- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
anladım canım o zaman ara ara bende hıssedıyorum :)
ben gebelik sitelerinde okumustum canlarım yanı aynı yerden ve perıyodık ıse hıckırık ve cok cok normaleger o pıtpıtlarsa bende de oluyor ama hiç hıçkırdığını düşünmemeiştim
bende hissediyorum 10 dk önce mesela hıçkırık tutmuştu nereden mi anlıyorum :) ritmik vuruyor gibi tık tık tık aynı bizim hıçkırığımız gibi.selam kızlar bugun bı yerde okudum 26 haftalık hamıle olan bır arkadas yazmıs "bebegım 3 gundur hıckırıo korkuyorum bısı olur mu dıye ?" aranızda bebegı hıckıranlar var mı benım oglum ya hıckırmıyor yada ben hıssetmıyorum :)
canım benimki 757 gram çıktı dün 4 gün farkımız var seninle bebişin gayet tombişKızlar bugün doktor à gittim 900 gr olmuş bebeğim boyunu sordum boy ölçümü yapmıyoruz dedi ama bacak boyu uzun dedi. Kilosu nasıl aynı hafta da olanlar için soruyorum
kafamda deli sorularben gebelik sitelerinde okumustum canlarım yanı aynı yerden ve perıyodık ıse hıckırık ve cok cok normal
cnm diş konusunda tam sınırdasın diye biliyorum ben 2. trimester de daha kolay mudahale ediyorlar ilk üç ay ve son üç ay daha riskliymiş ben yaptırsaydım doktorum bir kanal yapacaktı ama dogumdan sonraya erteledik aciliyeti yoktu çünkü moralini bozma doktorunla görüş bakalım ne diyecek @seydaemrah arkadaşımız diş konusunu daha iyi biliyor görürse cevap yazar inşallah
oy maşallah canm sizinkiler tosun olmuş biz küçük kaldık :)canım benim bugün 25 bitiyor dün 944 grdı.10 gün büyük çıktı yine :S
şeker normal ama sanırım tsh az yüksek 2.5 gebelerde sınır drun yönlendirir zaten...Kızlarrr bugün hiç bakamadım foruma sabahtan beri hastanelerdeyim şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr 1 saat sora 117 çıktı sonuç sınır 140 diyor sizce ii mi doktora henüz göstermedim ama salak yaptı beni resmen tsh değerim 2.88 miş ne diyorsunuz
canım bende aziz bebeden aldım şimdi sen böyle yazınca tereddütte kaldım yaBende Aziz bebenin hastane çıkışını aldım ama diğer aldığım markaya göre küçüktü yani tam yeni doğduğunda giyebilecek boyuttaydı. Modelden modele değişiyor belkide
ya şuda var ama ben oğlumda çalışıyordum kendimi dinlemedim hiç böyle dakikalarca göbeğimi seyretmedim mesela ama şimdi evdeyim ya boşum yani her an müsait olunca daha farklı oluyor siz ister istemez iş yoğunluğundan bazı şeyleri kaçırabiliyorsunuz :) heee birde 2 ci ler daha bi farklı oluyormuş ilk acemilik gibi bişi :)kafamda deli sorularhıçkırdınmı oğluşumm sennnn..hadi hıçkır bi ...hadi hadiii teyzeler görsünnnn...kendi kendime konuşuyorum ya odada.. sanırım ben hiç fark edemedim bu durumu daha..nerden çıktı bu hıçkırık mevzusu...artık saatlece beklerim aman tanrım didimm
bende aziz bebeden aldım hastane çıkışını ama zaten onu anca 1 ay kullanıcaz hadi bilemedin 2 ay bebeğin kilosuna göre ben oğlumda bi çok yeni doğan kıyafetini giydiremedim iri olduğu için şuan bile 8 yaşında 12 yaş alıyorum.canım bende aziz bebeden aldım şimdi sen böyle yazınca tereddütte kaldım ya
Kızlar aranızda arada karnı semsert olan var mı?Oğlumun toplanması değildi bu, tüm karnım sağdan sola, yukarıdan aşağıya semsertti.. Çok uzun sürmedi, düzenli bi sertleşme olarak da devam etmedi ama günde 2-3 kez falan yokluyor bu durum. Sabah 7de uyandım bu saate kadar iki kere oldu. Korkmalımıyım? Forumda da bakındım ama göremedim böyle bişe soran eden.. Oğlum tekmeleyip duruyor, o hareket ettikçe rahatlatıyorum kendimi ama bilemedim.
misk ben bir yasin daha okurum bizim için eksik kaldı galiba değilmi..maşallah subhanallah kuzulara
bende de oluyor canım o arasıra özellikle gerildiğimde yada cok sevindiğimde falan normal herhalde daha önce bu sertlikten bahsedenlere olmuştu..
şeker normal ama sanırım tsh az yüksek 2.5 gebelerde sınır drun yönlendirir zaten...
canım benimki 757 gram çıktı dün 4 gün farkımız var seninle bebişin gayet tombiş
Aslında çok yemek yemiyorum ama kaşar peyniri çok tüketiyor m galiba.
Sağlıklı beslenme m lazim çok tombalak olursa normal doğum zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?