ver hadi 2 tane daha ver her hafta diye niyet ettik bikere tamamlamamak olmaz şimdi.. Akşam okurum ben.. bu hafta çok okudum kardeşimde dağıttı ben kendime her hafta okuyorum oda vardı hepsini bitirdim bu akşama da bunları yetiştiririm cnm..kızlar son 6 yasin almak isteyen
Onu bende farkettim canm resimler aynı ama o ben değilimmsenin profil resmini kullanan biri var ben onu sen sanmıştım ....
tamam canım. beşe kadar burdayım. eksikse 2 daha alırım. 4 yazarsın.iki tane yazıyorum sana esmacım..listeyi düzenleyeyim bakalım kaç eksik var
oyy kuzum bu ne yaa ordan oraya ordan oraya koşturmuşlar seni.. umarım yarın herşey yoluna girmiş olur çoook g.olsun cnm..canım ben de hastanelerde süründüm durdum. şiddetli bir baş ağrısı vardı geçenlerde. öğle tatilinde iyice arttı. eczanede tansiyon ölçtürdüm 16.9 çıktı
hemen acile gittik. ama eczanedeki cihaz arızalıymış. tansiyon normal çıktı acilde. hemen nörolojiye git dediler. beyin damarları hamilelerde ender de olsa tıkanıyormuş. gittim. nöroloji dinledi şikayetimi. aşırı baş ağrısı dedim ona da. o da beni göze gönderdi. hamilelikte göz arkasında beyne giden damarlarda tıkanıklık olunca göz bölümündeki bir cihaza sokuyorlarmış. göz polikliniğine gittik hemen. o garip cihazla damarlara baktılar. bişey çıkmadı allahtan. orası da nebi kulak burun boğaza gönderdi. sinüzit olabilir diye. hemen koşa koşa oraya gitti. muayene oldum. ileri derece sinüzit varmış. antibiyotik falan verdiler. hala daha iyi değilim. raporluydum. raporum bitti. işyerinde sürekli topik açık. okumaya çalışıyorum ama baş ağrısından fazla yazamadım. allah hepimizi korusun inşallah. öncelikle de bebeklerimizi. yarın da kontrolüm var. dua edin bana emi...
ver hadi 2 tane daha ver her hafta diye niyet ettik bikere tamamlamamak olmaz şimdi.. Akşam okurum ben.. bu hafta çok okudum kardeşimde dağıttı ben kendime her hafta okuyorum oda vardı hepsini bitirdim bu akşama da bunları yetiştiririm cnm..
İşyerindeki adi herifler internetimi kapattırmışÇatladım meraktan Telden girdim o da zor ilerliyor
cnm ben bebek şekerlerini mevlütte dağıtacağım yanında birer tesbih vermek istiyorum.. şekerleri keçeden kendim yapıcam tesbihleride eminönünden toplu alıcam..Herkese iyi günler arkadaşlar ... Hastanede,eve gelen misafirlere mevlid de dagıtacagımız hediyelikleri düşündünüz mü ben doğumdan önce ayarlamak istiyorum doğumdan sonra Zaman'ın olmayacağından eminim karar verenler elinde görsel olanlar paylaşabilir mi
son 3 yasinnnnnnnnnnnn..bu sevaptan mahrum olmayınnnnnn..varmı almak isteyen
aa ama ben seni gördüm sanki gün içinde
Canım ben de clexane ve aspirin kullanıyorum. Bana aspirini 4-5 hafta kala keseriz Demişti, bugün kontrolüm vardı ve hiç biri demedi, bugün 25+6 oldum. Sanki baya erken gibi geldi bana kesmesi. Bi de diğer gebeliklerIn neden sonlandı? Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.Günaydın herkese merhaba, bende eylül anne adayıyım. Önceki olumsuzluk hamileliklerimden dolayı bir türlü cesaret edemedim buraya yazmaya ilk günden beri takip ediyorum sizleri, ama hızınıza yetişemiyorum hala 8O sayfa var size yetişmeye. 1 kızım var 4 yaşında (Allah ona ömür versin), buda 8. gebeliğim.
Kan pıhtılaşması problemim var. Clexan ve aspirin kullanıyorum. Doktorum bu hafta aspirini keselim dedi. Kızımda iki farklı doktora gitmiştim 32. haftada aspirini kesmiştik. 37+3 de doğum yaptım, doğumdan bir gün öncede iğne yapmıştım. Ama içimde bir his kesme deyip duruyor. Kan pıhtılaşması problemi olanlar cevaplayabilir mi? Doktorları aspirin ve kan sulandırıcıyı kesme konusunda ne düşünüyorlar?
Kızımda gebelik şekeri çıkmıştı. Dün de 5O lik şeker yüklemem 144 çıktı. max. 14O olmalıymış. Dr. 1OO lük yapalım dedi. Onu da yaptırmakta kararsız kaldım. Bu arada idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı oysaki hiç şikayetim yoktu. Buna gizli enfeksiyon diyoruz dedi dr. ilaç verdi tek kullanımlık.
Bu arada bir kızım daha olacak. Gelişimi iyi gidiyor çok şükür. İsmini Öykü düşünüyoruz. Etrafında bu isimle tanıdıkları olanlar karakterlerini yorumlayabilir mi? Uslu, yaramaz vb. gibi.
Çok sordum biliyorum, hakkınızı helal edin. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Sizlere en kısa zamanda yetişmek ümidiyle.
kuzu esmanur 7 olmuş zaten yaa hepsini kadına yükledik almayanlardan alan olsa ne güzel olur..canım esmanur eskik kalırsa 2 daha alırım demişti ben 1 tane daha alayım 41 olsun .
aksilik olacak ya tam koştururken giydiğim hamile pantolonunun lastiği boşandı. düğme kopmuş. pantolonun içine benim gibi iki kişi girer o derece. yanımda kilitli iğne gibi bişey de yoktu. bir taraftan ağrıdan yıkıyom ortalığı bir taraftan ağlıyorum. bir taraftan donum düşüyor onu elimle tutup hastane koridorlarında dolaşıyom. görmeliydin halimi. ağlanacak halime gülüyorlardı. başta eşim..oyy kuzum bu ne yaa ordan oraya ordan oraya koşturmuşlar seni.. umarım yarın herşey yoluna girmiş olur çoook g.olsun cnm..
tamam canım. beşe kadar burdayım. eksikse 2 daha alırım. 4 yazarsın.
ekliyorum kızlar.Allah razı olsuncanım esmanur eskik kalırsa 2 daha alırım demişti ben 1 tane daha alayım 41 olsun .
aksilik olacak ya tam koştururken giydiğim hamile pantolonunun lastiği boşandı. düğme kopmuş. pantolonun içine benim gibi iki kişi girer o derece. yanımda kilitli iğne gibi bişey de yoktu. bir taraftan ağrıdan yıkıyom ortalığı bir taraftan ağlıyorum. bir taraftan donum düşüyor onu elimle tutup hastane koridorlarında dolaşıyom. görmeliydin halimi. ağlanacak halime gülüyorlardı. başta eşim..
kuzu esmanur 7 olmuş zaten yaa hepsini kadına yükledik almayanlardan alan olsa ne güzel olur..
canım ben beşini okudum zaten. o bitti. eksikleri tamamlarım ben.2 tane aldım şimdi. eksik kalırsa bana verin. yasini ben ezbere biliyorum. hızlı okuyorum o yüzden.kuzu esmanur 7 olmuş zaten yaa hepsini kadına yükledik almayanlardan alan olsa ne güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?