2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
denk geliyodur cnm ya

Kızlar bugün doktor à gittim 900 gr olmuş bebeğim boyunu sordum boy ölçümü yapmıyoruz dedi ama bacak boyu uzun dedi. Kilosu nasıl aynı hafta da olanlar için soruyorum
canım dogum tarıhımız aynı gorunuo benımde dun 845 gramdı boyu ewet olcemıyorlar bebek kıvrık duruo artık:)

Kizceler tulumum nasıl kız kardeşim almiss :)) karnm biraz daha buyusun dışarıda çekim yapicz inşallah sizlerdee dusunuyo musnz :)
bende dogum oncesı dogum anı dogum sonrası cekım yaptırıcam canım :) bu guzellıkten mahrum kalamam:)

Canım bende clexane iğne vuruyorum ama asprin yok.Doktorun geçmişte yaşadıklarını biliyordur heralde bilmiyorsa da anlatman lazım.Eğer asprin kullanmanın yan etkilerini yaşıyorsan seni sıkıntıya sokuyorsa birşey diyemem ama herhangi bir etkisi yoksa sana neden riske atasın ki..Kullanmaya devam et..Bunların hepsini aklına takılan sıkıntıları doktorunla paylaşman lazım ki sana yol göstersin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..

Canım tsh birazcık yüksek, doktorlar 2,5 Altında hatta 2 nin altında olursa daha iyi Demişti bana, ben Tiroid ilacı kullanıyorum her ay gittiğim için ordan biliyorum.

Kızlar merhaba tekrar eklemeyi unutmuşum birde bu Lolipop şekerler var

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 81
kızlar ya devam ettirelim mutlaka 41 yasini çok güzel bir şey değil haftalık her gün bile okunabilir aslında neyse son zamanlar belki günlük yaparız.. benide sabitleyin en az 2 okurum.. hatta hafta içi tekrar haberleşiriz fazla da alabilirim benim rapor işi uzayacak sanırım ve bu sefer heyet vercek adım atmak bile çok zor gitgide iyileşirim derken daha da kötüleşiyorum malesef yatmak bile canımı acıtıyor

g.olsun bebişim dikkat et kendine.. böbrek taşı çok zor kum olsa kolay olurdu.. umarım sorun yaşamazsın ağrısı doğum ağrısı gibidir ben çok çektim..
Sağol canım bende yıllardır çekiyorum ama şimdi hamilelikle iki kat zorlaştı Allah yardım etsin herkese hastalığın her türlüsü zor..

Kizlarrr ben göğüs ucu kremi ne başladım sizde baslayin yavaştan bence

Canım eger sabıtlersenız bende okurum her hafta 4 tane yada kac dersenız ben herkez katılabılsın dıye cok almıyodum Allah kabul ederse hergun okuyorum zaten haftaya sabıtlıyelım lısteyle ugrasma her hafta ıstersen ben kac dersenız alırım bu hafta ıkı okudum Allah kabul etsın evlatlarımızı saglıkla aldırsın kucahımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…