2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
2 tane okucan canım şimdi düzeltim .ysmn1096 aldı iki tanesini.

SUHAN cnm bende alırım ama sık sık takip edemiyorum bana özelden bildirirsen atlamamış olurum. Varsa kalan elinde ben 2 tane alabilirim.
cnm listeye sabitlerse seni her hafta 1 tane okursun o zaman takip etmene gerek kalmaz okuyamadığın hafta haber verirsin birimiz okuruz senin yerine ne dersin.. her hafta zor oluyor böyle.. okeylersen miske yaz sabitle beni diye..

cnm listeye sabitlerse seni her hafta 1 tane okursun o zaman takip etmene gerek kalmaz okuyamadığın hafta haber verirsin birimiz okuruz senin yerine ne dersin.. her hafta zor oluyor böyle.. okeylersen miske yaz sabitle beni diye..
Tamam daha iyi olur öyle SUHAN benide sabitleyebilirsin haftada 1 tane fazla okuyabilirsem de bildiririm

haydi sor sor sorrrroldu artık ıyıce kafayı yedık senınkı hıckırıyor benımkı hıckırmıyor benım kı arada hapsuruyor bu aralar horluyor hataaaa
canım sabah da bahsetmıstım braxton kasılmaları onlar rahım doguma hazırlanıyor bu haftalarda baslıyor 2 3 kere olması normal onemlı olan sıklıgı
cok cok cok gecmıs olsun
kuzu esmanur 7 olmuş zaten yaa hepsini kadına yükledik almayanlardan alan olsa ne güzel olur..
cnm ben arapca bılmıyorum bunun tartısması olmustu vebal almamak kımsenın aklında soru ısaretı olmasın dıye almak ıstemedım

cnm ben arapca bılmıyorum bunun tartısması olmustu vebal almamak kımsenın aklında soru ısaretı olmasın dıye almak ıstemedım
ne alaka cnm isteyen alır istemeyen almaz.. ama arapça şart değil ki latincesini hatta türkçesini bile okuyabilirsin cnm dini konular başka senin niyetin temiz olduktan sonra ne fark eder hangi lisanda okuduğun.. hiç okumamaktansa türkçesi bile olsa okunması gayet yerinde olur bence.. ama dediğim gibi bu bnm görüşüm herkesin ibadeti Allahla kul arasında kimseye yargılamak düşmez..

Kızlarcım bişi sorrcam ..benim bebiş tekme atıyorya ben karnıma baktıgımda duruyor kafamı kaldırınca tekrar başlıor ama hep boyle Yada elimi koydugumda duruyor tamm onu anladım da bakınca nıye duruyo tobe tobe

cnm haklısın ama işte aması oluyor alınmak değil de ben bu akşam anneye kaçıcam malüm koca yok şimdi bende cüzümü bitirdim çarşamba da düğünümüz var belki ben gibi fırsat bulamayan oluyordur ne bilim

bence de oyle cnm da ıste bılemıyorum kı herkes senın gıbı dusunuyorsa her hafta 2 tane de bana yazabılırsınız

canım ben normalde alırım da bu hafta seçim var görevliyim çok yoğun, devam ettiririz yine..

Arkadaşlar bu 41 yasinde Arapçamı okuyorsunuz türkçe mealinden okunUlunca da olur mu
Cnm nasıl istersen öyle oku zamanında türkçe yoktu arapça indi klitabımız hiç bir hocadan duymadım türkçe meali okunursa olmaz diye.. öneml olan niyet edip okumak duanı etmektir.. o yüzden hangisini istiyorsan onu oku.. bnm annemde arapça bilmez ama kuran da elinden düşmez.. bu işler Allahla kul arasındadır, kimseye yargılamak düşmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…