yok yok bende çok yaşıyorum testte yaptı dr temiz çıktı rahim kendini korumak için salgılıyor dedi.. korkma cnm..Kızlar ya bişey sorcam, biraz panik oldum.
Lavoboya girip çıktım, 5 dk sonra falan bi akıntı hissettim.
Az önce tekrar gittim aferdersiniz günlük ped ve çamaşırımda biraz ıslanmış, çok tedirgin oldum, suyum falan gelmiş olabilir mi
bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...
Perşembe de bir heyet ve nöroloji görsün bakalım olumlu düşünüyorum artık canım benim.inşallah herşey yoluna girecek cnm sadece minyon olacak senin kız anası gibiolumsuz her düşünce ve yoruma kulak tıka inancını yitirme sakın eğer çok gerekli gördüyse dr yaptır testide..
aslan kibirli oluyor cnm ya en yakın arkadaşım aslan kibirden öleceksin diyorum napim elimde değil diyor ama çok iyi biri tek kötü yanı herkesle anlaşamıyor kibrini yanlış algılayanlar oluyor özleri iyidir aslındabütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...
Kızlar ya bişey sorcam, biraz panik oldum.
Az önce tekrar gittim aferdersiniz günlük ped ve çamaşırımda biraz ıslanmış, çok tedirgin oldum, suyum falan gelmiş olabilir mi
İnşallah birtanem..inş Rabbim bu sıkıntının sabrının sonunu selamete çıkarır canım...
İnşallah canım..Allahın izniyle bişe çıkmayacak inş canim
burçlarla azmı uğraştım cnm okusam master yapardımKesinlikle katiliyorum sana benim teyzem ve halasinin kizi ayni gun dogumlu sadecebiri sabah biri aksam dogmus gece ile gunduz kadar farklilar
yok canım korkma bendede çok oluyor o doktor normal demişti banadaKızlar ya bişey sorcam, biraz panik oldum.
şifonyeri alma beşik ve dolabı sıgdırırsın sanırım...takım çok güzel...hanı evım olsa bende alırım
sımdı yanımda yatırıcam yatakodasına sadece bı besık sıgdırabılırım o yuzden yatak odam beyaz bende beyaz sallanabılen bu model bı besık arıyorum...ınsallah bulucam
kesinlikle toparlayıcı özelliği var başakların kadınıda erkeğide sakin mantıklı uyumlu ve derli toplu kişilikler.. bnm tamda bir başağa ihtiyacım vardı yaa kızımda eşimde dağınık bari oğlum toplu olsun.. gerçi kızıma söyleyince yapıyor ama kendi kendine kalkıp toplamıyor belki büyüdükçe değişir..
İnşallah canım benim cvs riskli düşük tehlikesi var. bakalım perşembe ne diyecekler.Ee cnm bak ne güzel minyon demek ki herşey orantılı diyosun kendini hiç sıkma üzme eğer içinden gelmiyorsa testi yaptırmak zorunda değilsin kolay bir işlem değil anladığım kadarıyla bizim içimiz o kadar rahatki kötü bişe çıkmayacağı konusunda stres sana daha çok zarar bebeğinede aynı şekilde biliyorum çok zor üzülme demeyle olsa keşke ama rabbim sağlıkla vericek bebeğini kucağına inş
newyoj cnm markası..güle güle kullanın canım çok beğendim.. markasını yazar mısın bende bakmak istiyorum :)
burçlarla azmı uğraştım cnm okusam master yapardımbizim işler böyle başlıyor zaten
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri doğru düzgün hiçbir şey yapmamıştım . sonra bi gün dedim ki ne olacak şu balkonu yıkayayım. balkonda musluk var yani zor değil yıkamak. işte ondan sonra benim ağrılarım başladı. şuan Bulaşık çamaşır makinesine eğilmem, araba kullanmam aklınıza gelebilecek her şey yasak. resmen başkalarına bağımlıyım üç gündür. Bebeğin eşi aşağıdaymış ve ufak bi kanamam oldu. benden tavsiye kendinizi yormayın. bu haftalar çok tehlikeli.
canım ben çok hareketli ,sürekli gülen biriyım...anne boyle cocuk oyle ...dagınıgım bıraz canım ne zaman ısterse o zaman toplarım..gerçi derli toplu olması işime gelir ama bılemedım sımdı sakın olan bır cocuk mu yoksa hareketlı dans eden,gülen bır cocuk mu olsa daha ıyı olurDaha ne istiyosun sakin sakin olsun işte aşk yeniden diye bir dizi var belki biliyorsunuzdur oradaki minik bebeğe hayranız eşimle çocuğu nası koyarlarsa öle kalıo yavrucak yazık inş buna benzer diip duruyoruz
güle güle kullanın canım çok beğendim.. markasını yazar mısın bende bakmak istiyorum :)
Valla canim burctan cok yukselen etkiliyor teyzemi ikizleri de oyle 5 dk var aralari da ama masallah kizimiz kuduruk simdi 20 yasindalar hala oyle ogluda masallah melek snaki cocuk hayret edersin ayni yerde mi cikti bunlar diyeburçlarla azmı uğraştım cnm okusam master yapardımbizim işler böyle başlıyor zaten
Benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi eşiminkiyle aynı çıkıyor
Aynı gün doğarsa çok gülücem
Benim eşim başak ama ne sakin, ne toplu ne de düzenli
tedirgin olma gebelıgın basından berı bende de var...bazen yogun oluyor maalesefyok cnm akıntıdır banada arada bir oluyor günlük ped kullanıyorsan sık sık değiştir ondan kaynaklı dedi doktorum yada kullanma mutlaka iç çamaşırlarını ütüleyerek giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?