinca geri verdim.birde cok parcasi var.zor is bunlar :)
ben o yuzden basit birsey istiyorum.
yoksa dedigin gibi ahsap besikler benimde cok hosuma gidiyor çok şık duruyor.
hatta kizima ahsap alicaktimda ablam getirince almadim.birde ben besiklerin yanlarina takilan seyler varya park yataga ondan takmam.takanlar varmis ne gerek var kalabaliga zaten yumusak.ben buyuk istiyorum 70 e 110 falan uzun zaman yatsin icinde.
kesinlikle toparlayıcı özelliği var başakların kadınıda erkeğide sakin mantıklı uyumlu ve derli toplu kişilikler.. bnm tamda bir başağa ihtiyacım vardı yaa kızımda eşimde dağınık bari oğlum toplu olsun.. gerçi kızıma söyleyince yapıyor ama kendi kendine kalkıp toplamıyor belki büyüdükçe değişir..burçların gerçekten etkili olduğuna inanıyorum.. yıldızların üzerimizde büyük etkisi var.. bizim bebişler büyük ihtimalle başak olucak ya sanki başaklar dha sakin mantıklı akıllı oluyor, şanslı olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?