biz boğaların anlaşamayacağı insan yok gibi sadece bizde de biraz kibir var ilk karşılaşmada yada tanışmada ters düştüysek tmm artık ağzıyla kuş tutsa bi daha geri adım atmıyoruz.. ama en iyi anlaştığımız burç evet başak.. özellikle boğa kadını anaçlığın etkisiyle herkesi mağzur görebilir ve sorun yaşamaz kolay kolay.. bizleri dışardan burnu havada aşırı kibirli büyüklenen biri olarak görürler aslında o sadece bir koruma kalkanıdır karşımızdakine güvenince özümüze döneriz ve onların en yakın dostları oluruz çünkü salaklık boyuutunda vefakarız kazık yiyincede Allah için yaptım der çıkarız kenara..oooo katti sende boğa kadınıydın dimi bnm gibi dün eşimle baktık başaklar boğayla aşk ilişkisi içinde olurmuş eşimi kızdırdım bütün gece pabucun dama bundan sora oğlumla aşk yaşicam die
yok yok yükselenden kaynaklıdır o geneli topludur bnm 2 dayım 1 halam başak hepsi düzenli titizdir..büyüyünce sapıtıolar demek ki
büyüyünce sapıtıolar demek ki
newyoj cnm markası..
newjoy canım markası:) Çok sağol:))
biz boğaların anlaşamayacağı insan yok gibi sadece bizde de biraz kibir var ilk karşılaşmada yada tanışmada ters düştüysek tmm artık ağzıyla kuş tutsa bi daha geri adım atmıyoruz.. ama en iyi anlaştığımız burç evet başak.. özellikle boğa kadını anaçlığın etkisiyle herkesi mağzur görebilir ve sorun yaşamaz kolay kolay.. bizleri dışardan burnu havada aşırı kibirli büyüklenen biri olarak görürler aslında o sadece bir koruma kalkanıdır karşımızdakine güvenince özümüze döneriz ve onların en yakın dostları oluruz çünkü salaklık boyuutunda vefakarız kazık yiyincede Allah için yaptım der çıkarız kenara..
kadın ve erkek farkıda var arada normal yani..Valla canim burctan cok yukselen etkiliyor teyzemi ikizleri de oyle 5 dk var aralari da ama masallah kizimiz kuduruk simdi 20 yasindalar hala oyle ogluda masallah melek snaki cocuk hayret edersin ayni yerde mi cikti bunlar diye
Biz Selim düşünüyoruzİki isim düşünüyordum ben hep ama ikinci isme halen karar veremedik Selim Altan ya da Selim Aras arasında ben gidip geliyorum ama babamız hiç istemiyor sanırım Selim kalacak efe konusunda dediklerinize katılıyorum bence yanına bir isim eklenirse ismin gücü başakta bi yöne de cekilebilir isim konusu cok hassas aslında İspanyollar bosuna çok isim koymuyorlar her kelimenin ve harfin gücünü taşısın diye ben baya bi araştırdım şu kabele tekniğini falan tabi doğum tarihi de etkiliyor off cok karışık bu işler
Doktoruna sole canimKızlar ya bişey sorcam, biraz panik oldum.
Lavoboya girip çıktım, 5 dk sonra falan bi akıntı hissettim.
Az önce tekrar gittim aferdersiniz günlük ped ve çamaşırımda biraz ıslanmış, çok tedirgin oldum, suyum falan gelmiş olabilir mi
ayyynı bennnnnnnnbiz boğaların anlaşamayacağı insan yok gibi sadece bizde de biraz kibir var ilk karşılaşmada yada tanışmada ters düştüysek tmm artık ağzıyla kuş tutsa bi daha geri adım atmıyoruz.. ama en iyi anlaştığımız burç evet başak.. özellikle boğa kadını anaçlığın etkisiyle herkesi mağzur görebilir ve sorun yaşamaz kolay kolay.. bizleri dışardan burnu havada aşırı kibirli büyüklenen biri olarak görürler aslında o sadece bir koruma kalkanıdır karşımızdakine güvenince özümüze döneriz ve onların en yakın dostları oluruz çünkü salaklık boyuutunda vefakarız kazık yiyincede Allah için yaptım der çıkarız kenara..
evet cnm sabit bu ben sallamaya alıştırmak istemiyorum çünkü biz öğretiyoruz sallanmayı kızımı hiç sallamadan büyütebildim mümkün yani.. kolay gibi geliyor sallamak ama en yorucusu o alışınca hep sallanmak istiyorlar gittiğin her yerde beşik olmuyor.. bence alıştırmaman en doğrusu..teşekkür ederim kızlar ama beşik sallanmıyor sanırım.. yatak odama sadece bir beşik alıcaz oda takımı şimdilik almıyoruz.. yatak odam kırık beyaz bu beşiği çok beğendim ama uyumsuz olurama oda alsaydım kesinlikle bu takımı düşünürdüm çok hoş..
Kattinacim benim gorumce basak daginiklikda uzerine yokkesinlikle toparlayıcı özelliği var başakların kadınıda erkeğide sakin mantıklı uyumlu ve derli toplu kişilikler.. bnm tamda bir başağa ihtiyacım vardı yaa kızımda eşimde dağınık bari oğlum toplu olsun.. gerçi kızıma söyleyince yapıyor ama kendi kendine kalkıp toplamıyor belki büyüdükçe değişir..
Ablamın 3 tane çocuğu var 2 kız 1 erkek ve hepsi ayrı ayrı huylara sahip. E bakınca diyosun ki hepsini aynı anne yetiştirdi :) Hepsinin kişiliği tabiki farklı. Tabiki annenin de etkisi var ama ismini de taşıdığına inanıyorum ben )
canım bizimki Uygar Deniz olacak sanırım. babamız uygardan vazgeçmiyor.Kizlar bide denize yorumlarinizi bekliyorum
al benden de o kadar cnm.. iş yerim çok serin iyi oluyordu tam 1 hafta sonra evdeyim artık napıcam bilmem..Kızlar bu arada benim sıcaklarla başım dertte... sabaha kadar 1 saat bile uyumadım, ben öyle olunca eşimde uyuyamadıbütün geceyi balkonda geçirdim. Sabak 04:30 da yağmur yağdıda azcık serin oldu. şimdiden böyleyse daha sıcaklarda nasıl olacak hiç bilemiyorum
Bir bakayım inş cnm ,280iyiyiymiş boyutları nasılben de çok pahalı olmayan bir park yatak istiyordum. kullanan bir arkadaşımın tavsiyesiyle kraft como aldım joker den. 280e. bir araştır istersen kumaşı birçok benzer ürüne göre gayet kaliteli duruyor
teşekkür ederim kızlar ama beşik sallanmıyor sanırım.. yatak odama sadece bir beşik alıcaz oda takımı şimdilik almıyoruz.. yatak odam kırık beyaz bu beşiği çok beğendim ama uyumsuz olurama oda alsaydım kesinlikle bu takımı düşünürdüm çok hoş..
Iyide )))bende aslanim annemde kardesimde kibirli degilizz hicc demekki her burcun da saatine ayin ortasi sonu dogmasina gore farkliliklari var)))aslan kibirli oluyor cnm ya en yakın arkadaşım aslan kibirden öleceksin diyorum napim elimde değil diyor ama çok iyi biri tek kötü yanı herkesle anlaşamıyor kibrini yanlış algılayanlar oluyor özleri iyidir aslında
Ada Arkadaşımın kızı. çok akıllı çalışkanBizim prensesimizinde 2. adı deniz olacak ama biz ilk adı Ada ismini kullanmayı düşünüyoruz peki ada ismindekiler nasıl oluyor hiç Ada isminde tanıdığım olmadı :)
dedim ya kuzum her başak aynı olamaz mümkün değil yükselenin katkısı oldukça yüksek..Kattinacim benim gorumce basak daginiklikda uzerine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?