2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar yzamadm bebeğim 31 cm 757 gram olmuş gelişimi gayet güzel dedi kafa yapısı bikaç gün daha küçük haftasına göre ama o da normalmiş her bebegin vücut oranı aynı değil dedi doktorum miyon tipli bi kızım olucakmış gögüs çevresi kararması gayet normalmiş emzirdikçe açılcakmış rengi bacak krampları için banada magnzym ve kalsiyum takviyesi yaptı hem devacit kullanyrm hem balık yagı hem bu ikisi şimdi bide nefes darlıgından doktora gittim çok öksürük var üşütmüşüm antibiyotik verdi toplamda 5 ilaç sonumuz hayır olsun

canım hepimizin allah yer ve yardımcısı olsun, umarım her şey çok güzel olur . sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi de şu günler unutulur gidilir. Bundan 2 yıl önce annem çok ciddi bi rahatsızlıkmgeçirdi ve doktorlar yaşamaz dedi ama rabbim isteyince herşey oluyor. ALLAH VAR GAM YOK

miskim bu yarının listesi mi tamamlanmadı mı daha ben aldığımı okumuştum 2 tane daha alayım canım aksam okurum onlarıda ....

Arkadaşlar biraz önce daha önce kanal yaptırdıgım dişim ikiye ayrıldı yarısı geldi gelecek, diş çektirebilirmiyim hamilelikte, çekilince yaptırabilirmiyim moralim çok bozuldu neyapacagımı şaşırdım

benide ekle canım 1 tane

karın çapı 2 hafta önde çıktığı için, riskli grup. karın çapı, bebek baş çapının büyük çıkması gebelik diyabetine işaret olabilirmiş. şimdi bakalım ne olacak.
canım benimde oranlamada karın çapı kafa yapısı vs göre büyük çıktı 1 hafta geride diger yerleri ama doktorum sorun olmadıgını söyledi belki benim 1 hafta diyedir bilemiyorum

canım benimde oranlamada karın çapı kafa yapısı vs göre büyük çıktı 1 hafta geride diger yerleri ama doktorum sorun olmadıgını söyledi belki benim 1 hafta diyedir bilemiyorum

ya zaten genel anlamda bu ölçümler çok da sağlıklı değil, üç aşağı beş yukarı ama yine de risk etmemek gerekiyor.

ben çok geriden okuyup yazıyorum gerçide bende başağım burcumun özelliklerini taşıyorum ben kendim oldugum için değil ama çevremdeki başak kadınlarınıda çok begeniyorum verilen sorumlulugun bilincinde oluyorlar kızımda başak olucak inşallah çok mutluyum onunla bütün gün temizlik yaparız babası canıma yetti zaten ikizler burcu çok rahat

ya zaten genel anlamda bu ölçümler çok da sağlıklı değil, üç aşağı beş yukarı ama yine de risk etmemek gerekiyor.
evet miyon olucak kafa yapısı ondan küçük takılma böyle şeylere önemli olan sağlıklı olması dedi haklı bencede hepimizin vücut ölçüsü aynı olamaz ki fabrikasyon ürünü değiliz

selam kızlar bugun bı yerde okudum 26 haftalık hamıle olan bır arkadas yazmıs "bebegım 3 gundur hıckırıo korkuyorum bısı olur mu dıye ?" aranızda bebegı hıckıranlar var mı benım oglum ya hıckırmıyor yada ben hıssetmıyorum :)

nasıl oluyormuş o nasıl hissediyormuş acaba hıçkırdığını bende hissetmiyorum öle birsey ...

cnm diş konusunda tam sınırdasın diye biliyorum ben 2. trimester de daha kolay mudahale ediyorlar ilk üç ay ve son üç ay daha riskliymiş ben yaptırsaydım doktorum bir kanal yapacaktı ama dogumdan sonraya erteledik aciliyeti yoktu çünkü moralini bozma doktorunla görüş bakalım ne diyecek seydaemrah arkadaşımız diş konusunu daha iyi biliyor görürse cevap yazar inşallah

dr un bana verdiği listede 2 kase yoğurt 2 bardak süt var cnm bunu tamamlamıyorsan kalsiyum eksik demektir ama ben tamamlayamıyorum kalsiyum da kullanmıyorum
Ben hic park yatak kullanmadım ama sanki onların yatagı kendi iclerinde vardı diye hatırlıyorum extra alınmıyor
yok cnm ben ayrı almıstım

ben de bazen hıssedıyorum rıtmık olarak pı pıt oluyorsa hıckırık demek gayet normal

ben de bazen hıssedıyorum rıtmık olarak pı pıt oluyorsa hıckırık demek gayet normal[/QUOTE]

eger o pıtpıtlarsa bende de oluyor ama hiç hıçkırdığını düşünmemeiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…