denk geliyodur cnm yaKızlarcım bişi sorrcam ..benim bebiş tekme atıyorya ben karnıma baktıgımda duruyor kafamı kaldırınca tekrar başlıor ama hep boyleYada elimi koydugumda duruyor tamm onu anladım da bakınca nıye duruyo tobe tobe
tamam cancım bu hafta da okuyayım mı haftayadan ıtıbaren mı baslıyımbiz kimseye yasini nasıl okuyosun diye sormadık cnm isteyene verdik miske yazarım özelden şimdi 2 tane sabitler her hafta seni..
canım dogum tarıhımız aynı gorunuo benımde dun 845 gramdı boyu ewet olcemıyorlar bebek kıvrık duruo artık:)Kızlar bugün doktor à gittim 900 gr olmuş bebeğim boyunu sordum boy ölçümü yapmıyoruz dedi ama bacak boyu uzun dedi. Kilosu nasıl aynı hafta da olanlar için soruyorum
bu hafta doldu bebişim haftaya cumaya kadar vaktin var..tamam cancım bu hafta da okuyayım mı haftayadan ıtıbaren mı baslıyım
bende dogum oncesı dogum anı dogum sonrası cekım yaptırıcam canım :) bu guzellıkten mahrum kalamam:)Kizceler tulumum nasıl kız kardeşim almiss :)) karnm biraz daha buyusun dışarıda çekim yapicz inşallah sizlerdee dusunuyo musnz :)
denk geliyodur cnm ya
İnşallah oyledirYoksa benimle dalga geçiyorr diye düşünicimmm
Canım bende clexane iğne vuruyorum ama asprin yok.Doktorun geçmişte yaşadıklarını biliyordur heralde bilmiyorsa da anlatman lazım.Eğer asprin kullanmanın yan etkilerini yaşıyorsan seni sıkıntıya sokuyorsa birşey diyemem ama herhangi bir etkisi yoksa sana neden riske atasın ki..Kullanmaya devam et..Bunların hepsini aklına takılan sıkıntıları doktorunla paylaşman lazım ki sana yol göstersin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..Günaydın herkese merhaba, bende eylül anne adayıyım. Önceki olumsuzluk hamileliklerimden dolayı bir türlü cesaret edemedim buraya yazmaya ilk günden beri takip ediyorum sizleri, ama hızınıza yetişemiyorum hala 8O sayfa var size yetişmeye. 1 kızım var 4 yaşında (Allah ona ömür versin), buda 8. gebeliğim.
Kan pıhtılaşması problemim var. Clexan ve aspirin kullanıyorum. Doktorum bu hafta aspirini keselim dedi. Kızımda iki farklı doktora gitmiştim 32. haftada aspirini kesmiştik. 37+3 de doğum yaptım, doğumdan bir gün öncede iğne yapmıştım. Ama içimde bir his kesme deyip duruyor. Kan pıhtılaşması problemi olanlar cevaplayabilir mi? Doktorları aspirin ve kan sulandırıcıyı kesme konusunda ne düşünüyorlar?
Kızımda gebelik şekeri çıkmıştı. Dün de 5O lik şeker yüklemem 144 çıktı. max. 14O olmalıymış. Dr. 1OO lük yapalım dedi. Onu da yaptırmakta kararsız kaldım. Bu arada idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı oysaki hiç şikayetim yoktu. Buna gizli enfeksiyon diyoruz dedi dr. ilaç verdi tek kullanımlık.
Bu arada bir kızım daha olacak. Gelişimi iyi gidiyor çok şükür. İsmini Öykü düşünüyoruz. Etrafında bu isimle tanıdıkları olanlar karakterlerini yorumlayabilir mi? Uslu, yaramaz vb. gibi.
Çok sordum biliyorum, hakkınızı helal edin. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Sizlere en kısa zamanda yetişmek ümidiyle.
tamam tatlım sağolbu hafta doldu bebişim haftaya cumaya kadar vaktin var..
belki de gercekten dalga gecıyordurİnşallah oyledirYoksa benimle dalga geçiyorr diye düşünicimmm
Canım tsh birazcık yüksek, doktorlar 2,5 Altında hatta 2 nin altında olursa daha iyi Demişti bana, ben Tiroid ilacı kullanıyorum her ay gittiğim için ordan biliyorum.Kızlarrr bugün hiç bakamadım foruma sabahtan beri hastanelerdeyim şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr 1 saat sora 117 çıktı sonuç sınır 140 diyor sizce ii mi doktora henüz göstermedim ama salak yaptı beni resmen tsh değerim 2.88 miş ne diyorsunuz
Canım bana her hafta 3 tane sabitle ...esmacım arkadaş aldı .senin okuyacağın toplamda 7 tane olacak
KızlaR selamlar herkese bende Nisan anneleri grubundanım hayırlısıyla Oğlumu kucağıma aldım çok çok güzel bir duygu sağsalim kucağınıza almanız nasip olsun inş.oğlumun hastane için tüm süslerini kendim hazırladım ilgilenirseniz sizler için hazırlayabilirim Çok uygun fiyatlara tekrardan hayırlı Doğumlar
canım onlar braxton kasılmaları günde bir kaç defa olması normal
Sağol canım bende yıllardır çekiyorum ama şimdi hamilelikle iki kat zorlaştı Allah yardım etsin herkese hastalığın her türlüsü zor..g.olsun bebişim dikkat et kendine.. böbrek taşı çok zor kum olsa kolay olurdu.. umarım sorun yaşamazsın ağrısı doğum ağrısı gibidir ben çok çektim..
Esmanur cnm ben 2sini alayım senden okumadıysan eyertamam canım.
Bnada sabit 2yazabilirsiniz cnm2 tane okucan canım şimdi düzeltim .ysmn1096 aldı iki tanesini.
Canım eger sabıtlersenız bende okurum her hafta 4 tane yada kac dersenız ben herkez katılabılsın dıye cok almıyodum Allah kabul ederse hergun okuyorum zaten haftaya sabıtlıyelım lısteyle ugrasma her hafta ıstersen ben kac dersenız alırım bu hafta ıkı okudum Allah kabul etsın evlatlarımızı saglıkla aldırsın kucahımıza inşvalla verirken bende utanıyorum fazla fazla okuyor bazı arkadaşlar...böyle giderse devam etmicek sanırım..şu saat olmuş listeyi süründürüp duruyorum.....bazı arkadaşlar bitsin diye çaba gösteriyor.ama yazık günah yani.....geçen haftada aynısı oldu @LuckyLover un annesi ablası kendi hep fazladan fazladan okudular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?