2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bebeği kendine bağladığın bir kumaş parçası aslında :) ben bebek arabasını İstanbul sokakları için çok uygun bulmadığımdan denemek istiyorum ama doğru bağlayabilir miyim merak ediyorum.
Hm cnm araştırdım çok hoş bişiy ya :)eskiden babannelerin annelerimizin bizi sırtına bağlaması gibi desene :)ben sevdim bu işi ,alınabilir hem bebek te çok huzurlu oluyormuş bu şekilde ..

canım ben de patatesleri ince halkalar halinde doğruyorum patlıcanları da önce 3 e bölüp her parçayı dikine ince ince doğruyorum, sonra zeytinyağıyla yağlıyorum fırına veriyorum. kızartma gibi oluyor. patlıcanı kızartma dışında sevmediğim için ama kızartmayı da uygun görmediğim için bu şekilde pişiriyorum hep. köfteyi de hazırlayıp yine fırına veriyorum. kuru olmaması için yoğururken içine biraz tereyağı koyuyorum. ikisi aynı anda fırında oluyor üzerine de domates sosu, harika bi yemek oluyor.

Bu arada kızlar benim aldığım park yatak nette hep 480 lira görünüyor
Ama ben havuzlu handan 360 liraya aldım
Yakınsa size bi gidip bakın peşin fiyata özellikle indirim oluyor.

uykusuzluğa alışmak şimdiden iyidir dicem ama bu günlerimi çok arıcam eminim
aynen öyle kızım doğdu sidelya ilk 3 ay uyku için canımı verir pozisyona girdim şöyle deliksiz 8 saat uyusam ya yok nerdeee çok gazı vardı bnm kızın o yüzden 3 ayda eski kiloma düştüm psikolojim bozuldu uykusuzluktan en uzun 20 dk uyuyor sonra basıyor çığlığı çok zor günlerdi.. umarım uslu olur bebişlerimiz..

Bende artık fırında yapıyorum canım kızartmayı
Patatesleri ben elma dilim yapıyorum patlıcanları da normal küp küp zeytinyağıyla karıştırıp fırına
Köfteyi ben 1 kilo kıymadan eşime yaptırtıp pişirmeden dondurucuya atıyorum içine yumurta soğan koymuyorum
Grill tava da yağsız pişiriyorum onu da:)

hahaha :) vallahi kayınvalidem de eşimden çok çekmiş, çok haylaz ağaç tepelerinden inmeyen bi çocukmuş eşim.. zaten eğer eşime çekerse adının ne olduğuna bakmadan yanarım ki ne yanarım

benim eşimin de babamın da yaramazlıkları hala anlatılıyor. erkek kardeşim yok, ikisinin genleri birleşmiş bize de yetiyor fazlasıyla :))) ikinci oğlan da çok hareketli daha karnımda:)
ama bişey diyeyim mi, büyük alimlerin küçükken hepsi çok yaramaz ve hareketliymiş. o hareket doğru yöne kanalize edilirse süper oluyorlar. biz de geçen sene yüzmeye vermek istedik ama 4 yaştan önce kabul etmediler. bu sene göndericem yüzmeye. sonra ilgi duyduğu bir spor dalına. komşumuzun iki oğlu çok yaramazlardı kadıncağız sabırla büyüttü, sonra okçuluğa gönderdi. çocuklar çok başarılı oldular ödüller dereceler, uluslararası yarışmalara katıldılar. şimdi maşallahları var efendiler çok...

ben de tam bir Aslanım ama kibirli olmadığımı düşünüyorum

katti cnm bu arada sen normal doğum mu düşünüyorsun ?
evet cnm bi kere yuaptıysam ikinciyide yaparım.. ki beni bi tanısan herkes diyodu bu yapamaz canı cebinde tiplerdenim elimi kessem kızım yıkar bantlar düşün yani ama söz konusu doğum olunca normalden şaşmam, kızımda normal isteme sebebim vucüdum eski formuna girsin diyeydi sezeryan olanları görünce korkuyodum o göbek bende olmamalı diye, bünye meselesi belki ama etrafımda kim sezeryan yaptıysa göbek kaldı yada 2-3 senede eridi..

Benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi eşiminkiyle aynı çıkıyor
Aynı gün doğarsa çok gülücem
Benim eşim başak ama ne sakin, ne toplu ne de düzenli
Erkeklerin burçlarla çok ilgisi olmuyor bence :)yani anneleri nasıl yetiştirdiyse inan o şekilde kalıyor ,burç falan hakgetire yani annenin burcu neyse erkekler o şekilde yetişiyor bence

canım ya açlık tokluk şeker testi nedir

bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...
canım bende bitane aslan kız var 4 yaşında.çok zor bi çocuk bırak başak olsun.bende aslan olduğuna çok sevinmiştim ilk başta ama şuan zorlanıyorum.biraz daha büyüdüğünde belki özellikleri olumluya dönüşür bilemiyorum.

ben de tam bir Aslanım ama kibirli olmadığımı düşünüyorum
kuzucum ya her aslanın içinde biraz kibir yatar biz boğalarda da vardır kibir ama genelde ilk tanıştığımız insanlara öyle davranırız kabul edin kendinizi lükse ve rahatınıza düşkün olmanız bile bir nevi kibir o bizde de var mesela.. sizi çok iyi anlayabiliriz biz boğalar mesela benim parfümüm pahalı bir marka ama param yoksa almam da sıkmam da ya kalitelisi olacak yada hiç olmasın.. yanı sıra pazardan da beğendiğim bişeyi alıp giyerim o başka.. seni en yakın arkadaşına sormak lazım ama tabi istisnalarda var hep yükselen burçtan bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…