2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yok yok bende çok yaşıyorum testte yaptı dr temiz çıktı rahim kendini korumak için salgılıyor dedi.. korkma cnm..

bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...

Daha ne istiyosun sakin sakin olsun işte aşk yeniden diye bir dizi var belki biliyorsunuzdur oradaki minik bebeğe hayranız eşimle çocuğu nası koyarlarsa öle kalıo yavrucak yazık inş buna benzer diip duruyoruz

inşallah herşey yoluna girecek cnm sadece minyon olacak senin kız anası gibi olumsuz her düşünce ve yoruma kulak tıka inancını yitirme sakın eğer çok gerekli gördüyse dr yaptır testide..
Perşembe de bir heyet ve nöroloji görsün bakalım olumlu düşünüyorum artık canım benim.

bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...
aslan kibirli oluyor cnm ya en yakın arkadaşım aslan kibirden öleceksin diyorum napim elimde değil diyor ama çok iyi biri tek kötü yanı herkesle anlaşamıyor kibrini yanlış algılayanlar oluyor özleri iyidir aslında

yok cnm akıntıdır banada arada bir oluyor günlük ped kullanıyorsan sık sık değiştir ondan kaynaklı dedi doktorum yada kullanma mutlaka iç çamaşırlarını ütüleyerek giy

yok canım korkma bendede çok oluyor o doktor normal demişti banada

Beyazı çook rahat bulursun her yerde beyaz var artık canım
Şifoniyeri zaten hayatta sığmaz odaya:)

oooo katti sende boğa kadınıydın dimi bnm gibi dün eşimle baktık başaklar boğayla aşk ilişkisi içinde olurmuş eşimi kızdırdım bütün gece pabucun dama bundan sora oğlumla aşk yaşicam die

İnşallah canım benim cvs riskli düşük tehlikesi var. bakalım perşembe ne diyecekler.

haklısın cnm. Allah korusun erken doğum zamanları tam bu zamanlar çok riskli dikkat etmek lazım

Daha ne istiyosun sakin sakin olsun işte aşk yeniden diye bir dizi var belki biliyorsunuzdur oradaki minik bebeğe hayranız eşimle çocuğu nası koyarlarsa öle kalıo yavrucak yazık inş buna benzer diip duruyoruz
canım ben çok hareketli ,sürekli gülen biriyım...anne boyle cocuk oyle ...dagınıgım bıraz canım ne zaman ısterse o zaman toplarım..gerçi derli toplu olması işime gelir ama bılemedım sımdı sakın olan bır cocuk mu yoksa hareketlı dans eden,gülen bır cocuk mu olsa daha ıyı olur

burçlarla azmı uğraştım cnm okusam master yapardım bizim işler böyle başlıyor zaten
Valla canim burctan cok yukselen etkiliyor teyzemi ikizleri de oyle 5 dk var aralari da ama masallah kizimiz kuduruk simdi 20 yasindalar hala oyle ogluda masallah melek snaki cocuk hayret edersin ayni yerde mi cikti bunlar diye

yok cnm akıntıdır banada arada bir oluyor günlük ped kullanıyorsan sık sık değiştir ondan kaynaklı dedi doktorum yada kullanma mutlaka iç çamaşırlarını ütüleyerek giy
tedirgin olma gebelıgın basından berı bende de var...bazen yogun oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…