2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Erkeklerin burçlarla çok ilgisi olmuyor bence :)yani anneleri nasıl yetiştirdiyse inan o şekilde kalıyor ,burç falan hakgetire yani annenin burcu neyse erkekler o şekilde yetişiyor bence

Eşim aynı annesi ( hiç benzemiyorum der ama aynısı)
Bi kere kesinlikle haklılardır, hiç suçlu değillerdir
İkincisi her işi yapabilirler hiç beceremedikleri şey yoktur (Ki çooook var)
Eşim 33 yaşında ama annesi utanmasa havlu koyacak sırtına

Ödem yapiyomus patates ödem çok vücudunda dedi yasakladi
Aa ciddenmi bende çok yiyorum ya bu ara patatesle besleniyorum resmen ama eellerim ayaklarım şişmeye başladı suyu arttırıyorum tuzu azaltıyorum yine tık yok demekki patates yapıyor ama çok güzel oluyor ya

İnşallah canım benim , ufak olmasıyla ilgili bir sorunum yok yeter ki sağlıklı olsun...
Sağlıklı olucak annesi merak etme sen bol bol dua et

Bendede oluyor cnm panık olma boşuna ,olabiliyormuş

evet lüks ve kalite benim işim param yoksa almam ya da alana kadar beklerim. en belirgin özelliğim liderliktir. kibir ilk tanışmada öyle düşünülebilir tabi.

bence boğalar daha çok kibirli,inat ve ketumm ama anaç burçlar evlerine bağlı
bız aslanlar bıraz havalıyız ama o da goruntüde bu kıbir değil...aslandan çok güvenilir bir dost olur...kendı burcum övdüm biraz ama kibir kelımesını kabul etmıyorum

yumurta ben de koymuyorum canım ama soğan rendeliyorum. bakıcım yokken pratik olsun diye senin gibi yapıyordum sonra biraz tembelleştim sanırım:) bakıcıma öğrettim o yapıyor köfteyi artık..

Canim ayin kacisin sanki beni anlatmissin bende aslanim))))

bak aramızdaki en büyük fark corolinim biz kendimizi kabul ederiz evet inatız kibir var ama her daim değil yabancılara karşı ketumu sırdaş olarak algılıyorum evet sır tutarız kimseyi rencide etmeyiz ama sizde de var kibir havalı = kibirli işte en yakın arkadaşım aslan özünüzde süper insanlarsınız dost canlısısınız..

ben de normal düşünüyorum cnm hemde aynı sebeplerden dolayı koca göbekli kendini salmış bir anne modeli olmak istemiyorummmmmmmm

kızlar size bir fikir vereyim yeni ben öle yapıyorum hafta sonu bol bol yapıyorum sonra onları sıcakken kavanozlara koyup tutturuyorum kapanığı konserve gibi açtığınızda taze yeni pişmiş gibi oluyor cok uzun süre de bekliyor dolapta tavsiye edrim

yumurta ben de koymuyorum canım ama soğan rendeliyorum. bakıcım yokken pratik olsun diye senin gibi yapıyordum sonra biraz tembelleştim sanırım:) bakıcıma öğrettim o yapıyor köfteyi artık..
Bense kofteme patates sogan ekmek havuc yumurta hepsini ekliyorum hatta maydonozda ilave ediyorum cok guzel oluyoo canim cekdiii(((((

sunta olmasına diyorsan haklı olabilirsin arkadasım ama beyaz olmasıyla alakalı sorun olacagını dusunmıyorum yanlıs anlamıs olabılırım kusura bakma
günaydınnn prens ve prenses anneleri...ne kadar güzel bi günnn..ohhhhhhh içim huzur dolu
gunaydınn canımmmmmm
Günaydın güzel anneler ist.kapalı kasvetli bir hava var ama çok basık ve sıcak.. bütün yaz nasıl geçer bu sıcaklarla bilmem..
ben konyadayım cnm ben de azıcık sıcak olsa dıye yalvarıcam neredeyse
olur oyle arada nasılsa bebek oldugunda ıste ıstemez yemeksız gunun gecmeyecek
günaydın arkadaşlar herkese merhabalarrrrrrr, herkes iyidir inş.
gunaydın arkadasım
Kızlar ben bu odayı çok beğendim
Bunda karar kıldık renkleri de çok soft:)
Büyüyen beşik ile 3 lü dolabını alacağız sadece

Eki Görüntüle 1540766
gule gıle kullanın cok guzel
iyiyim canım ne olsun işte ctesi doktora gittim. bebek iyi dedi doktor yalnız karın çapı haftasına göre büyük dedi. şeker yüklemesi yapmayı önerdi .
sonradan okuyunca anladım canım bebegın karın capıyla alakalıymıs ınsallah seker falan cıkmaz
ya her kız oyle mı oluyor gercekten benımkı sımdılık bana duskun hayatta kımse benden baska sakinleştiremez onu hep böyle kalsın kıskanırım ben
kuzum ben tek park yatak almıstım 1.5 yasında tam oda takımı aldım 12 yasına kadar kullanırım dıye dusunuyorum senın dedgın gıbı kendı odamın cokc cok ustune cıktı
cnm endıselenmedn takıp etmeye calıs onemlı olabılıyor cunku
İnşallah canım benim cvs riskli düşük tehlikesi var. bakalım perşembe ne diyecekler.
o test nasıl bısey canım
kıyamam ya bende gece 3 te yatuyorum canım ama ogleden sonraları uyuyorum cnm ben
taktır ettım ve alkısladım bend e aynı fıkırdeyım ama bı de kızın gazlıymıs canım ya onu nasıl sallamadın bravo valla
mesela nasıl zor
ben d e oglagım boga basak yengeclerle ıyı anlasırım ama senden ılk gordugumde hoslanmamıstım ne yalan soylıyım cnm ama tanıdıktan sonra degıstı fıkrım

kizlar bana bi akil verin dogumu nerde yapacagim daha henuz belli degil ne yapacagimi bilmiyorum dusunmekten kafayi yiycem ben ilkbasta kontrollerimi dev hast basladim orda 3lu biraz risk cikinca fakulteye bir prf dr gitim kardesimin dr bir arkadasi vasıtasıyla suan orda devam ediyorim esim dogumu bayan bir dr yaptirmasini istiyor zaten suanki dr sadece sezeryana giriyormus benim bu 3 .dogum oluvcak diger 2 dogumu mormal yaptom nasip olursa buda oyle olsun istiyorum su saaten sonra hanhi dr kime gidiym bilmiyorum zaten cogu ozel hast dogum fiyatları cok ucuk ne yapmaliyim

ya her kız oyle mı oluyor gercekten benımkı sımdılık bana duskun hayatta kımse benden baska sakinleştiremez onu hep böyle kalsın kıskanırım ben
bnm kızımda çok düşkün bana ama büyüdükçe babayla daha yakın oluyor cnm.. Ergenliğe girerken en büyük sorun sonra evlenince yine bana döner eminim.. bende babama çok bağlıyım ama evlendikten sonra annemede düşkünlüğüm arttı e her kız baba aşığı..

Kızlar valla benimde en büyük sorunum akşama ne yesek oldu bu ara
Acıkıyorum ama canım yemek istemiyor midem bulanıyor yemek düşününce
Dışarıdan yiyeyim desem onları da canım istemiyor
Ne yicem ben böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…