2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oyy kuzum bu ne yaa ordan oraya ordan oraya koşturmuşlar seni.. umarım yarın herşey yoluna girmiş olur çoook g.olsun cnm..

Herkese iyi günler arkadaşlar ... Hastanede,eve gelen misafirlere mevlid de dagıtacagımız hediyelikleri düşündünüz mü ben doğumdan önce ayarlamak istiyorum doğumdan sonra Zaman'ın olmayacağından eminim karar verenler elinde görsel olanlar paylaşabilir mi

41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)

**kattina...........................................4
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
**sevdee..............................................1
seda78................................................3
ysmn1096..........................................1
esmanurcanan....................................7
hülyab27..............................................1
meleğim92...........................................1
kuzucuk87............................................1
oligosakarit..........................................1
eceonur.................................................1
fulya01..................................................1
nurbanu1983.........................................2
luckylover..............................................5
ozim84...................................................2

ovel.........................................................1

TOPLAM.............................................38

cnm ben bebek şekerlerini mevlütte dağıtacağım yanında birer tesbih vermek istiyorum.. şekerleri keçeden kendim yapıcam tesbihleride eminönünden toplu alıcam..

Canım ben de clexane ve aspirin kullanıyorum. Bana aspirini 4-5 hafta kala keseriz Demişti, bugün kontrolüm vardı ve hiç biri demedi, bugün 25+6 oldum. Sanki baya erken gibi geldi bana kesmesi. Bi de diğer gebeliklerIn neden sonlandı? Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

oyy kuzum bu ne yaa ordan oraya ordan oraya koşturmuşlar seni.. umarım yarın herşey yoluna girmiş olur çoook g.olsun cnm..
aksilik olacak ya tam koştururken giydiğim hamile pantolonunun lastiği boşandı. düğme kopmuş. pantolonun içine benim gibi iki kişi girer o derece. yanımda kilitli iğne gibi bişey de yoktu. bir taraftan ağrıdan yıkıyom ortalığı bir taraftan ağlıyorum. bir taraftan donum düşüyor onu elimle tutup hastane koridorlarında dolaşıyom. görmeliydin halimi. ağlanacak halime gülüyorlardı. başta eşim..

hayal ettimde komik olmuşsun ama yaa neyseki geçti gitti bi daha yaşama inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…