- 3 Nisan 2015
- 261
- 411
- 103
miskcim ben yasinlerimi okudum. kaç eksik kaldı.?? ben bir iki tane daha alabilirim. 41e tamamlansın.kafamda deli sorularhıçkırdınmı oğluşumm sennnn..hadi hıçkır bi ...hadi hadiii teyzeler görsünnnn...kendi kendime konuşuyorum ya odada.. sanırım ben hiç fark edemedim bu durumu daha..nerden çıktı bu hıçkırık mevzusu...artık saatlece beklerim aman tanrım didimm
Canım ben de bugün doktora gittim seninle günümüz aynı bugün 25+6. Kilosu 800 gr dedi. Makinelerde fark oluyor herhalde çünkü Ayrıntılı için 3 hafta önce gittiğimde 650 gr Demişti. Aman kilosu çok sıkıntı değil sağlıklı olsunlar da. Çok şükür.Kızlar bugün doktor à gittim 900 gr olmuş bebeğim boyunu sordum boy ölçümü yapmıyoruz dedi ama bacak boyu uzun dedi. Kilosu nasıl aynı hafta da olanlar için soruyorum
benim kız kilolu olmucakmış zaten hep zayıf gidiyoruz aldım artık yedekte götürürüm olmadı başkada giydiririm ya da bol bol giyer :)bende aziz bebeden aldım hastane çıkışını ama zaten onu anca 1 ay kullanıcaz hadi bilemedin 2 ay bebeğin kilosuna göre ben oğlumda bi çok yeni doğan kıyafetini giydiremedim iri olduğu için şuan bile 8 yaşında 12 yaş alıyorum.
Yaaa bir kimsede corolinna nerde dememiş ( yokluğum farkedilmemiş bile ((ağlamak istiorummm
ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte kız bebege göre normal dedi aslında çok fazla olsunda istemiyorum dediğin gibi normal dogumda 4 üstü zor oluyormuşAslında çok yemek yemiyorum ama kaşar peyniri çok tüketiyor m galiba.
Sağlıklı beslenme m lazim çok tombalak olursa normal doğum zor olur
ama o eski kaşar diye biliyorum ben halis mulis yapılmış eski kaşar bebeğe kilo yapar normal kaşar değil kiKaşar peyniri bebeğe kilo aldıran yiyeceklerden birisi canım
aslında doğru gün içinde dalıp gidiyorum kendimi dinlemek aklıma gelmiyor...ya şuda var ama ben oğlumda çalışıyordum kendimi dinlemedim hiç böyle dakikalarca göbeğimi seyretmedim mesela ama şimdi evdeyim ya boşum yani her an müsait olunca daha farklı oluyor siz ister istemez iş yoğunluğundan bazı şeyleri kaçırabiliyorsunuz :) heee birde 2 ci ler daha bi farklı oluyormuş ilk acemilik gibi bişi :)
miski bi bulsak bende sordum ama.. bu arada nasılsın cnm görüşemedik sanki bayadır..miskcim ben yasinlerimi okudum. kaç eksik kaldı.?? ben bir iki tane daha alabilirim. 41e tamamlansın.
ekliyorum canım bitanemisk ben bir yasin daha okurum bizim için eksik kaldı galiba değilmi..
iki tane yazıyorum sana esmacım..listeyi düzenleyeyim bakalım kaç eksik varmiskcim ben yasinlerimi okudum. kaç eksik kaldı.?? ben bir iki tane daha alabilirim. 41e tamamlansın.
ama o eski kaşar diye biliyorum ben halis mulis yapılmış eski kaşar bebeğe kilo yapar normal kaşar değil kiyanı sıra haşlanmış patates ve muz
İşyerindeki adi herifler internetimi kapattırmışoy kıyamam sana canım yaa.. nerelerdeydin bakim sen güzel corolinnammm
oturmaktan belim ağrıdı..koridorda biraz yürüyeyim dedim..miski bi bulsak bende sordum ama.. bu arada nasılsın cnm görüşemedik sanki bayadır..
İşyerindeki adi herifler internetimi kapattırmışÇatladım meraktan Telden girdim o da zor ilerliyor
41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)
kızlar son 6 yasin almak isteyen
aa ama ben seni gördüm sanki gün içindeİşyerindeki adi herifler internetimi kapattırmışÇatladım meraktan Telden girdim o da zor ilerliyor
tmm canımcanım bana da 1 tane yazabilirsin.haftalık fixle hatta.
canım ben de hastanelerde süründüm durdum. şiddetli bir baş ağrısı vardı geçenlerde. öğle tatilinde iyice arttı. eczanede tansiyon ölçtürdüm 16.9 çıktımiski bi bulsak bende sordum ama.. bu arada nasılsın cnm görüşemedik sanki bayadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?