2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
miskcim ben yasinlerimi okudum. kaç eksik kaldı.?? ben bir iki tane daha alabilirim. 41e tamamlansın.

Kızlar bugün doktor à gittim 900 gr olmuş bebeğim boyunu sordum boy ölçümü yapmıyoruz dedi ama bacak boyu uzun dedi. Kilosu nasıl aynı hafta da olanlar için soruyorum
Canım ben de bugün doktora gittim seninle günümüz aynı bugün 25+6. Kilosu 800 gr dedi. Makinelerde fark oluyor herhalde çünkü Ayrıntılı için 3 hafta önce gittiğimde 650 gr Demişti. Aman kilosu çok sıkıntı değil sağlıklı olsunlar da. Çok şükür.

benim kız kilolu olmucakmış zaten hep zayıf gidiyoruz aldım artık yedekte götürürüm olmadı başkada giydiririm ya da bol bol giyer :)

Arkadaşlar, bebek beşiğine yatak yaptıran var mı? Bende mothercare'in ahşap beşiklerinden var. 4 cm kalınlığında 38x89 cm'lik yatak yaptırabileceğim, ya da sünger, lateks gibi bebeğe zararsız malzeme alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Teşekkürler :)

Aslında çok yemek yemiyorum ama kaşar peyniri çok tüketiyor m galiba.
Sağlıklı beslenme m lazim çok tombalak olursa normal doğum zor olur
ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte kız bebege göre normal dedi aslında çok fazla olsunda istemiyorum dediğin gibi normal dogumda 4 üstü zor oluyormuş

aslında doğru gün içinde dalıp gidiyorum kendimi dinlemek aklıma gelmiyor...

ama o eski kaşar diye biliyorum ben halis mulis yapılmış eski kaşar bebeğe kilo yapar normal kaşar değil ki yanı sıra haşlanmış patates ve muz

Normal kaşar da aynı etkiyi gösterirmiş katti, ama eski kaşar daha etkiliymiş. Yani taze kaşarın bi paketi yerine eski kaşarı o kadar tüketmeden aynı etkiye sahipmiş :)

41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)

**kattina...........................................2
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
**sevdee..............................................1
seda78................................................3
ysmn1096..........................................1
esmanurcanan....................................7
hülyab27..............................................1
meleğim92...........................................1
kuzucuk87............................................1
oligosakarit..........................................1
eceonur.................................................1
fulya01..................................................1
nurbanu1983.........................................2
luckylover..............................................5
ozim84...................................................2

ovel.........................................................1
TOPLAM.............................................36

(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)

kızlar son 5 yasin almak isteyen

miski bi bulsak bende sordum ama.. bu arada nasılsın cnm görüşemedik sanki bayadır..
canım ben de hastanelerde süründüm durdum. şiddetli bir baş ağrısı vardı geçenlerde. öğle tatilinde iyice arttı. eczanede tansiyon ölçtürdüm 16.9 çıktı
hemen acile gittik. ama eczanedeki cihaz arızalıymış. tansiyon normal çıktı acilde. hemen nörolojiye git dediler. beyin damarları hamilelerde ender de olsa tıkanıyormuş. gittim. nöroloji dinledi şikayetimi. aşırı baş ağrısı dedim ona da. o da beni göze gönderdi. hamilelikte göz arkasında beyne giden damarlarda tıkanıklık olunca göz bölümündeki bir cihaza sokuyorlarmış. göz polikliniğine gittik hemen. o garip cihazla damarlara baktılar. bişey çıkmadı allahtan. orası da nebi kulak burun boğaza gönderdi. sinüzit olabilir diye. hemen koşa koşa oraya gitti. muayene oldum. ileri derece sinüzit varmış. antibiyotik falan verdiler. hala daha iyi değilim. raporluydum. raporum bitti. işyerinde sürekli topik açık. okumaya çalışıyorum ama baş ağrısından fazla yazamadım. allah hepimizi korusun inşallah. öncelikle de bebeklerimizi. yarın da kontrolüm var. dua edin bana emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…