2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
biz boğaların anlaşamayacağı insan yok gibi sadece bizde de biraz kibir var ilk karşılaşmada yada tanışmada ters düştüysek tmm artık ağzıyla kuş tutsa bi daha geri adım atmıyoruz.. ama en iyi anlaştığımız burç evet başak.. özellikle boğa kadını anaçlığın etkisiyle herkesi mağzur görebilir ve sorun yaşamaz kolay kolay.. bizleri dışardan burnu havada aşırı kibirli büyüklenen biri olarak görürler aslında o sadece bir koruma kalkanıdır karşımızdakine güvenince özümüze döneriz ve onların en yakın dostları oluruz çünkü salaklık boyuutunda vefakarız kazık yiyincede Allah için yaptım der çıkarız kenara..

büyüyünce sapıtıolar demek ki

Eşim küçükkende sakin değilmiş
Hele toplu düzenli hiç değilmiş
Ama ben başaklarla iyi anlaşırım inşallah bebikoyla da iyi anlaşırız

Bu arada kızımın adı belli olmasına rağmen alışmışız hep göbeğime bebiko diyoruz

newyoj cnm markası..

newjoy canım markası:) Çok sağol:))

teşekkür ederim kızlar ama beşik sallanmıyor sanırım.. yatak odama sadece bir beşik alıcaz oda takımı şimdilik almıyoruz.. yatak odam kırık beyaz bu beşiği çok beğendim ama uyumsuz olur ama oda alsaydım kesinlikle bu takımı düşünürdüm çok hoş..

aynen cnm genelde herkesin ilk sölediği bi zaman sora ilk taıştığımızda çok soğuk sanmıştım aşırı soğuk duruyosun oluyor

Valla canim burctan cok yukselen etkiliyor teyzemi ikizleri de oyle 5 dk var aralari da ama masallah kizimiz kuduruk simdi 20 yasindalar hala oyle ogluda masallah melek snaki cocuk hayret edersin ayni yerde mi cikti bunlar diye
kadın ve erkek farkıda var arada normal yani..

selim çok güzel isim, yavuzlar da çok yaramaz olur selim onu sakinleştirir derler :) arkadaşım murat selim koydu, ben çift isim sevmiyorum çünkü genelde 2 isim kullanılmıyor çocuğa sıkıntı oluyor. soyadı da uzun olunca iyice zorluk.. oğlum mete, bu da kerem olacak büyük ihtimal..şimdilik kerem düşünüyoruz

Doktoruna sole canim

Kızlar bu arada benim sıcaklarla başım dertte... sabaha kadar 1 saat bile uyumadım, ben öyle olunca eşimde uyuyamadı bütün geceyi balkonda geçirdim. Sabak 04:30 da yağmur yağdıda azcık serin oldu. şimdiden böyleyse daha sıcaklarda nasıl olacak hiç bilemiyorum

ayyynı bennnnnnnn

evet cnm sabit bu ben sallamaya alıştırmak istemiyorum çünkü biz öğretiyoruz sallanmayı kızımı hiç sallamadan büyütebildim mümkün yani.. kolay gibi geliyor sallamak ama en yorucusu o alışınca hep sallanmak istiyorlar gittiğin her yerde beşik olmuyor.. bence alıştırmaman en doğrusu..

Kattinacim benim gorumce basak daginiklikda uzerine yok

aynen canım 3 kardeşiz hepimiz bambaşkayız, eşim de kardeşlerinden çok farklı. o kadar çok etken var ki bir kere herkesin kendine ait bir fıtratı var, basmakalıp hamur gibi doğmuyor ki insanoğlu. 2 gebeliğim arasında o kadar fark var ki, birçok şeyi ilk defa görüyorum. ismin de etkisi var, savaş volkan vs gibi söylerken bile anlamı ortada isim koymamak gerek. türk hakanlarının isimlerini taşıyanlar da genelde daha hareketli oluyor derlerdi bizzat yaşıyorum şuanda:)

al benden de o kadar cnm.. iş yerim çok serin iyi oluyordu tam 1 hafta sonra evdeyim artık napıcam bilmem..

ben de çok pahalı olmayan bir park yatak istiyordum. kullanan bir arkadaşımın tavsiyesiyle kraft como aldım joker den. 280e. bir araştır istersen kumaşı birçok benzer ürüne göre gayet kaliteli duruyor
Bir bakayım inş cnm ,280iyiyiymiş boyutları nasıl

Yok canım sallanmıyor
Ben kendi yanıma park yatak aldım o sallanıyor diye bunu sallanan almadım
Bir de sallanmaya alıştırmak istemiyorum İnşallah yapabilirim
Ama beyaz yatak çok var artık hep beyaz istiyorlar dedi çoğu satıcı gönlüne göre bulursun inş:)
Ama bak aklıma geldi newjoyun bu yatağı sallanıyor, oğlun olacaksa çok güzel bunun odasını alırdım oğlan olsa benimki :)

Iyide )))bende aslanim annemde kardesimde kibirli degilizz hicc demekki her burcun da saatine ayin ortasi sonu dogmasina gore farkliliklari var)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…