2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende hissediyorum 10 dk önce mesela hıçkırık tutmuştu nereden mi anlıyorum :) ritmik vuruyor gibi tık tık tık aynı bizim hıçkırığımız gibi.
netten de çok önce okumuştum normal bişi yani.

Kızlarrr bugün hiç bakamadım foruma sabahtan beri hastanelerdeyim şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr 1 saat sora 117 çıktı sonuç sınır 140 diyor sizce ii mi doktora henüz göstermedim ama salak yaptı beni resmen tsh değerim 2.88 miş ne diyorsunuz

ben gebelik sitelerinde okumustum canlarım yanı aynı yerden ve perıyodık ıse hıckırık ve cok cok normal
kafamda deli sorularhıçkırdınmı oğluşumm sennnn..hadi hıçkır bi ...hadi hadiii teyzeler görsünnnn...kendi kendime konuşuyorum ya odada..sanırım ben hiç fark edemedim bu durumu daha..nerden çıktı bu hıçkırık mevzusu...artık saatlece beklerimaman tanrım didimm

Canım sağol cevap için, akşam üzeri randevu aldım dişçiye mecbur neyapılacaksa yapılacak,hiçbirşey yiyemiyorum şuan diş ikiye ayrıldı öylece duruyor orda umarım bebişe zararı olmaz yapılacak müdahalenin

şeker normal ama sanırım tsh az yüksek 2.5 gebelerde sınır drun yönlendirir zaten...

ya şuda var ama ben oğlumda çalışıyordum kendimi dinlemedim hiç böyle dakikalarca göbeğimi seyretmedim mesela ama şimdi evdeyim ya boşum yani her an müsait olunca daha farklı oluyor siz ister istemez iş yoğunluğundan bazı şeyleri kaçırabiliyorsunuz :) heee birde 2 ci ler daha bi farklı oluyormuş ilk acemilik gibi bişi :)

Canım benim doktorum 30 haftaya kadar izin vermişti dişine istediğini yaptırabilirsin demişti
Ama diş doktorum 24. haftadan sonra bi şey yapmam dedi
6 tane dişime dolgu yaptırdım bitti geçen hafta, benim de 2 si kırıktı üstte ilk aylarda kırılmıştı
Altta da sağda solda birer tane baya çürük olan diş vardı onlarda kırılmasın diye yaptırayım dedim, alt çene yarıya kadar tek iğneyle uyuştuğu için küçük çürükleri de yaptı uyuşan taraftaki
Doktorunu hemen ara sor vakit kaybetmeden geç olmadan bir şeyler yaparlar belki.

canım bende aziz bebeden aldım şimdi sen böyle yazınca tereddütte kaldım ya
bende aziz bebeden aldım hastane çıkışını ama zaten onu anca 1 ay kullanıcaz hadi bilemedin 2 ay bebeğin kilosuna göre ben oğlumda bi çok yeni doğan kıyafetini giydiremedim iri olduğu için şuan bile 8 yaşında 12 yaş alıyorum.

Kızlar aranızda arada karnı semsert olan var mı? Oğlumun toplanması değildi bu, tüm karnım sağdan sola, yukarıdan aşağıya semsertti.. Çok uzun sürmedi, düzenli bi sertleşme olarak da devam etmedi ama günde 2-3 kez falan yokluyor bu durum. Sabah 7de uyandım bu saate kadar iki kere oldu. Korkmalımıyım? Forumda da bakındım ama göremedim böyle bişe soran eden.. Oğlum tekmeleyip duruyor, o hareket ettikçe rahatlatıyorum kendimi ama bilemedim.

bende de oluyor canım o arasıra özellikle gerildiğimde yada cok sevindiğimde falan normal herhalde daha önce bu sertlikten bahsedenlere olmuştu..

bende de oluyor canım o arasıra özellikle gerildiğimde yada cok sevindiğimde falan normal herhalde daha önce bu sertlikten bahsedenlere olmuştu..

Ay kaçırmışım demekki.. Tüm sayfaları okumaya çalışıyorum ama geçtiğimiz hafta baya atladığım sayfa olmuştu belki o zaman konuşulmuş. Peki çok saol cevabın için oğlum şu an alttaki hamilelik takvimindeki gibi kafası çıkışa dayalı oturuyor, arada baskı yapıyor e ben de acabalarla boğuşuyorum haliyle şimdi de bariz bi şekilde hissedince korkmuştum allah razı olsun

Yaaa bir kimsede corolinna nerde dememiş( yokluğum farkedilmemiş bile ((ağlamak istiorummm

Aslında çok yemek yemiyorum ama kaşar peyniri çok tüketiyor m galiba.
Sağlıklı beslenme m lazim çok tombalak olursa normal doğum zor olur

Kaşar peyniri bebeğe kilo aldıran yiyeceklerden birisi canım :) birisi de patates mesela ve benim oğlan da az kilolu 10 güncük kadar önde gidiyor göbeği ve doktorum patatesi mümkün olduğunca az ye dedi. Ama benim canım sadece patates çekiyor, hem de her türlüsünü. Hep patates yesem ses etmem o dereceyim amaa doğuramam korkusuna kısmaya çalışıyorum içim gide gide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…