Hm cnm araştırdım çok hoş bişiy ya :)eskiden babannelerin annelerimizin bizi sırtına bağlaması gibi desene :)ben sevdim bu işi ,alınabilir hem bebek te çok huzurlu oluyormuş bu şekilde ..bebeği kendine bağladığın bir kumaş parçası aslında :) ben bebek arabasını İstanbul sokakları için çok uygun bulmadığımdan denemek istiyorum ama doğru bağlayabilir miyim merak ediyorum.
Doktoruda sürekli aramak istemiyorum, zaten kadın mimleyecek beni yakında...Doktoruna sole canim
al benden de o kadar cnm.. iş yerim çok serin iyi oluyordu tam 1 hafta sonra evdeyim artık napıcam bilmem..
bu birazda artık yapıcak yemek bulamamaktan bence düşün düşün hep aynı sebzelerinsanın aklına bişe gelmio valla benden öneri size patatesleri soyup küp küp doğrayıp üstüne pul biber kekik biraz tuz ve sıvıyağ gezdirip karıştırıyorum çok azda su ekliyorum fırın poşetine doldurup 200 dereceye atıyorum zor zaman yemeğim isteyen içine parça et, tavuk(kanat, but) vs. ekleyebilir. Hem kolay hem sağlıklı fırında olduğundan yanınada bi çorba salata tamamdır
dedim ya kuzum her başak aynı olamaz mümkün değil yükselenin katkısı oldukça yüksek..
aynen öyle kızım doğdu sidelya ilk 3 ay uyku için canımı verir pozisyona girdim şöyle deliksiz 8 saat uyusam ya yok nerdeee çok gazı vardı bnm kızın o yüzden 3 ayda eski kiloma düştüm psikolojim bozuldu uykusuzluktan en uzun 20 dk uyuyor sonra basıyor çığlığı çok zor günlerdi.. umarım uslu olur bebişlerimiz..uykusuzluğa alışmak şimdiden iyidir dicem ama bu günlerimi çok arıcam eminim
Aynen dikkat et canım ben ki günüm patates siz geçmedi ama alıştık oglusum için napıyımbunu bildiğim iyi oldu saol cnm ben çok seviyorum az yemem gerek demek ki..
canım benim bebişiminde sat a göre tüm ölçümleri bi hafta önden gidiyor, sadece göbüş çevresi 2 hafta önden gidiyoor :) doktorum bana da aynı şeyi söyledi, gebelik şekeri olabilir dedi.. bi de gebelik başında yapılan açlık şekerim de 85 çıkmıştı, bana da sanki şeker çıkcak gbi geliyoo.. ama doktorum saolsun tatilde de istediğin gibi takıl da dönüşte bakalım şekere dedi :) ben de şimdilik he canım dedim :)) ama dönüşte açlık tokluk bakalım dicem, kabul ederse tabi..[/QUOTa
açlık tokluk testi nasıl canım peki
canım ben de patatesleri ince halkalar halinde doğruyorum patlıcanları da önce 3 e bölüp her parçayı dikine ince ince doğruyorum, sonra zeytinyağıyla yağlıyorum fırına veriyorum. kızartma gibi oluyor. patlıcanı kızartma dışında sevmediğim için ama kızartmayı da uygun görmediğim için bu şekilde pişiriyorum hep. köfteyi de hazırlayıp yine fırına veriyorum. kuru olmaması için yoğururken içine biraz tereyağı koyuyorum. ikisi aynı anda fırında oluyor üzerine de domates sosu, harika bi yemek oluyor.
hahaha :) vallahi kayınvalidem de eşimden çok çekmiş, çok haylaz ağaç tepelerinden inmeyen bi çocukmuş eşim.. zaten eğer eşime çekerse adının ne olduğuna bakmadan yanarım ki ne yanarım
ben de tam bir Aslanım ama kibirli olmadığımı düşünüyorumaslan kibirli oluyor cnm ya en yakın arkadaşım aslan kibirden öleceksin diyorum napim elimde değil diyor ama çok iyi biri tek kötü yanı herkesle anlaşamıyor kibrini yanlış algılayanlar oluyor özleri iyidir aslında
evet cnm bi kere yuaptıysam ikinciyide yaparım.. ki beni bi tanısan herkes diyodu bu yapamaz canı cebinde tiplerdenim elimi kessem kızım yıkar bantlar düşün yanikatti cnm bu arada sen normal doğum mu düşünüyorsun ?
Erkeklerin burçlarla çok ilgisi olmuyor bence :)yani anneleri nasıl yetiştirdiyse inan o şekilde kalıyor ,burç falan hakgetire yani annenin burcu neyse erkekler o şekilde yetişiyor benceBenim bebeğimin muhtemel doğum tarihi eşiminkiyle aynı çıkıyor
Aynı gün doğarsa çok gülücem
Benim eşim başak ama ne sakin, ne toplu ne de düzenli
canım benim bebişiminde sat a göre tüm ölçümleri bi hafta önden gidiyor, sadece göbüş çevresi 2 hafta önden gidiyoor :) doktorum bana da aynı şeyi söyledi, gebelik şekeri olabilir dedi.. bi de gebelik başında yapılan açlık şekerim de 85 çıkmıştı, bana da sanki şeker çıkcak gbi geliyoo.. ama doktorum saolsun tatilde de istediğin gibi takıl da dönüşte bakalım şekere dedi :) ben de şimdilik he canım dedim :)) ama dönüşte açlık tokluk bakalım dicem, kabul ederse tabi..
canım bende bitane aslan kız var 4 yaşında.çok zor bi çocuk bırak başak olsun.bende aslan olduğuna çok sevinmiştim ilk başta ama şuan zorlanıyorum.biraz daha büyüdüğünde belki özellikleri olumluya dönüşür bilemiyorum.bütün tanıdıgım başaklar aşırı sakin....aslan olsaydı keşke kızım...
Canim gecen bendede oldu korkudan gitdim bak 1 saat icinde yine akintin olursa mutlaka soleDoktoruda sürekli aramak istemiyorum, zaten kadın mimleyecek beni yakında...
Bu kadar paranoyak olduğumu görünce normal doğuma falan alıpta uğraşmayacak, direkt sezeryana alıcak
kuzucum ya her aslanın içinde biraz kibir yatar biz boğalarda da vardır kibir ama genelde ilk tanıştığımız insanlara öyle davranırız kabul edin kendiniziben de tam bir Aslanım ama kibirli olmadığımı düşünüyorum
Aynen kuzum dogruda ama iste simdiden gozum korkuyo gorumceyi daginik gordum ya aman neyse saglikli olsunlardadedim ya kuzum her başak aynı olamaz mümkün değil yükselenin katkısı oldukça yüksek..
kız söyleme öyle bikere kimi kınarsan başına veriyor RabbimAynen kuzum dogruda ama iste simdiden gozum korkuyo gorumceyi daginik gordum ya aman neyse saglikli olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?