- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
puhaaaaaaaa maşallah yaaa..git gide daha çok bağlanıyorum ben..hareketler iyice artmaya başlayınca..bide ultrasondada artık tam bebek görüntüsü aldılar maşallah subhanallah kuzulara
canım hepimizin allah yer ve yardımcısı olsun, umarım her şey çok güzel olur . sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi de şu günler unutulur gidilir. Bundan 2 yıl önce annem çok ciddi bi rahatsızlıkmgeçirdi ve doktorlar yaşamaz dedi ama rabbim isteyince herşey oluyor. ALLAH VAR GAM YOKMerhaba kızlar ;
Heyetten çıktım. Çok mutlu değilim ama buna da hamd olsun. 3 hafta sonra yine kontrolüm var. Rabbinize şükredin , ne hastalıklar ne sıkıntılar ne dertler gördüm. Allahım herkese yardımcı olsun. Rabbinizi unutmayın sakın. Bende burada beşikten , dolaptan , bebek hareketlerinden konuşmayı ve tek derdimin hangi dolabı alacağıma karar vermek olduğu bir durumda olmak isterim. Ama şuan tek derdim sağlığı, kafa çevresinin gerilememesi , doğduğunda nasıl olacağı vs vs. Yine de hamd olsun. Bu da benim sınavım. Uyumak istiyorum doğuma kadar uyumak....
41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)
**kattina...........................................1
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
seda78................................................1
ysmn1096..........................................1
esmanurcanan....................................5
hülyab27..............................................1
meleğim92...........................................1
kuzucuk87............................................1
oligosakarit..........................................1
eceonur.................................................1
fulya01..................................................1
nurbanu1983.........................................2
luckylover..............................................5
ozim84...................................................2
TOPLAM..............................................29
(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)
evet canım bu haftanın..tamamlanamadı daha..ekliyorum sana +2miskim bu yarının listesi mi tamamlanmadı mı daha ben aldığımı okumuştum 2 tane daha alayım canım aksam okurum onlarıda ....
benide ekle canım 1 tane41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)
**kattina...........................................1
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
seda78................................................1
ysmn1096..........................................1
esmanurcanan....................................5
hülyab27..............................................1
meleğim92...........................................1
kuzucuk87............................................1
oligosakarit..........................................1
eceonur.................................................1
fulya01..................................................1
nurbanu1983.........................................2
luckylover..............................................5
ozim84...................................................2
TOPLAM..............................................29
(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)
hemen :)benide ekle canım 1 tane
canım benimde oranlamada karın çapı kafa yapısı vs göre büyük çıktı 1 hafta geride diger yerleri ama doktorum sorun olmadıgını söyledi belki benim 1 hafta diyedir bilemiyorumkarın çapı 2 hafta önde çıktığı için, riskli grup. karın çapı, bebek baş çapının büyük çıkması gebelik diyabetine işaret olabilirmiş.şimdi bakalım ne olacak.
canım benimde oranlamada karın çapı kafa yapısı vs göre büyük çıktı 1 hafta geride diger yerleri ama doktorum sorun olmadıgını söyledi belki benim 1 hafta diyedir bilemiyorum
ben çok geriden okuyup yazıyorum gerçidekesinlikle toparlayıcı özelliği var başakların kadınıda erkeğide sakin mantıklı uyumlu ve derli toplu kişilikler.. bnm tamda bir başağa ihtiyacım vardı yaa kızımda eşimde dağınık bari oğlum toplu olsun.. gerçi kızıma söyleyince yapıyor ama kendi kendine kalkıp toplamıyor belki büyüdükçe değişir..
evet miyon olucak kafa yapısı ondan küçük takılma böyle şeylere önemli olan sağlıklı olması dedi haklı bencede hepimizin vücut ölçüsü aynı olamaz ki fabrikasyon ürünü değilizya zaten genel anlamda bu ölçümler çok da sağlıklı değil, üç aşağı beş yukarı ama yine de risk etmemek gerekiyor.
selam kızlar bugun bı yerde okudum 26 haftalık hamıle olan bır arkadas yazmıs "bebegım 3 gundur hıckırıo korkuyorum bısı olur mu dıye ?" aranızda bebegı hıckıranlar var mı benım oglum ya hıckırmıyor yada ben hıssetmıyorum :)
cnm diş konusunda tam sınırdasın diye biliyorum ben 2. trimester de daha kolay mudahale ediyorlar ilk üç ay ve son üç ay daha riskliymiş ben yaptırsaydım doktorum bir kanal yapacaktı ama dogumdan sonraya erteledik aciliyeti yoktu çünkü moralini bozma doktorunla görüş bakalım ne diyecekArkadaşlar biraz önce daha önce kanal yaptırdıgım dişim ikiye ayrıldı yarısı geldi gelecek, diş çektirebilirmiyim hamilelikte, çekilince yaptırabilirmiyim moralim çok bozuldu neyapacagımı şaşırdım
dr un bana verdiği listede 2 kase yoğurt 2 bardak süt var cnm bunu tamamlamıyorsan kalsiyum eksik demektir ama ben tamamlayamıyorum kalsiyum da kullanmıyorumKızlar aranızda kalsiyum+magnezyum kullanan var mı?Doktor yazdı bana günde 2 tane.Ama demir ve vitamin de kullandığım için ben kalsiyumu günde 1 tane alıyorum.Çok ilaç alınca icim rahat etmiyo pek.Gün icinde mutlaka 1kase yoğurt ve kahvaltıda peynir tüketiyorum.
Sizce günde 1 kalsiyum ilacı ve bunlar yeterli oluyor mudur?Yoksa günde 2 tane mi almalıyım? Bi fikir anneler yaa
yok cnm ben ayrı almıstımBen hic park yatak kullanmadım ama sanki onların yatagı kendi iclerinde vardı diye hatırlıyorum extra alınmıyor
ben de bazen hıssedıyorum rıtmık olarak pı pıt oluyorsa hıckırık demek gayet normalselam kızlar bugun bı yerde okudum 26 haftalık hamıle olan bır arkadas yazmıs "bebegım 3 gundur hıckırıo korkuyorum bısı olur mu dıye ?" aranızda bebegı hıckıranlar var mı benım oglum ya hıckırmıyor yada ben hıssetmıyorum :)
walla canım bende hıssedemıyorum da acaba hısseden bı akadasımız varsa ondan ogrenebılır mıyım dıye yazdım :)nasıl oluyormuş o nasıl hissediyormuş acaba hıçkırdığını bende hissetmiyorum öle birsey ...
anladım canım o zaman ara ara bende hıssedıyorum :)ben de bazen hıssedıyorum rıtmık olarak pı pıt oluyorsa hıckırık demek gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?