2 tane okucan canım şimdi düzeltim .ysmn1096 aldı iki tanesini.tamam canım. 5i okudum zaten bu akşamda dördünü okurum. sen gene her hafta dağıtmaya çalış canım. biz almaya gayret ederiz. umarım bir kaç haftalıktır bu durgunluk. yine canlanır yine hevesli hevesli okumaya başlarız inşallah. son zamanlarda daha çok dua etmeye ihtiyacımız var.
cnm listeye sabitlerse seni her hafta 1 tane okursun o zaman takip etmene gerek kalmaz okuyamadığın hafta haber verirsin birimiz okuruz senin yerine ne dersin.. her hafta zor oluyor böyle.. okeylersen miske yaz sabitle beni diye..SUHAN cnm bende alırım ama sık sık takip edemiyorum bana özelden bildirirsen atlamamış olurum. Varsa kalan elinde ben 2 tane alabilirim.
o zaman gözün aydın cnm.tsh sonucumu gösterdim gayet ii dedi ama 4 müş sınır
Tamam daha iyi olur öylecnm listeye sabitlerse seni her hafta 1 tane okursun o zaman takip etmene gerek kalmaz okuyamadığın hafta haber verirsin birimiz okuruz senin yerine ne dersin.. her hafta zor oluyor böyle.. okeylersen miske yaz sabitle beni diye..
canım beni her hafta 7 ye sabitle. yasin ezbere biliyorum. 10 a kadar çıkarım. yeterki sayımızı yani 41i tamamlayalım.2 tane okucan canım şimdi düzeltim .ysmn1096 aldı iki tanesini.
haydi sor sor sorrrrkafamda deli sorularhıçkırdınmı oğluşumm sennnn..hadi hıçkır bi ...hadi hadiii teyzeler görsünnnn...kendi kendime konuşuyorum ya odada.. sanırım ben hiç fark edemedim bu durumu daha..nerden çıktı bu hıçkırık mevzusu...artık saatlece beklerim aman tanrım didimm
canım sabah da bahsetmıstım braxton kasılmaları onlar rahım doguma hazırlanıyor bu haftalarda baslıyor 2 3 kere olması normal onemlı olan sıklıgıKızlar aranızda arada karnı semsert olan var mı?Oğlumun toplanması değildi bu, tüm karnım sağdan sola, yukarıdan aşağıya semsertti.. Çok uzun sürmedi, düzenli bi sertleşme olarak da devam etmedi ama günde 2-3 kez falan yokluyor bu durum. Sabah 7de uyandım bu saate kadar iki kere oldu. Korkmalımıyım? Forumda da bakındım ama göremedim böyle bişe soran eden.. Oğlum tekmeleyip duruyor, o hareket ettikçe rahatlatıyorum kendimi ama bilemedim.
cok cok cok gecmıs olsuncanım ben de hastanelerde süründüm durdum. şiddetli bir baş ağrısı vardı geçenlerde. öğle tatilinde iyice arttı. eczanede tansiyon ölçtürdüm 16.9 çıktı
hemen acile gittik. ama eczanedeki cihaz arızalıymış. tansiyon normal çıktı acilde. hemen nörolojiye git dediler. beyin damarları hamilelerde ender de olsa tıkanıyormuş. gittim. nöroloji dinledi şikayetimi. aşırı baş ağrısı dedim ona da. o da beni göze gönderdi. hamilelikte göz arkasında beyne giden damarlarda tıkanıklık olunca göz bölümündeki bir cihaza sokuyorlarmış. göz polikliniğine gittik hemen. o garip cihazla damarlara baktılar. bişey çıkmadı allahtan. orası da nebi kulak burun boğaza gönderdi. sinüzit olabilir diye. hemen koşa koşa oraya gitti. muayene oldum. ileri derece sinüzit varmış. antibiyotik falan verdiler. hala daha iyi değilim. raporluydum. raporum bitti. işyerinde sürekli topik açık. okumaya çalışıyorum ama baş ağrısından fazla yazamadım. allah hepimizi korusun inşallah. öncelikle de bebeklerimizi. yarın da kontrolüm var. dua edin bana emi...
cnm ben arapca bılmıyorum bunun tartısması olmustu vebal almamak kımsenın aklında soru ısaretı olmasın dıye almak ıstemedımkuzu esmanur 7 olmuş zaten yaa hepsini kadına yükledik almayanlardan alan olsa ne güzel olur..
güle güle kullan en güzel bornoz tkm senin oğluşunda oldualdım gitti ya beynim sulandı resmen sabahtan beri
teşekkür ederiz katti teyzesigüle güle kullan en güzel bornoz tkm senin oğluşunda oldusağlıklı günlerde kullan inşallah çok şirin..
ne alaka cnm isteyen alır istemeyen almaz.. ama arapça şart değil ki latincesini hatta türkçesini bile okuyabilirsin cnm dini konular başka senin niyetin temiz olduktan sonra ne fark eder hangi lisanda okuduğun.. hiç okumamaktansa türkçesi bile olsa okunması gayet yerinde olur bence.. ama dediğim gibi bu bnm görüşüm herkesin ibadeti Allahla kul arasında kimseye yargılamak düşmez..cnm ben arapca bılmıyorum bunun tartısması olmustu vebal almamak kımsenın aklında soru ısaretı olmasın dıye almak ıstemedım
Arkadaşlar bu 41 yasinde Arapçamı okuyorsunuz türkçe mealinden okunUlunca da olur mucanım beni her hafta 7 ye sabitle. yasin ezbere biliyorum. 10 a kadar çıkarım. yeterki sayımızı yani 41i tamamlayalım.
cnm haklısın ama işte aması oluyor alınmak değil de ben bu akşam anneye kaçıcam malüm koca yok şimdi bende cüzümü bitirdim çarşamba da düğünümüz var belki ben gibi fırsat bulamayan oluyordur ne bilimvalla verirken bende utanıyorum fazla fazla okuyor bazı arkadaşlar...böyle giderse devam etmicek sanırım..şu saat olmuş listeyi süründürüp duruyorum.....bazı arkadaşlar bitsin diye çaba gösteriyor.ama yazık günah yani.....geçen haftada aynısı oldu @LuckyLover un annesi ablası kendi hep fazladan fazladan okudular...
bence de oyle cnm da ıste bılemıyorum kı herkes senın gıbı dusunuyorsa her hafta 2 tane de bana yazabılırsınızne alaka cnm isteyen alır istemeyen almaz.. ama arapça şart değil ki latincesini hatta türkçesini bile okuyabilirsin cnm dini konular başka senin niyetin temiz olduktan sonra ne fark eder hangi lisanda okuduğun.. hiç okumamaktansa türkçesi bile olsa okunması gayet yerinde olur bence.. ama dediğim gibi bu bnm görüşüm herkesin ibadeti Allahla kul arasında kimseye yargılamak düşmez..
valla verirken bende utanıyorum fazla fazla okuyor bazı arkadaşlar...böyle giderse devam etmicek sanırım..şu saat olmuş listeyi süründürüp duruyorum.....bazı arkadaşlar bitsin diye çaba gösteriyor.ama yazık günah yani.....geçen haftada aynısı oldu @LuckyLover un annesi ablası kendi hep fazladan fazladan okudular...
biz kimseye yasini nasıl okuyosun diye sormadık cnm isteyene verdik miske yazarım özelden şimdi 2 tane sabitler her hafta seni..bence de oyle cnm da ıste bılemıyorum kı herkes senın gıbı dusunuyorsa her hafta 2 tane de bana yazabılırsınız
Cnm nasıl istersen öyle oku zamanında türkçe yoktu arapça indi klitabımız hiç bir hocadan duymadım türkçe meali okunursa olmaz diye.. öneml olan niyet edip okumak duanı etmektir.. o yüzden hangisini istiyorsan onu oku.. bnm annemde arapça bilmez ama kuran da elinden düşmez.. bu işler Allahla kul arasındadır, kimseye yargılamak düşmez..Arkadaşlar bu 41 yasinde Arapçamı okuyorsunuz türkçe mealinden okunUlunca da olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?