o hastaneye gitmiyorum zaten artık utancımda. amin canım benim.hayal ettimde komik olmuşsun ama yaa neyseki geçti gitti bi daha yaşama inşallah cnm
Allah kabul etsin cnm Allah gönlüne göre versin inşallah..canım ben beşini okudum zaten. o bitti. eksikleri tamamlarım ben.2 tane aldım şimdi. eksik kalırsa bana verin. yasini ben ezbere biliyorum. hızlı okuyorum o yüzden.
aksilik olacak ya tam koştururken giydiğim hamile pantolonunun lastiği boşandı. düğme kopmuş. pantolonun içine benim gibi iki kişi girer o derece. yanımda kilitli iğne gibi bişey de yoktu. bir taraftan ağrıdan yıkıyom ortalığı bir taraftan ağlıyorum. bir taraftan donum düşüyor onu elimle tutup hastane koridorlarında dolaşıyom. görmeliydin halimi. ağlanacak halime gülüyorlardı. başta eşim..
esmacım toplam 9 oldu seninkicanım ben beşini okudum zaten. o bitti. eksikleri tamamlarım ben.2 tane aldım şimdi. eksik kalırsa bana verin. yasini ben ezbere biliyorum. hızlı okuyorum o yüzden.
Canım arkadasa fazla olmuş benim iki tane daha ekleyebilirsin 3 olsun en geç yarın sabaha okurum inşallahesmacım toplam 9 oldu seninki
aslında baya kalabalığız sırf o listede bile 22 kişiyiz herkes 2 tane okusa biter zaten sabitlemeler olsa güzel olurdu.. haftayada bu konu üstünde duralım yine aynı tablo çıkarsa iptal ederiz cnm.. çünkü niyet edip sayıyı toplayamamak daha günah..valla verirken bende utanıyorum fazla fazla okuyor bazı arkadaşlar...böyle giderse devam etmicek sanırım..şu saat olmuş listeyi süründürüp duruyorum.....bazı arkadaşlar bitsin diye çaba gösteriyor.ama yazık günah yani.....geçen haftada aynısı olduLuckylover un annesi ablası kendi hep fazladan fazladan okudular...
seda senide sabitlesinaynen canım bende öle düşünüyorum
tmm canım esmaya söyleyeyim ben karışmasınCanım arkadasa fazla olmuş benim iki tane daha ekleyebilirsin 3 olsun en geç yarın sabaha okurum inşallah
cnm her hafta bir tane okursanCanım arkadasa fazla olmuş benim iki tane daha ekleyebilirsin 3 olsun en geç yarın sabaha okurum inşallah
esmacım arkadaş aldı .senin okuyacağın toplamda 7 tane olacakcanım ben beşini okudum zaten. o bitti. eksikleri tamamlarım ben.2 tane aldım şimdi. eksik kalırsa bana verin. yasini ben ezbere biliyorum. hızlı okuyorum o yüzden.
esmayıda sabitle cnm her hafta okuyor nede olsa sayısını sor en fazla 3 sabitletmm canım esmaya söyleyeyim ben karışmasın
tamam canım. 5i okudum zaten bu akşamda dördünü okurum. sen gene her hafta dağıtmaya çalış canım. biz almaya gayret ederiz. umarım bir kaç haftalıktır bu durgunluk. yine canlanır yine hevesli hevesli okumaya başlarız inşallah. son zamanlarda daha çok dua etmeye ihtiyacımız var.esmacım toplam 9 oldu seninki
adi bu patron milleti yaaa.. onlarda netsiz kalsın inşallah
tamam canım.esmacım arkadaş aldı senin okuyacağın toplamda 7 tane olacak
g.olsun bebişim dikkat et kendine.. böbrek taşı çok zor kum olsa kolay olurdu.. umarım sorun yaşamazsın ağrısı doğum ağrısı gibidir ben çok çektim..Şimdi acilden çıktım şükür kasılmaların bebekle ilgisi yokmuş
Çok endişelenmiştim hiç hareket hissetmiyodum valla böbrek ağrımı bile unuttum şimdi sıra taşta
İnşallah kolaylıkla atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?