Erkeklerin burçlarla çok ilgisi olmuyor bence :)yani anneleri nasıl yetiştirdiyse inan o şekilde kalıyor ,burç falan hakgetire yani annenin burcu neyse erkekler o şekilde yetişiyor bence
Aa ciddenmiÖdem yapiyomus patates ödem çok vücudunda dedi yasakladi
Sağlıklı olucak annesi merak etme sen bol bol dua etİnşallah canım benim , ufak olmasıyla ilgili bir sorunum yok yeter ki sağlıklı olsun...
Bendede oluyor cnm panık olma boşuna ,olabiliyormuşKızlar ya bişey sorcam, biraz panik oldum.
Lavoboya girip çıktım, 5 dk sonra falan bi akıntı hissettim.
Az önce tekrar gittim aferdersiniz günlük ped ve çamaşırımda biraz ıslanmış, çok tedirgin oldum, suyum falan gelmiş olabilir mi
evet lüks ve kalite benim işimkuzucum ya her aslanın içinde biraz kibir yatar biz boğalarda da vardır kibir ama genelde ilk tanıştığımız insanlara öyle davranırız kabul edin kendinizilükse ve rahatınıza düşkün olmanız bile bir nevi kibir o bizde de var mesela.. sizi çok iyi anlayabiliriz biz boğalar mesela benim parfümüm pahalı bir marka ama param yoksa almam da sıkmam da ya kalitelisi olacak yada hiç olmasın.. yanı sıra pazardan da beğendiğim bişeyi alıp giyerim o başka.. seni en yakın arkadaşına sormak lazım ama tabi istisnalarda var hep yükselen burçtan bunlar
Aman aman kinamiyorum direkt genetigi zaten oz halasikız söyleme öyle bikere kimi kınarsan başına veriyor Rabbimsen olumlu düşün olumlu olsun tmm mı
bence boğalar daha çok kibirli,inat ve ketumm ama anaç burçlar evlerine bağlıaslan kibirli oluyor cnm ya en yakın arkadaşım aslan kibirden öleceksin diyorum napim elimde değil diyor ama çok iyi biri tek kötü yanı herkesle anlaşamıyor kibrini yanlış algılayanlar oluyor özleri iyidir aslında
Bende artık fırında yapıyorum canım kızartmayı
Patatesleri ben elma dilim yapıyorum patlıcanları da normal küp küp zeytinyağıyla karıştırıp fırına
Köfteyi ben 1 kilo kıymadan eşime yaptırtıp pişirmeden dondurucuya atıyorum içine yumurta soğan koymuyorum
Grill tava da yağsız pişiriyorum onu da:)
Canim ayin kacisin sanki beni anlatmissin bende aslanim))))bence boğalar daha çok kibirli,inat ve ketumm ama anaç burçlar evlerine bağlı
bız aslanlar bıraz havalıyız ama o da goruntüde bu kıbir değil...aslandan çok güvenilir bir dost olur...kendı burcum övdüm biraz ama kibir kelımesını kabul etmıyorum
bak aramızdaki en büyük fark corolinim biz kendimizi kabul ederiz evet inatız kibir var ama her daim değil yabancılara karşı ketumu sırdaş olarak algılıyorum evet sır tutarız kimseyi rencide etmeyizbence boğalar daha çok kibirli,inat ve ketumm ama anaç burçlar evlerine bağlı
bız aslanlar bıraz havalıyız ama o da goruntüde bu kıbir değil...aslandan çok güvenilir bir dost olur...kendı burcum övdüm biraz ama kibir kelımesını kabul etmıyorum
evet cnm bi kere yuaptıysam ikinciyide yaparım.. ki beni bi tanısan herkes diyodu bu yapamaz canı cebinde tiplerdenim elimi kessem kızım yıkar bantlar düşün yaniama söz konusu doğum olunca normalden şaşmam, kızımda normal isteme sebebim vucüdum eski formuna girsin diyeydi sezeryan olanları görünce korkuyodum o göbek bende olmamalı diye, bünye meselesi belki ama etrafımda kim sezeryan yaptıysa göbek kaldı yada 2-3 senede eridi..
Bir bakayım inş cnm ,280iyiyiymiş boyutları nasıl
ya sorma ben her hafta taze fasulye yapmaya başladım 3 hafta üst üste arkadaşım geliyor nişanlısıyla farklı günler ama denk geliyor her fasulye günü bendeler dedim valla haberli gelin son dakika aramayın da başka yemek olsundün yine pişirdim bugün için akşam aradım yarın bana gelmeyin gelcekseniz perşembe gelin dedim ne olcak aynı sebzeler tabiki, yazın belli kışın belli ben bi tek c.tesi pazar farklı menü yaparım evde olduğum için vaktim bol oluyor evdekiler bayram ediyor..
Bense kofteme patates sogan ekmek havuc yumurta hepsini ekliyorum hatta maydonozda ilave ediyorum cok guzel oluyoo canim cekdiii(((((yumurta ben de koymuyorum canım ama soğan rendeliyorum. bakıcım yokken pratik olsun diye senin gibi yapıyordum sonra biraz tembelleştim sanırım:) bakıcıma öğrettim o yapıyor köfteyi artık..
sunta olmasına diyorsan haklı olabilirsin arkadasım ama beyaz olmasıyla alakalı sorun olacagını dusunmıyorum yanlıs anlamıs olabılırım kusura bakmaCanm biraz daha. Düşün onların suntaları dagılıyor mus. Çekmecesi varsa. Açılıp şişmiyormuş çöp oluyormuş. Falan filan kullananlardan. Duydum hep bak e bebek te fiyatlar cok güzel. Ve ben buradan bunu beğendim. Sence. Nasıl
gunaydınn canımmmmmmgünaydınnn prens ve prenses anneleri...ne kadar güzel bi günnn..ohhhhhhh içim huzur dolu
ben konyadayım cnm ben de azıcık sıcak olsa dıye yalvarıcam neredeyseGünaydın güzel annelerist.kapalı kasvetli bir hava var ama çok basık ve sıcak.. bütün yaz nasıl geçer bu sıcaklarla bilmem..
olur oyle arada nasılsa bebek oldugunda ıste ıstemez yemeksız gunun gecmeyecekya dün akşam eve geçtim...hiç halim yok..eşimde biraz geç geldi...bende bi çorba yaptım sadece kalkacak halim yoktu..benim gibi olan varmı..abartıyormuyum diyorum acaba.hani biri bi gaz verse donatırım sofrayı ama bildiğin mayışık şeklide yattım
gunaydın arkadasımgünaydın arkadaşlar herkese merhabalarrrrrrr, herkes iyidir inş.
gule gıle kullanın cok guzelKızlar ben bu odayı çok beğendim
Bunda karar kıldık renkleri de çok soft:)
Büyüyen beşik ile 3 lü dolabını alacağız sadece
Eki Görüntüle 1540766
sonradan okuyunca anladım canım bebegın karın capıyla alakalıymıs ınsallah seker falan cıkmaziyiyim canımne olsun işte ctesi doktora gittim. bebek iyi dedi doktor yalnız karın çapı haftasına göre büyük dedi. şeker yüklemesi yapmayı önerdi .
ya her kız oyle mı oluyor gercekten benımkı sımdılık bana duskun hayatta kımse benden baska sakinleştiremez onu hep böyle kalsın kıskanırım bennapim ya ikinci çocuk diye tutturan o ben delimiydim 12 yıl aradan sonra herşey tam oturmuşken hayatımızda sil baştan bebek büyüt.. karşılığı pahalı olacak bu başlangıç ama iyiki yapmışım canım oğlumkızım babacı bari oğlum benci olur
kuzum ben tek park yatak almıstım 1.5 yasında tam oda takımı aldım 12 yasına kadar kullanırım dıye dusunuyorum senın dedgın gıbı kendı odamın cokc cok ustune cıktıcnm ya 3 takımla büyüyecek ya 2 takımla.. ben kızımı 3 takımla büyütmüş oluyorum önce sadece beşik ve 2 kapılı dolap aldık 3,5 yaşında büyüdü tabi yatak küçük geldi yeni bir oda tkm aldık çalışma masalı falan 3 kapılı 90*180 yataklı 12 yaşına geldi bu sene genç kız modunda beğenmedi odasını 2 senedir istiyordu bu sene değiştim alfemo balerinna genç odası aldım 4 kapılı sürgülü çalışma masası kitaplığı şifonyeri falan artık diyorum değişmem selin bunla baba evinden çık kendi y.odam kadar tuttu nerdeyse hatta perdesi halısı geçti bile valla.. o yüzden oğluma 10-11 yaşına kadar kullansın diye bunu aldım sonra ergen olacak değişmek isteyecek..
cnm endıselenmedn takıp etmeye calıs onemlı olabılıyor cunkuKızlar ya bişey sorcam, biraz panik oldum.
Lavoboya girip çıktım, 5 dk sonra falan bi akıntı hissettim.
Az önce tekrar gittim aferdersiniz günlük ped ve çamaşırımda biraz ıslanmış, çok tedirgin oldum, suyum falan gelmiş olabilir mi
o test nasıl bısey canımİnşallah canım benim cvs riskli düşük tehlikesi var. bakalım perşembe ne diyecekler.
kıyamam ya bende gece 3 te yatuyorum canım ama ogleden sonraları uyuyorum cnm benKızlar bu arada benim sıcaklarla başım dertte... sabaha kadar 1 saat bile uyumadım, ben öyle olunca eşimde uyuyamadıbütün geceyi balkonda geçirdim. Sabak 04:30 da yağmur yağdıda azcık serin oldu. şimdiden böyleyse daha sıcaklarda nasıl olacak hiç bilemiyorum
taktır ettım ve alkısladım bend e aynı fıkırdeyım ama bı de kızın gazlıymıs canım ya onu nasıl sallamadın bravo vallaevet cnm sabit bu ben sallamaya alıştırmak istemiyorum çünkü biz öğretiyoruz sallanmayı kızımı hiç sallamadan büyütebildim mümkün yani.. kolay gibi geliyor sallamak ama en yorucusu o alışınca hep sallanmak istiyorlar gittiğin her yerde beşik olmuyor.. bence alıştırmaman en doğrusu..
mesela nasıl zorcanım bende bitane aslan kız var 4 yaşında.çok zor bi çocuk bırak başak olsun.bende aslan olduğuna çok sevinmiştim ilk başta ama şuan zorlanıyorum.biraz daha büyüdüğünde belki özellikleri olumluya dönüşür bilemiyorum.
ben d e oglagım boga basak yengeclerle ıyı anlasırım ama senden ılk gordugumde hoslanmamıstım ne yalan soylıyım cnm ama tanıdıktan sonra degıstı fıkrımkuzucum ya her aslanın içinde biraz kibir yatar biz boğalarda da vardır kibir ama genelde ilk tanıştığımız insanlara öyle davranırız kabul edin kendinizilükse ve rahatınıza düşkün olmanız bile bir nevi kibir o bizde de var mesela.. sizi çok iyi anlayabiliriz biz boğalar mesela benim parfümüm pahalı bir marka ama param yoksa almam da sıkmam da ya kalitelisi olacak yada hiç olmasın.. yanı sıra pazardan da beğendiğim bişeyi alıp giyerim o başka.. seni en yakın arkadaşına sormak lazım ama tabi istisnalarda var hep yükselen burçtan bunlar
ben de normal düşünüyorum cnm hemde aynı sebeplerden dolayıkoca göbekli kendini salmış bir anne modeli olmak istemiyorummmmmmmm
bnm kızımda çok düşkün bana ama büyüdükçe babayla daha yakın oluyor cnm.. Ergenliğe girerken en büyük sorun sonra evlenince yine bana döner eminim.. bende babama çok bağlıyım ama evlendikten sonra annemede düşkünlüğüm arttı e her kız baba aşığı..ya her kız oyle mı oluyor gercekten benımkı sımdılık bana duskun hayatta kımse benden baska sakinleştiremez onu hep böyle kalsın kıskanırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?