Hiiç endişe duyma bence o izin hakkımız söke söke alırızEvet inşaat işleri daha uzun sürüyor, ben ruhsat dosyası içinde olan zemin etüd raporlarını onaylıyorum, dolayısıyla da ruhsat alma ve inşaat uzun sürse de rapor benden onay almış oluyor, ben onayladıktan sonraki süreçle ilgilenmiyorum yani. Benim iznime engel olamayacaklarsa bi şekilde yolunu bulacaklar, 3 aydan az zaman kaldı ama daha bi gelişme yok benim gidişimle ilgili, merakla bekliyorum ben de
Peki ilacın adı ne canım içeriğinde de günaşırı mı yazıyor acaba ? Kişinin ihtiyacına göre değişir tabi ama günde 4 tane ilac da çok gibi geliyor banamiskamber .!.:canım benim doktor kalsiyum ilacını hergün içme dedi..gün aşırı al dedi...
cnm varda her markanın iyi olmuyor yatağı o yüzden arayışta arkadaşlar..Ben hic park yatak kullanmadım ama sanki onların yatagı kendi iclerinde vardı diye hatırlıyorum extra alınmıyor
oufff belma ne kadar güzel yazmışsın halimize bin şükür tabiki umarım en kısa sürede herşey normale döner hayatında bebişin doğar sağlıkla da biter bu kabus.. Allah yardımcın olsun şifa versin başta sana sonra nerde kimin ihtiyacı varsa.. sen çok güçlü bir annesin ne anneler var yerinde başkası olsa çoktan pes ederdi.. Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla inşallah..Merhaba kızlar ;
Heyetten çıktım. Çok mutlu değilim ama buna da hamd olsun. 3 hafta sonra yine kontrolüm var. Rabbinize şükredin , ne hastalıklar ne sıkıntılar ne dertler gördüm. Allahım herkese yardımcı olsun. Rabbinizi unutmayın sakın. Bende burada beşikten , dolaptan , bebek hareketlerinden konuşmayı ve tek derdimin hangi dolabı alacağıma karar vermek olduğu bir durumda olmak isterim. Ama şuan tek derdim sağlığı, kafa çevresinin gerilememesi , doğduğunda nasıl olacağı vs vs. Yine de hamd olsun. Bu da benim sınavım. Uyumak istiyorum doğuma kadar uyumak....
bu da resmimiz .....
Sabrının sonu selamet olacak inşallah canım.İnşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun onun mis kokusuyla bu sıkıntılarını unutursun.Rabbim zorda olan şifa bekleyen herkese yardım etsin,amin.="belmaakca, post: 41160051, member: 671156"]Merhaba kızlar ;
Heyetten çıktım. Çok mutlu değilim ama buna da hamd olsun. 3 hafta sonra yine kontrolüm var. Rabbinize şükredin , ne hastalıklar ne sıkıntılar ne dertler gördüm. Allahım herkese yardımcı olsun. Rabbinizi unutmayın sakın. Bende burada beşikten , dolaptan , bebek hareketlerinden konuşmayı ve tek derdimin hangi dolabı alacağıma karar vermek olduğu bir durumda olmak isterim. Ama şuan tek derdim sağlığı, kafa çevresinin gerilememesi , doğduğunda nasıl olacağı vs vs. Yine de hamd olsun. Bu da benim sınavım. Uyumak istiyorum doğuma kadar uyumak....
Canım 2tane okurum inş cumaya kadar bende liste arıyorum bu hafta yapmadılar heralde dedim41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)
**kattina...........................................1
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
seda78................................................1
ysmn1096..........................................1
esmanurcanan....................................5
hülyab27..............................................1
meleğim92...........................................1
kuzucuk87............................................1
oligosakarit..........................................1
eceonur.................................................1
fulya01..................................................1
TOPLAM..............................................19
(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)
Maşallah çok güzel çıkmışbu da resmimiz .....
yüz hatları ne kadar güzel bebişin Rabbim özenerek yaratmış dedikleri bu olsa gerek 41 kere maşallah
suya atıp içiyorum ilacın ismini unutuum ya..turuncu kutulu...sağlık ocağına yazdırmıştım .sağlık ocağındaki doktor günde bir olarak yazmış..Peki ilacın adı ne canım içeriğinde de günaşırı mı yazıyor acaba ? Kişinin ihtiyacına göre değişir tabi ama günde 4 tane ilac da çok gibi geliyor bana
canımm Allah korktuklarımıza uğratmasın..Merhaba kızlar ;
ne desem boş..ana yüreği...en güzel şekilde atlatacaksınız bu günleri kızın ve sen belmacımMerhaba kızlar ;
tipini yediğimm şuna bak ya..gülümsemiş sanki sedabu da resmimiz .....
ekliyorum canım..Canım 2tane okurum inş cumaya kadar bende liste arıyorum bu hafta yapmadılar heralde dedim
suya atıp içiyorum ilacın ismini unutuum ya..turuncu kutulu...sağlık ocağına yazdırmıştım .sağlık ocağındaki doktor günde bir olarak yazmış..
tipini yediğimm şuna bak ya..gülümsemiş sanki seda
vallaa neredeyse bir avuç ilaç alıyorum sadece kan sulandırıcılarımı hergün alıyorum..vitamin demir bide kalsiyumu birgün durup bir gün içiyorum.sor bi doktorunaBenimkinden farklı seninki o zaman canım.Neyse cmts. kontrolüm var doktora acıkca sorayım ben bu kadar ilac istemiyorum onun yerine ne yapabilirim diye
aynen ya şımardı kereta neler neler yaptı eşimle cok güldük bi de doktor demesin mi azıcık bekleyelim çişini yapsın diye yıkıldık resmenhiç uğraştırmadı doktoru öyle güzel duruyordu ki doktor bile şaşırdı böyle iyi pozisyonu cok nadir yakalayabiliyorz diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?